[quote:2e8dffa0b8="pedram_1367"][quote:2e8dffa0b8="majid13"][quote:2e8dffa0b8="meraj130"]خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که مانوئل ژوزه اسامی 7 بازیکن به نام های مهرزاد معدنچی، روح الله سیف اللهی، سعید قدمی، افشین اسماعیل زاده، سامان آقازمانی، شهاب گردان و غلامرضا رضایی را به مدیرعامل باشگاه اعلام کرده تا مقدمات تسویه حساب با آنها را فراهم کند و به جای آنها بتوانند چند بازیکن جدید را به فهرست سرخپوشان اضافه کنند.[/quote:2e8dffa0b8]
رضایی خوبها
باتوجه به برش عابدینی نسبت به تیم پس پس بعید نیست جذبش کنه![/quote:2e8dffa0b8]
مجید جان شوخیش هم درست نیست !
خوشبختانه راست ما قوی هست و در صورت مصدومیت یا محرومیت می تونیم از بازیکنانی مثل سهرابی و مهدوی هم استفاده کنیم . گرفتن بازیکنانی مثل رضایی واقعا هدر دادن پول هست ...
الان که دارم فکر می کنم با اومدن بوبکر ، برگشت آبشک ، جذب دفاع راست که قطعی شدن و احتمال جذب رحیمی و غلامی ؛ یکم تیممون شلوغ میشه ...
پس بهتره تو نیم فصل حسابی خونه تکونی کنیم یا اگر هم خونه تکونی نکردیم ، حاجی زاده و یکی از 2 تا دفاع راست های فعلی تکونی کنیم ... کیانی هم که رفت
اگه به امید خدا ابوذر برگرده و مثل این 2 تا خارجی ای که اومدن ، قرارداد 1.5 ساله ببنده ، ما تو هافبک چپ می تونیم از حاجتی استفاده کنیم و اگه غلامی بیاد ، میشه از بوبکر در چپ هم استفاده کرد ...
فکر نکنم تا الان اینقدر حرف های شرطی زده باشم !!! شرمنده

[/quote:2e8dffa0b8]
میدونم. ولی منم گفتم حالا که پولدار هستیم دیگه همرو جمع کنیم شاید یه روزی بدرد بخورند دیگه!

ولی بدور از شوخی از اونجا که خبر موثق دارم که دیگه غلامی رو نمیتونند جذب کنند احساس میکنم که توو پست حمله کمبودهایی داریم بخاطر همین گفتم رضایی.