[quote:173555a4fc="MEHRDAD"][quote:173555a4fc="majid13"]MEHRDAD
درسته نظرسنجی رو باز گذاشتیم ولی برآیند نظرسنجی ها به نام سایت تموم میشه.
لطفا برای ایجاد چنین تاپیک مهمی قبلش هماهنگ کنید بعد ایجاد کنید!!
این تاپیک برای بررسی قفل شد .
خدایش معنی این حرکتو نفهمیدم!!!
مگه استغفرلله چیز +18 گذاشتم که اینطوری میگی! همه سایتهای هواداری همیشه از این مدل نظرسنجی ها میذارن ولی نمیدونم چرا اینجا ...

[/quote:173555a4fc]
وقتی قرار هست یک چنین نظرسنجی ای یک بار انجام بشه، نمی تونه بانظرشخصی یک نفر افراد انتخاب بشن. به عنوان مثال مرتضی ابراهیمی توی تمام بازیهای اخیر و نتایجش موثر بوده چرا نباید در کنار دیگر اسم ها قرار بگیره؟! لااقل حقش هست که اسمش باشه ولو اگر حتی یک رای نیاره.
اگر یک بازیکن حتی توی برهه ای تاثیرگذاری خودش رو نشون داده می تونه تو لیست نظرسنجی قرار بگیره .
کاربران اینجا یه کامنت میذارند بعضی ها میان به من میگن تو چنین چیزی نوشتی و حرفشون رو به من میزنند! حالا تو بیاتوضیح بده که قرار نیست هر چی تو فکر منه رو کاربر بنویسه و هر کس یه نظری داره مگه متوجه میشه طرف...چه رسید به این نظرسنجی!
از اونجایی که وارش اسپرت فروم محور هست ، برآیند نظرسنجی ها هم به نام سایت می خوره و نمیگن majid13 زده. به عنوان مثال همین نظرسنجی سال گذشته مهدوی کیا یا بهترین بازیکن نیم فصل و کل فصل .
هیچ سایت هواداری پرکاربری هم نظرسنجی بهترین بازیکن نیم فصل یا پایان فصل رو به عهده کاربران نمیذاره و مستقیما خودش انجام میده . حالا ما میگیم چه فرقی می کنه فقط تو این موارد کاربر یه هماهنگی بکنه بهت برمی خوره برادر؟! شما سوال بکن ما مخلصیم جواب میدیم ، نه اینکه بگی "نمیدونم چرا اینجا..."
[color=black:173555a4fc]پی نوشت : تاپیک بازشد [/color:173555a4fc].[/quote:173555a4fc]
برادر بسیجی اون کامنتو من زمانی دادم که فکر میکردم تاپیک به کلی قفل شد و همین باعث تعجبم شده بود.
در مورد انتخابها هم من یه چیزی میگم شماهم یه چیز دیگه. اگه قراره هر بازیکنی از جمله فرهانی (طبیعی که 100% 1رای هم نیاره) انتخاب بشه پس چرا محمد آبشک نشه!!!
حالا بیخیال برادر مهم نیست