قبل از هر چیز ممنون از انجام اینجور مصاحبه ها ... تمامی این ها روز به روز به بزرگتر شدن سایت ما کمک می کنه ... از الان پیشنهاد میدم برای بازی برگشت با سایپا ، به دنبال این باشید که با امیر افتخاری هم مصاحبه ای داشته باشید
یک نکته جالبی که برای من پیش اومد و شاید برای شماها هم جالب باشه اینه که دقیقا یکشنبه بعد از اینکه گزارش ورزشی با حضور هادی طباطبایی تمام شد ، من یک کامنت چندین خطی نوشتم و یکسری ابهامات داشتم !!
یکیش این بود که چرا هادی طباطبایی به عنوان پیشکسوت داماش ( منظورم از داماش همین تیمی هست که اسمش بارها تغییر کرده ) در ایران شناخته نمیشه ؟! باعث این اتفاق چه کسی هست ؟! اطلاع کم ملت یا علاقه خودش که با استقلال شناخته بشه یا هردو ؟!؟!؟!؟ توی این مصاحبه هم بیشتر تاکیدش بر شهرش بود و نه این تیم ...
یک نکته دیگه در مورد این مصاحبه تاکید بر این بود که اسم داماش زیاد سنخیت نداره و همون استقلال رشت بهتره ( البته نه به این صراحت و من معنی کلی صحبت ها رو گفتم ) ... در این مورد همه ما هوادارها حداقل تو این یکی دو سال زیاد تلاش کردیم تا تغییر اسمی نداشته باشیم و همین داماش بمونیم ... نظر شخصی من اینه که درست هست داماش از نظر جغرافیایی هیچ ربطی به رشت نداره ، ولی به هیچ وجه دوست ندارم تیم شهرم با اسم تیم تهرانی هم نام باشه ... زیبایی نام داماش پسوند " گیلان " هست که باعث قبول این تیم در کل استان میشه ( البته منهای 100 هزار نفرش سر جاش هیت

) حداقل اینه که داماش برای استان خودمون هست و به تیم استان میاد ....
در مورد کار کردن هادی طباطبایی در رشت که من خودم یکی از طرفدارای مربیگریش در داماش بودم و از پارسال همیشه تو کامنت هام می گفتم که هادی طباطبایی رو باید بیارن به عنوان مربی در داماش ... ولی فکر می کنم هادی مربی دروازه بانی رو دوست نداره یا حداقل قبول نمیکنه ! و بیشتر دوست داره به عنوان سرمربی یا کمک مربی باشه ... به هر حال من آرزومه هادی طباطبایی توی این شهر و تیم این شهر مربیگری کنه
در آخر باید بگم امیدوارم امثال طباطبایی و افتخاری بیان به تیم شهرشون هرچند رفتارهایی که از همه جهات با هرندی شد ، زیاد کسی رو راغب نمیکنه یا اگر هم بیان ؛ سیستم دیگه ای پیاده میشه که بهتره فعلا در موردش صحبت نکنیم ... نمی دونم چرا همه جا از کاه کوه می سازن درمورد اسطوره هاشون ، ولی اسطوره های رشت همه پخش در جاهای دیگه هستند !!! شما تبلیغی که روی قایقران میشه رو مقایسه کنین با اینکه چند نفر تو رشت افتخاری رو میشناسند !!! حتی تو همین سایت که جزو پیگیرترین هواداران فوتبال رشت هستند ؛ به ندرت افتخاری رو میشناختند یا اگه میشناختند نمی دونستند رشتی هست ( یکیش خود من هستم ) !!! اگه تاپیکی به نام خاطره ها نبود و دوستی به نام مرداب با آرشیو قوی ؛ شاید باز هم خیلی ها نمی دونستند ....
ببخشید زیاد شد و اون کامنتی که می خواستم اول بنویسم خیلی بیشتر از این بود که نمی دونم چرا اینترنتم خیلی خود جوش قطع شد !!