توسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 11, 2013 9:19 am
[quote:e93858c1a1="golsar-boy"][quote:e93858c1a1="MAZIYAR"][quote:e93858c1a1="golsar-boy"][b:e93858c1a1]افتخار هر رشتیه **** امیر افتخاریه[/b:e93858c1a1][/quote:e93858c1a1]
وقتی تاپیکی رفته پایین یعنی چی با یک شعار بیاد بالا و تاپیک های روزانه رو تحت شعاع قرار بدهیم؟
این شعاری که شما نوشتید بهتر بود در تاپیک بازی با سایپا میذاشتید تا برای این بازی مورد بحث و گفتگو قرار بگیره.
گستردگی و پراکندگی مباحث تاثیر گذار نیست،بلکه جمع بندی و به نتیجه رسیدن مباحث مهم است.[/quote:e93858c1a1]
ببخش چون تو پیغام خصوصی ننوشتی دارم اینجا جوابتو میدم
دیگه نمیدونی چطور گیر بدی....
اول که به عکسم گیر دادی پاکش کردی (پرچم ایران) با نوشته NO RUSIAN,NO TURKISH, WITH PRIDE WE ARE RASHTI
نمیدونم این نوشته کجاش توهین حساب میشه؟؟؟
دوم اینکه احساس کردم این شعار [b:e93858c1a1]افتخار هر رشتیه --- امیر افتخاریه[/b:e93858c1a1] به این تاپیک بیشتر ربط داره تا تاپیک بازی با سایپا
چون افتخاری افتخار جاودانه شهر ماست و تشویق اون باید همیشگی باشه نه فقط در بازی با سایپا که خودش حضور داره!!! مگه بقیه شهرها اسطوره هاشونو همیشه تشویق نمیکنن؟؟؟
من یه پیشنهاد برات دارم بیا همه تاپیکا رو خودت بزن که فقط نظر خودت اعمال بشه و بقیه هم بیان فقط بگن به به چه چه !!![/quote:e93858c1a1]
شما با این سیستم ناراحت هستید؟بهتره تخیلات ذهنی خودتون رو به رشته ی تحریر نیارید!
کاربر محترم(!) بهتره خودت نظراتی رو که در این بخش گذاشتند رو بخونی!اگر تاپیک شما استقبال میشد حق با شما بود ولی اینکه تاپیکتون میره پایین و با یه شعار دو کلمه ای میاریش بالا چه مفهومی داره؟
در ضمن برام فرقی نداره می خوای از برخورد من یا باقی مدیرها ناراحت بشی،مهم هدایت و تاثیرگذاری تاپیک های موجود است.
بهتره این رو هم بدونی در یک سال اخیر سعی کردم کمتر تاپیک ایجاد کنم و این رو بذارم به میل کاربران سایت تا به تشخیص خودشون تاپیک های مفید و مورد استقبال ایجاد کنند.هیچ نیازی هم به به به و چه چه ندارم و به خاطر عشقم دارم کار می کنم.
تاپیک مربوط به گواه استقبال کم از سوی کاربران و به دلیل نظرات هر از چند گاه شما ، قفل شد!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"