[quote:ab23cb65d1="pedram_1367"]من فکر می کنم داسیلوا بازیکن خوبیه و اینکه خیلی تو بازیه تیم دخیل هست واسه من خیلی مهمه ... یعنی استارت هاش ، حرکات بدون توپش ، جاهایی که میره تو حمله و ... از خصوصیاتی هست که نشون میده دقیقا فلسفه دفاع کناری رو بلده ...
نه اینکه مثل ما تو ایران ؛ هرکی نفس داره یا هر کی که سانتر بلده رو می ذاریم دفاع کناری ... در یک کلام در ایران یا باید ماهینی و حمودی باشی ( فوق پر نفس ) ، یا حیدری و مهدوی کیا ( سانتر های بگیر و نگیر ) ... تا بهت بازی برسه و معروف بشی ...
اما دفاع کناری ها در همه تیم های اروپایی خیلی در حملات هستند و به قول معروف واقعا بازی می کنند در تیم ...
تو بازی با آلومینیوم با اینکه از اول فصل مخالف رفتن ابوذر بودم و از موافقان برگشتش هستم ؛ من از ابوذر راضی نبودم ... به نظرم باید بیشتر کنار تیم باشه
اما تو این بازی من فکر می کنم اگه از کارهای ترکیبی دفاع کناری هامون و هافبک های کناریمون استفاده بیشتری کنیم ؛ مثل بازی رفت که خدا می دونه جهانبخش چند بار دور زد پیکانی ها رو ، این بازی هم نتیجه میگیریم

ولی ابوذر حال حاضر فکر نمی کنم تو این بازی بتونه در این زمینه کمکمون کنه ... سیاه و داسیلوا هر دو در حمله خوب اضافه می شند ( با عنایت به ضعف هاشون ) ...[/quote:ab23cb65d1]
با تعریفی که از دفاعهای کناری داری 100 در 100 موافقم ولی خداییش داسیلوا توی سمت راست که تخصصش بود عملا روی دفاع نمیشه روش حساب کرد (گل دوم) چه برسه بره سمت چپ که تواناییش تو حمله هم قاعدتا کم میشه
بهرحال نظرات متفاوته - ببینیم درخشان چی میزاره
مرتضی ابراهیمی هم باشه خوبه