[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » دوشنبه دسامبر 17, 2012 9:05 pm

[color=black:941be32f7c]طباطبایی انسان محجوب و صاف و یکرنگیه. از نظر فنی هم واقعا یکی از بهترینها بود.مصاحبه بسیار خوبی بود ؛ سپاس ... امیدوارم روزی فرا برسه که پیشکسوتان فوتبال رشت با خلوص نیت در رشت جهت تعلیم و تربیت استعدادهای فوتبال این شهر و استان فعالیت کنند. امیدوارم روزی فرابرسه که هوادار و پیشکسوت و مسئولین همه دست در دست هم و در یک جهت هدفی جز اعتلای نام رشت و فوتبال این شهر نداشته باشند.نسل امروز رشت به خود باوری عجیبی رسیده پس اندکی حمایت مسئولین و تلاش و همت پیشکسوتان آینده ای درخشان را به همراه خواهد داشت...[/color:941be32f7c]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 6:12 am

هادی جان خیلی دوست دارم خدا اون قلعه نویی رو به روز سیاه بنشونه که در اوج باهات اون کار رو کرد ، هیچوقت قلعه نویی رو نمی بخشم اگه اون ظلم رو نمی کرد هادی راحت ،4،3 سال دیگه میتونست برای استقلال تهران بازی کنه
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 6:14 am

قبل از هر چیز ممنون از انجام اینجور مصاحبه ها ... تمامی این ها روز به روز به بزرگتر شدن سایت ما کمک می کنه ... از الان پیشنهاد میدم برای بازی برگشت با سایپا ، به دنبال این باشید که با امیر افتخاری هم مصاحبه ای داشته باشید /3/ /3/

یک نکته جالبی که برای من پیش اومد و شاید برای شماها هم جالب باشه اینه که دقیقا یکشنبه بعد از اینکه گزارش ورزشی با حضور هادی طباطبایی تمام شد ، من یک کامنت چندین خطی نوشتم و یکسری ابهامات داشتم !!

یکیش این بود که چرا هادی طباطبایی به عنوان پیشکسوت داماش ( منظورم از داماش همین تیمی هست که اسمش بارها تغییر کرده ) در ایران شناخته نمیشه ؟! باعث این اتفاق چه کسی هست ؟! اطلاع کم ملت یا علاقه خودش که با استقلال شناخته بشه یا هردو ؟!؟!؟!؟ توی این مصاحبه هم بیشتر تاکیدش بر شهرش بود و نه این تیم ...

یک نکته دیگه در مورد این مصاحبه تاکید بر این بود که اسم داماش زیاد سنخیت نداره و همون استقلال رشت بهتره ( البته نه به این صراحت و من معنی کلی صحبت ها رو گفتم ) ... در این مورد همه ما هوادارها حداقل تو این یکی دو سال زیاد تلاش کردیم تا تغییر اسمی نداشته باشیم و همین داماش بمونیم ... نظر شخصی من اینه که درست هست داماش از نظر جغرافیایی هیچ ربطی به رشت نداره ، ولی به هیچ وجه دوست ندارم تیم شهرم با اسم تیم تهرانی هم نام باشه ... زیبایی نام داماش پسوند " گیلان " هست که باعث قبول این تیم در کل استان میشه ( البته منهای 100 هزار نفرش سر جاش هیت /7/ ) حداقل اینه که داماش برای استان خودمون هست و به تیم استان میاد ....

در مورد کار کردن هادی طباطبایی در رشت که من خودم یکی از طرفدارای مربیگریش در داماش بودم و از پارسال همیشه تو کامنت هام می گفتم که هادی طباطبایی رو باید بیارن به عنوان مربی در داماش ... ولی فکر می کنم هادی مربی دروازه بانی رو دوست نداره یا حداقل قبول نمیکنه ! و بیشتر دوست داره به عنوان سرمربی یا کمک مربی باشه ... به هر حال من آرزومه هادی طباطبایی توی این شهر و تیم این شهر مربیگری کنه

در آخر باید بگم امیدوارم امثال طباطبایی و افتخاری بیان به تیم شهرشون هرچند رفتارهایی که از همه جهات با هرندی شد ، زیاد کسی رو راغب نمیکنه یا اگر هم بیان ؛ سیستم دیگه ای پیاده میشه که بهتره فعلا در موردش صحبت نکنیم ... نمی دونم چرا همه جا از کاه کوه می سازن درمورد اسطوره هاشون ، ولی اسطوره های رشت همه پخش در جاهای دیگه هستند !!! شما تبلیغی که روی قایقران میشه رو مقایسه کنین با اینکه چند نفر تو رشت افتخاری رو میشناسند !!! حتی تو همین سایت که جزو پیگیرترین هواداران فوتبال رشت هستند ؛ به ندرت افتخاری رو میشناختند یا اگه میشناختند نمی دونستند رشتی هست ( یکیش خود من هستم ) !!! اگه تاپیکی به نام خاطره ها نبود و دوستی به نام مرداب با آرشیو قوی ؛ شاید باز هم خیلی ها نمی دونستند ....

ببخشید زیاد شد و اون کامنتی که می خواستم اول بنویسم خیلی بیشتر از این بود که نمی دونم چرا اینترنتم خیلی خود جوش قطع شد !!
/13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » سه شنبه دسامبر 18, 2012 7:39 am

مصاحبه بسيار زيبايي بود و باز هم هادي طباطبايي تعلق خاطر خودش رو به شهر باران نشون داد مخصوصا زيباترين قسمت مصاحبه اونجايي بود كه گفت توي زمين خاكي خيابان 118 گلسار فوتبال مي كرد و از همونجا تبديل به يكي از مفاخر ورزشي شهر رشت شد و من فقط وقتي كه اونجا تبديل به پارك شده بود چند بار بچه م رو بردم و شنيدن اينكه طباطبايي از اون زمين فوتبال خودش رو شروع كرده اون مكان رو برام خيلي خاطره انگيزتر كرد . زمينهايي كه تعدادشون در رشت و اطراف رشت زياده و بازيكنان بزرگي از اين زمينها به فوتبال ايران معرفي شدند . زمينهايي مثل زمين باغ محتشم ( پارك شهر ) و زمين سليمانداراب و زمين هلال احمر و زمين سيا باغ ( بوستان ملت ) . از بين اين بازيكنان بزرگي كه از زمينهاي خاكي رشت اوج گرفتند هادي طباطبايي محبوبترينشون هم در كل گيلان و هم در كل ايرانه و يه مقايسه ساده بين هادي طباطبايي و رقيب موي دماغش يعني پرويز برومند كه يكي از دلايل جدا شدن او از استقلال بود خيلي چيزها رو بيان ميكنه . طباطبايي اونقدر وجاهت و مقبوليت عمومي داره كه خيلي از شبكه هاي تلويزيوني مثل شبكه دو و شبكه سه و شبكه ورزش او رو به عنوان كارشناس و تحليلگر فوتبال براي تفسير تاكتيكهاي بازيهاي اروپايي دعوت مي كنن اما پرويز برومند با سي و هشت سال سن هنوز هم از خودش دو هيچ عقبه و تكليفش با خودش معلوم نيست و به جاي اينكه به موقع خداحافظي مي كرد داره توي تيم دسته اولي و ته جدولي پارسه تمرين گل خوردن مي كنه . نكته اخر هم مربوط ميشه به قضيه تغيير نام كه مطمئنا چون هادي طباطبايي در دانمارك اقامت داره و از جو رشت دوره اون نظر رو داده و گرنه ما به هيچ احد الناسي اجازه نميديم اسم گيلاني داماش رو تغيير بده همونطور كه به هيچكس هم اجازه نميديم كه تيم ما رو نوپا و كم قدمت بدونه چرا كه همونطور كه طباطبايي اشاره كرد ريشه تيم ما استقلال رشته با سي سال قدمت و فكر نمي كنم هيچ پشت كوهي اي به سي سال قدمت بگه كم قدمت . من هم مثل هادي عزيز تاكيد فراواني روي اسم استقلال رشت به عنوان تيمي كه بهترين بازيكنان فوتبال رشت رو به تاريخ فوتبال ايران عرضه كرد و تمام تيمهاي اسمي ايران رو شكست داده دارم اما تاكيد من فقط به عنوان اثبات ريشه دار بودن تيم شهر ماست و چون به جبر تاريخي اسم تيممون تغيير كرد ديگه نبايد از يك سوراخ دو بار گزيده بشيم تا ديگران مستمسكي براي زخم زبان زدن به ما پيدا كنند و ديگه نميذاريم تا زماني كه زنده هستيم اسم اين تيم بسيار پرطرفدار كه چهارمين تيم پرتماشاگر ايران هم هست تغيير پيدا كنه و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد و بايد تا به ابد داماش بمونه. نكته اخر هم اينكه به نظر من مربي دروازه بانان شدن براي افتخار شهر ما يعني طباطبايي كسر شآنه و اميدوارم با اينهمه تجربه و مطالعات و اطلاعات به روزي كه در تحليل چمپيونز ليگ و ليگهاي big four اروپا داره در اينده در تيم محبوب شهرش يعني داماش مربيگري كنه .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:00 am

در مورد اصالت تیم دقیقا موافقم و به نظر من " استقلال رشت " زمانی باید استفاده بشه که در مورد تاریخ صحبت بشه ...
در مورد سرمربیگری طباطبایی که نظرم کاملا موافق هست و پارسال در مقاطعی که بحث تعویض مربی بود گفتم و امسال در اول فصل هم خیلی مایل بودم ولی نشد و امیدوارم بشه ...
در مورد کارشناسی در تلویزیون باید بگم هادی طباطبایی تنها کسی هست که میشه پای حرفش نشست /7/ و با اختلاف بی نهایت زیادی از سایرین در صدر قرار داره ... وقتی صدر میاد و از جنگ جهانی صحبت می کنه ، تقوی از رابطه مسی و خدا میگه ، افشین پیروانی میگه تیم رو باید بفرستیم تو زمین و بگیم ان شاالله می بریم ، حاج رضایی به واقع ول معطله و ... ؛ حرفهای کارشناسی طباطبایی خودش رو نشون میده ...
توی پرانتز بگم این روزها از لحاظ کارشناسی به نظر من طباطبایی اول ، مجید صالح دوم و جلالی سوم هستند و بقیه رو فیشان /7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havosh » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:05 am

آقا هادی میتونم تصور کنم چقدر از این سیاست یه بازی در میون آقای پورحیدری ضربه خوردی ! امیدوارم مربی گری تون رو از فوتبال دانمارک آغاز کنید و واراد این فوتبال ناپاک فعلی ایران نشید.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:53 am

چند تا عکس از عقاب خوش تیپ و با ابهت گیلان :P :P

هادی جون دوست داریم - این شهر به شما , امیر افتخاری و ...... نیاز داره

چون آینده این شهر دست امثال شماهاست

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه دسامبر 18, 2012 9:03 am

.........................................................

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه دسامبر 18, 2012 11:43 am

اول از همه تشکر ميکنم از مهرداد و مازيار بابت همچين مصاحبه فوق العاده اي...
در مورد هادي هم:حالا غير از اينکه همشهريم هستش به عنوان يه انسان باشخصيت و جنتلمن قبولش دارم و هميشه هم دوسش داشتم...
صحبت هايي هم که در مورد استقلال رشت کرد رو قبول دارم و بهش حق ميدم بهرحال بايد قبول کنين تعلق خاطر هادي بهزاد داداش زاده و امير افتخاري مجيد جهانپور و اميد خان هرندي به همون تيم هست که به هرصورت الان به داماش رسيد و مورد مقبول هوادارا هم قرار گرفته ولي خب کسي کتمان نميکنه که ريشه داماش استقلال رشت نيست...
در ضمن ميخوام همين جا يه قول از مازيار بگيرم تو بازي سايپا_داماش با امير افتخاري هم يه مصاحبه انجام بده من مطمئنم اون مصاحبه خيلي سروصدا ميکنه...
..............................
فقط يه جمله هم بگم چون ممکنه خود هادي و احيانا"حامد برادر ايشون بخونند
درسته که فوتبال رشت به فرزندان خودش هميشه بي رحم بوده و وارثان اصلي فوتبال اين شهر هميشه خارج از گود بودند ولي ما هوادارا هميشه به ياد هادي طباطبايي _ امير افتخازي _ مجيد جهانپور _اميد هرندي و حتي بهزاد داداش زاده هستيم و براي اين عزيزان ارزش و احترام قائليم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » سه شنبه دسامبر 18, 2012 12:03 pm

ممنون از شما که با هادی طباطبایی مصاحبه کردین. ای کاش قبل از این جور مصاحبه ها اعلام کنید که بچه های سایت هم سوالاشونو مطرح کنن.

در نقد صحبت های هادی اگه منظورش مسئولین گیلان باشه که بعد بازی دانمارک بهش تبریک نگفتن و ازش حمایت نکردن که مقصر اصلی مردم و هواداران نیستن. اگه اشتباه نکنم اون زمان آقای جعفری که الآن مصاحبه های جهت دار میکنه یا فرد دیگه ای در رادیو کلی از هادی تقدیر کرده بودن و مردم گیلان هم در رادیو کلی پیام تبریک فرستاده بودن.

اگه قرار باشه که اسم تیم ها برگرده به ریشه استقلال تهران باید برگرده به تاج و دوچرخه سازی. ریشه ی داماش از استقلال رشت هم بیشتره و به ابوذر و حتی نام دیگری هم میرسه. همون طور که ایشون به نام استقلال علقه دارن برای ما هم داماش تبدیل به هویت شده. نام داماش باید جاویدان بمونه.

از آقای هادی طباطبایی در خواست میکنم خبرهای سایت وارش اسپرت به عنوان منبعی موثق همیشه دنبال کنن و از این طریق جواب افراد معلوم الحالی مثل قلعه نوعی رو بدن.

در آخر آرزو میکنم ایشون هر چه زودتر در فوتبال دانمارک واروپا شروع به مربی گری کنن.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه دسامبر 18, 2012 2:53 pm

varesh-sport.com »[color=green:68e65f6fa5] : از مسابقه ي به يادماندني استقلال رشت و تيم المپيک شوروي هم بگوئيد...

آن بازي سال 68 بود که من 16-17 سالم بود و مدتي هم بود که بازي نکرده بودم . نيمه دوم اين بازي به من فرصت رسيد و به گفته مربي تيم شوروي بهترين بازيکن زمين بودم. فقط نکته ي جالب اين بازي براي مردم رشت اين است که تنها تيمي که در ايران توانست اين تيم را شکست دهد استقلال رشت بود و اين بيشتر باعث خوشحالي آن روزهاي مردم شده بود. »[/color:68e65f6fa5]
.............................................................................................

یکی ار اون روزای تاریخی فوتبال رشت بود تیمی که همه مدعیان ایرانی رو شکست داده بود آنچنان در رشت زمین گیر شده بود که کسی باور نمیکرد فکر کنم گل دوم رو قلی پور زده بود واقعا نمی تونستم بغضم رو کنترل کنم در تاریخ فوتبال رشت شاید فقط در همان روز بتوان جو عضدی رو با امروزش مقایسه کرد ورزشگاهی که مملو از جمعیت بود خروشی که امروزه فقط در طرفدارای داماش می شه سراغ گرفت اون روز فوتبال رشت شاید سالهای آینده رو داشت پیشاپیش تجربه می کرد
اما در مورد حرفهای دروازبان بزرگمون باید بگم که متاسفانه در مورد تغیر نام و یا مقایسه هویتی داماش و استقلال رشت با ایشون موافق نیستم ( با اینکه در اون روزها من طرفدار استقلال رشت بودم ) اینکه ریشه این تیم به استقلال رشت بر می گردد تنها یک هویت شناسنامه ای و قدمت این باشگاه را شامل می شود
اما هویت فرهنگی داماش و شرایط و جوی را که داماش در سطح استان به وجود آورده هرگز استقلال رشت و حتی بعدها پگاه هم نتوانستد به آن برسند البته علت این اظهار نظر شاید دوری نسبی طباطبایی از فوتبال رشت و داماش و آنچه که بر هوادار گذشته باشد داماش هویتش را به هیچ عنوان از استقلال نگرفت که حالا بخواهد به آن برگردد بلکه خود هویت ساز و پدید آورنده جریانی بوده که امروزه می شناسیم این درست که ریشه اش استقلال رشت بوده اما این داماش از لحاظ فرهنگ سازی و هویت کجا و استقلال و حتی سپیدرود کجا! در کجای تاریخ استان دل یک گیلان برای یک تیم می تپید ؟! چه کسی از لاهیجان نگران برد سپیدرود و یا ایرانمهر بود؟ کجا و کی یک غیر رشتی غرورش را در برد استقلال رشت و یا سپیدرود جستجو می کرد؟ اما اینجا در همین سایت به راحتی می توان هم استانی های عزیزمان را از شفت سیاهکل فومن و . . . دید که اگر بیشتر از من رشتی دل نگران داماش نباشتد بدون شک کمتر هم نیستند در یکی از جلسات هم اندیشی با مرییان تیم یک هوادر عزیز ( فکر میکنم از سیاهکل ) آنچنان زیبا از داماش صحبت کرد که من اشک در چشمانم جمع شد و این هویتی است که داماش به ما اهدا کرده : [b:68e65f6fa5]گیلان متحد [/b:68e65f6fa5]( لطفا با واژه های دیگر جایگزین نگردد) چیزی که در نبودش گیلانی سالها و سالها ضربه خورده که حتما در حیطه ورزش طباطبایی عزیز برای آن نمونه های بسیار سراغ دارد اما داماش جوی از اتحاد در بین هواداران گیلانی به وجود آورده که گاهی غیر قابل باور می نماید شاید برای همین هواداران و بازیکنانش را به حق سربازان میرزا می دانند شاید در تاریخ گیلان فقط میرزا و اینک داماش از عهده ایجاد این اتحاد برآمدند پس هویت این تیم هوادارانی هستند که اینک با افتخار می خواهند گیلکی صحبت کنند و فرهنگشان را فریاد بزنند آنها در کنار ریشه تیم تنها یک نام را بر تیم خود می پسندند [size=18:68e65f6fa5][color=darkblue:68e65f6fa5][b:68e65f6fa5]داماش گیلان[/b:68e65f6fa5][/color:68e65f6fa5] [/size:68e65f6fa5]نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه دسامبر 18, 2012 4:33 pm

هادی طباطبایی مرد خوش اخلاق وباادب فوتبال رشت،گیلان وایران است،
ما رشتی ها خوشحالیم اینچنین اسطوره هایی داریم که همواره در سطح اول ورزش کشور پرچمدار شهر عزیزمان رشت هستند،
هادی جان مطمئن باش تمام رشتی ها تور ادوست دارند و به تو افتخار میکنند،
درمورد نام استقلال رشت وداماش هم باید بگویم که ما هوادارانداماش گیلان ،نام داماش را بیش از هر نام دیگری ترجیح میدهیم و هیچ وقت اجازه نخواهیم داد که نام زیبای داماش تغییر کند.

/14/
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 18, 2012 7:03 pm

مصاجبه با هادی طباطبایی در نوع خودش جالب و کم نظیر بود .
مثل اینکه آقا هادی کامنتهای ما رو میخونه پس واسش از احساس خودم نسبت بهش میگم.
آقا هادی ! روز هایی که من بچه بودم یکی از دلخوشی هام این بود که وقتی از خیابان تختی رشت عبور میکردم ، جلوی اون عکاسی که سالهاست عکس بزرگ شما رو پشت ویترین گذاشته توقف میکردم و خیره بهش نگاه میکردم و همیشه پر از خیال میشدم و خودم رو جای شما تصور میکردم هرچند اصلا فوتبالیست نبودم و از بچگی روی تشک کشتی بزرگ شدم ، من بازیهای شما توی استقلال رشت یادم نیست ولی همیشه از پدرم که هواردار قدیمی این تیم بود و هست در مورد اساطیری مثل شما و هرندی و افتخاری و تنهایی و برادران قوی پنجه و غیره خاطره های زیادی شنیدم . یادمه بازی ایران و دانمارک ما به خاطر مسائل کاری پدرم یه مدت ساکن شیراز بودیم وقتی اون بازی با درخشش شما به پایان رسید ؛ پدر من نصف اون محلی رو که ما ساکن بودیم شیرینی داد و کلی به شیرازی ها فخر فروخت دقیقا یادمه یک نفر که اتفاقا اصلیت گیلانی داشت بهش گفت حالا مگه چی شده که اینجوری خوشحالی میکنی ؟ و پدر من جواب داد : "رشتِ پرچم بوجور بو ،بوجورتر بوشو ." این واسه من افتخاره که اسطوره فوتبال شهر من، کامنتم رو میخونه.
ولی در مورد نظر شما در مورد نام تیم باید عرض کنم که اسم این تیم داماش گیلان هست و داماش گیلان خواهد ماند و ما نسل جدید رشت (بخوانید همه جوانان گیلان) اجازه هیچ تغییری در نام تیم رو به هیچ مخلوقی نخواهیم داد . حرف شما صحیح هست ای کاش از اول تغییر نمی کرد ولی حالا که به داماش رسیده دیگر نباید تغییر کند شاید نسل قبل هنوز با نام استقلال رشت عشق بازی کنند و این نام البته برای همه قابل احترام هست چون شناسنامه تیم ما هست و هرگاه از هویت ما پرسیدند با افتخار نام استقلال رشت و البته ابوذر را خواهیم گفت ولی داماش، تنها داماش میماند بدون هیچ پسوند یا پیشوندی.
با تشکر
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه دسامبر 18, 2012 9:28 pm

http://www.varesh-sport.com/1094-هادي-سهرابي-و-عليرضا-جهانبخش-انتخاب-هواداران-در-دو-نظرسنجي-پايان-نيم-فصل
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 9:36 pm

[quote:8bebc607b7="MEHRDAD"]http://www.varesh-sport.com/1094-هادي-سهرابي-و-عليرضا-جهانبخش-انتخاب-هواداران-در-دو-نظرسنجي-پايان-نيم-فصل[/quote:8bebc607b7]

تعداد 747 نفر شرکت کننده خدایی کم هست ... سایتی که بیش از 1700 نفر عضو داره و آمار بالای بازدید مهمان هم داره ، به نظرم باید خیلی بیشتر از این شرکت کننده می داشت ... اگه 500 تا کاربر فعال این سایت از 3 شماره اعضای خانواده شون اس ام اس می زدند ، 1500 نفر داشتیم تازه خیلی کم بود ... به هر حال گذشت و هر حرکت تازه ای در ابتدا انتظارات رو برآورده نمی کنه .... ان شاالله آخر فصل باید به حداقل 1500 تا برسیم :twisted: :twisted: :twisted:

اما یک سوال حاشیه ای : از بازیکنان و کادر فنی هم کسی شرکت کرد ؟! قطعا مجری این سرویس می تونه این رو متوجه بشه ... به اسمش کاری نداریم ولی اگه کسی شرکت کرده باشه ، یعنی این سایت خیلی مهم هست :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان