کياني:احساس خوبي از بازگشت به نفت دارم
بازيکن جديد تيم فوتبال نفت آبادان پس از قرارداد با اين تيم گفت: سال هاي زيادي از تيم شهرم دور بودم و از بازگشتم به اين تيم خرسند و خوشحال هستم.
مهدي کياني افزود: فوتبال خود را مديون تيم صنعت نفت هستم زيرا از اين تيم به فوتبال ايران معرفي شدم.
وي اظهار داشت: بنا به دلايلي سال ها از تيم صنعت نفت دور بودم و هميشه قصد داشتم روزي به فوتبال شهرم و تيم صنعت نفت بازگردم.
بازيکن پيشين تيم داماش گيلان خاطرنشان کرد: در نيم فصل اول مشکلاتي با تيم داماش براي من پيش آمد و از نظر روحي دچار افت شده بودم.
کياني گفت: اين مشکلات هيچ تاثيري منفي بر من در تيم صنعت نفت نخواهد گذاشت و انگيزه زيادي براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي اين تيم دارم.
وي افزود: تيم صنعت نفت بازيکنان خوبي دارد که در ليگ برتر بر خلاف شايستگي هايش جايگاه خوبي ندارد.
بازيکن جديد صنعت نفت اظهار داشت: به طور حتم در نيم فصل دوم شرايط اين تيم تغيير خواهد يافت و به رده هاي مياني جدول صعود خواهد کرد.
مهدي کياني بازيکن پيشين تيم فوتبال داماش گيلان شب گذشته با قراردادي شش ماه به تيم صنعت نفت آبادان پيوست.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B1%D9%85
البته فکر کنم ورزش 3 مهدی کیانی تراکتور رو با مهدی کیانی ما اشتباه گرفته چون عکسی که زده زیاد شباهتی نداره ...