[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 04, 2013 4:19 pm

ملوان باخت و یه عده از طرفدارای داماش خوشحال شدند علتش چی میتونه باشه ؟
انزلی و رشت از قدیم با هم رقیب بودن هربازی تو ورزشگاه با هم داشتن بر علیه هم شعار میدادن زیتون رو تو ورزشگاه عضدی زدن تماشاگرای رشت بعد از بازی اتوبوسشون رو با شیشه های شکسته بدرقه می کردن همه درست من هم دیدم هم شنیدم
ولی بازی استقلال رشت با فجر سپاسی کسی برعلیه ملوان شعار نمی داد .
من آخرین بازی لیگ پارسال که با شهرداری تبریز داشتیم رو رشت اومدم و بازی داماش رو از نزدیک دیدم از استقبال تماشاگرای داماش بوجد اومدم ولی یه چیز برای جای سوال بود این که چرا تو بازی با شهرداری تبریز بر علیه ملوان و انزلی فحش میدادن اینا تو فرهنگ گیلان نبود تو فرهنگ هیچ شهر عقب مونده ای هم نیست که تو بازی با شهر سومی هم استانیت رو فحش بدی که البته این مساله با اومدن آقایان درود گر و هدایتی به استان و مخصوصا با جوگیری های آقای درود گر بیشتر شد .
فحاشی کاری غیر پسندیده و در تمام ورزشگاه های ایران وجود دارد امیدورام مسولین گیلان و کانون هواداران داماش و ملوان با ذکاوت وا برنامه ریزی فحاشی علیه هم استانیمان را در ورزشگاه ها و حتی در سایت هم نداشته باشیم
و در پایان روی سخنم با مسولین داماش است که مطمینم از طریق هواداران ملوان به گوششان می رسد .
آقای درود گر به جای اینکه دنبال کاراگاه بازی بر علیه داماش بازشی به جای اینکه همه ذهنت را معطوف داماش کنی 80 درصد آن را صرف مشکلات ملوان کن تا تیمت موفق باشد و به دسته پایین سقوط نکند .چون چیزی که من میبینم شما به اشتباه فکر میکنید مدیر عامل داماش هستید و دنبال پیدا کردن مشکلات داماش هستید .
امیدوارم گیلان همیشه سربلند و پیروز باشد .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mojtaba24 در جمعه ژانويه 04, 2013 7:21 pm .
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 04, 2013 4:28 pm

تشکر از دوستمون بابت ایجاد این تاپیک .
اما متاسفانه ریشه تمام این چیزا (نه تمام بلکه بیش از 75%) در اونها باید جستجو کرد .
ما به نوبه خودمون بارها و بارها گذشت کردیم ولی اونا خراب کردن .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه ژانويه 04, 2013 4:34 pm

تموم کنید بابا اه اعصاب مارو خرد کردید چرا همش ما خودمونو کوچک کنیم بیایم همچین بحث هایی بکنیم اگه تو رشت 1000نفر از یک ملیون آدم از باخت ملوان خوشحال بشن تو انزلی که جمعیت یک دهم هست 90درصدشون از باخت سپیدرود و داماش خوشحال میشن خواهشا دیگه همچین بحث هایی راه نندازین چقدر کامنت تاثیرگزار گزاشتیم فقط کافیه یه سر بری تو سایت ملوانکلاب بعد متوجه میشی اونا بیشتر از باخت ما خوشحال میشن یا ما از باخت اونا /9/ /9/ /9/ این یحث به هیچ نتیجه ای نمیرسه ما چندنفر هستیم مگه صحبت جمعیت یک شهره حتی طرز فکر بچه های این سایتو نباید رو کل مردم رشت گزاشت من یکی که ملوانو اصلا از استانم حذف کردم چون خود اونا نمیخوان که ما هوادارشون باشیم تمام /12/یه قریبه مثل درودخر میاد توی رشت جولان میده بعد از طرف اونا حمایت میشه صادق خان درودگر صادق خان درودخر...اصلا کی به درودگر گفته انزلی با رشت مشکل دارن خود اونا بودن که بهش گفتن با این کارا محبوب میشی کدوم یک از بازیکنای ما مثل نوری زارع مصاحبه کردن کی بازیکن از رشت نمیگیره ما حتی زمانی که نوجوان بودیم نمیزاشتن تو ملوان تست بدیم به این دوست عزیز پیشنهاد میدم بره تو ملوانکلاب این کارارو بکنه :( :( :(
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on جمعه ژانويه 04, 2013 4:51 pm, ويرايش شده در 2.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 4:39 pm

مجتبی جان یه طرفه رفتی به سمت قاضی.
هر وقت متوجه شدی پژمان چرا توی 90 گفت بزرگترین اشتباه من پگاه رفت بود!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا دست نداد با هم استانی ها!
هر وقت متوجه شدی چرا پلاک 46 توی دانشگاه پنچر میشن!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا توی 90 گفت از صعود پگاه خوشحال نیستم!
هر وقت متوجه شدی چطور سر هم استانی رو شیره مالیدن هدایتی پیچوندن!
هر وقت متوجه شدی چرا رضایت نامه بازیکن مازاد ملوان داده نمیشه اگه قصد اومدن به داماش رو داره!
هر وقت متوجه شدی فینال استقلال داماش چرا انزلی استقلالی بودن!
هر وقت متوجه شدی چرا شب قبل فینال جام حذفی با پیروزی توی شهر به رشتی ها فحش میدادن!
هر وقت متوجه شدی چرا صالح نیا مربی وقت چوکا برای حذف سیپدرود چرا با تعداد گل زیاد باخت تا برق شیراز بالا بره
هر وقت متوجه شدی........
اگه شما پاسخ دادی
من پاسخ شما رو میدم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه ژانويه 04, 2013 4:39 pm

به نظرم این اختلاف فقط در زمینه فوتبالی هستش وگرنه رشتی ها و انزلی چی ارتباطات ِ خیلی خوبی با هم دارند....مطمئنا خیلی از ماها دوستان انزلی چی داریم(انزلی چی ها هم همینطور) و بین دو طرف هم ازدواجهای بسیاری هم صورت گرفته.....
این اختلافات فوتبالی هم به نظرم بیشتر از جانب ِ دوستان انزلی چی بهش دامن زده شده,وگرنه به قول دوستمون(miladcivil) کاری که ما در ورزشگاه سردار جنگل در بازی ِ داماش-تراکتور در جهت اتحاد بین رشت و انزلی کردیم امکان نداره که در ورزشگاه انزلی اتفاق بیافته.....پارسال همه چیز داشت خوب پیش میرفت و در ورزشگاه رشت هم فحاشی ها حداقل شده بود تا اینکه بازی ملوان -داماش درانزلی هوادارای ِ ملوان خیلی بی انصافی کردند و دوباره این آتیش رو شعله ور کردند....
[b:3b37a5b291]الان هم به لطف حضور جناب درودگر این اختلافات داره روز به روز بیشتر میشه!!!!!آقای درودگر می خواند با حمله به رشت و داماش اینطوری در دل ِ انزلی چی ها جا باز کنند و روی ِ ناکامی های ِ اخیر خودشون در فوتبال انزلی و ملوان سرپوش بذارند!!!!تمام وقت ِ درودگر صرف ِ مسائل ِ بچه گانه و پوچ داره میشه,به جای اینکه به فکر حل مشکلات ِ اساسی ملوان باشه[/b:3b37a5b291]!
به هر کیفیت امیدوارم انزلی چی ها هم برای حل این مشکل پا پیش بذارند و قبول داشته باشند که خارج استان همه ما رو به یک چشم میبینند ولا غیر!
ما گیلانی هستیم و همه با هم باید در برابر این ظلم و ستمی که دارند در حق استان گیلان میکنند ایستادگی کنیم....
آخرين ويرايش توسط amirreza_pro on جمعه ژانويه 04, 2013 4:49 pm, ويرايش شده در 2.
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه ژانويه 04, 2013 4:44 pm

یه حرفایی میزنید آدم روانی میشه انزلی کیه بره اصلا اونا کی هستن ما به اونا نیازی نداریم به خاطر یه فوتبال چه کارایی که نمیکنن فکر میکنن همه زندگی فوتباله اه این همه شهر تو استان گیلانه عشق است رامسر شهسوار تا آستارا :evil:مدیران سایت خواهشا این تاپیک رو حذف کنن رو اعصابه اصلا :( :( :(
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در جمعه ژانويه 04, 2013 4:47 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه ژانويه 04, 2013 4:46 pm

بیخیال بابا ملوان باخت خب که باخت ملوان بردخب که برد چی کنیم یه طوری نوشتی که اینگارالان مردم رشت کارناوال شادی راه انداختن بابت باخت ملوان اگرکسی حرفی هم میزنه همش یک کری خوانی هست خیلی ها هستند دررشت که نتیجه ملوان براشون مهم نیست دوست عزیزی که مینویسی که ما دربازی باشهرداری تبریز فحاشی کردیم به اونا همون هواداران ملوان بازی قبلیشون بافولاد 10 دقیقه کامل به مافحش دادن خب جواب های هوی تودربی پارسال درانزلی دوررفت فحش دادن دوربرگشت مابه اونا فحش دادیم امسال مابه اونا فحش دادیم توبازی رفت من مرده شمازنده ملوانیا توبازی برگشت جبران میکنن واین داستان ادامه دارد...
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه ژانويه 04, 2013 4:52 pm

هیچوقت یادم نمیره فینال جام حذفی رو که انزلیچیا طرفدار استقلال بودن و وحشت داشتن ازاینکه مبادا پگاه بخواد آسیایی بشه
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 04, 2013 4:55 pm

دوست گرامی آقا مجتبی ، از امضای شما مشخص است که به تیم های گیلانی علاقمند هستید ؛ واقعیت امر اینکه پاسخ به سوال شما در یک کامنت امکان پذیر نیست ، قصد داشتم که توجه شما رو به تاپیک یک از دوستان جلب کنم که بدلیل عدم آگاهی از اینکه اهل کدام شهر گیلان هستید از ان صرفنظر می کنم ، چرا که شاید سود تفاهمی پیش آید ؛
باور کنید در بازی قبلی ما که در رشت به آلمینیوم باختیم دوستان انزلی چی با خت ما رو در حد یک کری به رخ کشیدند در واقع امشب بنده باید اون موضوع رو تلافی می کردم اما چون معتقدم فوتبال فراز نشیب زیاد داره هیچ وقت پاسخ اون دوستان رو حتی در حد یک کری ساده نخواهم داد چراکه تیم های پر ادعای لابی باز رو تو رشت شکست دادیم یک روز هم از آلمینیوم شکست خوردیم ، به نظر من جذابیت فوتبال با همین برد ها و باخت ها حادث می شه .
یک نکته دیگر که یادم آمد در خصوص بازی دو فصل پیش ملوان - تراکتور در تبریز بود که حواشی پارسال در حمایت از انزلی چی ها در رشت بوجود امد اما نتیجه این حمایت چی بود ؟ جز تخریب افکار عمومی علیه رشت ؟! جز افترا و تهمت از سوی انزلی چی ها ! فتو شاپ و . . .
آره دوست عزیز به دور از هرگونه تعصب ، رشتی ها دست رفاقت رو بیش از حدی که شایسته انزلی چی ها باشه دراز کردند ، جز یک عده قلیل انزلی چی همه موضوع رو وارونه جلوه دادند ، البته اصلاً مهم نیست .
در هر حال ، مجتبی عزیز به نظر من و با توجه به شرح فوق الذکر ، بهتر بود این سوال رو در سایت شهرک همسایه مطرح می کردید .شاید امسال ژست هواداران روشنفکر رو بازی می کنند اما بر هیچ ایرانی پوشیده نیست که جو ورزشگاه انزلی چی بوده و چه خواهد بود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه ژانويه 04, 2013 5:00 pm

انزلیچی ها نمیخوان صلح کنن همش میگن انزلی انزلی تیم میبره میگن تقدیم به مردم انزلی میبازن میگن از مردم گیلان معذرت میخوایم. این بحث ها فایده ای نداره.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه ژانويه 04, 2013 5:01 pm

اصلا این بحث که ما از باخت ملوان خوشحال میشیم یک چیز طبیعی در فوتبالِ.چون به هرحال اونها رقیب دیرینه ما هستن و ما هم همیشه از باختشون خوشحال میشیم همونطور که هوادارای اینتر از باخت میلان و هوادارای منچستر یونایتد از باخت منچستر سیتی و هوادارای رم از باخت لاتزیو و هوادارای آرسنال از باخت تاتنهام و... خوشحال میشن.اما بقیه مسائل کاملا بحثش جداست ونتیجه ای هم نخواهد داشت.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:15 pm

[quote:dc470b6cae="RASHTBOY"]دوست گرامی آقا مجتبی ، از امضای شما مشخص است که به تیم های گیلانی علاقمند هستید ؛ واقعیت امر اینکه پاسخ به سوال شما در یک کامنت امکان پذیر نیست ، قصد داشتم که توجه شما رو به تاپیک یک از دوستان جلب کنم که بدلیل عدم آگاهی از اینکه اهل کدام شهر گیلان هستید از ان صرفنظر می کنم ، چرا که شاید سود تفاهمی پیش آید ؛
باور کنید در بازی قبلی ما که در رشت به آلمینیوم باختیم دوستان انزلی چی با خت ما رو در حد یک کری به رخ کشیدند در واقع امشب بنده باید اون موضوع رو تلافی می کردم اما چون معتقدم فوتبال فراز نشیب زیاد داره هیچ وقت پاسخ اون دوستان رو حتی در حد یک کری ساده نخواهم داد چراکه تیم های پر ادعای لابی باز رو تو رشت شکست دادیم یک روز هم از آلمینیوم شکست خوردیم ، به نظر من جذابیت فوتبال با همین برد ها و باخت ها حادث می شه .
یک نکته دیگر که یادم آمد در خصوص بازی دو فصل پیش ملوان - تراکتور در تبریز بود که حواشی پارسال در حمایت از انزلی چی ها در رشت بوجود امد اما نتیجه این حمایت چی بود ؟ جز تخریب افکار عمومی علیه رشت ؟! جز افترا و تهمت از سوی انزلی چی ها ! فتو شاپ و . . .
آره دوست عزیز به دور از هرگونه تعصب ، رشتی ها دست رفاقت رو بیش از حدی که شایسته انزلی چی ها باشه دراز کردند ، جز یک عده قلیل انزلی چی همه موضوع رو وارونه جلوه دادند ، البته اصلاً مهم نیست .
در هر حال ، مجتبی عزیز به نظر من و با توجه به شرح فوق الذکر ، بهتر بود این سوال رو در سایت شهرک همسایه مطرح می کردید .شاید امسال ژست هواداران روشنفکر رو بازی می کنند اما بر هیچ ایرانی پوشیده نیست که جو ورزشگاه انزلی چی بوده و چه خواهد بود .[/quote:dc470b6cae]
دوست عزیز من اصالتا رشتی ام و چون رشت در لیگ آزادگان تیمی نداشت از قدیم طرفدار استقلال و ملوان بودم و لی بعد ها با آمدن استقلال رشت به لیگ آزادگان بازی استقلال رشت و پرسپولیس را یک نیمه در هوای بارانی دیدم و نیمه دوم را در بستر بیماری از منزل دیدم بازی معروفی که مرحوم حجازی مربی استقلال رشت بود و ما 3-1 باختیم
م خود را گیلانی میدانم ولی متاسفانه یک عده بچه میخواهند جا پای بزرگان بگذارند منظورم آقای زارع که خود را قایقران میداند نمی داند که قایقران نه تنها در گیلان که در تمام ایران بخاطر منش پهلوانی اش معروف بود از اردوی تیم ملوی شنیدم که یکی از سوسول های تهران که در تیم ملی بود برای افتخاری جک رشتی تعریف میکرد که قایقران کشیده ای بر گوش وی نواخت که همه حساب کار دستشان آمد
باید بگم که ما رشتی ها نباید جواب های رو با هوی بدیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:19 pm

من بشدت خوشحال شدم,اصلا کلاس نمیام که بگم ناراحت شدم,از ته دل شاد شدم!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه ژانويه 04, 2013 5:21 pm

/19/ /20/ بسته بشه
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 04, 2013 5:22 pm

[quote:78c69b72a6="mahyarmaya"]مجتبی جان یه طرفه رفتی به سمت قاضی.
هر وقت متوجه شدی پژمان چرا توی 90 گفت بزرگترین اشتباه من پگاه رفت بود!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا دست نداد با هم استانی ها!
هر وقت متوجه شدی چرا پلاک 46 توی دانشگاه پنچر میشن!
هر وقت متوجه شدی مازیار زارع چرا توی 90 گفت از صعود پگاه خوشحال نیستم!
هر وقت متوجه شدی چطور سر هم استانی رو شیره مالیدن هدایتی پیچوندن!
هر وقت متوجه شدی چرا رضایت نامه بازیکن مازاد ملوان داده نمیشه اگه قصد اومدن به داماش رو داره!
هر وقت متوجه شدی فینال استقلال داماش چرا انزلی استقلالی بودن!
هر وقت متوجه شدی چرا شب قبل فینال جام حذفی با پیروزی توی شهر به رشتی ها فحش میدادن!
هر وقت متوجه شدی چرا صالح نیا مربی وقت چوکا برای حذف سیپدرود چرا با تعداد گل زیاد باخت تا برق شیراز بالا بره
هر وقت متوجه شدی........
اگه شما پاسخ دادی
من پاسخ شما رو میدم[/quote:78c69b72a6]
دوست عزیز شما ملاک رو برنامه نود قرار دادی مازیار زارع و پژمان نوری
کدومشون دوست ماهستن
کدومش درست هستن نود و زارع و نوری که تکلیفشون مشخصه من سخنم با شخص جنابعالی و امثال شما دوستان خوب رشتی است که اگه میگین آدمهای بیخودین پس بهشون فکر نکیند بزرگشون نکیند درودگر با تکیه بر دروغهای خود داماش و امیر عابدینی رو بزرگ و بزرگ تر کرد .
شما مثل درودگر نباشید که فکرتون به ملوان باشه همه ذهنتون داماش بازشه
ممنون از شما دوست رشتی خوبم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟