[quote:d84cff4713="armin8651"]دوستان در طراحی لوگو هیچ وقت از تصاویر اشخاص استفاده نکنید
برای طراحی لوگو هم هیچ وقت از نرم افزار photoshp استفاده نکنید (این نرم افزار برای ویرایش تصویر هستش نه ساخت یک اثر، همون طور که تو help خود نرم افزار هم نوشته)
لوگوهایی که برای گروه هایی ساخته میشه که جنبه رسمی نداره باید فانتزی باشه نه این که از نقش استان استفاده بشه
من برای 14 تا شرکت و موسسه رسمی لوگو طراحی کردم و یکم مطالعه کردم تو این زمینه، برای طراحی لوگو هیچ وقت سخت نگیرید، بهترین لوگوها تو کمترین زمان ساخته شده مثل لوگوی شرکت apple یا Nike، سعی نکنید که توی یک لوگو کل پیشینه استان گیلان رو قرار بدید (میرزا، باران و ...)، لوگو هرچی خلوت تر باشه بهتره، یک مفهوم برای لوگو کافیه مگه این طراح انقدر حرفه ای باشه که بتونه مفهوم های مختلفی رو به صورت پنهانی تو لوگو قرار بده
منم 1-2 تا طرح میسازم و میزارم
به امید موفقیت هوادارهای تیفوسی داماش

[/quote:d84cff4713]
حرف دوست عزیزمون در رابطه با الزامی نبودن بکار بردن تمام پیشینه استان در رابطه با لوگوی هوادارا درست است فقط در رابطه با طرح زیبای حامد فکر میکنم هم منظور سپیدرودی عزیز و هم من استفاده از این طرح برای ساخت پرچم های بزرگ بود وگرنه این طرح برایم اینقدر ارزش داشت که باید لوگوی اصلی باشگاه می شد
با همه این احوال رنگ بندی و طراحی آن می تونه برای همه هوادارا یک نماد باشه گرچه درباره هواداران تیفوسی و نماد مستقل به آنها حرفarmin8651 عزیز درست می باشد ولی پرچم منقوش به این طرح می تواند در کل ورزشگاه نماد اصلی باشگاه و هواداران را شکل بده