[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پیشنهاد راهکاری برای شنیدن فحاشی در دیگر ورزشگاه ها.

پیشنهاد راهکاری برای شنیدن فحاشی در دیگر ورزشگاه ها.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi369 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 8:49 pm

پیشنهاد من اینه که کم کم دست بکار باید بشیم و برای برنامه های پر بیننده و سایت های پربیننده مطلب و عکس بفرستیم
مثالهای زیادی زده شد
من نظرم اینه که با این همه پتانسیل که داریم مثل عکاسهای خوش سلیقه و متن نویس های موثر و ایده پردازهای خوب ... با ارسال مطالب مثمر ثمر تاثیرگذار باشیم
مثلا برنامه سکو کم کم داره پربیننده میشه ،از این برنامه می تونیم جهت تشویق هوادارهامون به صبر و انضباط استفاده کنیم وقتی از سکوهامون اطمینان خاطر داشته باشیم کم کم وقت تودهنی زدن به یاوه گویان و برنامه پرمخاطب دیگه است در ضمن خودمون باید یه جورهایی باید از نکات مثبت بیشتر رونمایی کنیم به جای عکس گرفتن های تکراری از بازیکنان و صحنه های پرتکرار از منش و ساختار هوادار خوب عکس و تصویر بسازیم
در ضمن کل کل کردن رو سکوها با مسولین کمیته انضباطی سقوط به گرداب پرخطریه که اولین چرخش اون بردن تیم به حاشیه است.
با بخش نشریه که پیشنهاد داده شده موافقم...یه جورایی اگه بتونیم اولین نشریه رو داشته باشیم تاثیرش تو رسانه ها هم بیشتره.
یه دست هیچوقت صدا نداره ماشاا... همه ما هر روز تو این سایت هستیم و حرف زیاد میزنیم متحد بشیم بریم تو سایتهای دیگه مطلب مرتبط بذاریم فقط تو خونه موندن که کاری رو درست نمیکنه خودمون میگم خودمون می شنویم
گل مطلب خوب چاپ می کنه و تقریبا راحت مطلب میذاره اون مطلبی که (نامه یه دانشجو به استاد) در ارتباط با احکام صادره برای داماش بود فقط تو سایت وارش اسپرت منتشر شد
مطلب تاثیرگذار و پخته ای بود ولی کی دید؟
فقط خودمون ...
بچه های وارش اسپرت مطمناً با اصحاب رسانه کم و بیش آشنا هستند آیا نمی تونستند چنین متن خوبی رو انتشار بدن؟
خوب خیلی جاها کم کاری از ماست
نظر من اینه که برای دفاع از حقوق خودمون باید اول خودمون دست به کار بشیم.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 4:00 am

[quote:dcc452cb2b="777"]معلوم اگرتیم مافحش خورده مربی ما بازیکنان مامصاحبه کنن وبیان کنن قلعه نویی ندید[/quote:dcc452cb2b]

چرا مربی و بازیکن ها تو مصاحبه بعد از بازی هیچ اشاره ای به این موضوع نمی کنند؟!!
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Geelak » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 5:56 am

امی بازیکنان چره هیچی نوگوفتید؟
چون باد به هر کوی و چمن گشت زدیم
سر بر همه جای جنگل و دشت زدیم
هر نقطه ی این وطن عزیز است ولی
صد بوسه به خاک پاک این رشت زدیم...
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:05 am

دهنم وا موند آخرای بازی. امیدوارم شنیده باشن مسئولین کمیته انظباطی. یه نکته ای که مهیار اشاره کرد این بود که این فحاشی از 1000 تماشاچی سر زده اما تو بازی های داماش ما تا 15000 هم هوادار داریم. منظورم اینه که احتمال فحاشی تو تعداد بیشتر بیشتره. مثلا تو بازی دیروز میتونیم بگیم 80 درصد ورزشگاه به رشتی ها فحش دادن.
با مهدی 369 تو این زمینه موافق نیستم: "وقتی از سکوهامون اطمینان خاطر داشته باشیم کم کم وقت تودهنی زدن به یاوه گویان و برنامه پرمخاطب دیگه است"
بذارید اینجوری بگم که این استراتژی اصلا تو ایران جواب نمیده. اصلا دوس ندارم این حرفو بزنم ولی مواقعیت اینه که جواب نمیده. باید شروع کنیم به توجیه هوادارامون اما اصلا نیازی نیست که اول به سکوهای مطمئن برسیم و بعد بیام حق تیممون رو بگیریم. اصولا هم وقتی کسی مجرم شناخته می شه به این معنی نیست که بقیه نسبت بهش محق هستن.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:09 am

بهترین کار اینه که به صورت نامحسوس از فحاشیهای تیمای دیگه فیلم بگیریم یه کلیپ درست کنیم تو سایتهای مختلف قرار بدیمش. تو نهایتا 3 هفته لیگ می شه فحاشی همه تیما رو فیلم گرفت...!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:23 am

[quote:a2869a8b1a="pouri_sb"]بهترین کار اینه که به صورت نامحسوس از فحاشیهای تیمای دیگه فیلم بگیریم یه کلیپ درست کنیم تو سایتهای مختلف قرار بدیمش. تو نهایتا 3 هفته لیگ می شه فحاشی همه تیما رو فیلم گرفت...![/quote:a2869a8b1a]

افتخار میکنم که رشتی ام
افتخار میکنم که چنین همشهریای گلی دارم
به نظرم فکر جالبیه از فحاشی تمام ورزشگاه ها فیلم بگیریم و تو اینترنت بزاریم زود پخش میشه و جواب میده و کسی هم نمی تونه بگه فقط تو رشت این اتفاق می افته
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mojtaba24 در پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:24 am .
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:24 am

من نمی دونم چرا مسئولین باشگاه سکوت اختیار کردند ؟!
بازی داماش- تراکتور و داماش-استقلال یادشون رفت که چه طور سریع بر علیه ما جوسازی کردند و ما رو به خاطر هیچ بردند به حاشیه(نتیجه اون هم باخت برابر آلومینیوم بود)؟!!!!!!!!!
[color=darkblue:4f8b0ca84c][b:4f8b0ca84c]من تو همون دومین جلسه هم اندیشی کاربران سایت با مدیر روابط عموم هم به آقای سراوانی گفتم که باید از همه فحاشی هایی که بر علیه ما در ورزشگا های ِ دیگه میشه یک فیلم گرفته بشه و یک کلیپی ازش تهیه بشه تا در مواقعی که کمیته انضباطی بر علیه ما حکم میده اونها رو بهشون نشون بدیم,چون برای ِ من مثل روز روشن هستش که این توهینها اولین بار نیست و آخرین بارش نخواهد بود و مطمئنا هم در بازی های بعدی داماش با تیمهای حریف وقتی در برابر اونها مقاومت کنیم و بهشون باج ندیم شروع می کنند به فحاشی بر علیه ما.[/color:4f8b0ca84c]...[/b:4f8b0ca84c]
این یک توهین نژاد پرستانه هست و در همه جای ی دنیا برخوردهای ِ سنگینی رو برای ِ این قبیل رفتار در نظر میگیرند.....
باید یک جایی یک برخورد سنگین بشه تا دیگه جرات نکنند بر علیه گیلانی ها فحاشی کنند
آخرين ويرايش توسط amirreza_pro on پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:53 am, ويرايش شده در 4.
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:27 am

راستش من بشخصه خیلی پیگیر یه ماهنامه برا داماش هستم. من شنیدم که به صاحب امتیازایه کانون تبلیغاتی مجوز ماهنامه رو میدن. راستش یکی از دوستایه خیلی صمیم یه کانون تبلیغاتی توو خیابون معلم راه انداختن. حالا دارم پیگیر میکنم ببینم همچین چیزی شدنیه یا نه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:12 am

من از الان دارم تاکید میکنیم
وقتی داماش بازی با ملوان کوچیک ترین فحاشی دیدن چندین بار با داور صحبت کنن هم کاچیتان هم بقیه اگه ادامه داشت تیم رو جمع کنن کنار ناظر بازی تا رسانه ها برای جلب توجه درج کنن که اون اجنبی ها بددهانی کردن "اگه اونا 10 دقیقه اخر بازی توی دربی به رشتی ها میگفتن رشتی بی تربیت و عوام رو فریب دادن (که موفق هم بودن) ما هم باید بزرگ نمایی کنیم .
بازی با آث میلان بازیکن سیاه ناراحت میشه و میکشه بیرون و همه به حمایتش میرن و یک هفته لیگ و رسانه ها برای اون واقع نوشتن .
چه معنایی داره شهری که با اون وسعت و قدمت 800 نفر میاد فحشایی کنه در حالی که خودشون سرخابی هستن اکثراً.این از انسانیت ماست که فریاد نمیزنیم و قلم ما برای این اتفاقات مرکب نداره
.
سخت تاکید دارم برای بازی دربی این اتفاق بیوفته
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:51 am

1- اگر شما هزاری هم در سایت های دیگه فعالیت داشته باشید هرگز به اندازه یک برنامه تلویزیونی یا یک جریده کشوری نمی تونه تاثیر گذار باشه . .
اینکه دوستان میگن چرا عوامل باشگاه مصاحبه نکردند و نگفتند، شما مطمئنید نگفتند؟ تو کنفرانس مطمئنا میگن اما چه کسی باید پوشش بده؟ رسانه ها و خبرنگاران بومی جاهای دیگه که پوشش نمی دن. بنابراین همین مسئله نشون میده که باید به هر شکلی که میشه قدرت رسانه ای باشگاه بیشتر بشه .

2- یکی از دوستان در مورد بحث پخش مقالات و عکس ها گفت که باز من ارجاع میدم به پاراگراف قبل. ضمن اینکه ما با محدودیت هایی که باهاش مواجه ایم مطمئن باشید در خیلی از جاها سعی هایی داریم که شاید از دید شما پنهان باشه یا کمتر حس کنید .

3-در هر موردی بخوام توضیح بدم باز باید به قسمت یک اشاره کنم .
مسئولین باشگاه به نظرم باید به غیر از شکایاتی که کتبا به کمیته انضباطی انجام میدن و خبر دارم به شکل عمومی هم این شکایات رو مطرح کنند چون لااقل آقای حسن زاده به خوبی نشون داده که رسانه ها چه تاثیری روش دارند. خدا بیامرز شاه حسینی درسته تو برنامه نود یه ایراداتی به بحث رای ما گرفت اما مطمئنا اگر بود اصلا آرا برای تیم های متفاوت تا این حد متناقض نبود!

4- خود باشگاه فیلم میگیره همیشه . اما اینکه از فحاشی ها فیلم بگیریم و بعد روی دنیای مجازی منتشر کنیم؟! یعنی فیلم فحش پخش کنیم ؟! :roll:

5- مجید جان بحث شیرینه و خیلی خوبه که شما خودجوش دنبال چنین چیزی هستی ولی بدون تولید یک روزنامه، ماهنامه یا هفته نامه به این سادگی ها نیست که اگر بود خیلی از باشگاه های دیگه (به غیر از پرسپولیس و استقلال که دارند) چنین کاری رو انجام میدادند .
بحث ویژه نامه تبلیغاتی با یک نشریه متفاوت هست و اول نیاز به گرفتن مجوز داره و بعد باید روی بحث هایی مثل درآمد زایی ، توزیع ، کیفیت و .. کار بشه که به همه اینها به افراد خبره و با تجربه نیاز داره که یه سری پارامترها رو داشته باشند.
من خودم به شخصه چنین کاری رو دوست دارم و امیدوارم یه روزی بتونیم یه تیم قوی رو تشکیل بدیم و چنین کاری رو انجام بدیم . علی ایحال فعلا به دنبال این هستیم تا در آینده یه ویژه نامه واسه بازیها تو استادیوم داشته باشیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:00 am

[quote:601429eabf="MEHRDAD"]1- ا

4- خود باشگاه فیلم میگیره همیشه . اما اینکه از فحاشی ها فیلم بگیریم و بعد روی دنیای مجازی منتشر کنیم؟! یعنی فیلم فحش پخش کنیم ؟! :roll:
[/quote:601429eabf]

با ادیت فیلم می شه قسمت فحش ها رو بوق قرار داد. بعدشم تیتر فیلم هم +16 می شه. اثرش وقتی نمایان می شه که یه متن خوب تو توضیحش قرار بدیم. بدرد وقتی می خوره که دوباره یک رایی به ضرر ما بدن...!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:18 am

[quote:b34147fadf="pouri_sb"][quote:b34147fadf="MEHRDAD"]1- ا

[/quote:b34147fadf]

با ادیت فیلم می شه قسمت فحش ها رو بوق قرار داد. بعدشم تیتر فیلم هم +16 می شه. اثرش وقتی نمایان می شه که یه متن خوب تو توضیحش قرار بدیم. بدرد وقتی می خوره که دوباره یک رایی به ضرر ما بدن...![/quote:b34147fadf]
من با این نظر کاملا موافقم جواب میده باید روش کار بشه ولی جواب میده
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 1:56 pm

[quote:4211d522a4="MEHRDAD"]1-
5- مجید جان بحث شیرینه و خیلی خوبه که شما خودجوش دنبال چنین چیزی هستی ولی بدون تولید یک روزنامه، ماهنامه یا هفته نامه به این سادگی ها نیست که اگر بود خیلی از باشگاه های دیگه (به غیر از پرسپولیس و استقلال که دارند) چنین کاری رو انجام میدادند .
بحث ویژه نامه تبلیغاتی با یک نشریه متفاوت هست و اول نیاز به گرفتن مجوز داره و بعد باید روی بحث هایی مثل درآمد زایی ، توزیع ، کیفیت و .. کار بشه که به همه اینها به افراد خبره و با تجربه نیاز داره که یه سری پارامترها رو داشته باشند.
من خودم به شخصه چنین کاری رو دوست دارم و امیدوارم یه روزی بتونیم یه تیم قوی رو تشکیل بدیم و چنین کاری رو انجام بدیم . علی ایحال فعلا به دنبال این هستیم تا در آینده یه ویژه نامه واسه بازیها تو استادیوم داشته باشیم .[/quote:4211d522a4]
من آخر حرفم گفتم که باید شرایطو بررسی کرد تا دید شدنی هست همچین چیزی یا نه. بعدش این بحثو من شروع نکردم که آبرار. نظرات صفحه پیشو دیدم که در این مورد بود.
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 2:06 pm

MEHRDAD: همینطور که گفتم شما هم ایت عقیده رو دارید که رسانه خوبی نداریم .
اما که * که از تیم دورم و شما به تیم نزیدیک هستیم تشخیص دادیم این مشکل وجود داره چه باید کرد ؟!
حالا که مشکل رو پیدا کردیم چه کار برای حل باید کرد ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 2:40 pm

pouri_sb : به هر حال این کار باشگاه یا حتی ما نیست و به خود هوادار بر میگرده که تو سایت های اجتماعی اینکار رو به این شکل که گفتی انجام بده که خب اونم مشکل هست و شدنی نیست . ضمن اینکه اینطوری که همش رو باید بوق بذارند :wink:
majid13 : میدونم، من ممکنه یکی رو مخاطب قرار بدم اما کامنت و توضیح رو واسه همه نوشتم .
mahyarmaya : مهیار جان من توضیحم رو دادم و جواب تو صحبت هام هست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان