[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 22, 2012 6:41 am

اَ تورکان نانیدی که هتل کادوس تعمیر کوداندره هیچ تیمی ناتانه اویه بئسه!!!
اَ افغانیه آدم نیده بامو منظریه جنبه نشتی آدم بافرهنگ بیدینه ایبچه فقط ایبچه ادب ببسته. حیف چون بایستی انَ بیشتر ادب کودیم.تا نگه اَما 4 نفری 15 نفرو بزئیم!!!
کولن تورکا فکر کونیدی خیلی زور داریدی!!! تو اَشان سایت خاطرات هواداران وقتی چند نفر از چوب خوردن و کله شکستنشون در بازی فصل قبل با اس اس بینیویشته. 1 نفر بوگوفت کاشکی من ایسابوم اوشانا کتک زئیم!!! اینگار 1 نفر تانه 50000 نفرو آزادی دورون بزنه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 22, 2012 7:22 am

[quote:befc9f6f35="golsar-boy"]اَ تورکان نانیدی که هتل کادوس تعمیر کوداندره هیچ تیمی ناتانه اویه بئسه!!!
اَ افغانیه آدم نیده بامو منظریه جنبه نشتی آدم بافرهنگ بیدینه ایبچه فقط ایبچه ادب ببسته. حیف چون بایستی انَ بیشتر ادب کودیم.تا نگه اَما 4 نفری 15 نفرو بزئیم!!!
کولن تورکا فکر کونیدی خیلی زور داریدی!!! تو اَشان سایت خاطرات هواداران وقتی چند نفر از چوب خوردن و کله شکستنشون در بازی فصل قبل با اس اس بینیویشته. 1 نفر بوگوفت کاشکی من ایسابوم اوشانا کتک زئیم!!! اینگار 1 نفر تانه 50000 نفرو آزادی دورون بزنه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:befc9f6f35]

بوخودا نانم چی بگم...هر چی آدم خایه اشانه مره آدما مانستان رفتار بوکونه نبه.بازی به ان خبی...جو به ان خبی.هیچکسم هیچکسه کار ناشتی...کلا اشان دیوانه یانا مانید.
واقعا هر چی ویشتر گوذره ویشتر به می اصالت افتخار کونم...بوخودا اوشانه شهران دورون هنوز فرهنگه صحراهای عربستان برپایه.هنه واستی بامویید ایه رم بوکودید...
خودایا تی بزرگی ره من بیمیرم کی مره رشتی بوکودی... :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه دسامبر 22, 2012 8:24 am

[quote:92cefcf92a="popo131"]ادعای هافبک تراکتورسازی/شب قبل از بازی با داماش15نفر به ما حمله کردند

فوتبال ایران/هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:داماش و مردم رشت حق میزبانی را به جا نیاوردند.
به گزارش اوج نیوز،قاسم دهنوی درباره شکست تراکتورسازی مقابل داماش اظهار داشت:نیمه اول بازی تراکتور تیم برتر میدان بود .یک برصفر از حریف پیش افتادیم و پس از آن چند فرصت حتمی گل را هم از دست دادیم.متاسفانه در ادامه بازی گل تساوی را دریافت کردیم و در نهایت هم در ضربات پنالتی حذف شدیم.
وی درباره عملکرد خود دراین بازی گفت:قبل از شروع بازی در ترکیب ثابت تیم قرار داشتم اما به دلیل اینکه از ناحیه آشیل پا مصدوم بودم و بازی در چمن مصنوعی برگزار می شد از کادرفنی خواستم به عنوان بازیکن جانشین و در صورت نیاز وارد زمین شوم.شرایط من به گونه ای است که روی چمن مصنوعی هیچ بازدهی ندارم.
هافبک تراکتورسازی افزود:امیدوارم مسئولان فکری به حال وضعیت چمن ورزشگاه شهید عضدی بکنند زیرا بازی روی این زمین احتمال مصدومیت بازیکنان را چند برابر می کند.
دهنوی در باره درگیری شب قبل از بازی با داماش عنوان کرد:چهارشنبه شب پس از صرف شام به همراه کریمیان،فخرالدینی و ایران پوریان برای هواخوری به بیرون ازهتل رفتیم.ناگهان از داخل یک آرایشگاه که مقابل هتل بود 15 نفر به ما حمله کردند.
وی افزود:کار به جایی رسید که مجبور به کتک کاری شدیم. خوشبختانه ما 4نفر بزن بهادر بودیم و از آنها کتک نخوردیم.زمانیکه کار بالا گرفت نیروی انتظامی در محل حاضر شد و دعوا به پایان رسید.متاسفانه داماشی ها و مردم رشت حق میزبانی را به جا نیاوردند. هتل کادوس که بهترین هتل این شهر است را در اخیار تیم خود قرار دادند و ما به هتلی رفتیم که اصلا شرایط خوبی نداشت.[/quote:92cefcf92a]

اگه واسه این کارش تو رشت زدنشون حقش بود , و اگه کاری هم نکرده کتک خورد بازم حقش بود تا حساب کار دستش بیاد برای اینکه دیگه از این شکر ها نخوره.
جا داشت بچه ها زودتر تو سایت اطلاع رسانی میکردن تا تو استادیوم هم از خجالت این افغانی بی پدر در میامیدم .
تا باشه درس عبرتی برای کسانی که پاشون رو از گلیم شون دراز میکنن . :wink:
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » شنبه دسامبر 22, 2012 8:56 am

من الان اعصابم از این خورده چرا اینقدر جلو دور و بریام رو گرفتم که فحش ندن! توهم دارن بی شرفا! بازی برگشت در خدمتشون هستیم :)) :evil:
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 22, 2012 9:02 am

چه جالبه. جدیدن همه بازیهای داماش داره با حاشیه بعد از بازی مواجه میشه و تیمها بر علیه داماش جبهه میگیرن و خوشبختانه تمام حواشی مثل تف سر بالا به خودشون برمیگرده فقط میخام بگم دم امیر عابدینی گرم که نذاشته هیچ حاشیه ای بر تیم تحمیل بشه. امیرخان بدون ما هوادارا هم در همراهی و کمک به تیم در کنارت هستیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه دسامبر 22, 2012 9:47 am

نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!
اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم

سایت گل- محسن فروزان دروازه‌بان تیم تراکتورسازی درباره درگیری شب قبل از بازی با داماش در هتل محل اقامت تراکتورسازی در رشت می‌گوید: متاسفانه شب قبل از بازی ۴-۳ تا از بازیکنان ما مقابل هتل محل اقامت‌مان با برخی افراد درگیر شدند و از آنجایی که آن‌ها همشهری‌های خوب من بودند من رفتم و قضیه را حل و فصل کردم.

وی ادامه داد: ظاهرا اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم.

فروزان درباره بازگشتش به ترکیب اصلی تراکتورسازی می‌گوید: خدا را شکر بعد از ۴ ماه کابوس‌وار در جام حذفی به ترکیب اصلی برگشتم. البته دوست داشتم از این بازی برنده بیرون بیایم اما این اتفاق رخ نداد و در پنالتی باختیم. حالا هم باید روی لیگ و لیگ قهرمانان آسیا تمرکز کنیم.

وی درخصوص شکست مقابل داماش در ضربات پنالتی و این سوال که چرا نتوانسته پنالتی‌های داماشی‌ها را بگیرد می‌گوید: نمی‌دانم چطور بگویم اما انگار روز سیاه تراکتورسازی بود و اصلا خوش‌شانسی نمی‌آوردیم. پنالتی‌ها را هم جوری می‌زدند که اصلا نمی‌شد گرفت.

گلر گیلانی تراکتورسازی درباره برخورد تماشاگران رشتی با خودش می‌گوید: همشهری‌های خوب من همیشه نسبت به من لطف داشته‌اند. این بار هم لطف‌شان شامل حال من شد و از زمان گرم کردن تا دقیقه ۹۰ کلا تشویقم کردند. من ۶ سال در این شهر بازی کردم و لطف هواداران همیشه شامل حالم شده است.

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه دسامبر 22, 2012 10:04 am

والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
بقیه مطلب به زبان مقدس گیلکی!
چند تا از امی زاکان اویا بوشوبید تا محسن فروزانَ بیدینید ،محسنَ دوخانیدی کی بایه بیرون،محسن هم آیه ،قاسم دهنوی و او دوتای دیگر هم آیدی بیرون هتل درِ سر ایسدی ،دوتا کُر از اویا ردَ بوستان دی بید ، قاسم دهنوی اوشانه تیکه تاوده، زاکان هم اشان غیرت برخوره و بعد دعوا به !
موردوم هم اشان امراه همراهی کونیدی و قاسم دهنویه ترکانیدی ، ایتا پژو 206 اویا پارک بو ،کی ایتا از امی جاغالان شِه او ماشین سقف جور و جفت پا واز کونه قاسمَ سر جور ، زنه اونه فک جیویزانه! بعد هم فروزان و بقیه تراکتور زاکان دعوای ختم به خیرکونیدی !
به اَ دلیل قاسم بازی دورون نئسا بو! بقیه بازیکنان تراکتور هم هَه دلیل واسی بازی دورون سگ بید!
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 22, 2012 10:27 am

[quote:7bd421a70a="The_King_of_rasht"]والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
چند تا از امی زاکان اویا بوشوبید تا محسن فروزانَ بیدینید ،محسنَ دوخانیدی کی بایه بیرون،محسن هم آیه ،قاسم دهنوی و او دوتای دیگر هم آیدی بیرون هتل درِ سر ایسدی ،دوتا کُر از اویا ردَ بوستان دی بید ، قاسم دهنوی اوشانه تیکه تاوده، زاکان هم اشان غیرت برخوره و بعد دعوا به !
موردوم هم اشان امراه همراهی کونیدی و قاسم دهنویه ترکانیدی ، ایتا پژو 206 اویا پارک بو ،کی ایتا از امی جاغالان شِه او ماشین سقف جور و جفت پا واز کونه قاسمَ سر جور ، زنه اونه فک جیویزانه! بعد هم فروزان و بقیه تراکتور زاکان دعوای ختم به خیرکونیدی !
به اَ دلیل قاسم بازی دورون نئسا بو! بقیه بازیکنان تراکتور هم هَه دلیل واسی بازی دورون سگ بید!
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!![/quote:7bd421a70a]

کاش انه کوشتید...نیبه ا مسئله رو مانور دان؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط 777 » شنبه دسامبر 22, 2012 10:31 am

[quote:82f7abdec8="alex00755"][quote:82f7abdec8="The_King_of_rasht"]والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!![/quote:82f7abdec8]

کاش انه کوشتید...نیبه ا مسئله رو مانور دان؟[/quote:82f7abdec8]
نه براوابدن باموییدخوشان بام بخوردید بازی میان هم که بباختیدهاسه ایی چی بوگفتید د ناخایه امان کش فادیم ا بورد بچسب
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 22, 2012 10:39 am

[quote:11ddcbc177="777"][quote:11ddcbc177="alex00755"][quote:11ddcbc177="The_King_of_rasht"]والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!![/quote:11ddcbc177]

کاش انه کوشتید...نیبه ا مسئله رو مانور دان؟[/quote:11ddcbc177]
نه براوابدن باموییدخوشان بام بخوردید بازی میان هم که بباختیدهاسه ایی چی بوگفتید د ناخایه امان کش فادیم ا بورد بچسب[/quote:11ddcbc177]

می دیل خایه ایران بفهمه غیرت رشتی یعنی چی....به قول تو هم بترکانه ایم اشانه هم واترکانه ایم.هنوزم از برد حال کوداندرم.ولی اشنه آبرو بشه من ویشتر حال کونم...اشغالان :(
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 22, 2012 10:41 am

[quote:a9efb5d21f="popo131"]نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!
اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم

سایت گل- محسن فروزان دروازه‌بان تیم تراکتورسازی درباره درگیری شب قبل از بازی با داماش در هتل محل اقامت تراکتورسازی در رشت می‌گوید: متاسفانه شب قبل از بازی ۴-۳ تا از بازیکنان ما مقابل هتل محل اقامت‌مان با برخی افراد درگیر شدند و از آنجایی که آن‌ها همشهری‌های خوب من بودند من رفتم و قضیه را حل و فصل کردم.

وی ادامه داد: ظاهرا اول جر و بحث لفظی بوده اما به درگیری شدید فیزیکی هم کشیده شد اما چون این اتفاق در شهر ما رخ داده بود رفتم و طرفین دعوا را جدا کردم.

فروزان درباره بازگشتش به ترکیب اصلی تراکتورسازی می‌گوید: خدا را شکر بعد از ۴ ماه کابوس‌وار در جام حذفی به ترکیب اصلی برگشتم. البته دوست داشتم از این بازی برنده بیرون بیایم اما این اتفاق رخ نداد و در پنالتی باختیم. حالا هم باید روی لیگ و لیگ قهرمانان آسیا تمرکز کنیم.

وی درخصوص شکست مقابل داماش در ضربات پنالتی و این سوال که چرا نتوانسته پنالتی‌های داماشی‌ها را بگیرد می‌گوید: نمی‌دانم چطور بگویم اما انگار روز سیاه تراکتورسازی بود و اصلا خوش‌شانسی نمی‌آوردیم. پنالتی‌ها را هم جوری می‌زدند که اصلا نمی‌شد گرفت.
؟

گلر گیلانی تراکتورسازی درباره برخورد تماشاگران رشتی با خودش می‌گوید: همشهری‌های خوب من همیشه نسبت به من لطف داشته‌اند. این بار هم لطف‌شان شامل حال من شد و از زمان گرم کردن تا دقیقه ۹۰ کلا تشویقم کردند. من ۶ سال در این شهر بازی کردم و لطف هواداران همیشه شامل حالم شده است.

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.[/quote:a9efb5d21f]

آبره ایته سوال،گل نظرات ا مطلب شینا دوسته یا فقط میشینه نیشان فانده؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 22, 2012 10:50 am

[quote:e72f2a5301="yaran-mirzakochak"][quote:e72f2a5301="popo131"]ادعای هافبک تراکتورسازی/شب قبل از بازی با داماش15نفر به ما حمله کردند

فوتبال ایران/هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:داماش و مردم رشت حق میزبانی را به جا نیاوردند.
به گزارش اوج نیوز،قاسم دهنوی درباره شکست تراکتورسازی مقابل داماش اظهار داشت:نیمه اول بازی تراکتور تیم برتر میدان بود .یک برصفر از حریف پیش افتادیم و پس از آن چند فرصت حتمی گل را هم از دست دادیم.متاسفانه در ادامه بازی گل تساوی را دریافت کردیم و در نهایت هم در ضربات پنالتی حذف شدیم.
وی درباره عملکرد خود دراین بازی گفت:قبل از شروع بازی در ترکیب ثابت تیم قرار داشتم اما به دلیل اینکه از ناحیه آشیل پا مصدوم بودم و بازی در چمن مصنوعی برگزار می شد از کادرفنی خواستم به عنوان بازیکن جانشین و در صورت نیاز وارد زمین شوم.شرایط من به گونه ای است که روی چمن مصنوعی هیچ بازدهی ندارم.
هافبک تراکتورسازی افزود:امیدوارم مسئولان فکری به حال وضعیت چمن ورزشگاه شهید عضدی بکنند زیرا بازی روی این زمین احتمال مصدومیت بازیکنان را چند برابر می کند.
دهنوی در باره درگیری شب قبل از بازی با داماش عنوان کرد:چهارشنبه شب پس از صرف شام به همراه کریمیان،فخرالدینی و ایران پوریان برای هواخوری به بیرون ازهتل رفتیم.ناگهان از داخل یک آرایشگاه که مقابل هتل بود 15 نفر به ما حمله کردند.
وی افزود:کار به جایی رسید که مجبور به کتک کاری شدیم. خوشبختانه ما 4نفر بزن بهادر بودیم و از آنها کتک نخوردیم.زمانیکه کار بالا گرفت نیروی انتظامی در محل حاضر شد و دعوا به پایان رسید.متاسفانه داماشی ها و مردم رشت حق میزبانی را به جا نیاوردند. هتل کادوس که بهترین هتل این شهر است را در اخیار تیم خود قرار دادند و ما به هتلی رفتیم که اصلا شرایط خوبی نداشت.[/quote:e72f2a5301]

اگه واسه این کارش تو رشت زدنشون حقش بود , و اگه کاری هم نکرده کتک خورد بازم حقش بود تا حساب کار دستش بیاد برای اینکه دیگه از این شکر ها نخوره.
جا داشت بچه ها زودتر تو سایت اطلاع رسانی میکردن تا تو استادیوم هم از خجالت این افغانی بی پدر در میامیدم .
تا باشه درس عبرتی برای کسانی که پاشون رو از گلیم شون دراز میکنن . :wink:[/quote:e72f2a5301]

وای,یعنی ایندفعه بیا,کاری میکنیم واسه هیچی نتونی بیای بیرون چه برسه هوا خوری!دهنت سرویسه!!!!!!!!!!!!1
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در شنبه دسامبر 22, 2012 10:52 am .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه دسامبر 22, 2012 11:38 am

اینا دوباره باید این بامو تو بازی برگشت بخورن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه دسامبر 22, 2012 12:24 pm

[quote:fda75dae48="The_King_of_rasht"]والله این طوری که من در جریان هستم این اتفاقات کوچک دقیقا جلوی هتل پردیس افتاده
بقیه فارسی:
البته خوشبختانه مشکلی نبود و حل شد و بی خود بزرگنمایی کردند !!!!!!!![/quote:fda75dae48]

این بازیکن ها پول های چند صد میلیونی میگیرن و قیمتشون بالا میره ، ولی شعور و فهمشون همون قدر میمونه...(تربیت هم که خدا بیامرزه... ، ندارن) نمیدونم چی فکر کردن با خودشون؟! بیان اینجا هر غلطی خواستن و هر حرفی خواستن بزنن برن و هیشکی هیچی نگه؟ ، واقعا دم همه ی اون بچه های داماشی که جلوی هتل بودن گرم ، اینجور ادما رو باید سر جاشون نشوند
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 22, 2012 5:05 pm

[quote:369980e922="popo131"]نزاع خياباني رشت از زبان فروزان: همبازي‌هايم را از همشهری‌هایم جدا كردم!

وی درخصوص استعفای سردار جعفری هم می‌گوید: هنوز خبر ندارم که استعفای ایشان پذیرفته شده یا نه چون به محل تمرین نرفته‌ایم اما می‌خواهم بگویم با رفتن سردار جعفری مشکلات بیشتر می‌شود. ایشان باتمام مشکلاتی که وجود داشت تیم خوبی ساخته و باید مانع از رفتنش شد.[/quote:369980e922]

[b:369980e922][color=red:369980e922] ضمن تشکر از تاپیک دوستمان باید اشاره کنم ، این ترکها ی بدبخت کلی پول به این تازه به دوران رسیده ها دادند تا برای شهرشون افتخار کسب کنند غافل از اینکه این حیوانات به این زندگی انگلی عادت کردند ، شاید روز به روز کثیفتر بشند اما اصلاح نمی شند . در ضمن مگه باشگاه داشکا سازی بزرگتر نداره که هر لات و بی خانواده ای هر کاری که دلش خواست ،می تونه انجام بده ، خدایش یکی مثل کاپیتان مهدوی محجوب و دوست داشتنی ، اکثریت هم مثل این افغانی حرام زاده و نوکیسه ؛ البته از تیم داشکا و شهر ت ب ر ی ز بعید نیست ، فوتبالیست که هیچ ، اینجور آشغال تحویل جامعه بده [/color:369980e922][/b:369980e922]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان