[color=black:d8645aa70d]مصاحبه کوتاه با مهرشاد پور فخریان مدیرعامل سپیدرود
نیم فصل اول لیگ دو به پایان رسید و سپیدرود به مقام سوم رسید. علی غم اینکه می توانست حتی صدرنشین گروه باشد اما نتایج ضعیف در هفته های پایانی فرصت صدرنشینی را از سپیدرود گرفت. در هر صورت هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است و فاصله امتیازی سپیدرود با تیم صدر جدول یعنی مس سونگون تنها 4 امتیاز می باشد و در هفه آخر هم میزبان این تیم در رشت خواهیم بود. خیلی ها کمبود بازیکن و بعضا مشکلات تاکتیکی تیم را یکی از مشکلات اساسی سپیدرود می دانند و بعضی دیگر مشکلات مالی را دلیل اصلی نتایج ضعیف تیم در هفته های پایانی می دانند. صبحت کوتاهی با مهرشاد پور فخریان مدیرعامل تیم انجام داده ایم که گزیده ای از آنها را در ذیل می خوانیم:
-از تمامی بازیکنان باغیرت تیم تشکر می کنم که با کسب نتایج خوب در نیم فصل دل هواداران را شاد کردند، امیدوارم در نیم فصل دوم با برنامه ریزی بهتر و مناسب تر و عدم تکرار اشتباهات به لیگ یک صعود کنیم.
-سعی خواهیم کرد تا قبل از شروع نیم فصل دوم کمی از مشکلات مالی تیم را حل کنیم و مقداری از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم.
- با یکی دو اسپانسر در حال مذاکرات نهایی هستیم تا ان شا الله با وجود اسپانسر بخش کوچکی از مشکلاتمون رو حل کنیم.
- سعی خواهیم کرد در نیم فصل دوم با جذب بایکنان جدید نقاط ضعف تیم را رفع کنیم.
[b:d8645aa70d]
- ظاهرا برخی دوستان از مصاحبه من با یکی از روزنامه ها ناراحت شده اند، منظور من از اینکه برخی ها خودشان را به تیمهایی که طرفدار ثابتی ندارند می چسبانند به هیچ عنوان داماش نبود. بنده داماش را واقعا دوست دارم و خوشحالم که در شهرم تیم قدرتمندی در لیگ برتر حضور دارد. اتفاقا خود من یکی از موافقان اصلی حمایت شورای شهر از داماش در آن برهه زمانی بودم که داماش مشکلات عدیده ای داشت. منظور من تیمهای دیگر ورزشی بود و اصلا منظورم با هیچ تیم فوتبالی نبود.[/b:d8645aa70d]
- از هواداران سپیدرود تقاضا دارم در نیم فصل دوم حمایت بیشتری از تیم بکنند تا بتوانیم با حمایت این عزیزان به لیگ یک صعود کنیم.
منبع:وبلاگ کانون هواداران سپیدرود
www.fcsepidrood.blogfa.com[/color:d8645aa70d]