[quote:59cd9e7f93="Mordab"][quote:59cd9e7f93="alex00755"][quote:59cd9e7f93="Mordab"]اتفاقا"تايپيکي خيلي بجايي بود...و تشکر از شما...
بخدا قسم اگه هزار بار هم عذر خواهي کنه من شخصا"نمي بخشمش
اقا بسته ديگه هي ما هيچي نميگيم هر کس ناکسي مياد در مورد شهر ما هر شروري دلش ميخواد تلاوت ميکنه
مرديکه بي ثواد کم شعور تو و امثال تو چندين ساله دارين از اين شهر قدمت اين شهر اسم اين شهر استفاده ميکنين بعد مياي چيزي که لياقت خودت هست رو نصيب مردم رشت ميکني
مرديکه اگه ميدونستي شهر رشت چه افتخاري داره که به خودت اجازه چنين مزخرفاتي رو نميداي
رشت اولين شهري بوده که داروخانه داشته
اولين شهري بوده که مدرسه داير کرده
اولين شهري بوده که توليد قلات داشته
اولين و بزرگترين صادر کننده ابريشم بوده
به جرات ميتونم بگم تنها شهري بوده که مردمش در مقابل استعمار خارجي مبارزه کردن و پيروز شدن اتفاقي که تو انزلي نيفتاد
اولين شهر ممتاز در رشته تئاتر بوده
رشت به خاطر شرايط جغرافيايي به دارلعماره دروازه اروپا معروف بوده و پادشاهان ايران براي رفتن به اروپا بايد از رشت و انزلي عبور ميکردند
رشت و تنها با سه چهار شهر ديگه يعني تبريز شيراز اصفهان و همينطور قزوين به شهرهاي سلطه نشين معروف بودن
تمام اين چيزهايي که گفتم به سند مکتوب در کتاب رشت در گذري از زمان موجود است و رو هوا حرف نميزنم
حالا اصلا"همه اينا هيچ:چطور موقعي که امثال تو خارج از استان ميشين میگيد ما رشتي هستيم بعد مياي هنر سخيف مسخره بازي رو نثار مردم شهرم ميکني؟؟؟
مشکل اين که فقط هم تو نيستي زالوهاي ديگه اي مثله تو هستن که سالها دارن از اعتبار شهر رشت استفاده ميکنن
بعد از پشت خنجر ميزنن در ضمن نگران نباش کسي تو خيابون بهت در مورد اين مصاحبه افتضاحت گير نمیده چون تو و ادمايي مثله جعفري {گوينده راديو ورزش}ارزش اونو نداريد که بهتون حتي نگاه بکنه بخدا براي من افت داره حالا بقيه دوستان رو نميدونم...
من مطمئنم باز این توهین ها ادامه خواهد داشت همون طوری که چند وقت پیش صداسیما گیلان اسم تیممون رو در قالب یه سریال به اصطلاح طنز به سخره گرفته بود از این بابت مطمئنم چون شماها کلا"فطرتتون همینه...[/quote:59cd9e7f93]
داداشه گلم،کتاب رشت در گذری از زمان تو نت نیست؟از کتابفروشی ها میتونم تهیه کنمش؟[/quote:59cd9e7f93]
ممنون از اینکه توجه کردی و این کتاب برای شما اهمیت داشت به نظر من هرکسی که رشتیه و تاریخ شهرش رو دوست داره{ باید}یه دونه ار همین کتاب رو داشته باشه...
فقط عذرخواهی میکنم اسم کتاب { رشت در اینیه تاریخ } مولف :کیوان پندی...هست که من به اشتباه چیزی دیگه ای نوشتم...
از نت که فکر نکنم ولی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد....[/quote:59cd9e7f93]
سپاس از معرفی کامل کتاب...من خیلی کتاب دوست دارم...چه برسه که درباره قلبم رشت باشه...