[color=black:c0f0e2e421]صبحتهای فرهاد حسین پور بعد از جدایی از سپیدرود: سخت ترین تصمیم را گرفتم!
نیم فصل دوم لیگ دو از روز 18 دی ماه آغاز می شود و سپیدرود در بندر کنگ به مصاف البدر خواهد رفت. شاید اتفاق مهم در سپیدرود این می باشد که فرهاد حسین پور بعد از قریب به 10 سال دیگر سرمربی سپیدرود نخواهد بود و بعد از استعفای وی احمد غلامرضایی جانشین وی شده است. فرهاد حسین پور بعد از جدایی از سپیدرود صبحت هایی را انجام داده است که در ذیل می خوانیم:
با توجه به شرایط بسیار سخت تیم در شروع فصل و کمبود شدید بودجه مجبور به مرخص نمودن تعداد زیادی از بازیکنان خوب فصل گذشته شدیم. مشکلات شدید مالی از یک طرف و آغاز دیر هنگام تمرینات، تعداد کم بازیکنان با تجربه، عدم بدنسازی تیم، عدم برگزاری دیدارهای دوستانه و هماهنگی تاکتیکی و همچنین بی تجربه بودن بازیکنان از طرف دیگ باعث بروز مشکلات عدیده ای در تیم شد و ما با همه این سختیها وارد مسابقات شدیم.
شرایط اقتصادی تیم به حدی بد بود که نمی توانستیم تیم را شب قبل از مسابقات در اردو نگه دارم و یا شرایطی را فراهم کنم که بازیکنان حداقل در هفته حتی یک جلسه کار با وزنه را انجام دهند و با تمام این کمبودها و سختی ها سعی می کردم بهترین راه را برای ایجاد انگیزه و پیشرفت تیم انتخاب کنم و با توکل به خداوند متعال تیم در مسیر صحیح قرار گرفت و بازی به بازی، هفته به هفته توانایی فنی تیم هر تماشاگری را به تامل وا می داشت.
بازی هدفمند، شناور و کاملا تاکتیکی تیم، قدرت هجوم به دروازه حریفان را بی مهار نشان می داد. با 30 گل زده بهترین خط حمله را در بین تمامی تیمهای لیگ دو داریم و نکته مهم اینکه 22 گل از این 30 گل را در نیمه دوم به ثمر رسانده ایم.
متاسفانه تیم از هفته دهم دچار حواشی زیادی شد و متاسفانه علی رغم تلاش زیاد نتوانستم این حواشی را کنترل کنم تا تیم ناخواسته وارد بحران شود.
سالها در سپیدرود زندگی کرده ام و بهترین لحظات عمر خود را بدون هیچ گونه چشمداشتی وقف تیم محبوبم سپیدرود کرده ام و نمی توانستم شاهد پرپر شدن عشق زندگی ام باشم. تیمی که دوست و دشمن از دیدن بازی زیبای آن لذت می بردند.
بهترین تصمیم برای نجات تیم این بود که از تیم دور شوم و با خروج من شاید زمینه ای برای ورود آقای دکتر نجفی ایجاد شود که مطمئنا با ورود ایشان بسیاری از مشکلات کنونی سپیدرود حل خواهد شد.
تیم فعلی سپیدرود آنقدر پرقدرت هست که به لیگ دسته اول صعود کند و مطمئنا با حمایت هواداران با شخصیت و وفادار سپیدرود این امر امکان پذیر می شود.
منبع:وبلاگ کانون هواداران سپیدرود
www.fcsepidrood.blogfa.com[/color:c0f0e2e421]