[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 04, 2013 5:22 pm

دوست عزیز ما آقا مجتبی تاپیکی رو زدند که شاید بحث در موردش دیگه کلیشه ای شده باشه و شاید این دلیلش اینه که چون ایشون ساکن یه استان دیگه هستند از اتقافاتی که اینجا افتاده بی خبر باشند.
نمی خوام این بحث رو کش بدم چون اونها اصلا در حدی نیستن که بخواهیم وقتمون رو براشون بگیریم ولی برای آقا مجتبی عزیز و شاید سایر دوستانی که در جریان نباشند چند مطلب رو میگم :
قضیه از زمانی دوباره شروع شد که تیم ما در لیگ 1 حضور داشت ملوان به فینال جام حذفی رسیده بود پارچه هایی رو در خیابان های انزلی به صورت کارناوال راه انداخته بودند که رویش نوشته شده بود "داماش روحت شاد،شش امتیاز ذخیره ملوان در فصل بعد" و البته یکی دیگه از کارهاشون وقتی بود که ملوان در برابر تراکتور قرار گرفت و تبریزی ها شروع به فحاشی به گیلان کردند و به میرزا توهین کردند و البته این اتفاقات در بازی با شهرداری تبریز هم تشدید شد بعد از بازی تراکتور با ملوان برنامه نود هواداران ملوان رو نشون داد که با گریه میگفتن : اینها به گیلان توهین کردند ،اینها به میرزا فحش دادند!!!! بعد کاپیتانشون پژمان نوری در برنامه نود حاظر شد و فرمود بدترین اشتباه زندگیش این بوده که اومده رشت برای پگاه بازی کرده!!!!!!!!!
تا اینجا هیچی ،ما اومدیم لیگ برتر و در هفته سوم میزبان تبریزیها شدیم از قبلش همه در رشت صحبت اتحاد میکردند و البته انتقام از ترکهایی که به میرزا و گیلانی ها توهین کردند ؛چی کار کردیم: ترکها قبل از بازی چوب خوردند اون هم چه چوبی!توی بازی شعار گیلان سرور آذربایجان رو طنین انداز کردیم و البته شعار" میرزا کجایی؟......................." رو دادیم سپس فحشهایی که خیلی ها توی عمرشون شاید نشنوند به ترکهای بدبخت دادیم بعداز بازی هم دعواها ادامه داشت تا جایی که طرفداران تراکتور خونین و چاقو خورده به شهرشون برگشتند با ماشینهایی که شیشه هاش شکسته بود و پلاکهاش کنده شده بود این جواب کسانی بود که به گیلان توهین کنند!
ولی اتفاق نادر بعدش افتاد! درست بعد بازی ما با تراکتور انزلیچی های عزیز فرمودند که پلاکاردهایی که در اون بازی تلوزیون نشان داده و عکس گرفته شده همه فوتوشاپ هست!!!! و البته در بازی بعدی خودشون اگر اشتباه نکنم ذوب آهن_ملوان به همه رشتیها فحش دادند!واقعا چرا این جواب این بود که ما به خاطر حمایت از اونها 7 میلیون جریمه شدیم!!!!و آبرو و حیثیتمون توی کل کشور رفت ولی خوشحال بودیم که دشمن گیلان رو زمینگیر کردیم!
سپس بازی ملوان و سایپا در فصل قبل در ادامه فحاشیهای این دوستان این بار نوبت به مرتضی ابراهیمی (رشتی) رسید که اون موقع بازیکن سایپا بود و فحش ها رو نوش جان کرد!بعد هم که توی انزلی بازی دربی گیلان حسابی از خجالت ما دراومدند و کسانی مثل من که از 3 یا 4 ساعت قبل از بازی رفته بودیم انزلی با تمام وجودمون این حرکات رو درک کردیم !بعدش هم به اتوبوس بازیکنان داماش وماشینهای هواداران (پلاک46) حمله کردند .این اتفاقات گذشت! قبول دارم که ما هم توی بازی های خودمون از خجالت اونها در اومدیم ولی شدت کار اونها خیلی بیشتر بود. ملوان در شرف سقوط بود و ما اینجا خیلی بحث کردیم که چه جوری میشه به ملوان کمک کرد حتی دوستان نظرشون این بود که اگه کار ملوان به هفته آخر کشید ما جلوی شهرداری برای ملوان بازی کنیم تا توی لیگ بمونه!ولی کار به هفته آخر نکشید و ملوان در انزلی با دو گل فولاد رو شکست داد و خیال خودش رو راحت کرد و درست در زمانی که از حریف جلو افتاده بود به جای تشویق تیم خودشون به ما فحش دادند،دقیق تر بگم حتی هیچ سگ و گربه ولگرد خیابان های رشت از زیر دستشون در نرفت حتی افشین وهابی گزارشگر اون بازی مدام از مردم گیلان به خاطر اون حرکات عذر خواهی میکرد !
بلازی با شهرداری همه هوادارها عصبانی بودند چه اونهایی که به سایت میان و چه اونهایی که نِمیان ،چرا؟ چون فحشهای هفته قبلش(ملوان_فولاد) رو از تلویزیون شنیده بودند و اون بازی به هیچ کدومشون رحم نکردیم!!!
شد فصل جدید ما در به در به دنبال اسپانسر بودیم تیم داماش داشت نفس های آخر رو میزد ،امیر عابدینی با کمک امید هرندی تیم رو بدون هیچ پولی بست ، و البته ما یه خریدار جدی داشتیم به نام حاج حسین هدایتی که با دو دوزه بازی پیشکسوتان ملوان مثل بهمن صالح نیا(کردگدن بی حیا) ایراندوست و غیره به جای خرید داماش رفت ملوان رو خرید (ای کاش اون موقع عضو سایت بودی و حال ما رو درک میکردی)البته برای ما خوب شد بعدش هم که با حضور درودخر در جریان بقیه اتفاقات هستین.
من به شخصه به این نتیجه رسیدم که باید برای کسی مُرد که برای آدم تب کنه! من نوکر همه هم استانیهام هستم و امیدوارم گیلان به حق واقعیش در همه زمینه ها برسه ولی سرنوشت ملوان برای من یک نفر اصلا مهم نیست و نا گفته نمونه که برای یک فصل هم که شده ملوان بره لیگ 1 چون خیلی پر رو شدن !
آخرين ويرايش توسط The_King_of_rasht on جمعه ژانويه 04, 2013 5:32 pm, ويرايش شده در 2.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:24 pm

من خودم دوستای انزلیچی زیاد دارم,یعنی همه ی ما داریم,ولی اونا بنا به فرهنگشون,همیشه بحث رشت و انزلی میکنن,ما رشتی ها هیچوقت شروع کننده ی این بحثها نیستیم!!!ولی در ادامه همیشه اونان که کم میارن /10/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 5:26 pm

[quote:3a3b0a0e96="mahyarmaya"]مجتبی جان یه طرفه رفتی به سمت قاضی.
هر وقت متوجه شدی پژمان چرا توی 90 گفت بزرگترین اشتباه من پگاه رفت بود!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا دست نداد با هم استانی ها!
هر وقت متوجه شدی چرا پلاک 46 توی دانشگاه پنچر میشن!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا توی 90 گفت از صعود پگاه خوشحال نیستم!
هر وقت متوجه شدی چطور سر هم استانی رو شیره مالیدن هدایتی پیچوندن!
هر وقت متوجه شدی چرا رضایت نامه بازیکن مازاد ملوان داده نمیشه اگه قصد اومدن به داماش رو داره!
هر وقت متوجه شدی فینال استقلال داماش چرا انزلی استقلالی بودن!
هر وقت متوجه شدی چرا شب قبل فینال جام حذفی با پیروزی توی شهر به رشتی ها فحش میدادن!
هر وقت متوجه شدی چرا صالح نیا مربی وقت چوکا برای حذف سیپدرود چرا با تعداد گل زیاد باخت تا برق شیراز بالا بره
هر وقت متوجه شدی........
اگه شما پاسخ دادی
من پاسخ شما رو میدم[/quote:3a3b0a0e96]
مجتبی جان انصافا بیا یه شرط ببندیم اگه جواب ها رو دادی من لایک بیشتر داشتم دیگه انرژی خرج نکنیم و ماجرا فسخ.اگه شما لایک خوردی بیشتر من متقاعد میشم و گوش به فرمان شمام.
بعد جواب اینها شما بگو به نسبت ما چی کردیم غیر فحاشی که اونجا شدید تر هست.آیا توی برنامه 90 زیرآب اینا رو زدیم جلو 70 میلیون؟نظر محمدی کاپیتان اونا بوده توی انزلی هم فحاشی شد بهش اما توی 90 چیزی گفت ؟
اگه کار هایی بگی که به یرزگی اینا باشه من متقاعد میشم.
در ضمن بگو بازی تراکتور بازی برای اونا مگه ما خون نریختیم ؟مگه بدنام نشدیم ؟مگه شعار اتاد ندادیم ؟مگه قایقران روحت شاد جلو اون ترک ها ندادیم ؟
آبرار موافقی ؟من نیت پاک رو خبر دارم اما این بحث ا انرژی میگیره.

شما دلیل این ها رو بدهو
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » جمعه ژانويه 04, 2013 5:26 pm

ببند این تاپیک را /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:30 pm

یه پیشنهادی دارم ماکه همه بازی برگشت داماش ملوان با هزینه شخصی با هزینه باشگاه میریم انزلی...من بهت میگم هرجایی هستی هر برنامه ای داره کنسل کن بازی برگشت با بچه های ما قرار بزار با هم بریم انزلی دو سه ساعت قبل بازی...مطمئنا بعد دیگه نمیای اینجا این حرفارو نمیزنی /13/البته داداش کارت کار خوبیه ولی این کارارو ما پارسال کردیم هیچی ندیدیم :D دقیقا مثال تف سر بالارو برای همچین جایی ساختن :roll:یا اصلا یه کاری کن کامنت کینگ آو رشت رو کامل بخون :wink:
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on جمعه ژانويه 04, 2013 5:37 pm, ويرايش شده در 3.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:31 pm

[quote:118543ab94="shahinwade"]ببند این تاپیک را /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:118543ab94]
نه آبرار,رشتی ها بی منطق نیستن,بزار همه حرفاشونو بزنن
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » جمعه ژانويه 04, 2013 5:33 pm

بره این تاپیک مسخره رو جمع کنین بابا! الان یکی بیاد سایت فکر می کنه رشتیا انزلیچی گرفتن به حس استان دوستی صاحب تاپیک بر خورده!!!!!
بچه ها گفتنی ها رو گفتن فقط یه چندتا نکته جا موند! بعد همون بازی با تراکتور که ما پا پیش گزاشتیم هفته بعدش که اونا میزبان فکر کنم فجر بودن به رشتیا فحاشی کردن! تحویل بگیرینشون!

من از باخت ملوان خوشحال می شم همونطوری که یه لنگی از باخت اس اس خوشحال می شه همونطوری که یه میلانی از باخت اینتر خوشحال می شه. همونطوری که یه بارسلونایی از باخت رئال خوشحال می شه! همونطوری که یه طرفدار منچستر از باخت سیتی خوشحال می شه!!! بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:35 pm

من خودم توی یه سایت دیگه هر وقت مییرم اتاق گفت و گوش وقتی یه انزلچی باشه اون هی شروع می کنه به کرم ریختن و در اخر با این جمله من خفه میشه:

جاسوس انزلیچی. /8/
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 04, 2013 5:49 pm

گفتني ها رو همه دوستان گفتند؛ من تا دو سال پيش بعد از داماش ؛ملوان تيم دومم بود، با توجه به تمام بي مهري هايي كه اونها داشتند، اقا مجتبي عزيز، اين بي مهري ها رو كه ميگم همشون مستنده ها، صحبتهاي مازيار زارع و پژمان نوري، در برنامه نود، يا اقداماتي كه صالح نيا و احمد زاده انجام دادند كه داماش(پگاه يا استقلال رشت) سقوط كنه به ليگ يك، در حالي كه داماش بارها با تمام وجود بازي كرد كه ملوان هم بمونه تو ليگ\ اينا داستان نيست ؛ اينا سنده مدركه؛ دو سال پيش بازي داماش تراكتور؛ ما چه جوي رو درست كرديم براي دوستي با ملوان اونا چطور تمام اقدامات ما رو انكار كردند؟؟!! امسال اولين ساليه كه به ظاهر هيچ اتفاقي در انزلي نيفتاده؛ ولي تمام ايران ميدونند، چه فجايعي چه بزن و بكش هايي تو انزلي اتفاق افتاده،
نكته ديگه بارها همه كاربران تماشاگران داماش تاكيد كردند داماش فقط يه تيم فوتبال نيست، داماش يه پرچمه ، يه نماده، از حق طلبي مردم مظلوم گيلك ، كه بويژه بعد از سركوب جمهوري گيلان به شدت به انها ظلم رفته، ولي ، ولي ملوان فقط و فقط يه تيم فوتباله،
به شخصه مني كه قبلا از برد ملوان خوشحال ميشدم، بخاطر هم استاني بودن؛الان از باخت و برد ملوان هيچ حسي بهم دست نميده، مخصوصا اون برد 6-0 رو همه ما لازم ميدونستيم كه ديگه اين همه ادعا نداشته باشن و ما رو مسخره نكنند؛
مردم رشت عموما ، افق ديد بازتري دارند، تمام گيلان رو سراي خودشون ميدونند، ولي عموم مردم انزلي ، فقط انزلي رو دوست دارند، در ضمن همه ما داماشي ها هركدوممون فاميل و دوست و هم دانشگاهي تو انزلي داريم، و برعكس، و همه انزلي چي ها هم اينطور نيست كه طرفدار ملوان باشند؛طرفدار ملوان بدن= لمپنيسم و قداره بنديف واسه همين كلي انزلي چي ميشناسم كه فرهنگ متداول اونجا رو نكوهش ميكنند،
به هرحال من تاجايي كه يادمه هميشه ملواني ها بودند، كه بدرفتاري شديد با رشتي ها داشتند، در طول 30-40 سال گذشته، همه ما تجربه بدي از انزلي داريم و بعضا درگيري هايي داشتيم، نميدونم، فكر نكنم شما رشتي باشين، ولي از هر رشتي اي بپرسي ميگن تو انزلي چه اتفاقاتي براشون افتاده، ولي خداييش هميشه ما بخشيديم، چشم پوشي كرديم، ماشين پلاك رشت اونجا امنيت نداشت، حالا به هرحال تو دو سه سال اخير مردم رشت كاسه صبرشون لبريز شده و يه شمه از قدرتشون رو به انزليچي ها نشون دادند، ديديم كه اونا گوشي اومد دستشون و ديگه جو تو انزلي براي رشتي ها خطرناك نيست، راحت ميريم راحت ميايم، اي كاش زودتر از اينها رشتي ها جوابشونو ميدادند، وقتي 30 سال با زبان نتوني حاليشون كني مجبور به روش خودشون باهاشون برخورد كني؛ ديديم كه نتيجه بخشم بود، نه تنها انزلي چي ها، تركها و تهراني و ها و .... هم فهميدند، كه ما 30 يال فقط صبر كرديم و خواستيم با فرهنگ بي همتاي خودمون بهشون بفهمونيم كه توهين و تحقير كار درستي نيست ولي اونام مثل انزلي چي ها؛ فرهنگ و ارامش و نوعدوستي و تحمل مارو به حساب بي تفاوتي و بيغيرتي ما گذاشتند، بيا اگه غيرت اينه ، نثار شما؛ گو اينكه همه ما مخالف اينجور رفتاريم، ولي اينجا رشته و داماش فقط يه تيم نيست بلكه نماد غرور و غيرت گيله مردانه، ما تا الان چشم پوشي كرديم، ديديم نه ؛ ملت به حساب چيز ديگه دارند ميذارند، از اين به بعد كوچكترين فكر بدي به رشت و گيلان با مشت اهنين ما روبه رو ميشه و با هيچ كس از هركجاي ايران هم شوخي نداريم،
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در جمعه ژانويه 04, 2013 5:52 pm .
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:51 pm

بیخیاله این دورگه ها بشین.بهتر در مورد این دورگه ها تاپیک نباشه .کسی که میاد در مورد اینا تاپیک میزنه خیلی چیزها رو در نظر نگرفته.از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگری.یه بیل زدی تو سر ما بنده ی خدا.یه خواهش ازت دارم.دوست داری بازی بعدی داماشو بریم انزلی ببینیم اونا چی کار میکنن؟ماجرای اون بازی شهرداری تبریز رو معلومه که نمیدوی چی شده!بازی قبلی ملوان فولاد رو نگاه کنی متوجه علت تلافی کردن مارو متوجه میشی .
وقتی کسی یه بدی بهت میکنه ببخشیش خیلی مردی ولی وقتی جکابشو بدی کسی نمیتونه بهت خرده بگیره.
ما رشتی ها خیلی از خودمون نجابت نشون دادیم دورگه ها روشون زیاد شده.
یه ضرب المثل هست که میگه:خوبی که از حد بگذرد؛نادان خیال بد کند...
فقط اینو میتونم بگم:داماش عشق هر گیلانی،منهای100هزار *#
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 04, 2013 6:01 pm

ولي در كل اين بحث ها نشانه آزادي بيان تو اين سايته، ولي توسايت اونا فقط بايد از اونا تعريف كني، هيچ مخالفي نميتونه حرف بزنه،
بنظر من خوبه يه ياد اوري هم ميشه واسه ما ها كه ديگه جو اتحاد نگيرتمون، كه حسابي پشيمونيم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » جمعه ژانويه 04, 2013 6:25 pm

[quote:057fc4b28e="soroosh8"][quote:057fc4b28e="shahinwade"]ببند این تاپیک را /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:057fc4b28e]
نه آبرار,رشتی ها بی منطق نیستن,بزار همه حرفاشونو بزنن[/quote:057fc4b28e]

ببخشید با حاله :P :P :P :P :P :P
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mtb368 » جمعه ژانويه 04, 2013 6:32 pm

حقیقتش رو بخواین من از باخت ملوان خیلی خیلی خوشحال می شم چون از بازیکناش گرفته(بخصوص اظهارات زارع و نوری در برنامه پربننده 90 و حرکت زشت مازیار در بازی پرسپولیس و داماش در آزادی که باعث شده افرادی مثل سید صالحی دروغگو از اختلاف ملوان با داماش درآخرباری داماش با تراکتوردر جام حذفی برای تبرئه خودش نهایت استفاده رو ببره) تا هوادارانش که وقتی ملوان دوتا بازی رو می بره اونهم باپنالتی سوهان روح آدم می شن و بی جنبه بازی در می آرن رد صورتیکه فصل قبلما هفتم شدیم و اونها تا آستانه سقوط پیش رفتند عکس العملی نشون ندادیم من هم یکی از آرزو هام اینه که یه روزی ملوان به دسته یک سقوط کنه چون متاسفانه به اندازه کافی در ایران اختلاف رشت و انزلی رو بزرگ کردند /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه ژانويه 04, 2013 6:33 pm

به نظرمن این بحث ها بی فایده ست وما باید به فکر تیم خودمون باشیم.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » جمعه ژانويه 04, 2013 6:41 pm

بحث های تکراری !
من از بچگی از باخت ملوان خوشحال میشدم و هنوز هم میشم و تا آخر عمرم میشم !
این ذات فوتباله! خاله بازی نیست که !
رقابت یعنی همین !
شما دیدین طرفدارهای منچستر سیتی دلشون بخواد منچشتر یونایتد ببره ، یا اورتون و لیورپول ، ملان و اینتر و ... !!!
حالا این ملوان که همشهریمون نیست جای خود دارد !!!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان