[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای به اصطلاح هنرپیشه!!!!!!!!

آقای به اصطلاح هنرپیشه!!!!!!!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 11:33 am

[color=black:93e2bccde2][size=13:93e2bccde2]فحاشی خصوصا به خانواده ایشان اصلا پسندیده نیست و کاملا اشتباه است اما ایشان باید بدانند عملی که انجام دادند باعث جریحه دار شدن حس ناسیونالیستی مردمان این شهر شده آن هم در مقابل دیدگان میلیونها بیننده ، [b:93e2bccde2]بینندگانی که به غلط در چند ماهه اخیر از طریق صدا و سیما با روشی بسیار سیاست مدارانه به آنها این خوراک داده شده بود که در رشت اوضاع ورزشگاهها بسیار ناهنجار است.[/b:93e2bccde2]
در فوتبالی که به شدت اتفاقات رشت را زیر ذره بین خود قرار داده و در ارایه قدرت نمایی دیواری کوتاه تر از فوتبال رشت و هواداران پور شور آن گیر نیاورده ، این گونه کوته فکری ها و اعمال نابخردانه بسیار تبعات بدی را برای فوتبال این شهر به همراه خواهد داشت. [b:93e2bccde2]تا به حال انزلیچی و مسئولین فوتبال کشور مخالفت هواداران رشتی با جرایم و تنبیهات را روبروی خود داشتند و اوضاع بدین گونه بود وای به این روز که شاهد هنرنمایی جناب "نیما رهایی" در برنامه نود بودند.[/b:93e2bccde2] [/size:93e2bccde2][/color:93e2bccde2]
[color=red:93e2bccde2][b:93e2bccde2]پیشنهاد بنده به جناب "نیمارهایی" این است:[/b:93e2bccde2] [/color:93e2bccde2]
[color=black:93e2bccde2][size=13:93e2bccde2][b:93e2bccde2]برادر گرامی ، همانگونه که برای این گونه حرکات و نمایشها در جلوی دوربین برنامه نود از خود شور و اشتیاق وافری نشان دادید و بهترین هنرنمایی زندگی هنریتان در در این روز جلوی دوربین بردید (حال بماند که با وجود این همه تماشاگر چطور دوربین و خبرنگار مربوطه شما را پیدا نموده و مصاحبه انجام داده!!!) ، همانگونه هم توسط دوستانتان در شبکه باران کلیپ یا بیانیه ای تهیه نمایید و به برنامه نود بفرستید و از همان تریبون و درمقابل همان افرادی که شاهد هنرنمایی شما در سراسر ایران بودند رسما از هواداران و مردم رشت عذر خواهی نمایید.[/b:93e2bccde2] [/size:93e2bccde2] [/color:93e2bccde2]
[color=black:93e2bccde2][size=13:93e2bccde2]جناب نیما رهایی ، شما باید بدانید که آن دوران که امثال .... شخصیت گیلکها را در برنامه های تصویری به باد تمسخر ایرانیان می گرفتند , نانی برای سفره خود مهیا می نمودند به سر آمده ، پس این ابراز پشیمانیتان باید به صورت رسمی و از تریبونی باشد که به اندازه برنامه نود در کشور بیننده داشته باشد.[/size:93e2bccde2] [/color:93e2bccde2]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 1:49 pm

نیما رهائی : دوستان و همشهریان من! چرا دارید در مورد من اینجور حرف میزنید وچرا زود قضاوت میکنید؟ منم مثل شماها به تیم داماش و شهر رشت تعصب دارم این حرفهایی که به من نسبت دادید لایق من نیست لایق کسانی است که در ورزشگاه فحاشی میکنند و ادب و فرهنگ رشت را زیر سوال میبرند باور کنید این عده به عمد میخواهند فضای ورزشی و فرهنگی را مسموم کنند و ما را بدنام. من در آن مصاحبه با طنز و شوخی حرف زدم به هیچ عنوان قصد توهین به همشهریانم را نداشتم و نخواهم داشت به هیچ عنوان طرف استقلال ننشسته بودم من عاشق شهر رشتم آیا بنظر شما ارزش داره که به خاطر فوتبال ناپاکی که در کل کشور در جریان اینجور به من حمله کنید و این توهینها را به من کنید؟ اگر مصاحبه من باعث دلخوری بعضی از دوستان و همشهریا شدم عذز خواهی میکنم ولی به خداوند مخلوقمان قسم میخورم رشت را دوست دارم خودم را همشهری شما میدانم و همه کسانی را که به من و خانوادم توهین کردن حلال نمیکنم تا روز قیامت چون خدا بهترین قاضی است و خدا بداند با آنها. خیلی دلم را رنجاندید من کم زحمت برای فرهنگ و هنر و شاد کردن دلهایتان نکشیدم اما حالا به خاطر فوتبال ناپاک اینگونه... حالا اگر باز هم راضی نشدید فقط من را فحش بدید خانواده ام بی تقصیرند

[align=justify:62ca5528bf] [b:62ca5528bf][color=black:62ca5528bf]آقای [/color:62ca5528bf][/b:62ca5528bf]نیما رهائی واقعا شما انتظار داشتید چگونه باشما برخورد شود ( غیر از توهین به خانواده شما که عملی بسیار زشت تر از کاری که شما کردید است ) این حداقل برخوردی است که باید انتظار داشته باشید خود ما گاهی اوقات بیشترین انتقاد را به آنان که در استادیوم فحاشی می کنند داریم اما عمل شما زشت تر از آن عد ه ای که آنان را لایق انتقاد ما میدانید شما در جلوی دوربینی که ملیونها بیننده دارد با نهایت وقاحت به هواداران داماش به فرهنگ رشت و به گیلانی فحاشی کردید شما اگر خود را هنرمند می دانید باید بهتر بدانید که نوع تدوین گزارش برنامه 90 و گرفتن نماهای متفاوت از چهره شما و فرزندتان و چسباندن آن به اظهارات کذب مسئولان استقلال هدفی جز لطمه زدن به شعور و فرهنگ تماشاگر گیلانی ( که شما ظاهرا یکی از آنها بودبد ) نداشت اگر با هدف اینکار را کردید که پس تحمل عواقب آن را هم داشته باشید ( شما با رفتارتان حتک حرمت آبروی من گیلانی کردید پس انتظار شاخه گل سرخ نداشته باشید ) و اگر نه از رفتار و حرفهایتان در برنامه 90 سوء استفاده شد مرد باشید و بر علیه برنامه ای که اینچنین شما را در نگاه گیلانیان کوچک کرده شکایت کنید چرا به جای اینکه اینقدر از هواداران داماش تقاضای گذشت و بخشش می کنید یکبار خطاب به دوربینی که از تصویرتان اینچنین استفاده کثیفی کرد موضع رسمی حداقل از رسانه خودتان نمی گیرد مگر اینکه . . .!
یکبار دیگر می گویم توهین به خانواده شما عملی بسار زشت است که نشان از شخصیت توهین کننده دارد اما آقای رهایی شما با عملی که انجام دادید تا مدتها مدیون گیلان و گیلانی خواهید بود . امید که بتوانید جبران کنید[/align:62ca5528bf]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 2:00 pm

من این مرتیکه رو میشناسم ،وهمیشه سر بازی با استقلال میبینمش،
این آقا اگه هوادار داماشه چرا سر بازی های دیگه پیداش نمیشه؟؟!!
چرا مثلا سر بازی با گهر دورود پیداش نشد؟!
چرا سر بازی با نفت تهران پیداش نمیشه؟!
پس معلومه که استقلالیه و برای دیدن تیم محبوبش به ورزشگاه میاد!
یکی از خبرنگارا میگه که این شخص فقط سر بازی با استقلال سروکله ش پیدا میشه!
وبه قول این دوست عزیزمون چرا بین این همه آدم فقط باید با این یکی مصاحبه کنند ونکته اینجاست که مردم استهانهای دیگر ایران فکر میکنند که این آقا به عنوان تماشاگره ونمیدونن که یکی از لوده های استان ما هستند ایشون!!

نیما حیا کن شهر مارو رها کن
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 2:59 pm

اين دلقك بي مقدار شايد احساس زرنگي مي كنه كه مي خواد گندي رو كه در يك برنامه اي با چند ميليون بيننده زده با كامنت نوشتن براي چند هزار نفر ماستمالي كنه. اين غلطي كه اين دلقك نسبت به وجهه شهر رشت انجام داد ( يعني دقيقا همون چيزي كه فردوسي پور براش له له ميزنه ) اگه حتي از يه همشهري خودمون هم انجام ميشد غير قابل هضم بود چه برسه به اين مردك مهاجر كه به هيچ وجه لايق زندگي كردن در كلانشهر رشت نيست و بايد خودش رو به اولين چراگاه معرفي كنه . اين موج حساسيتي كه در نسل جديد جوانان رشت به پا شده بايد بسيار فراگيرتر بشه تا جايي كه هركسي كه عقده رشت رو داره بايد از مناصب و جايگاههايي كه داره كنار زده بشه و مخصوصا در شبكه باران بايد اين تصوير تهوع اوري كه از بازيگران گيلان در ذهن بيننده فرو مي كنند از بين بره نه اينكه هر چي ادم كج و كوله و زوار در رفته رو به عنوان بازيگر جا بزنند . رشت هميشه بازيگران بزرگي رو به سينماي ايران عرضه كرده كساني مثل حميده خيرابادي و حسين محجوب و سوسن تسليمي و شهرام حقيقت دوست و هومن سيدي و رحيم نوروزي و پژمان بازغي و حسين توشه و فرهاد بشارتي و امير بدر طالعي و نبايد اجازه داد ماسكايي مثل اين نيمه نيما در حاليكه اندازه يه پياز هم براي شهر ما منفعت نداره بخواد مثل پيازي خودش رو قاطي ميوه ها كنه .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 4:10 pm

این قدر عصبانی بودم از دسش مرتیکه یارو چرا چرت میگی اخه مرد مومن هر جای رشت ببینمش بهش میگم دلیلت بابت اون دروغ هایی که گفتی چی بود؟؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 4:35 pm

[quote:b88abc3601="raincityboy"]نیما رهائی : دوستان و همشهریان من! چرا دارید در مورد من اینجور حرف میزنید وچرا زود قضاوت میکنید؟ منم مثل شماها به تیم داماش و شهر رشت تعصب دارم این حرفهایی که به من نسبت دادید لایق من نیست لایق کسانی است که در ورزشگاه فحاشی میکنند و ادب و فرهنگ رشت را زیر سوال میبرند باور کنید این عده به عمد میخواهند فضای ورزشی و فرهنگی را مسموم کنند و ما را بدنام. من در آن مصاحبه با طنز و شوخی حرف زدم به هیچ عنوان قصد توهین به همشهریانم را نداشتم و نخواهم داشت به هیچ عنوان طرف استقلال ننشسته بودم من عاشق شهر رشتم آیا بنظر شما ارزش داره که به خاطر فوتبال ناپاکی که در کل کشور در جریان اینجور به من حمله کنید و این توهینها را به من کنید؟ اگر مصاحبه من باعث دلخوری بعضی از دوستان و همشهریا شدم عذز خواهی میکنم ولی به خداوند مخلوقمان قسم میخورم رشت را دوست دارم خودم را همشهری شما میدانم و همه کسانی را که به من و خانوادم توهین کردن حلال نمیکنم تا روز قیامت چون خدا بهترین قاضی است و خدا بداند با آنها. خیلی دلم را رنجاندید من کم زحمت برای فرهنگ و هنر و شاد کردن دلهایتان نکشیدم اما حالا به خاطر فوتبال ناپاک اینگونه... حالا اگر باز هم راضی نشدید فقط من را فحش بدید خانواده ام بی تقصیرند

----------------------------------------------------------------------

بچه ها انقدر حجمه انقاد ها و فحاشی ها به نیما رهائی زیاد شد که طرفد چند بار عذر خواهی کرد ماهم بهتر دیگه زیاد کشش ندیم ، کاری که باید میکردیم انجام دادیم و نشان دادیم که با هرکی که در استان نمک بخوره و نمکدون بشکنه چطوری رفتار میکنیم[/quote:b88abc3601]

چرا زیاد کش ندیم آبرار؟! بذار یکبار برای همیشه تو دهنی به یکی از این اجنبی ها بزنیم تا بقیه هم حساب کار دستشان بیاد. من یک حداقل انتظاری از مدیرای زحمت کش این سایت دارم اونم اینه که یک بیانیه رسمی روی خروجی سایت قرار بدن و برنامه هایی که 2 تا دلقک توش بازی میکنن رو از جانب تمام هوادارهای داماش تحریم کنن و توی این بیانیه از تمام گیلانیان متعصب تقاضا بشه که برنامه های این دوتا دلقک (همین یارو با اون دلقک انزلی چی) تحریم بشه و هیچکس برنامه های اینها رو نبینه. حداقل 1000 تا خانوار تو این سایت این کار رو خواهند کرد. ضمنا موکدا مخالف هرگونه فحاشی به این موجودات حقیر هستم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 4:52 pm

[quote:70ac80cbc1="Inja-Rasht"][quote:70ac80cbc1="raincityboy"]نیما رهائی : دوستان و همشهریان من! چرا دارید در مورد من اینجور حرف میزنید وچرا زود قضاوت میکنید؟ منم مثل شماها به تیم داماش و شهر رشت تعصب دارم این حرفهایی که به من نسبت دادید لایق من نیست لایق کسانی است که در ورزشگاه فحاشی میکنند و ادب و فرهنگ رشت را زیر سوال میبرند باور کنید این عده به عمد میخواهند فضای ورزشی و فرهنگی را مسموم کنند و ما را بدنام. من در آن مصاحبه با طنز و شوخی حرف زدم به هیچ عنوان قصد توهین به همشهریانم را نداشتم و نخواهم داشت به هیچ عنوان طرف استقلال ننشسته بودم من عاشق شهر رشتم آیا بنظر شما ارزش داره که به خاطر فوتبال ناپاکی که در کل کشور در جریان اینجور به من حمله کنید و این توهینها را به من کنید؟ اگر مصاحبه من باعث دلخوری بعضی از دوستان و همشهریا شدم عذز خواهی میکنم ولی به خداوند مخلوقمان قسم میخورم رشت را دوست دارم خودم را همشهری شما میدانم و همه کسانی را که به من و خانوادم توهین کردن حلال نمیکنم تا روز قیامت چون خدا بهترین قاضی است و خدا بداند با آنها. خیلی دلم را رنجاندید من کم زحمت برای فرهنگ و هنر و شاد کردن دلهایتان نکشیدم اما حالا به خاطر فوتبال ناپاک اینگونه... حالا اگر باز هم راضی نشدید فقط من را فحش بدید خانواده ام بی تقصیرند

بچه ها انقدر حجمه انقاد ها و فحاشی ها به نیما رهائی زیاد شد که طرفد چند بار عذر خواهی کرد ماهم بهتر دیگه زیاد کشش ندیم ، کاری که باید میکردیم انجام دادیم و نشان دادیم که با هرکی که در استان نمک بخوره و نمکدون بشکنه چطوری رفتار میکنیم[/quote:70ac80cbc1]

چرا زیاد کش ندیم آبرار؟! بذار یکبار برای همیشه تو دهنی به یکی از این اجنبی ها بزنیم تا بقیه هم حساب کار دستشان بیاد. من یک حداقل انتظاری از مدیرای زحمت کش این سایت دارم اونم اینه که یک بیانیه رسمی روی خروجی سایت قرار بدن و برنامه هایی که 2 تا دلقک توش بازی میکنن رو از جانب تمام هوادارهای داماش تحریم کنن و توی این بیانیه از تمام گیلانیان متعصب تقاضا بشه که برنامه های این دوتا دلقک (همین یارو با اون دلقک انزلی چی) تحریم بشه و هیچکس برنامه های اینها رو نبینه. حداقل 1000 تا خانوار تو این سایت این کار رو خواهند کرد. ضمنا موکدا مخالف هرگونه فحاشی به این موجودات حقیر هستم.[/quote:70ac80cbc1]

بسه به خدا - من خودم به همراه چند نفر تو fb خدمتش رسیدیم - حتی بهم پیام داد گفت به هر کی که میپرستین من قصد بدی نداشتم و تعصبی که به رشت دارم از شهر خودم یعنی آستارا هم بیشتره

گفتم پس چرا رفتی طرف تهرانیا - بازم قسم خورد با اینکه استقلال رو دوست دارم ولی در مقابل داماش چون مال شهر و استان خودمه طرف داماش رو دارم تو اون بازیم تو جمع صدا و سیماییها نشسته بودم نه استقلالیا

گفت چند روز انواع پیامهای فحاشی نسبت به من و خانوادم دارن تو fb برام میفرستم -گفت اشتباه کردم و عذر خواهیم کردم ولی صحبت بدون نیت من در مقابل این همه جفای از روی عمدی که خیلیا به رشت قابل مقایسه هست که دارید اینجوری بهم فحش میدید؟!

گفت اگه از عشق و علاقه ای که تو قلبم نسبت به رشت خبر داشتین هیچموقع بی رحمانه خودمو خانوادمو واسه یه اشتباه غیر عمد مورد انواع فحاشیا قرار نمیدادین!!

بابا میگم یارو اشتباه کرد سریعا عذرخواهی کرد - ما هم که هر چی تو دهنمون بود نثارش کردیم - دیگه بسه

دشمنامون رو اشتباه گرفتیم - توهینی که اون دلقک عنذلیچی به میرزا کرد اونم آگاهانه قابل مقایسه با این اشتباه سهوی این آقا هست؟!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:19 pm

[quote:afbf233c48="sepidroudi"][quote:afbf233c48="Inja-Rasht"][quote:afbf233c48="raincityboy"]نیما رهائی : دوستان و همشهریان من! چرا دارید در مورد من اینجور حرف میزنید وچرا زود قضاوت میکنید؟ منم مثل شماها به تیم داماش و شهر رشت تعصب دارم این حرفهایی که به من نسبت دادید لایق من نیست لایق کسانی است که در ورزشگاه فحاشی میکنند و ادب و فرهنگ رشت را زیر سوال میبرند باور کنید این عده به عمد میخواهند فضای ورزشی و فرهنگی را مسموم کنند و ما را بدنام. من در آن مصاحبه با طنز و شوخی حرف زدم به هیچ عنوان قصد توهین به همشهریانم را نداشتم و نخواهم داشت به هیچ عنوان طرف استقلال ننشسته بودم من عاشق شهر رشتم آیا بنظر شما ارزش داره که به خاطر فوتبال ناپاکی که در کل کشور در جریان اینجور به من حمله کنید و این توهینها را به من کنید؟ اگر مصاحبه من باعث دلخوری بعضی از دوستان و همشهریا شدم عذز خواهی میکنم ولی به خداوند مخلوقمان قسم میخورم رشت را دوست دارم خودم را همشهری شما میدانم و همه کسانی را که به من و خانوادم توهین کردن حلال نمیکنم تا روز قیامت چون خدا بهترین قاضی است و خدا بداند با آنها. خیلی دلم را رنجاندید من کم زحمت برای فرهنگ و هنر و شاد کردن دلهایتان نکشیدم اما حالا به خاطر فوتبال ناپاک اینگونه... حالا اگر باز هم راضی نشدید فقط من را فحش بدید خانواده ام بی تقصیرند

بچه ها انقدر حجمه انقاد ها و فحاشی ها به نیما رهائی زیاد شد که طرفد چند بار عذر خواهی کرد ماهم بهتر دیگه زیاد کشش ندیم ، کاری که باید میکردیم انجام دادیم و نشان دادیم که با هرکی که در استان نمک بخوره و نمکدون بشکنه چطوری رفتار میکنیم[/quote:afbf233c48]

چرا زیاد کش ندیم آبرار؟! بذار یکبار برای همیشه تو دهنی به یکی از این اجنبی ها بزنیم تا بقیه هم حساب کار دستشان بیاد. من یک حداقل انتظاری از مدیرای زحمت کش این سایت دارم اونم اینه که یک بیانیه رسمی روی خروجی سایت قرار بدن و برنامه هایی که 2 تا دلقک توش بازی میکنن رو از جانب تمام هوادارهای داماش تحریم کنن و توی این بیانیه از تمام گیلانیان متعصب تقاضا بشه که برنامه های این دوتا دلقک (همین یارو با اون دلقک انزلی چی) تحریم بشه و هیچکس برنامه های اینها رو نبینه. حداقل 1000 تا خانوار تو این سایت این کار رو خواهند کرد. ضمنا موکدا مخالف هرگونه فحاشی به این موجودات حقیر هستم.[/quote:afbf233c48]

بسه به خدا - من خودم به همراه چند نفر تو fb خدمتش رسیدیم - حتی بهم پیام داد گفت به هر کی که میپرستین من قصد بدی نداشتم و تعصبی که به رشت دارم از شهر خودم یعنی آستارا هم بیشتره

گفتم پس چرا رفتی طرف تهرانیا - بازم قسم خورد با اینکه استقلال رو دوست دارم ولی در مقابل داماش چون مال شهر و استان خودمه طرف داماش رو دارم تو اون بازیم تو جمع صدا و سیماییها نشسته بودم نه استقلالیا

گفت چند روز انواع پیامهای فحاشی نسبت به من و خانوادم دارن تو fb برام میفرستم -گفت اشتباه کردم و عذر خواهیم کردم ولی صحبت بدون نیت من در مقابل این همه جفای از روی عمدی که خیلیا به رشت قابل مقایسه هست که دارید اینجوری بهم فحش میدید؟!

گفت اگه از عشق و علاقه ای که تو قلبم نسبت به رشت خبر داشتین هیچموقع بی رحمانه خودمو خانوادمو واسه یه اشتباه غیر عمد مورد انواع فحاشیا قرار نمیدادین!!

بابا میگم یارو اشتباه کرد سریعا عذرخواهی کرد - ما هم که هر چی تو دهنمون بود نثارش کردیم - دیگه بسه

دشمنامون رو اشتباه گرفتیم - توهینی که اون دلقک عنذلیچی به میرزا کرد اونم آگاهانه قابل مقایسه با این اشتباه سهوی این آقا هست؟!!![/quote:afbf233c48]

هرکسی مختار عمل خودشه برادر. شما هم مختاری هرجور خواستی عمل کنی تو یک جمع آراء اکثریت تعیین کننده عمله. اونایی که به این یارو فحاشی کردنم آدمای بی فرهنگ و عقب مونده ای هستن که باعث میشن امثال اینی که نمیدونن از کجا در اومدن فرصت خودنمایی پیدا کنن. یارو اومده یک اکثریت رو مورد تمسخر و تهمت قرار داده بعد شما میگی بسه دیگه؟؟؟!!!!!!!!!! واقعا متاسفم چون همین طرز فکر هست که باعث این اتفاقات میشه. اون انزلی چی وجودش نداره تو رشت زرت و پرت کنه چون میدونه خون خودش و هفت جدش پای خودشه ولی این ترک ... تو شهر خودمون حرف گنده تر از حد خودش و 7 جدش زده مطمئنا هرجایی دستم برسه ریشه ی هرچی نمک به حرام رو میزنم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:42 pm

در تایید فرمایشات آقای خرمی عزیز ؛ من فکر می کنم اگه یک مصاحبه تو 90 انجام بده و بگه من اشتباه کردم و منظورم چیز دیگه ای بود ؛ خیلی خوب میشه ... هرچند که مطمئنم فرده پوس از این اتفاق به نفع خودش استفاده می کنه و میگه " خیلی اذیتش کردن بنده خدا رو و از اینجور حرف ها ... "
در کل به نظرم کسی نباید به خانواده اون بنده خدا توهین کنه ... و اصلا توهین کردن درست نیست ... وقتی می تونیم ادعای فرهنگ داشته باشیم که بتونیم به بدترین شکل با هم بحث کنیم ولی توش توهینی نباشه ...
متاسفانه اون برنامه 90 خیلی رشت و داماش رو کوبید که این مصاحبه توش هیچ ارزشی نداشت ولی نمی دونم چرا همه این رو داریم بزرگ می کنیم ؟!؟!؟
مصاحبه ای که میگه تیم اول رشت سپیدرود هست و کلا یار کشی و خط کشی کرده بین سپیدرود و داماش یا میگن اگه به سپیدرود کمک نشه به کی بشه و .... !!! در حالیکه برای بچه های داماش ( حداقل بچه های این سایت ) ، سپیدرود و داماش فرقی نداره و مهم پیشرفت رشت و رشتی هست ...
یا مصاحبه های مسئولین استقلول که دیگه گفتن نداره ...
یا تصاویری که آقای گزارشگر با مزه 90 از پشت رختکن گرفته و می خواد رشت رو نا امن نشون بده و میگه اتوبوس تا جلوی در اومد !! در حالیکه نمیگه ساختار عضدی طوری هست که با موتور هم از در ورودی بری تو ، می تونی بری تو رختکن و اگه اونجا اتوبوس اومده دلیل بر نا امنی رشت نبوده که می خواستن القا کنند ؛ که متاسفانه تونستند راحت به بیننده تلقین کنند که چون رشت و عضدی برای مهمان امنیت نداره ، اتوبوس میاد تا جلوی در و حریف رو میبره .... حداقل گزارشگر که اونجا بود باید این رو میفهمید ولی نفهمید شاید هم فهمید و خودش رو به نفهمی زد !!! اینجا باید مسئولین میومدن رو خط و می گفتند این ساختار ورزشگاه هست ... و میکس زونی رو هم که در گوشه ساختمان رختکن در نظر گرفتن باز هم همین نتایج رو به همراه داره ... این دفعه باید اتوبوس رو بیرون ورزشگاه بذارن تا حساب کار دستشون بیاد

دوباره بگم اگه آقا نیما میومد و میگفت فحاشی بوده ، قابل قبول بود ( از لحاظ مصاحبه ای و رسانه ای ) ولی اینکه با نمایش و گرفتن گوش و ول کردن و از این دست کارها بود ، زیاد صورت خوشی نداشت ... ولی از نظر من در مقابل هجوم دشمنان بیرونی و بیگانه ، این هیچ هست و [size=24:9d79a5f270][color=red:9d79a5f270]حتی ارزش وقت گذاشتن نداره[/color:9d79a5f270] [/size:9d79a5f270]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:54 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:49 pm

[quote:daea0a07f4="raincityboy"]نیما رهائی : دوستان و همشهریان من! چرا دارید در مورد من اینجور حرف میزنید وچرا زود قضاوت میکنید؟ منم مثل شماها به تیم داماش و شهر رشت تعصب دارم این حرفهایی که به من نسبت دادید لایق من نیست لایق کسانی است که در ورزشگاه فحاشی میکنند و ادب و فرهنگ رشت را زیر سوال میبرند باور کنید این عده به عمد میخواهند فضای ورزشی و فرهنگی را مسموم کنند و ما را بدنام. من در آن مصاحبه با طنز و شوخی حرف زدم به هیچ عنوان قصد توهین به همشهریانم را نداشتم و نخواهم داشت به هیچ عنوان طرف استقلال ننشسته بودم من عاشق شهر رشتم آیا بنظر شما ارزش داره که به خاطر فوتبال ناپاکی که در کل کشور در جریان اینجور به من حمله کنید و این توهینها را به من کنید؟ اگر مصاحبه من باعث دلخوری بعضی از دوستان و همشهریا شدم عذز خواهی میکنم ولی به خداوند مخلوقمان قسم میخورم رشت را دوست دارم خودم را همشهری شما میدانم و همه کسانی را که به من و خانوادم توهین کردن حلال نمیکنم تا روز قیامت چون خدا بهترین قاضی است و خدا بداند با آنها. خیلی دلم را رنجاندید من کم زحمت برای فرهنگ و هنر و [color=red:daea0a07f4][size=18:daea0a07f4]شاد کردن دلهایتان نکشیدم[/size:daea0a07f4][/color:daea0a07f4] اما حالا به خاطر فوتبال ناپاک اینگونه... حالا اگر باز هم راضی نشدید فقط من را فحش بدید خانواده ام بی تقصیرند

بچه ها انقدر حجمه انقاد ها و فحاشی ها به نیما رهائی زیاد شد که طرفد چند بار عذر خواهی کرد ماهم بهتر دیگه زیاد کشش ندیم ، کاری که باید میکردیم انجام دادیم و نشان دادیم که با هرکی که در استان نمک بخوره و نمکدون بشکنه چطوری رفتار میکنیم[/quote:daea0a07f4]

من وقتي اين دلقك رو ميبينم اشك از چشمام سرازير ميشه :دي
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:13 pm

Inja-Rasht واسه من متاسف نباش عزیز دل چون چیزای مهم دیگه ای واسه تاسف خوردن هستش!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:23 pm

لینک صفحه فیس_بوک آقای هنربند.../9/
بیاید نظراتتون رو مستقیما بهش منتقل کنید...
http://www.*.com/Nima.Rahayi

به جای ستاره لطفا تایپ کنید فیس_بوک...

پ.ن:
حمزه هم یه حال اساسی بهش داده...
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:29 pm

[quote:8a9320f000="sepidroudi"]Inja-Rasht واسه من متاسف نباش عزیز دل چون چیزای مهم دیگه ای واسه تاسف خوردن هستش!!![/quote:8a9320f000]

واسه شما اظهار تاسف نکردم. قصدم توهین نیست. از این جهت اظهار تاسف کردم که معمولا ما رشتیا تا آخر یک پررو رو ادب نمیکنیم و زود گذشت میکنیم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:36 pm

اگه زمان به عقب برگرده و برنامه نود دوباره پخش بشه و رو به رویی ملیون ها نفری که نودُ تماشا میکنند بگه غلط کردم ! اون موقع هست که من میبخشمش
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:44 pm

من نظرم تغییر کرد ببخشید کشش بدید /12/ :wink:

البته بگم کش دادن این موضوع باعث بزرگنمایی این اقا میشه ولی از همه عزیزان ممنون که اتحاد خودمون نشون دادیم تا دیگه هیچ کس جرئت چنین دلقک بازی در برنامه زنده 90 نداشته باشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان