[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 28, 2012 9:27 am

[quote:4265e97e9e="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

شماره حلافی رو نمی دونم همچنین حدس می زنم ابوذر دوباره شماره 21 خودش رو بپوشه ...[/quote:4265e97e9e]

به نظر من با توجه به توانایی آبشک در ایجاد موقعیت و بازیسازی میتونه بیاد جای مهدوی پشت مهاجمان و جای آبشک حاجی زاده بازی کنه و حلافی هم زوده

به نظر من افشین رو زود فراموش کردیمااااا - به نظرم باید بهش بازی داد
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 28, 2012 9:28 am

معراج جان دیروز سر تمرین بودم و واسه همین حلافی رو پیشنهاد دادم /7/

اما به نظرم تو خونه خودمون و جلوی تیمی مثل آلومینیوم و اکبر اوتی ، نمی تونیم با متوسل زاده که بازیکن درگیری هست و زیاد گلزن نیست به نتیجه برسیم ...

قبل اومدن کبه هم تقریبا بیشتر بازی های خونگی رو با چاووشی بازی کردیم چون گلزن تر هست ... اما خونه حریف و با توجه به تیم میزبانمون استفاده از متوسل زاده شدید جواب میده ... مثل بازی با فولاد که وقتی 2 تا از هافبک هامون رو از دست دادیم درخشان برای اینکه از جلو پرس بکنه و نذاره اونا بازی سازی کنند ، متوسل زاده رو برد تو ....

تو بازی با آلومینیوم چون اکبر اوتی میاد برای خراب کردن بازی ما و ول کردن 2 تا سرعتی که از الان معلومه کیا هستند یعنی میداوودی و زارعی ؛ پس بهتره ما بازیکنانی که توانایی دور زدن و دریبل زدن و همچنین قدرت کورس گذاشتن رو دارن ؛ بذاریم که بتونیم نتیجه بگیریم شاید همین سه تا ( ابراهیمی ، جهانبخش و حلافی ) بتونند برامون پنالتی هم بگیرند .... به هر حال این بازی خیلی سخت هست برامون ..

در مورد نیکبخت ؛ خوشبختانه از لحاظ شرایط تناسب اندام در شرایط خوبی هست ولی از لحاظ شرایط بازی و نفس خیلی کار داره و باید برنامه ای که برای رودباریان ریختند ، برای نیکبخت هم بریزند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 28, 2012 9:40 am

مهرداد جان به خدا می دونم حلافی بازیکن راست هست ... /7/ /7/

من همونطوری که تو کامنت بالام توضیح دادم نظرم بیشتر این بود که از قدرت دور زدن و تکنیکش در گوشه استفاده کنیم ... چون بازیکن جایگزین نداریم !! الان مهدوی و سهرابی نیستند :idea: اگه جهانبخش رو ببریم چپ ، وسطمون خالی میشه و مجبور میشیم کبه یا چاووشی رو بیاریم عقب و بازده رو بیاریم پایین ... اما اگه جهانبخش رو ببریم وسط می تونیم از پاس هاش و شوت هاش هم استفاده کنیم ، حلافی هم می تونیم بذاریم راست و ابراهیمی رو بذاریم چپ یا برعکس ( از نظر من در این سیستم شرح وظایف این 2 تا پست کاملا یکی هست و تفاوتشون فقط در چپ یا راست پا بودنه ... )

سپیدرودی جان ، افشین چاووشی در ذهنم هست واسه نیمه دوم ...
در ضمن حلافی که از لپ لپ در نیومده ... یک نیمفصل داشت تو صنعت نفت تمرین و بازی می کرد و از شرایط بازی مثل نیکبخت دور نیست که بگیم زوده یا دیره ...
زمان هرندی ، سهرابی اولین بازیش رو بلافاصله پس از اینکه اجازه بازی گرفت در مقابل پرسپولیس انجام داد و اتفاقا فیکس بود و عالی هم بازی کرد ... از همون بازی ما برگشتیم رو 4-2-3-1 از سیستم 4-1-4-1 ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 28, 2012 9:52 am

[color=black:5f2dfc7a4d]بنده به شخصه روی همون روش 4.2.3.1 خودمون اعتقاد دارم ، چون در طول این دو فصل لیگ برتر
همیشه ما با این روش خوب کار کردیم و مخصوصا الان که به جز مهدوی تیم تقریبا تمام یاراشو داره
و در تمام پستها ما دو بازیکن برای برنامه ریزی داریم .
تنها پست دارای ابهام بازیکن وسط پشت مهاجم (توتی بی جانشین خودمون) هست .
به نظر من 3 نفر میتونن در اینجا کار کنن ، که بیشترین بازدهی برای تیم داشته باشه :
آبشک ، سهرابی و جهانبخش که هرسه تن تکنیک خوب و قابل ارائه ای دارن و همچنین بر روی شوت زنی و بازیسازیشون میشه حساب باز کرد . [/color:5f2dfc7a4d]
[color=red:5f2dfc7a4d][size=18:5f2dfc7a4d]***[/size:5f2dfc7a4d] ترکیب پیشنهادی من چنینه :[/color:5f2dfc7a4d]

[color=black:5f2dfc7a4d]اما یه حسی بهم میگه که جهانبخش قراره وسط بازی کنه و یه یار دیگه ای برای چپ انتخاب میشه ! /4/[/color:5f2dfc7a4d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 28, 2012 9:53 am

جهانبخش بره چپ - آبشک بیاد پشت مهاجمان تا هم از بازیسازی و میدون داری و شوت زنیش استفاده کنیم

به نظرم اصلا باید کلا آبشک رو به عنوان یه بازیساز توی یکی دو سال آینده تربیت کنیم - چون تو این پست کلا تو ایران بازیکن کم داریم و ضمنا آبشک واقعا نشون داد که برای بازی تو این پست خصوصیاتش رو داره و همچنین ما کاپیتان رو تا 2 یا 3 سال دیگه بتونیم سر حال داشته باشیم و باید آبشک رو جایگزینش کنیم

منظورم از اینکه حلافی زوده فراتر از مسایل فنی بود - گاهی باید بازیکنا رو مدیریت کرد - بازی دادن به حلافی و نیکبخت تو بازی اول با وجود افشین کمی به روحیه افشین ضربه میزنه
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 28, 2012 10:05 am

[quote:63ad58e87c="miladcivil"][color=black:63ad58e87c]بنده به شخصه روی همون روش 4.2.3.1 خودمون اعتقاد دارم ، چون در طول این دو فصل لیگ برتر
همیشه ما با این روش خوب کار کردیم و مخصوصا الان که به جز مهدوی تیم تقریبا تمام یاراشو داره
به نظر من 3 نفر میتونن در اینجا کار کنن ، که بیشترین بازدهی برای تیم داشته باشه :
آبشک ، سهرابی و جهانبخش که هرسه تن تکنیک خوب و قابل ارائه ای دارن و همچنین بر روی شوت زنی و بازیسازیشون میشه حساب باز کرد . [/color:63ad58e87c]
[color=red:63ad58e87c][size=18:63ad58e87c]***[/size:63ad58e87c] ترکیب پیشنهادی من چنینه :[/color:63ad58e87c]

[color=black:63ad58e87c]اما یه حسی بهم میگه که جهانبخش قراره وسط بازی کنه و یه یار دیگه ای برای چپ انتخاب میشه ! /4/[/color:63ad58e87c][/quote:63ad58e87c]

یکی از بچه ها یه مصاحبه از سراوانی گذاشته که گفته سهرابی و ابراهیمی محرومند ... سهرابی 3 کارته هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 28, 2012 10:07 am

miladcivil : فکر کنم هادی3 اخطاره شده و تو این بازی نیست.
sepidroudi : بهتره بگیم محمد خودش بیشتر علاقه به جلو بازی کردن داره . یادم میاد بازی با نفت تهران تو جام حذفی آبشک بر خلاف نظر قاسمپور تو یه صحنه رفت جلو و اتفاقا سر همون صحنه ما به گل رسیدیم . ( :D ) قاسمپور کلا اعتقاد داشت که هر بازیکن باید در محدوده پست خودش بازی کنه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 28, 2012 10:10 am

[quote:100908aead="pedram_1367"][quote:100908aead="miladcivil"][color=black:100908aead]بنده به شخصه روی همون روش 4.2.3.1 خودمون اعتقاد دارم ، چون در طول این دو فصل لیگ برتر
آبشک ، سهرابی و جهانبخش که هرسه تن تکنیک خوب و قابل ارائه ای دارن و همچنین بر روی شوت زنی و بازیسازیشون میشه حساب باز کرد . [/color:100908aead]
[color=red:100908aead][size=18:100908aead]***[/size:100908aead] ترکیب پیشنهادی من چنینه :[/color:100908aead]

[color=black:100908aead]اما یه حسی بهم میگه که جهانبخش قراره وسط بازی کنه و یه یار دیگه ای برای چپ انتخاب میشه ! /4/[/color:100908aead][/quote:100908aead]

یکی از بچه ها یه مصاحبه از سراوانی گذاشته که گفته سهرابی و ابراهیمی محرومند ... سهرابی 3 کارته هست ...[/quote:100908aead]

[color=black:100908aead]خب دیگه پس ، اون حسه من درست بود .
آبشک عقب در کنار حاجتی بازی میکنه و جهانبخش به وسط منتقل میشه و سر اون بازیکن جدید باید دید چه تصمیم گرفته میشه !
حتی شاید کبه بیاد پشت مهاجم و مثلا" چاووشی نوک فیکس ما باشه !
یا حتی ممکنه یکی از جدیدامون مثل حلافی یا نیکبخت به بازی گرفته بشن ![/color:100908aead]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 28, 2012 10:15 am

با تشکر از miladcivil عزیز چون زمینشو کش رفتم :D

نظر من اینه و بازیکنای که میتونن جانشین بشن رو داخل پرانتز آوردم البته جهانبخش هم میتونه جای آبشک کار کنه در صورت نیاز - البته سیستمهای مختلفی میشه گذاشت و من به عنوان سرمربی :lol: دستم خیلی بازه با این تنوع بازیکن

فعلا تو همین سیستم 4 2 3 1 اینجوری خوبه که تو حمله به 4 3 3 تبدیل میشه

واقعا با این بازیکنا سیستمهای مختلفی میشه گذاشت و با تنوع تاکتیکی ولی دیگه ول کن وا بدن :wink:

خدایی با دو سه تا بازیکن خوب دیگه به نظرم کهکشانی میشیم :arrow:

نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » جمعه دسامبر 28, 2012 10:19 am

[color=black:9f39037e2b]کادر فنی داماش اگه یه سر بیاد تو این تایپیک اصلا تموم مشکلاتشون تو آنالیز بازیها و بازیکنا حل میشه و راحت بهترین ترکیب دستشون میاد :lol: :lol: :lol:

خارج از شوخی و مزاح ، بنده هم با نظر آقا معین خیلی موافقم ، به نظرم باید در نحوه به کارگیری بازیکنان تازه وارد دقت و مدیریت کرد منظورم بحث فنی نیست. . .
امیدوارم تو یک بازی خوب و بی حاشیه با قاطعیت تمام برنده بازی باشیم[/color:9f39037e2b]

[color=black:9f39037e2b]معین جان به سلامتی از همه بازیکنا تو ترکیبتون استفاده کردیدا [/color:9f39037e2b] :wink: :lol:
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 28, 2012 10:36 am

[quote:2c9b1195f1="khorami201"][color=black:2c9b1195f1]کادر فنی داماش اگه یه سر بیاد تو این تایپیک اصلا تموم مشکلاتشون تو آنالیز بازیها و بازیکنا حل میشه و راحت بهترین ترکیب دستشون میاد :lol: :lol: :lol:

خارج از شوخی و مزاح ، بنده هم با نظر آقا معین خیلی موافقم ، به نظرم باید در نحوه به کارگیری بازیکنان تازه وارد دقت و مدیریت کرد منظورم بحث فنی نیست. . .
امیدوارم تو یک بازی خوب و بی حاشیه با قاطعیت تمام برنده بازی باشیم[/color:2c9b1195f1]

[color=black:2c9b1195f1]معین جان به سلامتی از همه بازیکنا تو ترکیبتون استفاده کردیدا [/color:2c9b1195f1] :wink: :lol:[/quote:2c9b1195f1]

:lol: :lol: خرمی جان بازیکنای داخل پرانتز قابلیت جانشینی با توجه به جریان بازی رو دارن - ترکیب اصلی بدون پرانتزیان :D

خدایی یکی نیست به ما بگه برو دنبال کار و زندگیت - ترکیب چیدنت چیه آخه - والا بوخودا :D

کاپیتان نیست صفا نداره :idea:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 28, 2012 10:58 am

من واقعا با نیکبخت زیاد موافق نیستم,البته این نظر منه
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 28, 2012 11:00 am

[quote:e8f297eca9="sepidroudi"]با تشکر از miladcivil عزیز چون زمینشو کش رفتم :D

نظر من اینه و بازیکنای که میتونن جانشین بشن رو داخل پرانتز آوردم البته جهانبخش هم میتونه جای آبشک کار کنه در صورت نیاز - البته سیستمهای مختلفی میشه گذاشت و من به عنوان سرمربی :lol: دستم خیلی بازه با این تنوع بازیکن

فعلا تو همین سیستم 4 2 3 1 اینجوری خوبه که تو حمله به 4 3 3 تبدیل میشه

واقعا با این بازیکنا سیستمهای مختلفی میشه گذاشت و با تنوع تاکتیکی ولی دیگه ول کن وا بدن :wink:

خدایی با دو سه تا بازیکن خوب دیگه به نظرم کهکشانی میشیم :arrow:

[/quote:e8f297eca9]

همون کهکشانی نشیم بهتره هرکی شده بدبخت شده :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Siavash » جمعه دسامبر 28, 2012 5:51 pm

با دیدن بازی‌های اخیر ۲ تیم آلومینیوم و پیکان به این نتیجه رسیدم که هر دوی این تیمها تو کارهای دفاعی خیلی‌ ناهماهنگ هستن، به خصوص پیکان که بیشترین گٔل خورده در لیگ رو داره. اگه بچه‌ها با همون روحیه‌ای که جلوی تیمهای بزرگ بازی می‌کنن با این تیم‌ها هم بازی کنن حتما میتونیم شکستشون بدیم، و تفاضل گلمون رو هم یه خورده بهتر کنیم. راستی‌ کسی‌ می‌دونه که آیا رودباریان به این بازی میرسه یه نه؟
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه دسامبر 28, 2012 9:38 pm

احتما لا نيكبخت فيكسه.. اشالا تركانيم. وعده ديدار ما دوشنبه سانتياگو عضدي :evil: :evil: :evil: /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان