[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه دسامبر 04, 2012 10:22 pm

[quote:d590eca9a9="majid13"]نظراتشون خیلی باحاله :wink:
http://video.varzesh3.com/video/%D8%AF% ... %A7%D9%84/[/quote:d590eca9a9]
چطور میشه تو این سایت نظر داد؟ باید عضو باشی؟
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه دسامبر 04, 2012 10:31 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... %B1%D8%AF-
تو سایت گل برین نظر بزارین
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 5:24 am

[quote:b08f0336e8="damash_fsz"]اقا اگه کسی فیلم کامل بازی رو داره بزاره.خیلی دوس دارم بدونم شعارامون از تلویزیون هم پخش شد یا نه[/quote:b08f0336e8]

ویدئوی بازی کامل داماش گیلان و استقلال:
http://footballitarin.com/video_page.php?id=3389

[b:b08f0336e8]ضمنا من بازی رو از تلویریون تماشا کردم (از خارج). شعارهای هواداران داماش و سنگ تمام گذاشتنشون برای حمایت از تیم به خوبی از تلویزیون مشخص و قابل شنیدن بود. دست شما و همه هوداران درد نکنه. رشتی و هر هوادار داماش آبراره![/b:b08f0336e8] :P :)
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 5:32 am

[quote:971109e0da="mostafa"][quote:971109e0da="damash_fsz"]اقا اگه کسی فیلم کامل بازی رو داره بزاره.خیلی دوس دارم بدونم شعارامون از تلویزیون هم پخش شد یا نه[/quote:971109e0da]

[b:971109e0da]ضمنا من بازی رو از تلویریون تماشا کردم (از خارج). شعارهای هواداران داماش و سنگ تمام گذاشتنشون برای حمایت از تیم به خوبی از تلویزیون مشخص و قابل شنیدن بود. دست شما و همه هوداران درد نکنه. رشتی و هر هوادار داماش آبراره![/b:971109e0da] :P :)[/quote:971109e0da]
لینک کار نمیکنه؟ 8O
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 5:35 am

[quote:a5d523dbc9="golsar-boy"][quote:a5d523dbc9="mostafa"][quote:a5d523dbc9="damash_fsz"]اقا اگه کسی فیلم کامل بازی رو داره بزاره.خیلی دوس دارم بدونم شعارامون از تلویزیون هم پخش شد یا نه[/quote:a5d523dbc9]

[b:a5d523dbc9]ضمنا من بازی رو از تلویریون تماشا کردم (از خارج). شعارهای هواداران داماش و سنگ تمام گذاشتنشون برای حمایت از تیم به خوبی از تلویزیون مشخص و قابل شنیدن بود. دست شما و همه هوداران درد نکنه. رشتی و هر هوادار داماش آبراره![/b:a5d523dbc9] :P :)[/quote:a5d523dbc9]
لینک کار نمیکنه؟ 8O[/quote:a5d523dbc9]

اگر اشتباه نکنم یو تیوب در ایران ف.ل.تر. هستش 8O
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:23 am

ماجدي: آقايان ادبياتشان را درست کنند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفـت: شخصيتي که درخشان از آن دم مي‌زند را روي سکو‌هاي ورزشگاه عضدي ديديم.

ميرشاد ماجدي در خصوص صحبت‌هاي حميد درخشان مبني بر اينکه استقلالي‌ها شخصيت اجتماعي خود را زير سؤال بردند،‌گفت: من زياد علاقمند نيستم جواب ايشان را بدهم چون ما قبل از مسابقه مستندات‌ خود را ارائه کرديم و همه چيز شفاف بود.

به گزارش فارس، وي افزود: بازي تمام شد،اما شخصيتي که ايشان دم از آن مي‌زند، را ما از روي سکوها ديديم. البته مردم شريف گيلان بسيار مؤدب هستند اما مسئولان داماش و درخشان که دم از شخصيت مي‌زنند باعث شدند تا کل استاديوم به استقلال فحاشي کنند. متاسفم که ايشان اين صحبت‌ها را مطرح کرده و نمي‌دانم سرمربي تيم داماش واژه شخصيت را چگونه معنا مي‌کند. فقط مي‌دانم خوراک آموزشي خوبي به هواداران داماش داده بودند.

سرپرست تيم استقلال با انتقاد از فحاشي تماشاگران گفت: توهين‌هايي که به کادر فني استقلال و بازيکنان مي‌شد اصلا خوب نبود و اميدوارم آقايان باشخصيت نحوه ادبيات خود را درست کنند، چون در اين فوتبال حرفه‌اي کار مي‌کنند.

وي در خصوص دلايل باخت استقلال به داماش گفت: اخراج ساموئل و زمين سفت ورزشگاه عضدي رشت مزيد بر علت شد که تيم ما نتيجه را واگذار کند البته ما روي تک اشتباه گل خورديم و [size=24:992645d5a7][color=red:992645d5a7]حتي زماني که 10 نفره بوديم داماش دفاع مي‌کرد اما قبول دارم که شکست براي استقلال خوب نيست. اين برد و باخت‌ها مي‌آيد و مي‌رود ولي چيزهايي به يادگار مي‌ماند که در ذهن مردم به صورت خوش باقي مي‌ماند.[/color:992645d5a7]
[/size:992645d5a7]
وي در خصوص تاخير پرواز استقلال از رشت به تهران گفت: متاسفانه پرواز با تاخير انجام شد ولي فکر مي‌کنم اگر به تهران هم دير برسيم آقايان هم بگويند ما دروغ مي‌گوييم و پرواز تاخير نداشته است.

ماجدي در پاسخ به اين سؤال که آيا بازيکنان به خاطر دو شکست متوالي جريمه مي‌شوند، گفت: آنها زحمت خود را کشيده‌اند و مي‌دانيد که ما نيروي انساني کم داريم و در بازي ديروز فقط ميداودي و ميثم حسيني را از نفرات بزرگسال روي نيمکت داشتيم.

وي در پايان در خصوص از دست رفتن قهرماني نيم فصل گفت: گفته بودم که به قهرماني نيم فصل جام نمي‌دهم و خودتان هم مي‌دانيد نيم فصلي وجود ندارد چون ما بايد براي مسابقات جام حذفي آماده شويم و عملا تعطيلاتي در کار نخواهد بود.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

دقیقا معنی دفاع رو نفهمیدم !! شاید او موقعیت هایی که چاووشی خراب کرد یا رحمتی گرفت جزو دفاع داماش حساب می شد !!!؟؟؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:29 am

جدیداً استقلالی ها خیلی حساس شدند.
در برنامه نود که فردوسی پور گفت شما سوار اتوبوس نمی شید مدیرعاملشون گفت بهم توهین شده و شما (فردوسی پور) صلاحیت صحبت با من را ندارید.
حالا هم میرشاد ماجدی میگه هوادارای داماش توهین کردند. منظورش شعار استقلال مافیاست؟؟؟؟
وگرنه شعارهای دیگه نظیر سیاست تبانی ..... خیلی کم داده شد.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:09 am

حرقهای حاجی شوالیه!!!!!!

*حميد درخشان روز گذشته گفت فدراسيون و شما شخصيت استقلال را زير سؤال برديد؟

من فکر مي‌کنم درخشان دچار اشتباه لپي شده که اين حرف را زده است چون اين هواداران روي سکوها بودند که با شعارهاي خود شخصيت اجتماعي داماش را زير سؤال بردند. يک پيروزي اين همه فحاشي ندارد و از دوست خودم متاسفم که اين همه جار و جنجال به راه انداختند. از عابديني که خودش زجر کشيده فوتبال است تعجب مي‌کنم که چه طور براي رسيدن به سه امتياز هم خود زني کرد و هم دوستان چندين ساله خود را زد. واقعا دست مريزاد. وقتي فيلم‌هاي فحاشي هواداران داماش را مي‌بينم مي‌گويم لعنت به ما که در اين فوتباليم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:24 am

قبل از هرچیزی تبریک بابت این پیروزی . /3/

صحبتهای این حاجی فتول هم در نوع خودش جالبه . پیشنهاد میکنم یه بخش خنده بازار تو سایت بزاریم تا این گلوله نمک با در کردن بمب خنده ساعات فراقت ما رو فراهم کنه. /10/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:30 am

زاكان سايت شاهد شمال خيلي جالب بينيويشته حتما بخانيد:

ژنرال در مقابل یاران میرزا به زانو در آمد…
http://www.shahedeshomal.ir/%DA%98%D9%8 ... %A2%D9%85/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:47 am

[quote:19796b175e="siabagh"]زاكان سايت شاهد شمال خيلي جالب بينيويشته حتما بخانيد:

ژنرال در مقابل یاران میرزا به زانو در آمد…
http://www.shahedeshomal.ir/%DA%98%D9%8 ... %A2%D9%85/[/quote:19796b175e]

فکر کنم بیشتر بچه ها قبلش تو سایت خودمون خونده باشند چون این تیتر و مطلب دیشب وارش اسپرت هست . :wink:

http://www.varesh-sport.com/1065-ژنرال-در-مقابل-یاران-میرزا-به-زانو-در-آمد...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:59 am

[quote:a3d861749e="pedram_1367"]دقیقا معنی دفاع رو نفهمیدم !! شاید او موقعیت هایی که چاووشی خراب کرد یا رحمتی گرفت جزو دفاع داماش حساب می شد !!!؟؟؟[/quote:a3d861749e]

مگه بقیه حرفهاش معنا داشت که این یه تیکه معنا داشته باشه؟! :roll:
بنده خداها ظرفیت باخت و بازی ضعیفشون رو نداشتند و دارند هپرا می گن .
اگر کسی می خواد تائیدیه بگیره که فحاشی ای صورت گرفته بهترین جا همین سایت ماست چون اکثریت بچه های ما اینقدر صادق و واقع گرا ( :roll: ) هستند که کوچکترین فحاشی ای رو تو سایت بهش اشاره می کنند و کافیه کمیته انضباطی به اینجا یه سر بزنه تا تعداد محرومیت هامون بیشتر بشه :D در نتیجه وقتی اینجا چیزی گفته نشده شما دریاب میزان عقده این افراد را .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:03 am

[quote:6b3258ae71="meraj130"]حرقهای حاجی شوالیه!!!!!!

*حميد درخشان روز گذشته گفت فدراسيون و شما شخصيت استقلال را زير سؤال برديد؟

من فکر مي‌کنم درخشان دچار اشتباه لپي شده که اين حرف را زده است چون اين هواداران روي سکوها بودند که با شعارهاي خود شخصيت اجتماعي داماش را زير سؤال بردند. يک پيروزي اين همه فحاشي ندارد و از دوست خودم متاسفم که اين همه جار و جنجال به راه انداختند. از عابديني که خودش زجر کشيده فوتبال است تعجب مي‌کنم که چه طور براي رسيدن به سه امتياز هم خود زني کرد و هم دوستان چندين ساله خود را زد. واقعا دست مريزاد. وقتي فيلم‌هاي فحاشي هواداران داماش را مي‌بينم مي‌گويم لعنت به ما که در اين فوتباليم.[/quote:6b3258ae71]

بشمار...
آره من میگم لعنت.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:17 am

دوستان ببخشید اینقدر دیر دارم پیام میزارم ولی از ته دلم خوشحالم به همه بچه های با غیرت تبریک میگم این پیروزی شیرینتر از عسل.بندگان خدا دیدن از هر لحاظ باختن دیگه گیر دادن به هوادارا آخه بی غیرت شما که این همه ادعا دارین تو بازهاتون 4هزار نفر بیشتر نمیاد حتما رو دمشون مونده که این همه طرفدار با وجود و با شخصیت دیدید که الان دارید شلوغ میکنید.زنده باد رشتی زنده باد آبرار
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:24 am

[quote:ec4413a7c5="MEHRDAD"][quote:ec4413a7c5="pedram_1367"]دقیقا معنی دفاع رو نفهمیدم !! شاید او موقعیت هایی که چاووشی خراب کرد یا رحمتی گرفت جزو دفاع داماش حساب می شد !!!؟؟؟[/quote:ec4413a7c5]

مگه بقیه حرفهاش معنا داشت که این یه تیکه معنا داشته باشه؟! :roll:
بنده خداها ظرفیت باخت و بازی ضعیفشون رو نداشتند و دارند هپرا می گن .
اگر کسی می خواد تائیدیه بگیره که فحاشی ای صورت گرفته بهترین جا همین سایت ماست چون اکثریت بچه های ما اینقدر صادق و واقع گرا ( :roll: ) هستند که کوچکترین فحاشی ای رو تو سایت بهش اشاره می کنند و کافیه کمیته انضباطی به اینجا یه سر بزنه تا تعداد محرومیت هامون بیشتر بشه :D در نتیجه وقتی اینجا چیزی گفته نشده شما دریاب میزان عقده این افراد را .[/quote:ec4413a7c5]

این نکته رو اصلاح کنم که منظورم این نبود که حرفاش درست بود بلکه من گفتم معنی دفاع کردن یک تیم با اون همه موقعیت گل ایجاد شده رو نفهمیدم !!!
به قول معروف فحاشی گفتی و کردی کبابم :
اما در مورد فحاشی دیگه بهتره چیزی نگیم !! چون تیم های تهرانی مخصوصا استقلول و پرسپولیسلول که جفتشون اینجا باختند ، اومدن و گفتند فحاشی هواداران ! حالا یکی یه انزلی چی داشت که بگه ملت به اون فحش دادن ، یکی نداشت و مسئولین مارو متهم کرد که مردم رو جوگیر کردند ...
این مسئله رو من توهین می دونم به تمام مردم گیلان که طرفدار داماش هستند و از شهر های مختلف میان واسه تشویق تیمشون ... یعنی چی ؟! یعنی ملت عقل و شعور ندارن یا اینقدر جوگیر هستند که شب قبل مسابقه یا با حرف های مسئولین تیم بخوان فحاشی کنند ؟؟ اصلا از برفرض 10000 ( قطعا بیشتر بود ) نفری که اومدن ورزشگاه ، چند نفر دسترسی به اینترنت و سایت های هواداری دارند که بخوان از طرف باشگاه تحریک بشن ؟! مگر اینکه مسئولین باشگاه ما راه افتاده باشن تو خیابان و نفر به نفر ملت رو تحریک کرده باشند که این یک رویای دست نیافتنی هست ... تو تلویزیون و رسانه ها هم که کسی نمیگه بیاین فحش بدین !
دفعه قبل ( بازی با پرسپولیس ) از طرف باشگاه بابت توهینی که اونا به ما کردند که تماشاگران داماش فحاشی کردند در حالیکه پدرمون در اومد تا تیم رو تشویق کنیم ؛ هیچ اقدامی انجام نشد ! یعنی آقای شیرینی اومد تو پر بیننده ترین برنامه تلویزیون و گفت هوادارهای داماش به ما دری وری گفتند !!! ولی مدیر عامل ما اون روز بیشتر به این شاکی بود که چرا تو رو نیمکت پرسپولیس هستی ؟!!!!!!!! تصور کنین همچین حرفی در مورد تراکتوری ها زده می شد ... چه اقدامی از طرف مدیرعاملشون انجام می شد ؟!؟؟ نمونه نزدیکش هم صحبت های مسئول تیم نفت آبادان بود که در جواب صحبت هفته قبل فردوسی پور که به تهامی گفته بود شما خیلی آبادانی هستی ( اشاره مستقیم به لاف زدن داشت ) ؛ خیلی قشنگ ایستاد و این حرکت رو محکوم کرد ...
حالا بحث تحریک مسئولین تیم هست ...
امیدوارم مسئولین به خاطر دفاع از حق خودشون ( نخواستیم هوادارها ) ، جنگ روانی اونا رو پاسخ بدن که همینطور هم هست یعنی چون به مدیران مربوط میشه حتما جواب میدن ... اما دفاع از هوادارها باید بگیر و نگیر داشته باشه ...

واسه همین هست که می گم این فصل مصاحبه های عابدینی در حمایت از هوادارها و تیم یکم [size=24:ec4413a7c5][color=red:ec4413a7c5]نوبر[/color:ec4413a7c5][/size:ec4413a7c5] شده :arrow: :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان