[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای به اصطلاح هنرپیشه!!!!!!!!

آقای به اصطلاح هنرپیشه!!!!!!!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط toshiba » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 7:24 pm

مردیکه جفنگ خداخداکن توخیابونا نبینمت ببینمت * حالا واسه ما دلقک برنامه نودشدی کاری که کردی ازعذرخواهی گزشته اول حرفتو میزنی اون کار زشتو انجام میدی تمام ایران میبینن بعد عذر خواهی میکنی
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 8:06 pm

/15/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 8:12 pm

این آقا اگه خیلی ناراحته fb خودشو غیر فعال کنه ....من که به شخصا ازش نمی گذرم ...تو روزی که واقعا هیچ فحاشی نشد ایشون حرفاشون نوبری بود...

1 نکته رو هم بجه ها تو 90 ندیدند اونم مصاحبه امیر مافیایی بود که اول بازی قبل از رژه وسط زرمینش و شنیدن اون شعارهای معروف گفت که جو ورزشگاه خیلی خوبه ...تابلویه که اون 2 تا شعار رو معدش مونده.........برو بمیر مافیا ....همیشه یادت باشه اینا گیلانه و گیلانی جماعت(خصوصا رشتی ها) هیچوقت زیر بار حرف مفت نمیره...........زنده باد داماش
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 8:33 pm

تنها راه بخشش هواداران داماش از سرتاسر استان و ايران از اين دلقك كه در رسانه ملي شبكه باران يا ترجيها برنامه 90 بگه من اشتباه كردم معذزت مي حوام وگرنه روزگار سختي در رشت سپري خواهد كرد ...
لطفا ادمين هاي پيج هاي گيلان اين مطلبو به اين دلقك برسونن /9/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 8:40 pm

[quote:ef51857272="raincityboy"]من نظرم تغییر کرد ببخشید[size=18:ef51857272] [color=red:ef51857272]کشش[/color:ef51857272][/size:ef51857272] بدید /12/ :wink:

البته بگم کش دادن این موضوع باعث بزرگنمایی این اقا میشه ولی از همه عزیزان ممنون که اتحاد خودمون نشون دادیم تا دیگه هیچ کس جرئت چنین دلقک بازی در برنامه زنده 90 نداشته باشه[/quote:ef51857272]

محمود جان تو منو ياد يكي ميندازي كه هي ميگه موضوع رو[size=18:ef51857272] [color=red:ef51857272]کش[/color:ef51857272][/size:ef51857272] ندين ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Mordab » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 9:24 pm

ادم از این بیشتر حرص میخوره که اتفاقا"تو اون بازی فحاشی انجام نشد البته اگه{قلعه نویی مافیا}فحش به حساب بیاد اون هم در برابر چیزهایی که تو استادیوم های دیگه وجود داره بنظر من هیچی نیست واقعا"هیچی نیست...
تو بازی ملوان خب فحاشی انجام شد همه مون قبول کردیم و چقدر بچه ها تو همین سایت شرمنده بودن ولی تو بازی با استقلال هوادار فوق العاده بود...
اخه چی به این جماعت باید گفت...معذرت تو بدرد ما نمیخوره که ادم ناهنرمند...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 10:26 pm

بیخیال زیاد سخت نگرید.
اگه به عنوان یه ببیننده معمولی به قضیه نگاه کنید متوجه میشید که اون ماسکا میخاست جو تمام استادیوم هایه ایرانو نشون بده.
الان بعضیها تو اف.بی میان بهش فحش میدند خب اگه ما بخوایم اینطور جوابشو بدیم دیگه خب حرفایه اون احمق درست در میاد دیگه. نه !!!؟ /15/
بخشش از بزرگان است /3/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 7:52 am

[quote:dc9d65dcde="alex00755"][quote:dc9d65dcde="Mordab"]اتفاقا"تايپيکي خيلي بجايي بود...و تشکر از شما...
بخدا قسم اگه هزار بار هم عذر خواهي کنه من شخصا"نمي بخشمش
اقا بسته ديگه هي ما هيچي نميگيم هر کس ناکسي مياد در مورد شهر ما هر شروري دلش ميخواد تلاوت ميکنه
مرديکه بي ثواد کم شعور تو و امثال تو چندين ساله دارين از اين شهر قدمت اين شهر اسم اين شهر استفاده ميکنين بعد مياي چيزي که لياقت خودت هست رو نصيب مردم رشت ميکني
مرديکه اگه ميدونستي شهر رشت چه افتخاري داره که به خودت اجازه چنين مزخرفاتي رو نميداي
رشت اولين شهري بوده که داروخانه داشته
اولين شهري بوده که مدرسه داير کرده
اولين شهري بوده که توليد قلات داشته
اولين و بزرگترين صادر کننده ابريشم بوده
به جرات ميتونم بگم تنها شهري بوده که مردمش در مقابل استعمار خارجي مبارزه کردن و پيروز شدن اتفاقي که تو انزلي نيفتاد
اولين شهر ممتاز در رشته تئاتر بوده
رشت به خاطر شرايط جغرافيايي به دارلعماره دروازه اروپا معروف بوده و پادشاهان ايران براي رفتن به اروپا بايد از رشت و انزلي عبور ميکردند
رشت و تنها با سه چهار شهر ديگه يعني تبريز شيراز اصفهان و همينطور قزوين به شهرهاي سلطه نشين معروف بودن
تمام اين چيزهايي که گفتم به سند مکتوب در کتاب رشت در گذري از زمان موجود است و رو هوا حرف نميزنم
حالا اصلا"همه اينا هيچ:چطور موقعي که امثال تو خارج از استان ميشين میگيد ما رشتي هستيم بعد مياي هنر سخيف مسخره بازي رو نثار مردم شهرم ميکني؟؟؟
مشکل اين که فقط هم تو نيستي زالوهاي ديگه اي مثله تو هستن که سالها دارن از اعتبار شهر رشت استفاده ميکنن
بعد از پشت خنجر ميزنن در ضمن نگران نباش کسي تو خيابون بهت در مورد اين مصاحبه افتضاحت گير نمیده چون تو و ادمايي مثله جعفري {گوينده راديو ورزش}ارزش اونو نداريد که بهتون حتي نگاه بکنه بخدا براي من افت داره حالا بقيه دوستان رو نميدونم...
من مطمئنم باز این توهین ها ادامه خواهد داشت همون طوری که چند وقت پیش صداسیما گیلان اسم تیممون رو در قالب یه سریال به اصطلاح طنز به سخره گرفته بود از این بابت مطمئنم چون شماها کلا"فطرتتون همینه...[/quote:dc9d65dcde]

داداشه گلم،کتاب رشت در گذری از زمان تو نت نیست؟از کتابفروشی ها میتونم تهیه کنمش؟[/quote:dc9d65dcde]

ممنون از اینکه توجه کردی و این کتاب برای شما اهمیت داشت به نظر من هرکسی که رشتیه و تاریخ شهرش رو دوست داره{ باید}یه دونه ار همین کتاب رو داشته باشه...
فقط عذرخواهی میکنم اسم کتاب { رشت در اینیه تاریخ } مولف :کیوان پندی...هست که من به اشتباه چیزی دیگه ای نوشتم...
از نت که فکر نکنم ولی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد....
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 8:54 am

[quote:59cd9e7f93="Mordab"][quote:59cd9e7f93="alex00755"][quote:59cd9e7f93="Mordab"]اتفاقا"تايپيکي خيلي بجايي بود...و تشکر از شما...
بخدا قسم اگه هزار بار هم عذر خواهي کنه من شخصا"نمي بخشمش
اقا بسته ديگه هي ما هيچي نميگيم هر کس ناکسي مياد در مورد شهر ما هر شروري دلش ميخواد تلاوت ميکنه
مرديکه بي ثواد کم شعور تو و امثال تو چندين ساله دارين از اين شهر قدمت اين شهر اسم اين شهر استفاده ميکنين بعد مياي چيزي که لياقت خودت هست رو نصيب مردم رشت ميکني
مرديکه اگه ميدونستي شهر رشت چه افتخاري داره که به خودت اجازه چنين مزخرفاتي رو نميداي
رشت اولين شهري بوده که داروخانه داشته
اولين شهري بوده که مدرسه داير کرده
اولين شهري بوده که توليد قلات داشته
اولين و بزرگترين صادر کننده ابريشم بوده
به جرات ميتونم بگم تنها شهري بوده که مردمش در مقابل استعمار خارجي مبارزه کردن و پيروز شدن اتفاقي که تو انزلي نيفتاد
اولين شهر ممتاز در رشته تئاتر بوده
رشت به خاطر شرايط جغرافيايي به دارلعماره دروازه اروپا معروف بوده و پادشاهان ايران براي رفتن به اروپا بايد از رشت و انزلي عبور ميکردند
رشت و تنها با سه چهار شهر ديگه يعني تبريز شيراز اصفهان و همينطور قزوين به شهرهاي سلطه نشين معروف بودن
تمام اين چيزهايي که گفتم به سند مکتوب در کتاب رشت در گذري از زمان موجود است و رو هوا حرف نميزنم
حالا اصلا"همه اينا هيچ:چطور موقعي که امثال تو خارج از استان ميشين میگيد ما رشتي هستيم بعد مياي هنر سخيف مسخره بازي رو نثار مردم شهرم ميکني؟؟؟
مشکل اين که فقط هم تو نيستي زالوهاي ديگه اي مثله تو هستن که سالها دارن از اعتبار شهر رشت استفاده ميکنن
بعد از پشت خنجر ميزنن در ضمن نگران نباش کسي تو خيابون بهت در مورد اين مصاحبه افتضاحت گير نمیده چون تو و ادمايي مثله جعفري {گوينده راديو ورزش}ارزش اونو نداريد که بهتون حتي نگاه بکنه بخدا براي من افت داره حالا بقيه دوستان رو نميدونم...
من مطمئنم باز این توهین ها ادامه خواهد داشت همون طوری که چند وقت پیش صداسیما گیلان اسم تیممون رو در قالب یه سریال به اصطلاح طنز به سخره گرفته بود از این بابت مطمئنم چون شماها کلا"فطرتتون همینه...[/quote:59cd9e7f93]

داداشه گلم،کتاب رشت در گذری از زمان تو نت نیست؟از کتابفروشی ها میتونم تهیه کنمش؟[/quote:59cd9e7f93]

ممنون از اینکه توجه کردی و این کتاب برای شما اهمیت داشت به نظر من هرکسی که رشتیه و تاریخ شهرش رو دوست داره{ باید}یه دونه ار همین کتاب رو داشته باشه...
فقط عذرخواهی میکنم اسم کتاب { رشت در اینیه تاریخ } مولف :کیوان پندی...هست که من به اشتباه چیزی دیگه ای نوشتم...
از نت که فکر نکنم ولی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد....[/quote:59cd9e7f93]

سپاس از معرفی کامل کتاب...من خیلی کتاب دوست دارم...چه برسه که درباره قلبم رشت باشه... :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 5:32 pm

با بچه های شهرهای دیکه داشتیم تو خوابگاه دانشجویی 90 میدیدیم,گرم تعریف به به چهچه گفتن بودم از تیم و شهرمون که این مرتیکه اومد اون حرفارو زد,یعنی کارد میزدی منو خون در نمیومد!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 7:11 pm

به نظر من این دلقک فقط به این دلیل (البته اونم ساختگی) معذرت خواهی کرده که توی شهر براش مشکلی پیش نیاد وگرنه صد سال دیگه هم عذرخواهی نمی کرد.فکر کرده ما مثل خودشونیم و نمیفهمیم
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 8:43 pm

تو اف بي بهش پيام دادم گفتم من ازت دلخورم و دوست ندارم هيچوقت قيافت به چشمام بخوره اما بهت فحاشي نميكنم . اين جواب رو به من داد
نيما رهايي : علي جان من قصد توهين به هيچ كس و قومي را ندارم و نخواهم داشت من به عنوان يك پدر نمي خواستم پيش پسرم خجالت بكشم اين اشتباه و گناه من نبود به ورزشگاه رفته بوديم اين گناه و تقصير عده اي بي ادب و بي فرهنگ و بد دهن بود كه خواستن فرهنگ مردم مدينه رشت به حر حال به خاطر همه چيز معذزت مي خوام

خيلي پشيمونه اما كار تو از 100 تا بد دهن بدتر بود .راستي مدينه يعني چي ؟؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » پنج شنبه دسامبر 13, 2012 9:16 pm

[quote:b913fc6f53="ali_damashi"]تو اف بي بهش پيام دادم گفتم من ازت دلخورم و دوست ندارم هيچوقت قيافت به چشمام بخوره اما بهت فحاشي نميكنم . اين جواب رو به من داد
نيما رهايي : علي جان من قصد توهين به هيچ كس و قومي را ندارم و نخواهم داشت من به عنوان يك پدر نمي خواستم پيش پسرم خجالت بكشم اين اشتباه و گناه من نبود به ورزشگاه رفته بوديم اين گناه و تقصير عده اي بي ادب و بي فرهنگ و بد دهن بود كه خواستن فرهنگ مردم مدينه رشت به حر حال به خاطر همه چيز معذزت مي خوام

خيلي پشيمونه اما كار تو از 100 تا بد دهن بدتر بود .راستي مدينه يعني چي ؟؟[/quote:b913fc6f53]
مدینه یعنی شهر :!:
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان