[quote:aec4d42903="miladcivil"][quote:aec4d42903="meraj130"][quote:aec4d42903="sepidroudi"][quote:aec4d42903="meraj130"]من کاری به حرکت زشت حاجتی ندارم - ولی امروز واقعا بد بود و گل دوم رو مقصر بود - ایشالا با اضافه شدن سهرابی و حاجی زاده به نیمکت منتقل میشی آقای حاجتی[/quote:aec4d42903]
یعنی با یه اشتباه اونم از روی ناراحتی که البته توجیه نداره همه چیزو فراموش کردیم؟
حاجتی تو این همه سال چی واسه ما کم گذاشت؟؟؟؟؟ - در حالی که پستش دفاع چپ نبود با جون و دل بهترین بازیاشو واسه ما انجام داد - در حالیکه که خیلی از بازیکنای خودمون در طول این سالها انواع مصاحبه ها و ناز و نوزها رو واسه ما کردن حاجتی یه بارم واسه تیم حاشیه درست نکرد و در بدترین شرایط پای تیم بود
و لقب وفادارترین فوتبالیست رشت لایقشه و .........
این سزای زحماتش نیست که با یه اشتباه اینجوری در موردش صحبت کنیم
آقا مصطفی هر کسه دیگه (نظیفکار و .......) این کار رو میکرد به دل میگرفتم ولی شما آقایی ولی این انتظارم از شما نمیرفت - ایشالا که جبران میکنی آقا مصطفی دوست داشتنی و محجوب

[/quote:aec4d42903]
نظر شما برای من محترمه و برای خود شما هم احترام زیادی قائلم ولی ....
حرکتش رو اصلا کار ندارم - ولی حاجتی توانایی بازی کردن در تیمی مثل داماش رو نداره اونم به صورت فیکس - فقط برای نیمکت خوبه - اصلا وفادارترین بازیکن عالم ولی وقتی نمیتونه خوب بازی کنه باید رو نیمکت بشینه و به قول شما حاشیه درست نکنه مثل گذشتش!!!
مگه میشه یه هافبک نتونه یه پاس درست درومون بده آخه ؟؟؟؟!!!!! امروز یکی از عوامل شکست خود آقای وفادار بود .
البته نمیخوام با این به حاشیه بره تیم ولی نظر من اینه که حاجتی نباید تو تیم فیکس باشه بخاطر ضعف فنی نه چیز دیگه ای .[/quote:aec4d42903]
[color=black:aec4d42903]معراج جان ، پس نظر شما ضعف فنی حاجتی هست ؟ یعنی نظر شما اینه حاجتی از حاجی زاده ضعیفتره ، نباید یادمون بره
حاجتی بیش از 10 بازی دفاع چپ بود و امروز بعد نبودش در بازی با فولاد اومد هافبک دفاعی بازی کرد .
من نظرم اینه ما با 3 هافبک دفاعی بومیمون که آبشک و سهرابی و حاجتی هستن و داشتن یک هافک دیگه در این پست
هر ساله میتونیم موفق باشیم . حاجتی هافبکی هیت که زیر توپ نمیزنه و با فکر و تمرکز جلئی دفاع بازی میکنه . . . .
نظرات متفاوته و محترم ، اما من زوج فیکس حاجتی و آبشک می پسندم و در 25 دقیقه پایانی اومدن سهرابی جای
یکی از اینا رو همیشه پیشنهاد میدم . [/color:aec4d42903][/quote:aec4d42903]
من نظرمو بخاطر صلاح تیم پاک کردم و از روی عصابنیت بود - بله دوست عزیز نظرات متفاوته ولی به نظر من حاجی زاده خیلی از حاجتی بهتره - همینطور که میگم علی نظر محمدی از فراهانی خیلی بهتره .
از نظر من حاجتی و فراهانی در حد تیم نیستن . البته بازم عشق است بچه های بومی خودمون رو .
بهتر که این باخت و حاشیه هاشو فراموش کنیم تا به تیم کمک کنیم - اگه خدای نکرده از پیکان امتیاز نگیریم اوضاع به چیزی مثل فاجعه تبدیل میشه و واقعا خطرناک.
با آرزوی پیروزی در مقابل پیکان