[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپيك هم انديشي داماشي ها براي احكام مغرضانه كميته انظباطي

تاپيك هم انديشي داماشي ها براي احكام مغرضانه كميته انظباطي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:08 am

دوستان من فکر میکنم اگه داماش یک نامه بلند بالا بنویسه و به فیفا و ای اف سی بفرسته اینا حساب کار دستشون میاد.تمام تلاش فیفا برای به استادیوم کشوندن تماشاگرا به ورزشگاه هاست اونوقت اینا اینقدر راحت دارن پای ما رو کوتاه میکنن!!!
حتی در بازیهای ملی وقتی عده ای تماشاگرا شعارهای نژادپرستانه میدن که با اصل اهداف فیفا مغایرت داره و به ملتی توهین میشه فیفا نمیاد اون تیم رو محروم کنه و بازی بعدی را بدون تماشاگر بذاره.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 10:17 am

[quote:18e5ae1600="golsar-boy"]دوستان من فکر میکنم اگه داماش یک نامه بلند بالا بنویسه و به فیفا و ای اف سی بفرسته اینا حساب کار دستشون میاد.تمام تلاش فیفا برای به استادیوم کشوندن تماشاگرا به ورزشگاه هاست اونوقت اینا اینقدر راحت دارن پای ما رو کوتاه میکنن!!!
حتی در بازیهای ملی وقتی عده ای تماشاگرا شعارهای نژادپرستانه میدن که با اصل اهداف فیفا مغایرت داره و به ملتی توهین میشه فیفا نمیاد اون تیم رو محروم کنه و بازی بعدی را بدون تماشاگر بذاره.[/quote:18e5ae1600]

کاملا موافقم ، به نظرم باشگاه باید هر چه زودتر به فیفا نامه بنویسه ولی AFC نه چون AFC ای که این فدراسیون رو بهترین فدراسیون فوتبال آسیا می دونه معلومه توش چه خبره
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 11:33 am

[quote:f6e21f2000="mahyarmaya"]بچه های عزیز میتونید یه طرح سنگین و با هیبت به اندازه هیبت عابدینی بزنید که عکس عابدینی کنار عکس مارلون براند (god father)باشه؟
دیشب حال عجیبی داد به مردم رشت و تیمش.باید قدردانی کنیم.باید بیشتر پاگیرش کنیم به تیم و شهرمون.[/quote:f6e21f2000]

[color=blue:f6e21f2000]یعنی واقعا الان از خود بی خود شدید ؟!! اشتباهی که خودش قبلا مرتکب شده بود رو مقایسه کنید با مصاحبه اخیرش اگر به هواداران بدهکار نشد شاید بتوانیم بگویم بی حساب شده ایم .. خواهشا از حرفهای احساسی و دادن لقب های آنچنانی به x و y خودداری کنید تجربه ثابت کرده با اینجور رفتارها در آینده جز بار پشیمانی چیزی عایدمان نمی شود اگر مبنای لقب god father بر این باشد که مدیری بابت طرفداری از هواداران تیمش و جبهه گیری نسبت به این و آن شهره باشد بی تعارف و اغراق این لقب برازنده درودگر است و بس ![/color:f6e21f2000]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:29 pm

[quote:93be123a2c="777"][size=18:93be123a2c][color=red:93be123a2c]دوستان اگه یادتون باشه زمانی که تیم ما مشکل مالی داشت ما بارها وبارها باامضا کردن پایه طومارصدای خودمون روبه گوش مسئولین استانی رسوندیم وخواهان برطرف کردن مشکل مالی تیم محبوبمان شدیم .
حالا من یک پیشنهاد دارم اونم اینه که یک طومارتهیه کنیم وزیرش رو امضا کنیم البته نه تنهاهواداران امضاکنند بلکه اهالی شهر رشت هم امضا کنندمثل کسبه هاوخط تاکسی هایه شهر بهرحال بایدهمه مردم رشت ازحیثیت وفرهنگ این شهرحمایت کنندکمیته انضباطی وحسن زاده بااین حکم هایه مغرضانه خودعلیه داماش گیلان ابرو وفرهنگ یک شهر واستان رو زیر سئوال میبردمن قصد دارم چنین کاری انجام دهم مطمئن باشید بیش از 2000امضا میشود پایه طومار جمع شودشاید نتوانیم حکم راتغییردهیم امابااین کار میتونیم حکم کمیته بی انضباطی روزیر سئوال ببریم به همه بفهامانیم که مارابی گناه محکوم میکنند.
دوستان خواهشن نظرخودتون روبگیددراین باره[/color:93be123a2c][/size:93be123a2c][/quote:93be123a2c]
من موافقم بلامیسر هر کمکی که از دستم بر بیاد هم انجام میدم :)
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:41 pm

[quote:a8fc1bea75="777"][size=18:a8fc1bea75][color=red:a8fc1bea75]دوستان اگه یادتون باشه زمانی که تیم ما مشکل مالی داشت ما بارها وبارها باامضا کردن پایه طومارصدای خودمون روبه گوش مسئولین استانی رسوندیم وخواهان برطرف کردن مشکل مالی تیم محبوبمان شدیم .
حالا من یک پیشنهاد دارم اونم اینه که یک طومارتهیه کنیم وزیرش رو امضا کنیم البته نه تنهاهواداران امضاکنند بلکه اهالی شهر رشت هم امضا کنندمثل کسبه هاوخط تاکسی هایه شهر بهرحال بایدهمه مردم رشت ازحیثیت وفرهنگ این شهرحمایت کنندکمیته انضباطی وحسن زاده بااین حکم هایه مغرضانه خودعلیه داماش گیلان ابرو وفرهنگ یک شهر واستان رو زیر سئوال میبردمن قصد دارم چنین کاری انجام دهم مطمئن باشید بیش از 2000امضا میشود پایه طومار جمع شودشاید نتوانیم حکم راتغییردهیم امابااین کار میتونیم حکم کمیته بی انضباطی روزیر سئوال ببریم به همه بفهامانیم که مارابی گناه محکوم میکنند.
دوستان خواهشن نظرخودتون روبگیددراین باره[/color:a8fc1bea75][/size:a8fc1bea75][/quote:a8fc1bea75]

[color=blue:a8fc1bea75]کاملا موافق این کار هستم باید اعتراضمون رنگ جد بگیره و از این حالت مجازی خارج بشه / پیشنهاد شما عالیه اما باید با ظرافت تمام انجام بشه و برای اطلاع رسانی هم هماهنگی ها با نهادهای زیربط صورت بگیره ..[/color:a8fc1bea75]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط aslanadigozal » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 1:31 pm

بابا آدم میره نظراتی که مردم تو سایت گل می خونه تعجب می کنه این اصفهانی ها و تبریزیا دیگه شورشو در آوردن . خیلی بی شعورند :(
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 1:56 pm

[quote:9e0523a389="aslanadigozal"]بابا آدم میره نظراتی که مردم تو سایت گل می خونه تعجب می کنه این اصفهانی ها و تبریزیا دیگه شورشو در آوردن . خیلی بی شعورند :([/quote:9e0523a389]

[color=blue:9e0523a389]دوست عزیز زیاد خودتو ناراحت نکن غیر از این باشه جای تعجب داره بهرحال داماش تو آخرین بازی نیم فصل و بازی حذفی تراکتور جایی گذاشته که نباید می گذاشت ! و مطمئنا این با خواسته خیل کسانی که از هواخواهان دو تیم استقلال و تراکتور هستند و به سایت گل هم سرک می کشند در تقارن نیست حال بماند که دشمنانی دیرین نیز در کمال تاسف با آنها همراهی می کنند ! ما قبل از این هجویات جوابشونو تو زمین و با شکستشون دادیم ... آبرار سرتو بالا بگیر ..[/color:9e0523a389]

[size=18:9e0523a389][color=blue:9e0523a389]دلا در عاشقی ثابت قدم باش که در این راه نباشد کار بی اجر[/color:9e0523a389] [/size:9e0523a389]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط razor » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 2:53 pm

دوستان عزیز بهتر که یک نامه درست و حسابی به mrحسن زاده بزنیم تا بتوانیم در خانه با تماشاگر بازی کنیم. /7/ /7/ /7/ /7/ /1/
همه تیما ره ترکانیم ری.

http://upload.tehran98.com/img1/ql1qstcojcgqc13f6hy.jpg
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 4:35 pm

[quote:3b88fddbe2="RainyGilman"][quote:3b88fddbe2="golsar-boy"]دوستان من فکر میکنم اگه داماش یک نامه بلند بالا بنویسه و به فیفا و ای اف سی بفرسته اینا حساب کار دستشون میاد.تمام تلاش فیفا برای به استادیوم کشوندن تماشاگرا به ورزشگاه هاست اونوقت اینا اینقدر راحت دارن پای ما رو کوتاه میکنن!!!
حتی در بازیهای ملی وقتی عده ای تماشاگرا شعارهای نژادپرستانه میدن که با اصل اهداف فیفا مغایرت داره و به ملتی توهین میشه فیفا نمیاد اون تیم رو محروم کنه و بازی بعدی را بدون تماشاگر بذاره.[/quote:3b88fddbe2]

کاملا موافقم ، به نظرم باشگاه باید هر چه زودتر به فیفا نامه بنویسه ولی AFC نه چون AFC ای که این فدراسیون رو بهترین فدراسیون فوتبال آسیا می دونه معلومه توش چه خبره[/quote:3b88fddbe2]
گفتم به AFC نامه بنویسه تا سلسله مراتب رعایت بشه فردا شاکی نشن. دوما همه دنیا بفهمن AFC با انتخاب این فدراسیون چه گندی زده
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 6:05 pm

[quote:09efd64c42="golsar-boy"][quote:09efd64c42="RainyGilman"][quote:09efd64c42="golsar-boy"]دوستان من فکر میکنم اگه داماش یک نامه بلند بالا بنویسه و به فیفا و ای اف سی بفرسته اینا حساب کار دستشون میاد.تمام تلاش فیفا برای به استادیوم کشوندن تماشاگرا به ورزشگاه هاست اونوقت اینا اینقدر راحت دارن پای ما رو کوتاه میکنن!!!
حتی در بازیهای ملی وقتی عده ای تماشاگرا شعارهای نژادپرستانه میدن که با اصل اهداف فیفا مغایرت داره و به ملتی توهین میشه فیفا نمیاد اون تیم رو محروم کنه و بازی بعدی را بدون تماشاگر بذاره.[/quote:09efd64c42]

کاملا موافقم ، به نظرم باشگاه باید هر چه زودتر به فیفا نامه بنویسه ولی AFC نه چون AFC ای که این فدراسیون رو بهترین فدراسیون فوتبال آسیا می دونه معلومه توش چه خبره[/quote:09efd64c42]
گفتم به AFC نامه بنویسه تا سلسله مراتب رعایت بشه فردا شاکی نشن. دوما همه دنیا بفهمن AFC با انتخاب این فدراسیون چه گندی زده[/quote:09efd64c42]

فکر می کنم ایران به خاطر برنامه هایی که برای پیشرفت ارئه داده فدراسیون برتر شده نه اینکه به عنوان فدراسیون پیشرفت کرده انتخاب بشه ...

من فکر می کنم رقیبان ما هند و پاکستان و افغانستان و امثال اینا بودند ... چون ژاپن و ازبکستان و کره و استرالیا و حتی تیم های عربی ؛ همه جزو فدراسیون هایی هستند که تمام رده های زیر ساختی رو از مرحله طرح به اجرا در آوردند ...

ما رفتیم 40 صفحه طرح دادیم که با این طرح ، ما می تونیم پیشرفت کنیم و اونا هم گفتند طرح پیشرفتتون خوبه ولی مطمئنم منظورشون پیشرفت حال حاظر نبوده ...

در مورد نامه به AFC من فکر می کنم اون ها توی اینجور مسائل داخلی دخالت نمی کنند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:28 pm

pedram_1367 عزیزم فقط بخاطر طرح و برنامه که رای نمیدن ، بلکه بجز طرح ها و برنامه ها برگزاری خوب مسابقات داخلی در همه رده ها امتیاز داره.پیشرفت زیرساختهای فوتبال هم امتیاز ویژه ای داره که آقای خنده در مستندسازی های دروغین استاده!!!
میدونم در کل ساختار AFC پوسیدست ولی مثل پرتاب تیری در تاریکیه.بلافاصله بعد از AFC هم باید یه نامه به فیفا بزنیم.یادتونه سپاهان بخاطر رای کمییته انظباطی یه نامه به فیفا زد اینا چقدر ترسیدند.
http://www.jahannews.com/vdcbagb5frhb5fp.uiur.html
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 28, 2012 8:04 am

یعنی من فقط افسوس میخورم چرا فحش ندادیم اون موقع!!!!!
من نمیدونم بزار فقط مارو راه ندن این 2 بازی,خلاصه که میایم ورزشگاه دوباره!آقا حسن زاده ایندفعه خودت آماده باش اونوقت :)
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 28, 2012 10:55 am

اینا انتظار دارن ما ببازیم ازین تیم ها,الان از استقلال میباختیم این حرفا نبود که,ولی کور خوندن,سپاهانم میبریم این نیم فصل,ترتر هم ایندفعه تو لیگ شاخشو میشکنیم,حالا هی محروم کنید!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه دسامبر 28, 2012 11:12 am

آقا یه سوال مدیرای تیممون هنوز سر حرفایی که زدن هستن که روز بازی در ورزشگاه رو باز میزارن یا نه بازم سیاست کثیف جلوی اینارو میگیره /4/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه دسامبر 28, 2012 11:20 am

همه میخوان برن ورزشگاه امیدوارم درب ورزشگاه رو باز بزارن
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت