1- اگر شما هزاری هم در سایت های دیگه فعالیت داشته باشید هرگز به اندازه یک برنامه تلویزیونی یا یک جریده کشوری نمی تونه تاثیر گذار باشه . .
اینکه دوستان میگن چرا عوامل باشگاه مصاحبه نکردند و نگفتند، شما مطمئنید نگفتند؟ تو کنفرانس مطمئنا میگن اما چه کسی باید پوشش بده؟ رسانه ها و خبرنگاران بومی جاهای دیگه که پوشش نمی دن. بنابراین همین مسئله نشون میده که باید به هر شکلی که میشه قدرت رسانه ای باشگاه بیشتر بشه .
2- یکی از دوستان در مورد بحث پخش مقالات و عکس ها گفت که باز من ارجاع میدم به پاراگراف قبل. ضمن اینکه ما با محدودیت هایی که باهاش مواجه ایم مطمئن باشید در خیلی از جاها سعی هایی داریم که شاید از دید شما پنهان باشه یا کمتر حس کنید .
3-در هر موردی بخوام توضیح بدم باز باید به قسمت یک اشاره کنم .
مسئولین باشگاه به نظرم باید به غیر از شکایاتی که کتبا به کمیته انضباطی انجام میدن و خبر دارم به شکل عمومی هم این شکایات رو مطرح کنند چون لااقل آقای حسن زاده به خوبی نشون داده که رسانه ها چه تاثیری روش دارند. خدا بیامرز شاه حسینی درسته تو برنامه نود یه ایراداتی به بحث رای ما گرفت اما مطمئنا اگر بود اصلا آرا برای تیم های متفاوت تا این حد متناقض نبود!
4- خود باشگاه فیلم میگیره همیشه . اما اینکه از فحاشی ها فیلم بگیریم و بعد روی دنیای مجازی منتشر کنیم؟! یعنی فیلم فحش پخش کنیم ؟!
5- مجید جان بحث شیرینه و خیلی خوبه که شما خودجوش دنبال چنین چیزی هستی ولی بدون تولید یک روزنامه، ماهنامه یا هفته نامه به این سادگی ها نیست که اگر بود خیلی از باشگاه های دیگه (به غیر از پرسپولیس و استقلال که دارند) چنین کاری رو انجام میدادند .
بحث ویژه نامه تبلیغاتی با یک نشریه متفاوت هست و اول نیاز به گرفتن مجوز داره و بعد باید روی بحث هایی مثل درآمد زایی ، توزیع ، کیفیت و .. کار بشه که به همه اینها به افراد خبره و با تجربه نیاز داره که یه سری پارامترها رو داشته باشند.
من خودم به شخصه چنین کاری رو دوست دارم و امیدوارم یه روزی بتونیم یه تیم قوی رو تشکیل بدیم و چنین کاری رو انجام بدیم . علی ایحال فعلا به دنبال این هستیم تا در آینده یه ویژه نامه واسه بازیها تو استادیوم داشته باشیم .