توسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:42 pm
در تایید فرمایشات آقای خرمی عزیز ؛ من فکر می کنم اگه یک مصاحبه تو 90 انجام بده و بگه من اشتباه کردم و منظورم چیز دیگه ای بود ؛ خیلی خوب میشه ... هرچند که مطمئنم فرده پوس از این اتفاق به نفع خودش استفاده می کنه و میگه " خیلی اذیتش کردن بنده خدا رو و از اینجور حرف ها ... "
در کل به نظرم کسی نباید به خانواده اون بنده خدا توهین کنه ... و اصلا توهین کردن درست نیست ... وقتی می تونیم ادعای فرهنگ داشته باشیم که بتونیم به بدترین شکل با هم بحث کنیم ولی توش توهینی نباشه ...
متاسفانه اون برنامه 90 خیلی رشت و داماش رو کوبید که این مصاحبه توش هیچ ارزشی نداشت ولی نمی دونم چرا همه این رو داریم بزرگ می کنیم ؟!؟!؟
مصاحبه ای که میگه تیم اول رشت سپیدرود هست و کلا یار کشی و خط کشی کرده بین سپیدرود و داماش یا میگن اگه به سپیدرود کمک نشه به کی بشه و .... !!! در حالیکه برای بچه های داماش ( حداقل بچه های این سایت ) ، سپیدرود و داماش فرقی نداره و مهم پیشرفت رشت و رشتی هست ...
یا مصاحبه های مسئولین استقلول که دیگه گفتن نداره ...
یا تصاویری که آقای گزارشگر با مزه 90 از پشت رختکن گرفته و می خواد رشت رو نا امن نشون بده و میگه اتوبوس تا جلوی در اومد !! در حالیکه نمیگه ساختار عضدی طوری هست که با موتور هم از در ورودی بری تو ، می تونی بری تو رختکن و اگه اونجا اتوبوس اومده دلیل بر نا امنی رشت نبوده که می خواستن القا کنند ؛ که متاسفانه تونستند راحت به بیننده تلقین کنند که چون رشت و عضدی برای مهمان امنیت نداره ، اتوبوس میاد تا جلوی در و حریف رو میبره .... حداقل گزارشگر که اونجا بود باید این رو میفهمید ولی نفهمید شاید هم فهمید و خودش رو به نفهمی زد !!! اینجا باید مسئولین میومدن رو خط و می گفتند این ساختار ورزشگاه هست ... و میکس زونی رو هم که در گوشه ساختمان رختکن در نظر گرفتن باز هم همین نتایج رو به همراه داره ... این دفعه باید اتوبوس رو بیرون ورزشگاه بذارن تا حساب کار دستشون بیاد
دوباره بگم اگه آقا نیما میومد و میگفت فحاشی بوده ، قابل قبول بود ( از لحاظ مصاحبه ای و رسانه ای ) ولی اینکه با نمایش و گرفتن گوش و ول کردن و از این دست کارها بود ، زیاد صورت خوشی نداشت ... ولی از نظر من در مقابل هجوم دشمنان بیرونی و بیگانه ، این هیچ هست و [size=24:9d79a5f270][color=red:9d79a5f270]حتی ارزش وقت گذاشتن نداره[/color:9d79a5f270] [/size:9d79a5f270]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
pedram_1367 در چهارشنبه دسامبر 12, 2012 5:54 pm .