[quote:953c65dea0="navidmadan"][quote:953c65dea0="sepidroudi"][quote:953c65dea0="navidmadan"][quote:953c65dea0="MEHRDAD"][quote:953c65dea0="navidmadan"]دیروز با محسن فروزان واقعا حال کردم ،،،، دمش گرم ،،،با اینکه طرفدارای تراکتورم توی ورزشگاه بودن ولی کلی با تماشاگرای رشتی ابراز احساسات کرد ،،،، الان هرکی بود کلی خودشو میگرفت که داره مثلا توی یه تیم بالای جدولی که رفته آسیا؛ بازی میکنه،،،،،،،، ای کاش فصل بعد برگرده داماش ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اصلا نمیخوام ضربه آزاد فوق العاده مهدی رو زیر سوال ببرم که بارها همینطور فوق العاده ضربه ایستگاهی زده برامون ،، ولی حس کردم فروزان سر صحنه گل عمداَ یکم اومد جلو

،،، اگه دقت کرده باشین سر ضربه ایستگاهیه دوم که توپ به تیرک خورد، قبل از ضربه ، 2تا از بازیکناشون رفتن با فروزان صحبت کردن ،، نمیدونم چی گفتن ولی خب چیز طبیعی ای نبود ،،،،،، بالاخره اون دروازبانه و کارشو خوب بلده و لازم نیست کسی بره بهش بگه که مثلا این ضربه رو اینجوری واستا و اونجوری بگیر،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، بعد از پنالتیا هم که آخرین ضربه رو گل خورد بازم به نظرم یکم مصنوعی روی زمین ولو شد

،،،،،،،،،،، البته حسم اینو میگه ،، مطمئن نیستم

[/quote:953c65dea0]
بازیکنای رشتی و کسانی که از همین شهر رشد کردن هیچوقت چنین کاری رو نمی کنند! گزارش تصویری مربوط به گل مهدوی رو اگر نگاه کنی می بینی که اشتباه اول تو محاسبش باعث شده که تو مرحله بعد هر چقدر به بدنش کش آورد نتونه توپ رو بگیره ! با بقیه حست هم بازم کاملا مخالفم

[/quote:953c65dea0]
به هیچ وجه منظورم این نبود که از قصد خواسته گل بخوره ،،،، شاید من منظورمو خوب بیان نکردم ،،،،،،،،، کلا دیروز اون قاطعیت کامل رو نداشت ،،،،، حتی روی بعضی شروع مجدداشم مصمم نبود ،،،،،،،، یجورایی شاید بخاطر جو ورزشگاه تمرکز کافی رو نداشت که طبیعی هم هست ،،،،،،، ما ایرانیا کلا آدمای احساساتی ای هستیم ، وقتی بعد 2سال برمی گردی روبروی تیم سابقت توی شهر خودت جلوی تماشاگرای همشهریت که اتفاقا مدام بهت ابراز احساسات میکنن بازی میکنی، نمیتونی اون تمرکز کافی رو داشته باشی،،، هرکی بگه اینجور نیست دروغ محض گفته چون توی ایران (متاسفانه) اینجوریه ،،،، رشت و غیر رشت هم نداره ،، ما همه انسانیم و هیچ فرقی هم با هم نداریم،،،،،،،،،، (البته اروپا ، اونم بعضی از کشورا، بحثشون جداست چون اصول حرفه ای گری توشون نهادینه شده)،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، حس میکنی همه دارن نگات میکنن ببینن چجوری داری رفتار میکنی،،،،،،،،،، چیزی که پارسال سر بازی با ملوانم از محمد غلامی دیدیم ،،،،،، فکر نمیکنم کسی شک داشته باشه که غلامی توی اون بازی اصلا تمرکز نداشتو اصلا اون مهاجم شش دانگ نبود ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، فروزان فصل پیش توی تبریز جلومون بازی کرد و خیلی مصمم تر بود و محکم کار کرد ،،،،، اگه منظورم به کم فروشی بود باید پارسالم اینو میدیدیم که ندیدیم ....... به هرحال کسایی هم که اطرافم نشسته بودنم توی بعضی صحنه ها اذعان داشتن که فروزان تمرکز نداره...[/quote:953c65dea0]
این حرفا رو خواهشا نزنید!!!
فروزان به دلیل دوری چند ماهه از ترکیب ثابت و اینکه بتونه خودشو اثبات کنه به نظر کمی استرس داشت و اتفاقا من که زیر نظرش داشتم خیلیم مصمم بود که بهترین بازیشو دیروز انجام بده و صحبت کردن بازیکنا با هم موقع ضربات ایستگاهی یه چیز کاملا طبیعیه
روی گلم فکر کرد توپ میره پشت دفاع که دو قدم رفت که بعد دید توپ رفت سمت خودش به قول مهرداد هر چی کش داد نتونست برسه
به هر حال امیدوارم برگرده چون هم جوونه و هم رشتی - آینده دروازمون توی دستای فروزانه - البته اگه خدا بخواد بریم آسیا اتفاقات فوق العاده خوبی واسه فوتبال رشت میفته[/quote:953c65dea0]
دقیقاَ ،،،، استرس داشت[/quote:953c65dea0]
فروزان از این گلها روی ضربات ایستگاهی زیاد خورده وحتی از فواصل دورتر هم با اشتباهات خودش گلهای بدتر از این خورده چه تو داماش که یادمه زمان فیروز کریمی از وسط زمین تو اراک گل خورده بود به خاطر جلو امدن بیش ازحد ویا مسال تو هفته دوم لیگ از پیکان که بازیکن پیکان از چهل متری یه گل مشابه زد که البته تو برنامه 90گفت به خاطر نور ورزشگاه گل خورده. کلا" دروازهبان کم اشتباهی نیست ویکی از بزرگترین ضعفهاش هم روی ضربه های ایستگاهی وجایگیریهایش است. اما دربازی دیروز خودشو داشت میکشت تا تیمش برنده بشه ومخصوصا" تو ضربات پنالتی که البته انگیزه وهیجان بیش از حدش هم کار دستش داد وهمه را خلاف جهت رفت. ولی کلا" براش آرزوی موفقیت میکنم وامیوارم نقاط ضعفشو برطرف کنه تا یه دروازهبان خوب بشه.