[quote:5bb739f1fe="pedram_1367"][quote:5bb739f1fe="alex00755"][quote:5bb739f1fe="damashmylove2"][quote:5bb739f1fe="mohammadrashti22"]این بازی محکومیم با برد. ببریم وضعیتمون تو جدول بهتر میشه
تشویق دیقیقی هم یادمون نره

[/quote:5bb739f1fe]
آبرار تشویق امیر افتخاری از دقیقی مهمتر هستش به هر حال از افتخارات فوتبال رشت و کشور هم است.

[/quote:5bb739f1fe]
دقیقا...من با تشویق دقیقی موافق نیستم...چرا میخایم تشویقش کنیم؟؟؟؟
سعيد دقيقي در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: اگر تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني راه يابد، شور و نشاط خاصي در رشتههاي ورزشي ديگر به وجود ميآيد و بر ساير رشتههاي ورزشي نيز تأثير ميگذارد.
اين فوتباليست قزويني با اشاره به وضعيت تيم ملي فوتبال افزود: در اين شرايط وقت انتقاد از تيم ملي فوتبال کشورمان نيست.
[color=red:5bb739f1fe]
بازيکن تيم فوتبال سايپا با بيان اينکه خود را قزويني کامل ميدانم، تصريح کرد: به مردم قزوين ارادت دارم و هميشه گفتهام که اهل قزوين هستم.
[/color:5bb739f1fe]
دقيقي با تأکيد بر اينکه مسئولان قزوين ورزشکاران را حمايت کنند، ابراز داشت: حمايت مسئولان استان قزوين از ورزشکاران خود بايد بيشتر از اينها باشد.
اين بازيکن در خصوص آمادگي جسماني خود و وضعيتش در تيم سايپا گفت: امسال وضعيت خوبي دارم زيرا که تا به امروز شش گل زدهام و پاسهاي گل زيادي نيز دادهام.
دقيقي ادامه داد: البته ميتوانستم بيشتر از اينها گل بزنم ولي براي زدن گلهاي بيشتر باز هم تلاش ميکنم.
بازيکن تيم فوتبال سايپا با اشاره به چشمانداز خود بيان کرد: تلاشم اين است که جزو بهترينهاي ليگ باشم و در تيم ملي نيز حضور پيدا کنم که البته براي آينده خدا بزرگ است.
دقيقي با اشاره به طرح حمايتي کاسپين از ورزش قزوين تأکيد کرد: اين طرح، طرح نو و جديدي است که البته مسئولان نبايد در ابتداي کار نتيجهگرا باشند.
وي اذعان داشت: توسعه و رشد ورزش در جامعه سبب شادابي و انگيزه در بين جوانان ميشود و به سبب مزاياي زياد ورزش مسئولان استاني بايد نگاه ويژهاي به اين مقوله داشته باشند.[/quote:5bb739f1fe]
اول فصل دوست داشتم دقیقی رو بگیریم ... ولی با اون فیلم هایی که پیاده کرد و نیومد ؛ اصلا دیگه از ریختش هم خوشم نمیاد چه برسه به اینکه تشویقش هم بکنیم ... چرا باید تشویقش کنیم ؟؟؟
تو بچسب به همون قزوینی ها شاید حالش بیشتر باشه ....
هر کی باشی از مرتضی ابراهیمی ، مهدوی ، نظیفکار ، سهرابی ، حسین ابراهیمی و ... بیشتر نیستی که تو بی پولی توی این تیم موندن و الان دارن تیم رو بالا می کشن ...[/quote:5bb739f1fe]
قزوینی دوست داره اون جا باغ بیشتر هست