[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali73 » شنبه دسامبر 22, 2012 6:04 pm

[quote:9c93d9030d="RASHTBOY"][quote:9c93d9030d="popo131"]نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!
اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم

سایت گل- محسن فروزان دروازه‌بان تیم تراکتورسازی درباره درگیری شب قبل از بازی با داماش در هتل محل اقامت تراکتورسازی در رشت می‌گوید: متاسفانه شب قبل از بازی ۴-۳ تا از بازیکنان ما مقابل هتل محل اقامت‌مان با برخی افراد درگیر شدند و از آنجایی که آن‌ها همشهری‌های خوب من بودند من رفتم و قضیه را حل و فصل کردم.

وی ادامه داد: ظاهرا اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم.

فروزان درباره بازگشتش به ترکیب اصلی تراکتورسازی می‌گوید: خدا را شکر بعد از ۴ ماه کابوس‌وار در جام حذفی به ترکیب اصلی برگشتم. البته دوست داشتم از این بازی برنده بیرون بیایم اما این اتفاق رخ نداد و در پنالتی باختیم. حالا هم باید روی لیگ و لیگ قهرمانان آسیا تمرکز کنیم.

وی درخصوص شکست مقابل داماش در ضربات پنالتی و این سوال که چرا نتوانسته پنالتی‌های داماشی‌ها را بگیرد می‌گوید: نمی‌دانم چطور بگویم اما انگار روز سیاه تراکتورسازی بود و اصلا خوش‌شانسی نمی‌آوردیم. پنالتی‌ها را هم جوری می‌زدند که اصلا نمی‌شد گرفت.

گلر گیلانی تراکتورسازی درباره برخورد تماشاگران رشتی با خودش می‌گوید: همشهری‌های خوب من همیشه نسبت به من لطف داشته‌اند. این بار هم لطف‌شان شامل حال من شد و از زمان گرم کردن تا دقیقه ۹۰ کلا تشویقم کردند. من ۶ سال در این شهر بازی کردم و لطف هواداران همیشه شامل حالم شده است.

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.[/quote:9c93d9030d]

[b:9c93d9030d][color=red:9c93d9030d] ضمن تشکر از تاپیک دوستمان باید اشاره کنم ، این ترکها ی بدبخت کلی پول به این تازه به دوران رسیده ها دادند تا برای شهرشون افتخار کسب کنند غافل از اینکه این حیوانات به این زندگی انگلی عادت کردند ، شاید روز به روز کثیفتر بشند اما اصلاح نمی شند . در ضمن مگه باشگاه داشکا سازی بزرگتر نداره که هر لات و بی خانواده ای هر کاری که دلش خواست ،می تونه انجام بده ، خدایش یکی مثل کاپیتان مهدوی محجوب و دوست داشتنی ، اکثریت هم مثل این افغانی حرام زاده و نوکیسه ؛ البته از تیم داشکا و شهر ت ب ر ی ز بعید نیست ، فوتبالیست که هیچ ، اینجور آشغال تحویل جامعه بده [/color:9c93d9030d][/b:9c93d9030d][/quote:9c93d9030d][size=18:9c93d9030d] [/size:9c93d9030d]با تمام حرفات موافقم به غیر از توهین به افغانی از یه رشتی با فرهنگ بعیده که مثل فارس ها باشه و نژاد خودشون رو از همه بالاتر میدونن و به قومیت های دیگه هر چی لایق خودشونه میگن ، من خودم به شخصه افغانی دیدم که از لحاظ انسانیت و شخصیت خیلی خیلی بالاتر از بعضی از ما ایرانی ها بود ، اگه قراره ما هم مثل فارس ها نژاد پرست باشیم که پس چه فرقی میکنیم باهاشون از یه گیلانی با فرهنک بعیده ....... افغانی ، و ایرانی ، آمریکایی و سیاه پوست و سرخ پوست و........ همونطور که سعدی گفت (که در آفرینش ز یک گوهرند ) هیچ فرقی با هم نمی کنن ملاک انسانیت افراده
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 22, 2012 6:18 pm

[quote:46e51b3f3a="ali73"][quote:46e51b3f3a="RASHTBOY"][quote:46e51b3f3a="popo131"]نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!
اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم

سایت گل- محسن فروزان دروازه‌بان تیم تراکتورسازی درباره درگیری شب قبل از بازی با داماش در هتل محل اقامت تراکتورسازی در رشت می‌گوید: متاسفانه شب قبل از بازی ۴-۳ تا از بازیکنان ما مقابل هتل محل اقامت‌مان با برخی افراد درگیر شدند و از آنجایی که آن‌ها همشهری‌های خوب من بودند من رفتم و قضیه را حل و فصل کردم.

وی ادامه داد: ظاهرا اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم.

فروزان درباره بازگشتش به ترکیب اصلی تراکتورسازی می‌گوید: خدا را شکر بعد از ۴ ماه کابوس‌وار در جام حذفی به ترکیب اصلی برگشتم. البته دوست داشتم از این بازی برنده بیرون بیایم اما این اتفاق رخ نداد و در پنالتی باختیم. حالا هم باید روی لیگ و لیگ قهرمانان آسیا تمرکز کنیم.

وی درخصوص شکست مقابل داماش در ضربات پنالتی و این سوال که چرا نتوانسته پنالتی‌های داماشی‌ها را بگیرد می‌گوید: نمی‌دانم چطور بگویم اما انگار روز سیاه تراکتورسازی بود و اصلا خوش‌شانسی نمی‌آوردیم. پنالتی‌ها را هم جوری می‌زدند که اصلا نمی‌شد گرفت.

گلر گیلانی تراکتورسازی درباره برخورد تماشاگران رشتی با خودش می‌گوید: همشهری‌های خوب من همیشه نسبت به من لطف داشته‌اند. این بار هم لطف‌شان شامل حال من شد و از زمان گرم کردن تا دقیقه ۹۰ کلا تشویقم کردند. من ۶ سال در این شهر بازی کردم و لطف هواداران همیشه شامل حالم شده است.

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.[/quote:46e51b3f3a]

[b:46e51b3f3a][color=red:46e51b3f3a] ضمن تشکر از تاپیک دوستمان باید اشاره کنم ، این ترکها ی بدبخت کلی پول به این تازه به دوران رسیده ها دادند تا برای شهرشون افتخار کسب کنند غافل از اینکه این حیوانات به این زندگی انگلی عادت کردند ، شاید روز به روز کثیفتر بشند اما اصلاح نمی شند . در ضمن مگه باشگاه داشکا سازی بزرگتر نداره که هر لات و بی خانواده ای هر کاری که دلش خواست ،می تونه انجام بده ، خدایش یکی مثل کاپیتان مهدوی محجوب و دوست داشتنی ، اکثریت هم مثل این افغانی حرام زاده و نوکیسه ؛ البته از تیم داشکا و شهر ت ب ر ی ز بعید نیست ، فوتبالیست که هیچ ، اینجور آشغال تحویل جامعه بده [/color:46e51b3f3a][/b:46e51b3f3a][/quote:46e51b3f3a][size=18:46e51b3f3a] [/size:46e51b3f3a]با تمام حرفات موافقم به غیر از توهین به افغانی از یه رشتی با فرهنگ بعیده که مثل فارس ها باشه و نژاد خودشون رو از همه بالاتر میدونن و به قومیت های دیگه هر چی لایق خودشونه میگن ، من خودم به شخصه افغانی دیدم که از لحاظ انسانیت و شخصیت خیلی خیلی بالاتر از بعضی از ما ایرانی ها بود ، اگه قراره ما هم مثل فارس ها نژاد پرست باشیم که پس چه فرقی میکنیم باهاشون از یه گیلانی با فرهنک بعیده ....... افغانی ، و ایرانی ، آمریکایی و سیاه پوست و سرخ پوست و........ همونطور که سعدی گفت (که در آفرینش ز یک گوهرند ) هیچ فرقی با هم نمی کنن ملاک انسانیت افراده[/quote:46e51b3f3a]

[b:46e51b3f3a][color=darkblue:46e51b3f3a] من مثل جنابعالی نمی تونم ببینم هر بی سر و پائی بیاد تو شهرم ، سر درب ورودی هتل بایسته به ناموس مردم متلک بگه ، ، اگه در چنین مواقعی سکوت بیانگر فرهنگه و لفظ افغانی ، نشانگر بی فرهنگی آره تو با فرهنگی خوشا به سعادتت .حالا این حیوان می خواد اهل هر جایی باشه ، افغانی باشه ، مشهدی باشه ، امریکایی باشه ، سرخپوست باشه [/color:46e51b3f3a][/b:46e51b3f3a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » شنبه دسامبر 22, 2012 6:29 pm

[quote:a8e8e8a9a3="RASHTBOY"][quote:a8e8e8a9a3="ali73"][quote:a8e8e8a9a3="RASHTBOY"][quote:a8e8e8a9a3="popo131"]نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.[/quote:a8e8e8a9a3]

[b:a8e8e8a9a3][color=red:a8e8e8a9a3] ضمن تشکر از تاپیک دوستمان باید اشاره کنم ، این ترکها ی بدبخت کلی پول به این تازه به دوران رسیده ها دادند تا برای شهرشون افتخار کسب کنند غافل از اینکه این حیوانات به این زندگی انگلی عادت کردند ، شاید روز به روز کثیفتر بشند اما اصلاح نمی شند . در ضمن مگه باشگاه داشکا سازی بزرگتر نداره که هر لات و بی خانواده ای هر کاری که دلش خواست ،می تونه انجام بده ، خدایش یکی مثل کاپیتان مهدوی محجوب و دوست داشتنی ، اکثریت هم مثل این افغانی حرام زاده و نوکیسه ؛ البته از تیم داشکا و شهر ت ب ر ی ز بعید نیست ، فوتبالیست که هیچ ، اینجور آشغال تحویل جامعه بده [/color:a8e8e8a9a3][/b:a8e8e8a9a3][/quote:a8e8e8a9a3][size=18:a8e8e8a9a3] [/size:a8e8e8a9a3]با تمام حرفات موافقم به غیر از توهین به افغانی از یه رشتی با فرهنگ بعیده که مثل فارس ها باشه و نژاد خودشون رو از همه بالاتر میدونن و به قومیت های دیگه هر چی لایق خودشونه میگن ، من خودم به شخصه افغانی دیدم که از لحاظ انسانیت و شخصیت خیلی خیلی بالاتر از بعضی از ما ایرانی ها بود ، اگه قراره ما هم مثل فارس ها نژاد پرست باشیم که پس چه فرقی میکنیم باهاشون از یه گیلانی با فرهنک بعیده ....... افغانی ، و ایرانی ، آمریکایی و سیاه پوست و سرخ پوست و........ همونطور که سعدی گفت (که در آفرینش ز یک گوهرند ) هیچ فرقی با هم نمی کنن ملاک انسانیت افراده[/quote:a8e8e8a9a3]

[b:a8e8e8a9a3][color=darkblue:a8e8e8a9a3] من مثل جنابعالی نمی تونم ببینم هر بی سر و پائی بیاد تو شهرم ، سر درب ورودی هتل بایسته به ناموس مردم متلک بگه ، ، اگه در چنین مواقعی سکوت بیانگر فرهنگه و لفظ افغانی ، نشانگر بی فرهنگی آره تو با فرهنگی خوشا به سعادتت .حالا این حیوان می خواد اهل هر جایی باشه ، افغانی باشه ، مشهدی باشه ، امریکایی باشه ، سرخپوست باشه [/color:a8e8e8a9a3][/b:a8e8e8a9a3][/quote:a8e8e8a9a3][size=18:a8e8e8a9a3] [/size:a8e8e8a9a3] همشهری ببخش شاید منظورم رو بد گفتم ، من نگفتم که با اون بی شرف برخورد نشه بلکه باید برخورد میشد حتی بیشترم میشد اما اینکه شما برای توصیف یک بی شرف پسوند افغانی بهش میدی یعنی اینکه افغانیا اینطورین و اون دارای خصوصیت افغانیاست در حالی که خودتم گفتی حیوان میخواد اهل هر جایی باشه ، افغانی باشه ، مشهدی باشه ، امریکایی باشه ، سرخپوست باشه پس در هر قومی آدم بی شرف وجود داره ولی به نظرت درسته برای وصف یک آدم بی شخصیت و حیوان صفت بهش لقب افغانی بدیم ؟ آیا فقط افغانیا این خصلت رو دارن ؟ ( بازم میگم اصلا مخالف برخورد با اون حیوان صفت نیستم به نظرم باید شدید تر از این هم باهاش برخورد میشد )
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه دسامبر 22, 2012 7:00 pm

[color=black:ff928f2d40][size=13:ff928f2d40]از امثال دهنوی واقعا چه انتظاری میشه داشت ؟ از انسانهای بی ظرفیت؟ از کسی که اول فصل با یه تیم قرار داد داخلی می بنده و بعد با یه کمی پول بیشتر سر از یه تیم دیگه در میاره!
و اما برخورد با اینجور آدمها که به خودشون اجازه میدند که در شهری که توش مهمان هستند از این خبط ها بکنند باید در نهایت شدت و حدت باشه می دانید چرا؟ چون : درست که نفس کار مزاحمت برای نوامیس قبیح و زشت و ناپسنده اما ازون قبیح تر اون تفکریه که تو سر این گونه انسانهای نابخرد و کوچک هست و اون اینکه ... بگذریم .اینگونه انسانها با روح و روان بیمار چگونه در تیم ملی یک مملکت وجود دارند ا... اعلم! چگونه است که یک بازیکن ملی ادعای بزن بهادری مینماید؟ بنده خدا با این روحیات و تفکرات مسموم ، برو شکر ایزد منان را بجا بیاور که تونستی سالم از شهر غیور مردان و غیور زنان ، رشت سرافراز ،بیرون بری.
[b:ff928f2d40]باز هم میگوییم دست اون گیلکهای باغیرت و مردی که این انسان بی ظرفیت رو سرجاش نشوندند و بهش تا ابد فهموندند اینجا گیلانه اینجا رشتِ ، اینجا ناموس پرستی ، مردونگی ، غیرت ، شرف ، تعصب ، فرهنگ ، حرف اول رو میزنه. منتها مثل خیلی از جاهای دیگه برده داری زنان وجود نداره. اینجا مرد و زن دوش به دوش هم هستند و از حقوق برابر برخوردارند چون فرهنگ مردان گیلانی بسیار بسیار از ایران فراتره ولی این دلیل نیست که امثال تو ،دهنوی ، در ذهن بیمار خود فکر هرگونه عمل شنیعی رو در این شهر بپرورونه.[/b:ff928f2d40]
یه بنده خدایی میگفت حالا این بابا یه کاری کرد ، حسابی هم ادب شد پس بی حساب شدیم! نه به هیچ وجه بی حساب نشدیم. باید این موضوع رسانه ای بشه ، باید همه ایران بفهمند که بهای اینگونه حرکات در شهر رشت بسیار بسیار زیاد و سنگینه. باید مردم ایران بدونند چه بازیکنهای بی جنبه ای در تیم ملیشون هستند و برای چه کسانی هورا میکشند...[/size:ff928f2d40][/color:ff928f2d40]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در شنبه دسامبر 22, 2012 7:14 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه دسامبر 22, 2012 7:09 pm

[quote:39a04bddaf="hatam"][quote:39a04bddaf="The_King_of_rasht"]والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
بقیه مطلب به زبان مقدس گیلکی!
چند تا از امی زاکان اویا بوشوبید تا محسن فروزانَ بیدینید ،محسنَ دوخانیدی کی بایه بیرون،محسن هم آیه ،قاسم دهنوی و او دوتای دیگر هم آیدی بیرون هتل درِ سر ایسدی ،دوتا کُر از اویا ردَ بوستان دی بید ، قاسم دهنوی اوشانه تیکه تاوده، زاکان هم اشان غیرت برخوره و بعد دعوا به !
موردوم هم اشان امراه همراهی کونیدی و قاسم دهنویه ترکانیدی ، ایتا پژو 206 اویا پارک بو ،کی ایتا از امی جاغالان شِه او ماشین سقف جور و جفت پا واز کونه قاسمَ سر جور ، زنه اونه فک جیویزانه! بعد هم فروزان و بقیه تراکتور زاکان دعوای ختم به خیرکونیدی !
به اَ دلیل قاسم بازی دورون نئسا بو! بقیه بازیکنان تراکتور هم هَه دلیل واسی بازی دورون سگ بید!
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!![/quote:39a04bddaf]

این بازیکن ها پول های چند صد میلیونی میگیرن و قیمتشون بالا میره ، ولی شعور و فهمشون همون قدر میمونه...(تربیت هم که خدا بیامرزه... ، ندارن) نمیدونم چی فکر کردن با خودشون؟! بیان اینجا هر غلطی خواستن و هر حرفی خواستن بزنن برن و هیشکی هیچی نگه؟ ، واقعا دم همه ی اون بچه های داماشی که جلوی هتل بودن گرم ، اینجور ادما رو باید سر جاشون نشوند[/quote:39a04bddaf]

اون بدبختها نمی دونستن که جلوی هتل پردیس، پاتوق بچه های [b:39a04bddaf]ایالت جدایی طلب دباغیان[/b:39a04bddaf] هست ! محله ما دباغیان هم که از قدیم الایام آوردگاه بزن بهادر های جنوب شهر رشت بوده!! :wink: :twisted:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » شنبه دسامبر 22, 2012 7:47 pm

ای کاش میزدن به کل ناکارش میکردن تاهمون چنددقیقه هم نمیتونست بازی کنه ای کاش منم اونجا بودم زدوخوردو به معنای واقعی به اون افغانیو امثال اون افغانی نشون میدادم که غیرت گیلانی ها یعنی چی خوشحالم که دوستان تونستن ناکارشون کنن
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 22, 2012 7:48 pm

[quote:ee56349167="khorami201"][color=black:ee56349167][size=13:ee56349167]از امثال دهنوی واقعا چه انتظاری میشه داشت ؟ از انسانهای بی ظرفیت؟ از کسی که اول فصل با یه تیم قرار داد داخلی می بنده و بعد با یه کمی پول بیشتر سر از یه تیم دیگه در میاره!
و اما برخورد با اینجور آدمها که به خودشون اجازه میدند که در شهری که توش مهمان هستند از این خبط ها بکنند باید در نهایت شدت و حدت باشه می دانید چرا؟ چون : درست که نفس کار مزاحمت برای نوامیس قبیح و زشت و ناپسنده اما ازون قبیح تر اون تفکریه که تو سر این گونه انسانهای نابخرد و کوچک هست و اون اینکه ... بگذریم .اینگونه انسانها با روح و روان بیمار چگونه در تیم ملی یک مملکت وجود دارند ا... اعلم! چگونه است که یک بازیکن ملی ادعای بزن بهادری مینماید؟ بنده خدا با این روحیات و تفکرات مسموم ، برو شکر ایزد منان را بجا بیاور که تونستی سالم از شهر غیور مردان و غیور زنان ، رشت سرافراز ،بیرون بری.
[b:ee56349167]باز هم میگوییم دست اون گیلکهای باغیرت و مردی که این انسان بی ظرفیت رو سرجاش نشوندند و بهش تا ابد فهموندند اینجا گیلانه اینجا رشتِ ، اینجا ناموس پرستی ، مردونگی ، غیرت ، شرف ، تعصب ، فرهنگ ، حرف اول رو میزنه. منتها مثل خیلی از جاهای دیگه برده داری زنان وجود نداره. اینجا مرد و زن دوش به دوش هم هستند و از حقوق برابر برخوردارند چون فرهنگ مردان گیلانی بسیار بسیار از ایران فراتره ولی این دلیل نیست که امثال تو ،دهنوی ، در ذهن بیمار خود فکر هرگونه عمل شنیعی رو در این شهر بپرورونه.[/b:ee56349167]
یه بنده خدایی میگفت حالا این بابا یه کاری کرد ، حسابی هم ادب شد پس بی حساب شدیم! نه به هیچ وجه بی حساب نشدیم. باید این موضوع رسانه ای بشه ، باید همه ایران بفهمند که بهای اینگونه حرکات در شهر رشت بسیار بسیار زیاد و سنگینه. باید مردم ایران بدونند چه بازیکنهای بی جنبه ای در تیم ملیشون هستند و برای چه کسانی هورا میکشند...[/size:ee56349167][/color:ee56349167][/quote:ee56349167]
[color=blue:ee56349167] در تایید کامنت شما دوست عزیز باید عرض کنم برای من هم جالب بود که در کمال وقاحت عنوان کرده که ما [b:ee56349167]بزن بهادر[/b:ee56349167] بودیم
من در ابتدا تصور می کردم که چند نفر صرفاً بخاطر نام تیم حریف با این حیوان درگیر شدند ، بعد که اصل ماجرا رو فهمیدم ، بسیار تعجب کردم !!!
درواقع قبح این عمل یا اینکه آبروریزی بشه ، براش فاقد اهمیت بوده ، اینا واقعاً نماینده یک ملت با پیشینه چند هزار ساله هستند؟!!!
من با توهین کاملاً مخالفم ولی این یکی دیگه نوبرش بوده حتی ، رفتار زشت و زننده دو هم تیمی خودش( سیدصالحی و ابراهیمی) هم کمرنگ کرد. ننگ به اون تیم داشکاسازی با این بازیکنان بی اصل و نسبش معلوم نیست تیم فوتباله یا سیرک ؟! [/color:ee56349167]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه دسامبر 22, 2012 7:59 pm

دم مردم با غیرت رشت گرم مردمی که از حریم شهر و استانشون دفاع میکنن /23/ /23/ /23/
منم میگم باید رسانه ای بشه چه طوری نمیدونم ولی باید بدونن اینجا کجاست
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه دسامبر 22, 2012 9:16 pm

ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه دسامبر 22, 2012 9:17 pm

[quote:4b6e7a0912="Fan"]ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....[/quote:4b6e7a0912]
چرا :roll:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه دسامبر 22, 2012 9:22 pm

[quote:e9bb1a97b2="Fan"]ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....[/quote:e9bb1a97b2]

چی شده؟؟؟ دوباره توهین کردند به رشتیا؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در شنبه دسامبر 22, 2012 9:25 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه دسامبر 22, 2012 9:23 pm

[img:c2768fb684]http://www.astroupload.com/uploads/13562113081.jpg[/img:c2768fb684]

این ادم عقده ای احمق نباید آدم حساب کرد
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه دسامبر 22, 2012 9:39 pm

[quote:1bf7c86735="nima_beckham"][quote:1bf7c86735="Fan"]ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....[/quote:1bf7c86735]

چی شده؟؟؟ دوباره توهین کردند به رشتیا؟[/quote:1bf7c86735]

اون سيد صالحى و ابراهيمى طورى فيلم بازى كردن كه انگار اين بنده هاى خدا هيچ كارى نكردن اومدن اينجا كتك خوردن و فحش خوردن رفتن ،
سيد صالحى گفت اينجا حتما مشكل داره كه همه ازش مينالن ديگه استقلال و ملوان هم ناراضى بودن حتما يه چى هست ديگه بهم فحش ناموس دادن ١٢٠ دقيقه مارو جلو هتل كتك زدن ، تابلو بود كه با ابراهيمى هماهنگ كرده بود چون حرفاشون عينه هم بود ، ابراهيمى هم داشت اين اراجيف رو ميگفت كه يكى از خبرنگاراى رشتى خونش به جوش اومد داد زد بهش گفت چرا دروغ ميگى كى توهين شد بهت هى دروغ ميگيو اينا ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arvand » شنبه دسامبر 22, 2012 9:53 pm

[quote:695d434623="Fan"][quote:695d434623="nima_beckham"][quote:695d434623="Fan"]ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....[/quote:695d434623]

چی شده؟؟؟ دوباره توهین کردند به رشتیا؟[/quote:695d434623]

اون سيد صالحى و ابراهيمى طورى فيلم بازى كردن كه انگار اين بنده هاى خدا هيچ كارى نكردن اومدن اينجا كتك خوردن و فحش خوردن رفتن ،
سيد صالحى گفت اينجا حتما مشكل داره كه همه ازش مينالن ديگه استقلال و ملوان هم ناراضى بودن حتما يه چى هست ديگه بهم فحش ناموس دادن ١٢٠ دقيقه مارو جلو هتل كتك زدن ، تابلو بود كه با ابراهيمى هماهنگ كرده بود چون حرفاشون عينه هم بود ، ابراهيمى هم داشت اين اراجيف رو ميگفت كه يكى از خبرنگاراى رشتى خونش به جوش اومد داد زد بهش گفت چرا دروغ ميگى كى توهين شد بهت هى دروغ ميگيو اينا ...[/quote:695d434623]
فکر میکنم مازیار خودمون بود
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه دسامبر 22, 2012 9:55 pm

[quote:17d4679039="arvand"][quote:17d4679039="Fan"][quote:17d4679039="nima_beckham"][quote:17d4679039="Fan"]ورزش از نگاه دو رو اميدوارم نديده باشيد ....[/quote:17d4679039]

چی شده؟؟؟ دوباره توهین کردند به رشتیا؟[/quote:17d4679039]

سيد صالحى گفت اينجا حتما مشكل داره كه همه ازش مينالن ديگه استقلال و ملوان هم ناراضى بودن حتما يه چى هست ديگه بهم فحش ناموس دادن ١٢٠ دقيقه مارو جلو هتل كتك زدن ، تابلو بود كه با ابراهيمى هماهنگ كرده بود چون حرفاشون عينه هم بود ، ابراهيمى هم داشت اين اراجيف رو ميگفت كه يكى از خبرنگاراى رشتى خونش به جوش اومد داد زد بهش گفت چرا دروغ ميگى كى توهين شد بهت هى دروغ ميگيو اينا ...[/quote:17d4679039]
فکر میکنم مازیار خودمون بود[/quote:17d4679039]
نه سنش بالا بود ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان