[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » جمعه اکتبر 12, 2012 7:18 pm

امیر
16ساله
ساکن منظریه
کل خانواده وخودم رشتی هستیم.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 01, 2013 8:05 pm

این تاپیک رو سالها پیش مرحوم مغفور مجید 13 زده بود
واسه این ، این تاپیک رو بالا آوردم چون قدیمی ها تقریبا همه خودشون رو معرفی کردند و کاربرهای جدید و سایر دوستانی که خودشون رو معرفی نکردند اگه زحمتی نیست خودشون رو معرفی کنند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه ژانويه 01, 2013 8:08 pm

[quote:3bcde1fb5e="The_King_of_rasht"]این تاپیک رو سالها پیش مرحوم مغفور مجید 13 زده بود
واسه این این تاپیک رو بالا آوردم چون قدیمی ها تقریبا همه خودشون رو معرفی کردند و کاربرهای جدید و سایر دوستانی که خودشون رو معرفی نکردند اگه زحمتی نیست خودشون رو معرفی کنند[/quote:3bcde1fb5e]

کلا تاپیک های مجید دیگه دار فانی را وداع کردند.از تاپیک مصاحبشم دیگه خبری نیست :idea:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 01, 2013 8:10 pm

[quote:07cf0f9b74="aryanrecord"][quote:07cf0f9b74="The_King_of_rasht"]این تاپیک رو سالها پیش مرحوم مغفور مجید 13 زده بود
واسه این این تاپیک رو بالا آوردم چون قدیمی ها تقریبا همه خودشون رو معرفی کردند و کاربرهای جدید و سایر دوستانی که خودشون رو معرفی نکردند اگه زحمتی نیست خودشون رو معرفی کنند[/quote:07cf0f9b74]

کلا تاپیک های مجید دیگه دار فانی را وداع کردند.از تاپیک مصاحبشم دیگه خبری نیست :idea:[/quote:07cf0f9b74]
اره خودشم دار فانی رو وداع گفته؟؟؟نه نه سر بازی دیدمش صداش کردم محل نذاشت
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه ژانويه 01, 2013 8:32 pm

سامان
25ساله
ساکن رشت- خ لاکانی
مهندس تکنولوژی نرم افزار
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه ژانويه 01, 2013 8:40 pm

مجيد. محل صدور. رشت استان گيلان. شهرستان رشت. تنظيم سند شناسنامه. رشت متولده. 6.23 .65 رشت. ديپلم كشاورزي.. بيمارستان الزهرا همون روبه روي ورزشگاه بدنيا اومدم. مادرم رشتي رشتي پدرم فقط كوچصفهان بدنيا اومده ولي از وقتي كه 4 سال داشت به رشت اومده.فك كنم حدود50 ساله اينجاس. من 26 سال تو بهترين شهر دنيا هستم و اين شهر و با هيچ جا عوض نميكنم حتي ميخواستم از كشور خارج بشم واسه كا رو زندگي از عشق اين شهر نتونستم. موقع سر بازي به خاطر بازي هاي داماش تو ليگ يك بود بارها فرار كردم . اضافه خدمت هم خوردم از تهران ميومدم بازي داماشو ميديم بعد ميرفتم. گلباغ نماز ساكن هستيم. داماشو با هيچي عوض نميكنم. من عاشق اين تيمم داماش داماش. خيلي افراطي عاشق داماش هستم. دنيا فقط و فقط رشت و رشت
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 01, 2013 11:09 pm

[quote:7e9b0e1fc3="havadarehamishegi"][quote:7e9b0e1fc3="aryanrecord"][quote:7e9b0e1fc3="The_King_of_rasht"]این تاپیک رو سالها پیش مرحوم مغفور مجید 13 زده بود
واسه این این تاپیک رو بالا آوردم چون قدیمی ها تقریبا همه خودشون رو معرفی کردند و کاربرهای جدید و سایر دوستانی که خودشون رو معرفی نکردند اگه زحمتی نیست خودشون رو معرفی کنند[/quote:7e9b0e1fc3]

کلا تاپیک های مجید دیگه دار فانی را وداع کردند.از تاپیک مصاحبشم دیگه خبری نیست :idea:[/quote:7e9b0e1fc3]
اره خودشم دار فانی رو وداع گفته؟؟؟نه نه سر بازی دیدمش صداش کردم محل نذاشت[/quote:7e9b0e1fc3]
نه بره هنوز زندهیم :D . آبرار خدایش حتما ندیدم ولله ما کی باشیم که بخایم محل نذاریم. شما تاج سر مایی.
اتفاقا تازیگیا به فکر احیا تاپیکا بودم یا اگه بشه واگذارش کنم به جوون ترا :D
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 4:27 am

شاهین ملک پور
سن 15 ساله
عشق میرزا /داماش/ سپیدرود
پارک شهر محل سکونت
/13/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 8:00 am

سلام.
مصطفی هستم متولد 1362/02/11 حالا که تاریخ تولدمو دونستین کادو یادتون نره
:arrow:
جد در جد رشتی هستیم.هم پدر پدر پدر بزرگ پدریم و هم پدر پدر پدر بزرگ مادریم بچه خیابان فلسطین (سه راه پاستوریزه) رشت بودند.ما هم تا 6 سالگی پشت صدا و سیما مینشتیم یه کوچه جلوتر از دانشگاه آزاد بعدش اومدیم گلسار 134. عاشق شهرم و بچه محلای با مرامشم
کارشناسی ارشد مدیریت تحول از دانشگاه رشت و مهندسی کامپیوتر نرم افزار از لاهیجان
اولین بارم نمیدونم 4 سال یا 5 ساله بودم که با داییم بازی سپیدرودو اومدم استادیوم. بازی یادمه یک یک مساوی شد. از کلاس پنجم ابتدایی به بعد دیگه همش استادیوم بودم.مادرم نمیذاشت از گلسار تا عضدی تنها بیام. من الکی یکی از بچه محلا(به اسم شهاب) که سنش بیشتر بود را نشون میدادم و میگفتم دارم با اون میرم ولی شهاب نمیومد و تنها میرفتم :D
چشمتون روز بد نبینه یه روز که تنها رفته بودم مامانم شهابو تو کوچه میبینه میگه تو نرفتی استادیوم؟؟؟؟!!!! وقتی من برگشتم آنچنان کتکی نوش جان کردم که یادم رفت بازی چند چند شده بود :wink:
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali73 » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 11:10 am

سلام ، تایپیک جالبیه : من علی 18 ساله از رشت ، ساکن یخسازی ، پدر و مادرم هردو اهل شفت هستن و اصلیتم مال شهر شفت هستش ولی خودم در رشت بدنیا اومدم و رشت بزرگ شدم ، دانشجوی زیست شناسی سلولی و مولکولی ...... علایقم هم گیلان سرسبز و همچنین عاشق مباحث ژنتیک و بیوتکنولوژی هستم
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_7 » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 3:39 pm

میلاد
27 ساله
جد اندر جد گیلک!
پدر : نواسطلی ( انزلیچی حوالی کوچصفهان)
مادر : خواچکینی ( خمام )
از همون بچگی تا به الان تو دیانتی زندگی میکنیم!
کارشناسی : برق - الکترونیک - تهران
ارشد : برق - مخابرات - اصفهان
شغل : تدریس ( داانشگاه آزاد )+ پیمانکار پروژه های مخابراتی
بچه مثبتم و به شدت پان گیل !

در حال حاضر اصفهانم ! فردا خدا میدونه کجا باشم !
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 4:27 pm

علی
بابام واسه جمعه بازار و مامانم واسه لولمان کوچه اصفهان ولی خودم رشتی هستم.
علایق:میرزا کوچک خان/داماش/سپیدرود/کلا رشت.
تنفر:از انزلیچیا/حسن زاده/و /22/ ملوان.

/14/
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » چهارشنبه ژانويه 02, 2013 6:19 pm

پوریا
22 ساله
از رشت
گلسار
دانشجو سال آخر نرم افزار، دانشگاه گیلان. تا بهمن سره کنکور ارشد درگیرم یه 2-3 بازی رو نتونستم بیام این فصل. معمولا هم پشت دروازه می شینم :دی (بستگی داره با کی بیام :خخخ)
مادرم کلا رشتیه. بابام ترک البته کلا رشت بدنیا اومدم و اینجا بزرگ شدم و تعصبی رو که رو رشت دارم رو یک هزارمش رو هم رو آذربایجان ندارم :دی 2 کلمه ترکی هم بیشتر بلد نیستم :-j ترکی بیلمیرم :)) (ترکی نمی دونم) رشتی هم خیلی سعی کردم گپ بزنم اما بدلیل ضایع بودن تلفظ نشد...!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه ژانويه 13, 2013 6:34 am

آقا یه سوال چرا بجز یکی دو نفر کسی تو وارش عکس خودشو نمیزاره؟دوستان اگر همدیگر رو میشناسن که موردی نداره،اگر هم نمیشناسند خوب باب آشنایی باز میشه،آیا دلیل خاصی داره؟من فکر نکنم پاک تر از محیط وارش که نه حرف سیاسی توش هست و نه هیچ چیز دیگه،سایتی داشته باشیم!
حالا تو پیج ف .ب بیشتر دوستان تمام مشخصات با عکس های خودشون هست.

اگه میشه خواهشا دلیلش رو بگید.خیلی دوست دارم بدونم. :)
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه ژانويه 13, 2013 9:05 am

[quote:6b57fae9b9="alex00755"]آقا یه سوال چرا بجز یکی دو نفر کسی تو وارش عکس خودشو نمیزاره؟دوستان اگر همدیگر رو میشناسن که موردی نداره،اگر هم نمیشناسند خوب باب آشنایی باز میشه،آیا دلیل خاصی داره؟من فکر نکنم پاک تر از محیط وارش که نه حرف سیاسی توش هست و نه هیچ چیز دیگه،سایتی داشته باشیم!
حالا تو پیج ف .ب بیشتر دوستان تمام مشخصات با عکس های خودشون هست.

اگه میشه خواهشا دلیلش رو بگید.خیلی دوست دارم بدونم. :)[/quote:6b57fae9b9]
سلام 8)
جواب سوالت:نمیدونم اما بزودی یه عکس از خودم میزارم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان