[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - غریبه ای که سالهاست با ما آشناست

غریبه ای که سالهاست با ما آشناست

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

غریبه ای که سالهاست با ما آشناست

پستتوسط metall » سه شنبه دسامبر 11, 2012 10:50 am

فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی
تو شهر و خیابون و کوچه غریبه ای با ما زندگی میکنه غریبه ای که سالهاست با ما آشناست
همه جا هست تو هیچ جا نیست از کنارش رد میشیم ولی نمی بینیمش یا برامون مهم نیست که باشه یا نباشه
یه روز که داشتم از خیابون رد میشودم اتفاقی دیدمش منو شناخت رفتم پیشش حالشو پرسیدم. شروع کرد به گریه گفتم چی شده یک جمله گفت گیلکی تو شهر غریبست
..................................................................................................................................................
مردمی که اصل خودشون رو فراموش کرده و گیلکی حرف زدن رو بی کلاسی میدونن آیا شما این طور نیستید
آیده در باره ما چی قضاوت میکنه جوری شده که تعداد زیادی از مردم ما اصلا بلد نیستند که گیلکی حرف بزنن
هم شهری چه عیبی داره که همه جا گیلکی حرف بزنیم چه با دوستات و فامیل و هر مکانی دیگر آیا کلاس شما پایین میاد چه عیبی داره حتی اگه به یک رستوران شیک و یا فروشگاه رفتین گیلکی حرف بزنید خودتون مقایسه کنید چند درصد نصل جدید نمیتونن یا نمی خوان حرف بزنن

بیایم غریبه رو تو جمع خودمون بیاریم >> یاد بگیریم و یاد بدیم نذاریم نابود بشه که با این روند فعلی حتما نابود میشه
اگه این حرف ها رو قبول دارید پیمان ببندیم که همه جا و همیشه گیلکی صحبت کنیم
** خدا آن ملت را سروری داد که تقدیرش به دست خویش بنوشت به آن ملت سر و کاری ندارد که دهقانش برای دیگری کشت**
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه دسامبر 11, 2012 11:32 am

[color=black:6cc1ff026b][size=12:6cc1ff026b]زَبانِ گیلکی ، اَمی [b:6cc1ff026b]"زَبان مادری"[/b:6cc1ff026b] ایسه. [b:6cc1ff026b]آیا اَمی غیرَت ایجازه دِهِ چیزیَ کی اونِ دونبال سر کلمه "مادر" اَیِه ، خیانت بوکونیم؟ [/b:6cc1ff026b]"مهر مادری" "سرزمین مادری" "زبان مادری" و و و موتاسفانه اَ فَرهنگ غلط کی خانوادهانِ میان جا دَکِفته کی :"فارسی حرف بَزَن تا تی لهجه خرابَ نبه" ، "فارسی حرف بَزن تا بعد تَرَه مسخره نوکونید!"بوزرگترین خیانت به گیلان و گیلکی ایسه. [b:6cc1ff026b]گیلان زَکَن ، گیلکی هَوایَ بَدارید تا بَزین حسرت نوخورید. [/b:6cc1ff026b][/size:6cc1ff026b] [/color:6cc1ff026b]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » سه شنبه دسامبر 11, 2012 11:46 am

[b:c8df141260][color=black:c8df141260][size=13:c8df141260]فقط خَیَم هَنَ بگم کی خاک او آدم سر میانی کی ادعا کونه گیلکِ و نَتَنه گیلکی گب بزنه. تومام پوچِ آغوزَ مَنه. او پئر و مارانی کی خودشانِ ره گیلکی گب زنیدی و خوشانِ زَکَنِ مَرَه فارسی گب زنیدِ ره خیلی متأسفم! :( [/size:c8df141260][/color:c8df141260][/b:c8df141260]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » سه شنبه دسامبر 11, 2012 1:52 pm

پسران الان بفهمستيد كه بيشتر با خوشن زبان مادريا حفظ بوكونيد اما دختران فكر كونيد كه حتما با فارسي صحبت بوكونيد تا كلاس بداره درصورتي كه هَه گيلكيا اگر شيك و تميز صحبت بوكونيد خيلي هم جذابه و اَ مشكل از دو جنبه نشات گيره ايته افرادي كه گيلكيا خيلي بد صحبت كونيد هتو انگار بجار سر ايساييد اجور افراد با ايبچه خوشانه تكان بديد و گيلكيا خوش اهنگ تر و بسابسته تر گپ بزنيد و ديگري انكه رسانه هاي دله دزدي كه خواييد ماسكابازي بيرون باوريد و از امي زبان باستاني بوجور شيد مثلا در برنامه كودك شبكه تهران كه بعد از ظهران پخشا به ، به چه دليل از ايتا شخصيت گيلك به نام مسيب استفاده به كه مثلا كوچي زاكانا به خنده باوره ؟ همه با اعتراض بوكونيد تا اجور احمقان بي اصل و نسب در شبكه اي كه هيچ ربطي به گيلان ناره از امي زبان سوء استفاده نوكونيد . بعضيانه امرا اگر مدارا بوكونيم اوشان فكر كونيد كه امان جربزه ناريم پس بايد طوري اشنه به طرق مختلف خرفهم بوكونيم كه اگر اسم رشت و گيلان بامو خوشانه ماستانا كيسه ميان فوكونيد و كپچا دبديد به قول شاعر : مجري نود - كپچا دبد
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه دسامبر 11, 2012 4:03 pm

[quote:58277d0431="hamed3"][b:58277d0431][color=black:58277d0431][size=13:58277d0431]فقط خَیَم هَنَ بگم کی خاک او آدم سر میانی کی ادعا کونه گیلکِ و نَتَنه گیلکی گب بزنه. تومام پوچِ آغوزَ مَنه. او پئر و مارانی کی خودشانِ ره گیلکی گب زنیدی و خوشانِ زَکَنِ مَرَه فارسی گب زنیدِ ره خیلی متأسفم! :( [/size:58277d0431][/color:58277d0431][/b:58277d0431][/quote:58277d0431]
حامد جان فقط خواستم بگم که من دقیقا مصداق همان گیلکی هستم که نمی توانم به خوبی گیلکی حرف بزنم :wink: اینکه من و نسل من در چه شرایط فرهنگی و در دور ه ای بزرگ شدیم بحث مفصلی را می طلبد و اینکه آیا تنها به این دلیل که گیلکی نمی توانیم صحبت کنیم باید خود را غیر گیلانی بدانیم جای تامل دارد اینکه من 20 سال پیش دقیقا به مانند شما درباره زبان گیلکی فکر می کردم و اینکه شاید امروز به گونه ای دیگر فکر کنم هیچ از اصالت و افتخارم به گیلان و کوچه پس کوچه های نم گرفته اش کم نمی کند من با تو به یک اندازه عاشق گیلان هستیم حتی اگر من به فرانسه و یا ترکی استانبولی صحبت کنم حرف شما کاملا منطقی است که گیلک باید گیلکی صحبت کند اما این به معنی کم توجه ای به گیلان از دید آنان که گیلکی صحبت نمی کنند نیست دوست عزیزم برای نقد ظاهر افراد ( در اینجا زبان ) باید دوره زمانی و فرهنگی شهر رشت را در نظر گرفت و بعد قضاوت کرد . " تی چشم ر بیمیرم امی دیلم تی دیل منستن عاشق گیلانِِِ " زنده و سلامت باشی
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » سه شنبه دسامبر 11, 2012 7:20 pm

همونطور که دوستمون گفتن این قضیه بین دخترا خیلی شدید تره ، پسرا اونطور که من خودم بینشونم و دیدم سعی میکنیم یا با هم گیلکی صحبت کنیم یا اگرم نمیتونیم کامل صحبت کنیم از اصطلاحات و کلمات گیلکی مثل وابده ، تی جانا قوربان و..... استفاده کنیم ولی متاسفانه دخترای گیلانی براشون افت داره که حتی اگه گیلکی کامل بلد نیستن از اصطلاحات رایجش استفاده کنن که این خیلی آسیب رسان تره چون همینا در آینده میشن مادران بچه های گیلانی و به طبع این خصلت رو به بچه هاشونم انتقال میدن ............ البته خوشبختانه تو شهر های دیگه گیلان و انزلیچی ها وضع بهتره مثلا در شفت شما اگه دقت کنی متوجه میشی که 90 درصد مردم در کارای روزمره شون از گیلکی استفاده میکنن و حتی در انزلیچی پدری من در شفت وقتی میرم بچه های 6،5 ساله وقتی دارن با هم صحبت میکنن به گیلکیه ولی در رشت متاسفانه گیلکی داره از بین میره
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه دسامبر 11, 2012 9:03 pm

آبراران گيلكي هيچ وقت جي بين نيشه؛ شمه را قول دهم؛ فكر كونيد چه فارسي زبان رايج ببوسته گيلان ميين؟ چون كه زبان اداري و سازماني ايسه؛ هنا شمه ره بگم سردوسته؛ فدراليزم ايران ميين پور نزديكه؛ فقط دوارستيم به فدراليسم؛ او زمانه كه خودومان تصميم گيريم به چه زباني اموزش بيدينيم راديو تلويزيون بداريم و و و و \حتي او زما ايتا تورك جرات نوكونه خورا امش شهرميان كانديد شوراي شهر و مجلس بوكونه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 9:40 am

[quote:565cdfa848="Majid_Rasht"][quote:565cdfa848="hamed3"][b:565cdfa848][color=black:565cdfa848][size=13:565cdfa848]فقط خَیَم هَنَ بگم کی خاک او آدم سر میانی کی ادعا کونه گیلکِ و نَتَنه گیلکی گب بزنه. تومام پوچِ آغوزَ مَنه. او پئر و مارانی کی خودشانِ ره گیلکی گب زنیدی و خوشانِ زَکَنِ مَرَه فارسی گب زنیدِ ره خیلی متأسفم! :( [/size:565cdfa848][/color:565cdfa848][/b:565cdfa848][/quote:565cdfa848]
حامد جان فقط خواستم بگم که من دقیقا مصداق همان گیلکی هستم که نمی توانم به خوبی گیلکی حرف بزنم :wink: اینکه من و نسل من در چه شرایط فرهنگی و در دور ه ای بزرگ شدیم بحث مفصلی را می طلبد و اینکه آیا تنها به این دلیل که گیلکی نمی توانیم صحبت کنیم باید خود را غیر گیلانی بدانیم جای تامل دارد اینکه من 20 سال پیش دقیقا به مانند شما درباره زبان گیلکی فکر می کردم و اینکه شاید امروز به گونه ای دیگر فکر کنم هیچ از اصالت و افتخارم به گیلان و کوچه پس کوچه های نم گرفته اش کم نمی کند من با تو به یک اندازه عاشق گیلان هستیم حتی اگر من به فرانسه و یا ترکی استانبولی صحبت کنم حرف شما کاملا منطقی است که گیلک باید گیلکی صحبت کند اما این به معنی کم توجه ای به گیلان از دید آنان که گیلکی صحبت نمی کنند نیست دوست عزیزم برای نقد ظاهر افراد ( در اینجا زبان ) باید دوره زمانی و فرهنگی شهر رشت را در نظر گرفت و بعد قضاوت کرد . " تی چشم ر بیمیرم امی دیلم تی دیل منستن عاشق گیلانِِِ " زنده و سلامت باشی[/quote:565cdfa848]

اگه بلد نیستی میتونی یاد بگیری و به دیگران یاد بدی
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:18 pm

تو طرف ما كه قلعه رودخان هستيم بچه 4-5 ساله براحتي تالشي حرف ميزنه با لهجه شيرين خودش حتي تمام اهالي اون منطقه همه به تالشي صحبت ميكنن
حيف كه رشت اينطور نيست بسي جايه تائسف
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 6:31 pm

[quote:f373445899="everlasting-rain"]پسران الان بفهمستيد كه بيشتر با خوشن زبان مادريا حفظ بوكونيد اما دختران فكر كونيد كه حتما با فارسي صحبت بوكونيد تا كلاس بداره درصورتي كه هَه گيلكيا اگر شيك و تميز صحبت بوكونيد خيلي هم جذابه و اَ مشكل از دو جنبه نشات گيره ايته افرادي كه گيلكيا خيلي بد صحبت كونيد هتو انگار بجار سر ايساييد اجور افراد با ايبچه خوشانه تكان بديد و گيلكيا خوش اهنگ تر و بسابسته تر گپ بزنيد و ديگري انكه رسانه هاي دله دزدي كه خواييد ماسكابازي بيرون باوريد و از امي زبان باستاني بوجور شيد مثلا در برنامه كودك شبكه تهران كه بعد از ظهران پخشا به ، به چه دليل از ايتا شخصيت گيلك به نام مسيب استفاده به كه مثلا كوچي زاكانا به خنده باوره ؟ همه با اعتراض بوكونيد تا اجور احمقان بي اصل و نسب در شبكه اي كه هيچ ربطي به گيلان ناره از امي زبان سوء استفاده نوكونيد . بعضيانه امرا اگر مدارا بوكونيم اوشان فكر كونيد كه امان جربزه ناريم پس بايد طوري اشنه به طرق مختلف خرفهم بوكونيم كه اگر اسم رشت و گيلان بامو خوشانه ماستانا كيسه ميان فوكونيد و كپچا دبديد به قول شاعر : مجري نود - كپچا دبد[/quote:f373445899]

خیلی مرا خوش آیه او خاخورانی که گیلکی صحبت کونید...به واسطه می شغل من خیلی شم انزلیچی میانی...اویه اکثرا گیلکی گیلکی زنید و واقعا آدم لذت بره.

در مورد اعتراضم باید واقعا کوبنده ببه...تا حساب کار اشانه دست بایه...متاسفانه با فرهنگیه امان نتیجه عکس دره و اوشانه پرروتر کوداندره... :(
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 12, 2012 10:19 pm

شبکه بارانم موقصره. باید ایتا برنامه چاکونه ویژه آموزش گیلکی.
نه اَ سریالان کشکی منسان ای نفر تالشی گپ زنه ای نفر صوما سارایی اویتا لاهیجونی. آخرشم هیچی معلوم نیه
من خیلی وقت پیش به اَ موضوع فکر بوکودم. اگه ایتا موسسه آموزش زبان گیلکی با تبلیغات خب رشت درون بزنیم عالی بِ
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RainCityGirl » دوشنبه دسامبر 17, 2012 6:40 pm

سلام

اول بخاطر شيمي تاپيک تشکر کونم ولي بهتر بو که شيمي مطلب گيلکي بينويشته بيد.

از تعداد نظرات ا تاپيک ميان مشخصه که گيلکي ايه که (که همگي مطمئنا به خوشيني شهر و استان افتخار کونيدي ) خيلي غريبيه و تعداد کمي ايه نظر فدد.
شومان دِ بيدين گیلکی چقدر جوانان و نوجونان ا شهر و استان ميان غريبه بوبوبسته !!

مشکل اصلي که در 2-3 دهه اخير خيليان خوشين زَکَن همره فارسي حرف بزئيد انه که تلويزيون ملي در چند دهه اخير چي قبل انقلاب و چي بعد ان تا بَِتنست امي زبان مسخره بوکود و هيچ کي از ا استان به اشَن کار اعتراض نوکود!!
ولي وقتي تلويزيون ايته فيلم اصفهاني چکود و لهجه ي اصفهانيانَ خيلي غليظ نشان فده همه ي اصفهانيان اعتراض بوکوديد !!

چندي پيش در برنامه خوجيرشبان دو تا بازيگر خانم ا برنامه ميان دعوت بوکوديد که خوشين فيلمان میان گيلکي حرف زيد.
نکته جالب ان بو که وقتي مجري از اشَن بخواست که در برنامه گيلکي حرف بزند بوگوفتيد که نَتَنيم !!!!!
حتي اشن فيلمان هم که بازي بوکوده بيد نشان فده خيلي روان گيلکي حرف زيد که اونو دليل بوگفتيد که محليان او منطقه اشنه همرَه کمک کوديد!!!!
ننم اشن شعور خوشان مخاطب چقدر در نظر بيگيفته بيد که ا رفتار اون شب برنامه میان انجام بدد.

در هر صورت من فکر کونم تنها راهي که تنه ا مشکل ايبچه حل بوکونه آموزش اجباري گيلکي در مدارس ايسه که اميدوارم انه قانون ( تدريس زبان و گويش هاي محلي ) هر چي زودتر در ايران اجرا ببه.
و بعدي انه که هر کي از خودش شروع بوکونه مطمئنا خو اطرافيان رو تاثير نهه.

[quote:675b2b963a="Majid_Rasht"] اینکه شاید امروز به گونه ای دیگر فکر کنم هیچ از اصالت و افتخارم به گیلان و کوچه پس کوچه های نم گرفته اش کم نمی کند من با تو به یک اندازه عاشق گیلان هستیم حتی اگر من به فرانسه و یا ترکی استانبولی صحبت کنم حرف شما کاملا منطقی است که گیلک باید گیلکی صحبت کند اما این به معنی کم توجه ای به گیلان از دید آنان که گیلکی صحبت نمی کنند نیست [/quote:675b2b963a]
خب گيلکي ياد فگير. د از فرانسه که سخت تر نیه :wink:
[quote:675b2b963a="ali_damashi"]تو طرف ما كه قلعه رودخان هستيم بچه 4-5 ساله براحتي تالشي حرف ميزنه با لهجه شيرين خودش حتي تمام اهالي اون منطقه همه به تالشي صحبت ميكنن
حيف كه رشت اينطور نيست بسي جايه تائسف[/quote:675b2b963a]
فقط رشت ا مشکل نره. تمام شرق گيلانِِِ شهران و رشت و اطراف هتوييد.
[quote:675b2b963a="everlasting-rain"]پسران الان بفهمستيد كه بيشتر با خوشن زبان مادريا حفظ بوكونيد اما دختران فكر كونيد كه حتما با فارسي صحبت بوكونيد تا كلاس بداره[/quote:675b2b963a]
[quote:675b2b963a="ali73"]همونطور که دوستمون گفتن این قضیه بین دخترا خیلی شدید تره ، پسرا اونطور که من خودم بینشونم و دیدم سعی میکنیم یا با هم گیلکی صحبت کنیم[/quote:675b2b963a]
مگر شومان همه ي دختران جمع ميان ائسيد که اطويي با اطمينان حرف زنيد ؟ :D :wink:
بعد که ان همه به خودتان افتخار کونيد چرا خودتان فارسي بينويشتيد ؟!
خوجیرشبان برنامه هم خیلی مهمان آقا داشتی که بوگوفتید نتینید گیلکی حرف بزنید.

من الان ايته مدت ايسه که بيشتر گيلکي حرف زنم. حتي با مي دوستان.
مي دوستان هم از وقتي مَرَه بيده ئيد د مي همره گيلکي حرف زنيد.
پس هر کی اول از خودش شروع بوکونه .

ولي ا مدت متوجه بوبوستم که چقدر واژگان گيلکي متاسفانه از بین شوندره!

سرآخر هم میگم :
نماد کاربر
RainCityGirl
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 17, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_7 » دوشنبه دسامبر 17, 2012 10:01 pm

من چه کنم که پدر و مادرم نذاشتن گیلکی صحبت کنم ! برای گیلکی صحبت کردن بار ها تنبیه شدم !

بزرگ هم که شدم دیگه تو گیلان نبودم ! همه جا بر چسب پان گیل روم بود !

بارها و بارها تو شهرایی که بودم اجازه بی احترامی به کل شمال ایران رو به هیشکی ندادم ! حتی برای همین ملوانی که همه فحشش میدید تو عضدی اگه بدونید چقدر غیرتی شدم ! به هر حال از آستارا تا استر آباد برچسب رشت روشه! هر جا نشستم از تاریخ و افتخارات گیلان گفتم ! تو غربت اگه گیلک دیدم هواشو دادشتم! برا بالا بردن پرچم گیلان سر و دست شکوندیم و عرق ریختیم!

اما چه کنم ! از گیلک بودن فقط زبانش رو ندارم !

تو هر جمعی خواستم گیلکی صحبت کنم چون زبونم نمیچرخید مسخره میشدم !
اگه تک کلمه ها و جملات گیلکی هم گاهی استفاده میکردم ازم انتظار نداشتند و چپ چپ نیگام میکردن که چون تو تحصیل کرده ای نباید گیلکی استفاده کنی و میگفتند که از تو انتظار نیست!
-----------------------------------
راهی که به نظرم میرسه برا اینکه زبونمون مثل آذری ها و رازوی ها از بین نره! اول اینکه این فرهنگ های غلط و برچسب های غلط رو از زبان گیلکی برداریم !
ببفهمونیم که گیلکی برای لودگی نیست ! کسی که گیلکی صحبت میکنه عقب افتاده و امل نیست نیست!

خیلی وقتا تو رشت برای شاگردام سر کلاس دوست دارم گیلکی صحبت کنم و درس بدم !

البته شاید به زودی این کارو کردم ! خدا رو چه دیدی!
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 1:08 am

[color=black:86dec93d56]RainCityGirl از شیمی صحبتَن حَظ بوکودم. تی تعصبَ قوربان خاخور. ولی اَنی کی گید مدارس دورون آموزش بَدید به می نظر خیلی جالب نیه. رسانه تأثیر خیلی بیشتره. من گیلکی با لهجه رشتی دوس دَرَم. از کویَ معلوم تمام اَمی معلمان رشتِ شین بیبید؟ ماشالله همه از اطراف ویریشتید بَمویید رشت. لهجه یَنَم همِهتَه هَچَل هف رنگ! رشت نوگو؛ بوگو لندن![/color:86dec93d56]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:34 am

RainCityGirl خُبه كه انهمه به گيلكي تعصب داري اما كسي كه ديد تحليلگرانه و جامعه شناسانه به خو شهر بداره اونه ره محرزه كه اجور مسائلي كه بوگوفتم واقعيته . من كاملا واقفم كه خيلي از دختران ،كلاس نهن وسي خواهيد فارسي گپ بزنيد و هيچ لزومي ناره كه بديهياتِ وسي برهان رياضي باورم . البته انم دانم كه خيلي از دختران وقتي كه پيله تر بيد و ازدواج كونيد و زاي اوريد بيشتر تمايل به گيلكي گپ زِِِئن پيدا كونيد و به قول مولوي هركسي كو دور ماند از اصل خويش - باز جويد روزگار وصل خويش . انكه ديني من اكثرا فارسي كامنت نيويسم اونه واستيه كه دانم امي تيمه سايتا خيليان از استانهاي ديگر رصد كونيدي و اگر فقط گيلكي بينيويسم اوشن نفهميد در صورتي كه من چون اكثرا از امارهاي مثبت و تاريخچه امي تيم و مفاخر امي شهر نويسم پس با فارسي بينيويسم تا اوشن بدانيد كه امي ورجا با لُنگ تاوديد . حتي زماني كه نقد هم نويسم دو اسم رشت و داماشه ره مصونيت قائل بم چرا كه اَ دو تا امي هويتيد و هميشه با عزيز بيبيد.
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان