[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 01, 2013 4:04 pm

همه باهم دوست باشین اتحاد داشته باشین. /3/ نزارین بعضی ها بیان این پی.ام هایی که شما میزارین رو بخونن بزارن تو سایتشون. از شهرک همسایه هم اینجا میان دیگه همه چیو میخونن. دنیا فقط رشت فقط داماش شهر باران
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه ژانويه 01, 2013 4:44 pm

مدیران سایت کجا هستن که این آقا mmd_roshan داره اینجوری توهین میکنه؟

mmd_roshan : پسر خوب اولا این عکس رو sepidroodi گذاشته نه hamed_rashti و بعدش اینجا فضای مجازیه، همه میتونن بیان کامنت ها رو بخونن.اینجوری توهین کردن به همشهریت فکر نمیکنم درست باشه

در ضمن از زمانی که من عضو سایت شدم و چه زمانی که عضو نبودم و کامنت ها رو میخوندم آقا حامد رو میشناختم. آقا حامد(hamed_rashti) از بچه های خوب و متعصب و قدیمیه سایته و فکر نمیکنم کامنتش توهین آمیز بود که شما اینجوری بهش تو پیدی آیرار

حالا دوست عزیز بیا کدورت ها رو بزاریم کنار و با هم دوست باشیم چون همه هوادار داماشیم و هوادار داماش یعنی اتحاد.این رمز موفقیت ماست :wink:
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:33 pm

[quote:d85e6eb532="mmd_roshan"]من نفر اول هستم..***.[/quote:d85e6eb532]

[quote:d85e6eb532="mmd_roshan"]نمیدونم داری در مورد کدوم ما حرف میزنی**[/quote:d85e6eb532]

[color=red:d85e6eb532]این اولین و آخرین اخطار به شما می باشد و بهتر است از ادبیات بهتری استفاده کنید.اینجا یک فضای عمومی است که برای اتحاد و یکدلی هواداران داماش در نظر گرفته شده است و اگر هم سو تفاهمی به وجود آمده بهتر است در کمال ادب و آرامش برطرف شود[/color:d85e6eb532]
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:40 pm, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:37 pm

[quote:3a09d3e6da="zxzx"][quote:3a09d3e6da="hamed-rashti"][quote:3a09d3e6da="777"][quote:3a09d3e6da="sepidroudi"]امیدوارم این عکسا امشب برسه 90

777 تو عکسه :wink:

ali damashi جوابتو دادم آبرار :)[/quote:3a09d3e6da]
اقامن امروزفهمیدم مشکل تنفسی دارم :D وقتی چسب روبستم تودهنم داشتم خفه میشدم توعکس هم مشخصه دارم خفه میشم :D[/quote:3a09d3e6da]
[color=blue:3a09d3e6da]
[size=18:3a09d3e6da]میتونم بپرسم این چند نفری که تو عکس هستند اینجا هم عضو اند ؟؟
شرمنده ولی ردیف جلوی من بودن و بشدت اعصاب بنده رو خرد کردن .
کل بازی در حال خندیدن بودند .
تیم عقب هم بود این چند نفر داشتند به یه دوستشون که با کت و شلوار اومده بود ؛ تیکه مینداختند و میخندیدند .
امیدوارم ناراحت نشند ولی من و چند نفر دیگه بشدت اعصبانی بودیم از دست این آقایون.
نمیدونم . فقط امیدوارم عضو سایت نباشند .
چون من از اعضای سایت انتظار خیلی خیلی بیشتری دارم.[/size:3a09d3e6da][/color:3a09d3e6da][/quote:3a09d3e6da]
بله داداش نفر چهارمی بنده هستم ما داشتیم کلا خنده میکردیم!!!!!!! شما ودوستان محترم اگه عصبانی بودی همونجا میومدی میگفتی. باید خدمت شماعرض کنم همون کت وشلواری که عرض میکنی محل کارش لاهیجانه ساعت 2 بکوب از لاهیجان میزنه واسه تماشای بازی در روزی که خیلی از هواداران ترجیح دادن در خانه وکنار بخاری بازی رو نگاه کنند اون اقای کت وشلواری با لباس محل کارش تمامی بازهای داماش رو اومده بله دوست عزیز اون نفر دومی که با کت خاکستری بود و داشت میخندید !!!!!! کسی که از سال 60 داره بکوب بازی های استقلال رشت وحالا داماش رو میاد و دیشب از فرط ناراحتی بعد از بازی رفت خونه و بیرون نیومد یا من خوشحال بودم که کم کم هفته ای دوبار تمرین داماش رو میرم داشتم داشتم خنده میکردم محض اطلاع شما باید عرض کنم همین الان صدام گرفته و بیرون نمیاد اونوقت داشتم خوشحالی میکردم من نمیدونم چند سالته اصلا متوجه نشدم کدوم یکی هستی ولی بهتره کمی بیشتر فکر کنی بعد نظر بعدی چون شاید در هر موردی میگفتی شک میکردم به غیر ازاین مورد چون اون چهار نفری که با من بودند مطمئنم بازیهایی رو اومدن تو دسته یک که خیلیا نمیدونستن رشت تیمی بنام داماش داره.[/quote:3a09d3e6da]
[color=red:3a09d3e6da]قابل توجه کاربران عزیز سایت:
اگر صحبتی در مورد مالک ، مدیرعامل و بازیکن یا هواداری اینجا انجام می شود مطمئن باشید به گوش خودش می رسد،چون اگر خودشون حضور نداشته باشند دوستانشان حضور دارند ، پس سعی کنید در کمال ادب و با در نظر گرفتن تمام جوانب نظر خود را بیان کنید.[/color:3a09d3e6da]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mmd_roshan » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:40 pm

مدیران سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی توهینی نکرده میدونم دوستته داری پشتش در میای ولی من توهین نکردم..جوابشو دادم کما این که دوباره میبینیم همو و از نزدیک باهاش صحبت میکنم..تو اون عکس مرد چهل ساله هست که تمام بازی های دیمیش رو اومده حالا من هیچی اینا طرفدار قدیمی محسوب میشن امید وارم که تو سایت نباشن ؟؟من انتظارم از بچه های سایت بالاتره رو واسم معنی کن توهین هس یا نه؟؟ ولی بازم به عشق ابراران که بگفتید ختم ا داستان > عشق است داماش
نماد کاربر
mmd_roshan

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:43 pm

دوستان يكم با ادب و متانت پاسخ هم ديگرو بديد اين صحبت شما كه بدون اجازه عكس شمارو گذاشته خنده داره /10/ /10/ يارو يه عكس اتفاقي گرفته شما توش افتادين اينجوري باشه شما با ماسك بياين استاديوم
يه مسئله ديگه هم اين هست كه اين اقا از فلان جا ميكوبه مياد خوب همه اين طور هستن وسط هفته از كار و كاسبي ميزنن مثلا خود من خيلي بازي هارو از قلعه رودخان پا ميشم ميام
يا اين كه اين اقا از قديم طرفدار اين تيم بوده خوب همه ما به اقتضا سن مون طرفدار اين تيم هستيم 30 سال ديگه منم ميشم طرفدار قديمي اين تيم

يه بحث ديگه هم هست اينه كه جايگاه اچ جايه نشستن نيست ما هميشه كسايي كه دفه اولشون ميان اچ هي ميگن بنيش ابره برخورد ميكنيم . اما شوخي خوب جاي بحث نداره

قرار نيست كه داماش ببازه ما اشك ماتم بگيريم اصلا هم نخنديم و و و ....
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:45 pm

[quote:6485537d2c="MAZIYAR"][quote:6485537d2c="zxzx"][quote:6485537d2c="hamed-rashti"][quote:6485537d2c="777"][quote:6485537d2c="sepidroudi"]امیدوارم این عکسا امشب برسه 90

777 تو عکسه :wink:

ali damashi جوابتو دادم آبرار :)[/quote:6485537d2c]
اقامن امروزفهمیدم مشکل تنفسی دارم :D وقتی چسب روبستم تودهنم داشتم خفه میشدم توعکس هم مشخصه دارم خفه میشم :D[/quote:6485537d2c]
[color=blue:6485537d2c]
[size=18:6485537d2c]میتونم بپرسم این چند نفری که تو عکس هستند اینجا هم عضو اند ؟؟
شرمنده ولی ردیف جلوی من بودن و بشدت اعصاب بنده رو خرد کردن .
کل بازی در حال خندیدن بودند .
تیم عقب هم بود این چند نفر داشتند به یه دوستشون که با کت و شلوار اومده بود ؛ تیکه مینداختند و میخندیدند .
امیدوارم ناراحت نشند ولی من و چند نفر دیگه بشدت اعصبانی بودیم از دست این آقایون.
نمیدونم . فقط امیدوارم عضو سایت نباشند .
چون من از اعضای سایت انتظار خیلی خیلی بیشتری دارم.[/size:6485537d2c][/color:6485537d2c][/quote:6485537d2c]
بله داداش نفر چهارمی بنده هستم ما داشتیم کلا خنده میکردیم!!!!!!! شما ودوستان محترم اگه عصبانی بودی همونجا میومدی میگفتی. باید خدمت شماعرض کنم همون کت وشلواری که عرض میکنی محل کارش لاهیجانه ساعت 2 بکوب از لاهیجان میزنه واسه تماشای بازی در روزی که خیلی از هواداران ترجیح دادن در خانه وکنار بخاری بازی رو نگاه کنند اون اقای کت وشلواری با لباس محل کارش تمامی بازهای داماش رو اومده بله دوست عزیز اون نفر دومی که با کت خاکستری بود و داشت میخندید !!!!!! کسی که از سال 60 داره بکوب بازی های استقلال رشت وحالا داماش رو میاد و دیشب از فرط ناراحتی بعد از بازی رفت خونه و بیرون نیومد یا من خوشحال بودم که کم کم هفته ای دوبار تمرین داماش رو میرم داشتم داشتم خنده میکردم محض اطلاع شما باید عرض کنم همین الان صدام گرفته و بیرون نمیاد اونوقت داشتم خوشحالی میکردم من نمیدونم چند سالته اصلا متوجه نشدم کدوم یکی هستی ولی بهتره کمی بیشتر فکر کنی بعد نظر بعدی چون شاید در هر موردی میگفتی شک میکردم به غیر ازاین مورد چون اون چهار نفری که با من بودند مطمئنم بازیهایی رو اومدن تو دسته یک که خیلیا نمیدونستن رشت تیمی بنام داماش داره.[/quote:6485537d2c]
[color=red:6485537d2c]قابل توجه کاربران عزیز سایت:
اگر صحبتی در مورد مالک ، مدیرعامل و بازیکن یا هواداری اینجا انجام می شود مطمئن باشید به گوش خودش می رسد،چون اگر خودشون حضور نداشته باشند دوستانشان حضور دارند ، پس سعی کنید در کمال ادب و با در نظر گرفتن تمام جوانب نظر خود را بیان کنید.[/color:6485537d2c][/quote:6485537d2c]

اقا تو ول کن مرده یه لبخندی زد تو چرا اضافش می کنی به حرفه اقا مدیر گل و گلاب گوش کن
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:46 pm

[quote:a4d4726e2e="mmd_roshan"]مدیران سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی توهینی نکرده میدونم دوستته داری پشتش در میای ولی من توهین نکردم..جوابشو دادم کما این که دوباره میبینیم همو و از نزدیک باهاش صحبت میکنم..تو اون عکس مرد چهل ساله هست که تمام بازی های دیمیش رو اومده حالا من هیچی اینا طرفدار قدیمی محسوب میشن امید وارم که تو سایت نباشن ؟؟من انتظارم از بچه های سایت بالاتره رو واسم معنی کن توهین هس یا نه؟؟ ولی بازم به عشق ابراران که بگفتید ختم ا داستان > عشق است داماش[/quote:a4d4726e2e]
ابتدا حضور شما در جمع وارش اسپرتی ها را خوش آمد می گویم و امیدوارم در آینده اظهار نظرهای آرام تری از شما ببینیم :arrow:
کاربر تازه وارد ، تمام کاربران سایت دوستان ما هستند چون همه طرفدار داماش هستیم ولی لحن صحبت شما با کاربر مخاطب خوب نبود.
با تشکر از شما بابت ادامه ندادن این مبحث...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:51 pm

راستش من الان نظرات این تایپیک رو خوندم

من این عکس رو خودم نگرفتم - اصن این سمت نبودم که بگیرم - فقط دیدم قشنگه از ف ی س ب و ک برش داشتم گذاشتم اینجا و فقط 777 رو میشناختم اونم جز این 4 بزرگوار جلوی تصویر نیست

نمیدونستم داستان میشه و ...........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه ژانويه 01, 2013 5:56 pm

mmd_roshan: منم اومدنت تو این سایت رو بهت خوش آمد میگم آبرار :) :wink:

ولی خداییش من تاحالا hamed_rashti رو از نزدیک ندیدم.هرچی هم دربارش گفتم با توجه به شناختم بهش تو این سایت بوده.آبرار ما همه باهم دوستیم و عاشق داماش.ما همه پشت دماش هستیم.داماش خط قرمز ماست و ما با دوستدارانش دوست و با دشمنانش دشمنیم

انشاالله که ازین به بعد روزهای خوبتری در کنار هم با موفقیت های پی در پی داماش داشته باشیم /3/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:10 pm

mmd_roshan :
آبرار اول اینکه عضویتت رو در این سایت خیر مقدم میگم و امیدوارم در این فضای مجازی شاهد لحظات خوشی در کنار هم باشیم ، به دل نگیر برادر اینجا ممکنه نظرات فرق کنه ، قطعا همه ما فقط واسه رشت و داماش قلبمون میتپه در این شکی نیست ، نظر هرکس هم واسه خودش محترمه
چون من خودم الان نزدیک دو هست که به صورت متمرکز در ردیف اول جایگاه اچ (پیله آقای سابق) مینشینم اکثر دوستان رو به چهره میشناسم شاید اسم کوچک خیلی ها رو ندونم ولی همین عکس رو که اول دیدم چهره شما و سایرین برای من آشنا بود شاید شما هم من رو ببینید ، بشناسید چون این دوست شما علی (نفر چهارم در تصویر) از دوستان خوب من هست.
حامد هم از دوستان خوب ما در روبه روی جایگاه بود و هست و فکر کنم اگه شما هم چهره ایشون رو ببینید متوجه میشد که ایشون هم خیلی متعصب و از هواداران خوب داماش هست .
و حالا اگه سو تفاهمی پیش اومده خیلی راحت حل میشه
خیلی ازت ممنونم
حمزه /2/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:16 pm

the_king_of_rasht منو میشناسی؟ :!:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:21 pm

بچه ها کی منو می شناسه یه راه نمایی 14ساله هستم و در همه ی بازی های داماش پشت دروازه نشستم

من کیستم
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط meraj130 » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:22 pm

دیگه شد گفتگو آزاد /13/

تشکر از اینکه توجه میکنید :roll:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:25 pm

[quote:b665f99d4a="meraj130"]دیگه شد گفتگو آزاد /13/

تشکر از اینکه توجه میکنید :roll:[/quote:b665f99d4a] اقا وابده دیگه این بازی تموم شد وباختیم ولی مستحقش نبودیم اشکالی نداره ببخشید
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان