برد بسیار دلچسبی بود و به نظرم باید تو همون 90 دقیقه کار رو تمام می کردیم که کم دقتی هایی از سوی بازیکنانمون انجام شد و نتونستیم بازی رو تو 90 دقیقه ببریم

تو وقت اضافه هم باز می تونستیم ببریم ولی نشد و آخرش در پنالتی به حقمون رسیدیم ...
اما در مورد بازی به نظرم باز هم این ترکیب بسیار نامانوس 4-3-2-1 داره کار دستمون میده اون هم با راس عقب مهدوی !! اما نیمه دوم وقتی 4-2-3-1 شدیم از همون اول به دوستم که کنارم بود گفتم این طرز ایستادن درسته و نتیجه میگیریم

ولی تعویض عجیب سهرابی با حاجی زاده خیلی ناامیدمون کرد ولی خدا رو شکر آبشکی که یک نیمفصل دور بود با قدرت برگشت و به هر حال جمع کرد هافبک دفاعی رو ...
رودباریان مثل همیشه بود و من کماکان معتقدم روی محاسبات توپ های هوایی مشکل داره ! چون توپی رو که گل خورد راحت می تونست بندازه تو کرنر ولی اول با یکدست و بعدش هم اصلا متوجه نشدم چی شد !!! ولی روی هم رفته خوب بود و بازی قابل قبولی انجام داد .
دفاع هامون خوب و بی نقص بودند فقط دفاع راستمون جوگیر شده بود و به نظرم نمیشه تو یک بازی نظر داد در موردش ...
سهرابی مثل همیشه مثبت و مفید
حسین ابراهیمی خوب نبود و انتظار بیشتر ازش داریم
جهانبخش نسبت به سنش عالی هست فقط در بعضی مواقع تصمیمات اشتباهی میگیره که با بازی کردن بیشتر ، این مورد هم رفع میشه ...
بوباکار هم به نظر من مفید بود کاملا به کار تیم ما میاد ... استفاده از قدرت بدنیش و جاگیری هاش خیلی باعث درگیر بازی کردن دفاع حریف میشه و چون سرعت و نفس هم داره ؛ زیاد تحرک می کنه که برای دفاع های کند لیگ ایران ، این یک سم هست ...
نکته مهم ، کاپیتان مهدوی هست ... دیگه چجوری باید به مربی بفهمونه که وقتی میرم پشت فوروارد ؛ تو ایران ( بدون اغراق ) کسی بهم نمیرسه و غیر قابل مهار میشم ؟!؟ چند بار جهانبخش رو راه انداخت ؟! چند بار ابراهیمی رو راه انداخت ؟!؟ چند بار کبه رو راه انداخت ؟! در یک کلمه سلطانی کرد واسه خودش ... این بازی های مهدوی ، فقط این سوال رو برام ایجاد می کنه بعد مهدوی که به هر حال یکی دو سال دیگه ( شاید بیشتر و شاید هم کمتر ) خداحافظی می کنه ، چه کسی جایگزینش هست ؟!؟؟؟