[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:11 am

آبراران یه سوال؟ .دیشب معلوم نشد گل اولی که خوردیم آفساید بود یا نه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط power3449 » سه شنبه ژانويه 01, 2013 6:27 am

آفساید بود
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژانويه 01, 2013 7:57 am

[quote:7136920839="popo131"]آبراران یه سوال؟ .دیشب معلوم نشد گل اولی که خوردیم آفساید بود یا نه[/quote:7136920839]
100% افساید بود کارشناس داوری اقای فنایی گفت به محض ارسال توپ کمک داور باید پرچم میزد اینقدر افساید ضایع بود که فردوسی پورم تایید میکرد
دیروز روز فوتبال رشت نبود دو بار تیم حریف حمله کرد که هر دوتاش گل شد نبود چهار بازیکن اصلی خیلی تو تیم تاثیر گذاشت
هادی سهرابی که بازیکن فیکس ما بود که جای خالیش احساس میشد
مرتضی ابراهیمی که در حال حاضر امادگیش هزار برابر محمد مختاریه
رودباریان که خیلی خیلی مطمئن تر از فراهانی هستش
کاپیتان مهدوی که من به نظر شخصیم تا دیروز فکر میکردم با نبودش هیچ اتفاقی نمیفته ولی دیروز جای خالیش خیلی به چشم میومد مخصوصا زمانی که دو بر یک عقب افتادیم مهدوی میتونست تیم رو مدیریت کنه کاری که متاسفانه حاجتی به عنوان کاپیتان انجام نداد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » سه شنبه ژانويه 01, 2013 10:47 am

آبوووووووووووووو بره. ما این همه بازیارو رو بردیمو مساوی کردیم. من فک میکردم داریم واسه سهمیه آسیا میجنگییم. الان جدولو دیدم فقط تا مرحله سقوطو خطر 3 امتیاز فاصله داریم که بره
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژانويه 01, 2013 11:07 am

[quote:71c1d66fa3="payam_baran"]آبوووووووووووووو بره. ما این همه بازیارو رو بردیمو مساوی کردیم. من فک میکردم داریم واسه سهمیه آسیا میجنگییم. الان جدولو دیدم فقط تا مرحله سقوطو خطر 3 امتیاز فاصله داریم که بره[/quote:71c1d66fa3]
درسته تا منطقه سقوط 3 امتیاز فاصله داریم ولی تا رده هشتم هم 4 امتیاز فاصله داریم اگه تیم بد بازی میکرد جای نگرانی داشت ولی دیروز با توجه به نداشتن نفرات باز هم مستحق برد بودیم نه باخت
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط vahidn » سه شنبه ژانويه 01, 2013 11:47 am

داسیلوا افتضااااااااااااااااااااااااح
قدرت داماش = مرتضی ابراهیمی + رودباریان + مهدوی
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » سه شنبه ژانويه 01, 2013 11:55 am

[quote:379d139baf="vahidn"]داسیلوا افتضااااااااااااااااااااااااح
قدرت داماش = مرتضی ابراهیمی + رودباریان + مهدوی[/quote:379d139baf]
اتفاقا داسیلوا برخلاف بازی با تراکتور که از یه بازیکن آماتورم سطح پایین تر بود؛ توی این دو تا بازی واقعا خوب بود ، بازی با فولادو که خیلی خوب بود ، دیروزم به همون اندازه که بازیکنای دیگمون افت داشتن اونم یه افت مختصری نسبت به بازی با فولاد داشت ولی کلا از خریدش من یکی خوشحالم ، از کوشکی بهترو مطمئن تره
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژانويه 01, 2013 11:59 am

دیروز استادمون از ساعت یک تا چهار نیم مارو تو کلاس نگه داشت نزاشت بیام استادیوم /9/ /9/ /9/ کلی باهاش بحث کردم گفت اگه بری این ترم مشروطی 8O خیلی دلم واسه استادیوم تنگ شده بازی بعدی هرجا باشم خودمو میرسونم /3/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه ژانويه 01, 2013 12:10 pm

[quote:0c1f2e7447="navidmadan"][quote:0c1f2e7447="vahidn"]داسیلوا افتضااااااااااااااااااااااااح
قدرت داماش = مرتضی ابراهیمی + رودباریان + مهدوی[/quote:0c1f2e7447]
اتفاقا داسیلوا برخلاف بازی با تراکتور که از یه بازیکن آماتورم سطح پایین تر بود؛ توی این دو تا بازی واقعا خوب بود ، بازی با فولادو که خیلی خوب بود ، دیروزم به همون اندازه که بازیکنای دیگمون افت داشتن اونم یه افت مختصری نسبت به بازی با فولاد داشت ولی کلا از خریدش من یکی خوشحالم ، از کوشکی بهترو مطمئن تره[/quote:0c1f2e7447]

منم با شما هم عقیده هستم ضعیف بودن داسیلوا در کار دفاعی بخاطر اینه که خیلی نفوذ میکنه و عال هم نفوذ میکنه. مثل اینکه دوستان بازی کوشکی و سیاه رو فراموش کردن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 01, 2013 1:55 pm

دم داماش گرم که 7تا بازیکن اصلی خودشو نداشت این طوری بازی کرد همه ی ما از طرز بازی داماش بدمون نیومد این هم یه واقعیتی یه.............. /7/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » سه شنبه ژانويه 01, 2013 2:03 pm

[quote:21c8dea228="777"][quote:21c8dea228="sepidroudi"]امیدوارم این عکسا امشب برسه 90

777 تو عکسه :wink:

ali damashi جوابتو دادم آبرار :)[/quote:21c8dea228]
اقامن امروزفهمیدم مشکل تنفسی دارم :D وقتی چسب روبستم تودهنم داشتم خفه میشدم توعکس هم مشخصه دارم خفه میشم :D[/quote:21c8dea228]
[color=blue:21c8dea228]
[size=18:21c8dea228]میتونم بپرسم این چند نفری که تو عکس هستند اینجا هم عضو اند ؟؟
شرمنده ولی ردیف جلوی من بودن و بشدت اعصاب بنده رو خرد کردن .
کل بازی در حال خندیدن بودند .
تیم عقب هم بود این چند نفر داشتند به یه دوستشون که با کت و شلوار اومده بود ؛ تیکه مینداختند و میخندیدند .
امیدوارم ناراحت نشند ولی من و چند نفر دیگه بشدت اعصبانی بودیم از دست این آقایون.
نمیدونم . فقط امیدوارم عضو سایت نباشند .
چون من از اعضای سایت انتظار خیلی خیلی بیشتری دارم.[/size:21c8dea228][/color:21c8dea228]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 01, 2013 2:32 pm

داسیلوا و نیکبخت هردو بازیشون خوب میشه ایپچه صبر کنید
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mmd_roshan » سه شنبه ژانويه 01, 2013 2:55 pm

نمیدونم داری در مورد کدوم ما حرف میزنی ***
----------------------------
[color=red:aefa59d668]ویرایش شد[/color:aefa59d668]
نماد کاربر
mmd_roshan

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژانويه 01, 2013 3:27 pm

[quote:8e1b196338="hamed-rashti"][quote:8e1b196338="777"][quote:8e1b196338="sepidroudi"]امیدوارم این عکسا امشب برسه 90

777 تو عکسه :wink:

ali damashi جوابتو دادم آبرار :)[/quote:8e1b196338]
اقامن امروزفهمیدم مشکل تنفسی دارم :D وقتی چسب روبستم تودهنم داشتم خفه میشدم توعکس هم مشخصه دارم خفه میشم :D[/quote:8e1b196338]
[color=blue:8e1b196338]
[size=18:8e1b196338]میتونم بپرسم این چند نفری که تو عکس هستند اینجا هم عضو اند ؟؟
شرمنده ولی ردیف جلوی من بودن و بشدت اعصاب بنده رو خرد کردن .
کل بازی در حال خندیدن بودند .
تیم عقب هم بود این چند نفر داشتند به یه دوستشون که با کت و شلوار اومده بود ؛ تیکه مینداختند و میخندیدند .
امیدوارم ناراحت نشند ولی من و چند نفر دیگه بشدت اعصبانی بودیم از دست این آقایون.
نمیدونم . فقط امیدوارم عضو سایت نباشند .
چون من از اعضای سایت انتظار خیلی خیلی بیشتری دارم.[/size:8e1b196338][/color:8e1b196338][/quote:8e1b196338]
بله داداش نفر چهارمی بنده هستم ما داشتیم کلا خنده میکردیم!!!!!!! شما ودوستان محترم اگه عصبانی بودی همونجا میومدی میگفتی. باید خدمت شماعرض کنم همون کت وشلواری که عرض میکنی محل کارش لاهیجانه ساعت 2 بکوب از لاهیجان میزنه واسه تماشای بازی در روزی که خیلی از هواداران ترجیح دادن در خانه وکنار بخاری بازی رو نگاه کنند اون اقای کت وشلواری با لباس محل کارش تمامی بازهای داماش رو اومده بله دوست عزیز اون نفر دومی که با کت خاکستری بود و داشت میخندید !!!!!! کسی که از سال 60 داره بکوب بازی های استقلال رشت وحالا داماش رو میاد و دیشب از فرط ناراحتی بعد از بازی رفت خونه و بیرون نیومد یا من خوشحال بودم که کم کم هفته ای دوبار تمرین داماش رو میرم داشتم داشتم خنده میکردم محض اطلاع شما باید عرض کنم همین الان صدام گرفته و بیرون نمیاد اونوقت داشتم خوشحالی میکردم من نمیدونم چند سالته اصلا متوجه نشدم کدوم یکی هستی ولی بهتره کمی بیشتر فکر کنی بعد نظر بعدی چون شاید در هر موردی میگفتی شک میکردم به غیر ازاین مورد چون اون چهار نفری که با من بودند مطمئنم بازیهایی رو اومدن تو دسته یک که خیلیا نمیدونستن رشت تیمی بنام داماش داره.
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mmd_roshan » سه شنبه ژانويه 01, 2013 3:56 pm

من نفر اول هستم..***
----------------------
[color=red:11764cf998]ویرایش شد[/color:11764cf998]
نماد کاربر
mmd_roshan