[quote:ec4413a7c5="MEHRDAD"][quote:ec4413a7c5="pedram_1367"]دقیقا معنی دفاع رو نفهمیدم !! شاید او موقعیت هایی که چاووشی خراب کرد یا رحمتی گرفت جزو دفاع داماش حساب می شد !!!؟؟؟[/quote:ec4413a7c5]
مگه بقیه حرفهاش معنا داشت که این یه تیکه معنا داشته باشه؟!
بنده خداها ظرفیت باخت و بازی ضعیفشون رو نداشتند و دارند هپرا می گن .
اگر کسی می خواد تائیدیه بگیره که فحاشی ای صورت گرفته بهترین جا همین سایت ماست چون اکثریت بچه های ما اینقدر صادق و واقع گرا (

) هستند که کوچکترین فحاشی ای رو تو سایت بهش اشاره می کنند و کافیه کمیته انضباطی به اینجا یه سر بزنه تا تعداد محرومیت هامون بیشتر بشه

در نتیجه وقتی اینجا چیزی گفته نشده شما دریاب میزان عقده این افراد را .[/quote:ec4413a7c5]
این نکته رو اصلاح کنم که منظورم این نبود که حرفاش درست بود بلکه من گفتم معنی دفاع کردن یک تیم با اون همه موقعیت گل ایجاد شده رو نفهمیدم !!!
به قول معروف فحاشی گفتی و کردی کبابم :
اما در مورد فحاشی دیگه بهتره چیزی نگیم !! چون تیم های تهرانی مخصوصا استقلول و پرسپولیسلول که جفتشون اینجا باختند ، اومدن و گفتند فحاشی هواداران ! حالا یکی یه انزلی چی داشت که بگه ملت به اون فحش دادن ، یکی نداشت و مسئولین مارو متهم کرد که مردم رو جوگیر کردند ...
این مسئله رو من توهین می دونم به تمام مردم گیلان که طرفدار داماش هستند و از شهر های مختلف میان واسه تشویق تیمشون ... یعنی چی ؟! یعنی ملت عقل و شعور ندارن یا اینقدر جوگیر هستند که شب قبل مسابقه یا با حرف های مسئولین تیم بخوان فحاشی کنند ؟؟ اصلا از برفرض 10000 ( قطعا بیشتر بود ) نفری که اومدن ورزشگاه ، چند نفر دسترسی به اینترنت و سایت های هواداری دارند که بخوان از طرف باشگاه تحریک بشن ؟! مگر اینکه مسئولین باشگاه ما راه افتاده باشن تو خیابان و نفر به نفر ملت رو تحریک کرده باشند که این یک رویای دست نیافتنی هست ... تو تلویزیون و رسانه ها هم که کسی نمیگه بیاین فحش بدین !
دفعه قبل ( بازی با پرسپولیس ) از طرف باشگاه بابت توهینی که اونا به ما کردند که تماشاگران داماش فحاشی کردند در حالیکه پدرمون در اومد تا تیم رو تشویق کنیم ؛ هیچ اقدامی انجام نشد ! یعنی آقای شیرینی اومد تو پر بیننده ترین برنامه تلویزیون و گفت هوادارهای داماش به ما دری وری گفتند !!! ولی مدیر عامل ما اون روز بیشتر به این شاکی بود که چرا تو رو نیمکت پرسپولیس هستی ؟!!!!!!!! تصور کنین همچین حرفی در مورد تراکتوری ها زده می شد ... چه اقدامی از طرف مدیرعاملشون انجام می شد ؟!؟؟ نمونه نزدیکش هم صحبت های مسئول تیم نفت آبادان بود که در جواب صحبت هفته قبل فردوسی پور که به تهامی گفته بود شما خیلی آبادانی هستی ( اشاره مستقیم به لاف زدن داشت ) ؛ خیلی قشنگ ایستاد و این حرکت رو محکوم کرد ...
حالا بحث تحریک مسئولین تیم هست ...
امیدوارم مسئولین به خاطر دفاع از حق خودشون ( نخواستیم هوادارها ) ، جنگ روانی اونا رو پاسخ بدن که همینطور هم هست یعنی چون به مدیران مربوط میشه حتما جواب میدن ... اما دفاع از هوادارها باید بگیر و نگیر داشته باشه ...
واسه همین هست که می گم این فصل مصاحبه های عابدینی در حمایت از هوادارها و تیم یکم [size=24:ec4413a7c5][color=red:ec4413a7c5]نوبر[/color:ec4413a7c5][/size:ec4413a7c5] شده