[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mostafa » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:39 pm

[quote:2c6d45e4dc="hatam"]من دیگه صدام در نمیاد /10/

آقا دست همه ی بچه ها درد نکنه....همه عالی بودن ، عشق است داماش :P[/quote:2c6d45e4dc]

آبرار دست شما و همه هوادارن درد نکنه که امروز سنگ تموم گذاشتند. :P دست مریزاد.
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:45 pm

تبریک به همه خیلی حال داد خوشحالم از اینکه تونستیم حق مون رو بگیریم . و ممنوناز همه بازیکنا مربیا و تماشاگرا :D :P
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:47 pm

خدایی هروقت تشویق خوب باشه تیم نتیجه میگیره
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:48 pm

[quote:0519145070="mostafa"][quote:0519145070="hatam"]من دیگه صدام در نمیاد /10/

آقا دست همه ی بچه ها درد نکنه....همه عالی بودن ، عشق است داماش :P[/quote:0519145070]

آبرار دست شما و همه هوادارن درد نکنه که امروز سنگ تموم گذاشتند. :P دست مریزاد.[/quote:0519145070]

[color=black:0519145070]آبرارا قوربان
واقعا همگی سنگ تموم گذاشتن ، که البته وظیفه ی هوادارهای عاشق گیلان و داماش هم همینه...من که عشق میکنم تیمم همچین هوادارهای پر شوری داره :P[/color:0519145070]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:50 pm

واقعا درسته که میگیم:
قرمز و آبی ناریم.......................هرکی بایه ترکانیم
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:50 pm

بازی عالی بود ...

اما فکر می کنم اگه 11 نفره بودند ، ما می تونستیم گل های بیشتری بزنیم ...

باز هم سیستم نامناسبی انتخاب کردیم ! اما تعویض های بسیار درستی کردیم و با تبدیل به 4-2-3-1 تونستیم بازی رو دست بگیریم ...
دقیقا تعویض هایی کردیم که مشکلات تیم ما تو همون پست هاست ... یعنی دفاع راست و معضلی به نام حاجی زاده !
بردن سهرابی به دفاع راست خیلی درست بود /7/ و دمش گرم که با خستگی نیمه اول ناشی از سیستم اشتباه 4-3-2-1 ؛ باز هم با غیرت بازی کرد ...
آبشک رو هم که نگو ... هرچند اولش یکم جوگیر شده بود ولی کم کم خودشو پیدا کرد و چندین تا پاس [size=24:5784d05e32][color=darkblue:5784d05e32]آبشکی[/color:5784d05e32][/size:5784d05e32] فرستاد و شاهکارش هم پاس گلش بود ...
مهاجم خارجی هم خوب بود و دقیقا نقطه ضعف ما یعنی تک ضرباتی که ناشی به گل بشه رو مثل اینکه می تونه به راحتی حل کنه ...
دفاع هامون هم به جز سیاه بدون نقص بودند و سیاه هم مشکلش اینه که به هیچ وجه مغز بازی نداره !
مهدوی هم مثل همیشه مثبت و مفید و وزنه روحی و فنی و ... برای تیم و حاجی زاده هم /15/
ابراهیمی و چاووشی هم پر تلاش بودند ولی انتظارات ازشون بیشتر هست ! تجربه نشون داده گلهای ساده رو جفتشون نمی زنند و گل های مشکل رو عالی می زنند !!
جهانبخش هم که ستاره ای بدون قدرت بدنی بود که همین بدن ضعیفش پدر غول های استقلال رو در آورد /11/ /11/ /11/ از نکونام گرفته تا منتظری و صادقی /10/

[color=red:5784d05e32][size=24:5784d05e32]با باز گشت آبشک و جذب رحیمی و یک دفاع راست ، خدا نیم فصل دوم به داد لیگ برتر برسه[/size:5784d05e32] [/color:5784d05e32] /2/ /2/
آخرين ويرايش توسط pedram_1367 on سه شنبه دسامبر 04, 2012 3:00 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:51 pm

تازه رسیدم خونه....
وااااااااااااااااااااااای عجب حالی داد برررررررررررررررره :P :P :P
خدایا شکرت....
بچه ها از استادیوم تا گاز رو گذاشتن رو سرشون.... چه خبر بود تو خیابونای رشت.....

[color=red:d3a9fa3441][size=24:d3a9fa3441] ((((((((( رشت تمام زندگیه من ))))))))[/size:d3a9fa3441][/color:d3a9fa3441]
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:52 pm

درود بر همه...من باموم...
وای می حنجره سوج کونه...چی حالی بدا خودااااااااااااااااااااااااا..
عجب بازی کونه رشته دورون امی تیم...استقلوله لول بوگود بوخودا...
ایته حمله بدرد بوخورم نوکودید...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:53 pm

/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:57 pm

[b:a35d7bab8e]قلعه‌نويي: همه ايران براي باخت استقلال بسيج شده بود[/b:a35d7bab8e]

امير قلعه‌نويي معتقد است که همه ايران بسيج شده بود تا استقلال برابر داماش ببازد.

به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در نشست خبري پس از بازي با داماش گيلان که با باخت يک برصفر تيمش همراه بود بيان کرد: ابتدا به مردم خوب گيلان تبريک مي‌گويم به خاطر اين بردي که کسب کردند اما يک مطلبي را مي‌خواهم بگويم که شنيدنش بد نيست. تمام مردم ايران بسيج شده بودند تا داماشي‌ها اين بازي را ببرند. من به مردم خوب گيلان و کادر فني داماش تبريک مي‌گويم اما رفتارهايي که شد در شان فوتبال نبود. 20 دقيقه از زمان رسانه ملي را به اين موضوع‌ها اختصاص داديد که واقعا جاي تاسف دارد. همه ايران بسيج شده بودند تا ببازيم. مبارک‌شان باشد که باختيم.

وي ادامه داد: از شب گذشته جو را خراب کردند. به هر حال اينجا رشت است. رشت مرکز استان است و جاي تاسف داشت. فحاشي‌هايي که در طي بازي مي‌شد، مخصوصا در سمت راست جايگاه بسيار زشت بود. اين فحش‌ها براي مني که بچه نازي‌آباد هستم جاي تعجب داشت. البته بازي در داخل زمين، پاک بود و دو تيم بازي خوبي را انجام دادند. ما هم در دقايقي مي‌توانستيم به گل برسيم. اخراج ساموئل هم تاثيرگذار بود. با اين حال جناح چپ جايگاه خيلي آرام بود اما در طرف ديگر حرف‌هايي که زده مي‌شد جاي تعجب داشت.

وي همچنين درباره تعويق يک روزه بازي به دليل نرسيدن به موقع استقلالي‌ها به رشت تصريح کرد: داماشي‌ها در زمين خودشان بازي مي‌کردند و اين ما بوديم که اسير شديم و تعويق بازي در پايان به ضرر ما شد. ما در راه بوديم و داماش استراحت و تمرين مي‌کرد. چرا بايد جو بد عليه ما به وجود آيد. خواهشا به مردم اطلاع درست بدهيد. آيا الان که برديد خوب شد و جو ديگر بد نيست؟ آيا همه جو براي اين بود که اگر ببازيد ادامه بدهيد اما الان ديگر همه چيز حل شد و اوضاع خوب است؟

قلعه نويي اضافه کرد: ما از ساعت 3 بعدازظهر يکشنبه در فرودگاه بوديم و بعد از آن به خانه برگشتيم و سپس 7 صبح بيدار شديم و به رامسر رفتيم. در رامسر نيز اتوبوس خراب شد و ماشين‌مان را عوض کرديم. با اين وضع چه کسي ضرر کرد. اگر مستقيم به رشت مي‌آمديم 45 دقيقه‌اي مي‌رسيديم. به هرحال مملکت مشکلات خاص خودش را دارد و بعضي‌ها نيز در اين وضع کارهاي عجيبي مي‌کنند. به نظرم اطلاعات بد به عابديني داده‌اند. آقاي ماجدي به اتوبوسي که در رشت منتظر ما بود، گفت که ما نرسيديم، شما برويد آيا اين اشکال دارد؟ با به تعويق افتادن اين بازي هزينه ما يک روز بيشتر شد. تمريني که قرار بود از جمعه آغاز کنيم بايد از شنبه شروع شود. يک آدم عاقل به من بگويد که چه کسي ضرر کرد؟

قلعه‌نويي همچنين با بيان اينکه دو هفته پيش نيز برنامه استقلال عوض شد اما اعتراضي نکرد، افزود: قرار بود با پيکان بازي کنيم اما برنامه را عوض کردند و گفتند با گهر بازي کنيد. آيا ما حرفي زديم. بالاخره يک سري مشکلات در فوتبال ما وجود دارد. آيا ما قبل از بازي با پيکان بايد داستان درست مي‌کرديم که چرا برنامه ما را عوض کرديد؟

در ادامه نشست خبري نيز خبرنگاران درباره زمان تهران تا رشت از قلعه‌نويي سوال کردند که باعث ايجاد بحث و جدل بين خبرنگاران و سرمربي استقلال شد. خبرنگاران معتقد بودند که فاصله زماني تهران تا رشت چهار ساعت است اما قلعه‌نويي مسافت را به صورت جزئي و ريز محاسبه کرد و گفت که اين مسافت 4 ساعته طي نمي‌شود.

سرمربي استقلال همچنين درباره شرايط تيمش برابر داماش گيلان توضيح داد: زماني که ما 10 نفره شديم بازي را در نيمه دوم بستيم، همچنين يکي، دو موقعيت داشتيم تا به گل برسيم اما داماش روي کار انفرادي گل زد. به اعتقادم ما در ايجاد موقعيت مشکل داشتيم. همچنين ما تنها يک جلسه تمرين روي چمن مصنوعي عضدي برگزار کرديم که نمي‌شد.

سرمربي استقلال در ادامه با انتقاد از عملکرد گروه داوري توضيح داد: داور در اخراج ساموئل اشتباه کرد و يک پنالتي را روي برهاني نگرفت. همچنين روي کارت‌ها هم شک و شبهه ايجاد کرد. واقعا براي خودم جاي تعجب دارد که چرا آقاي ترکي به امين منوچهري و خسرو حيدري کارت زرد نشان داد؟ همچنين برخوردي بين ساموئل و ابراهيمي به وجود نيامد، چون خودم روي خط بودم و ديدم، با اين حال بايد به گروه داوري هم تبريک گفت.

وي همچنين درباره از دست دادن قهرماني نيم فصل تاکيد کرد: ما به هيچ عنوان قهرمان نيم فصل نداريم. ما صدرنشيني داريم که آن هم کل ايران از ديشب بسيج شده بودند تا آن را از دست ما درآورند.

قلعه‌نويي در پايان درباره برنامه‌هاي استقلال براي جذب بازيکن در نيم فصل عنوان کرد: طبيعتا دو باختي که در هفته‌هاي پاياني نيم فصل اول رقم خورد برايمان سخت است. ما مشکلاتي که هفته قبل داشتيم را مي‌دانستيم. من ليست بازيکنان مورد نياز را به آقاي فتح‌الله‌زاده داده و ايشان رايزني‌هايش را با مديران عامل باشگاه‌ها انجام داده است. قرار است چند بازيکن را جابه‌جا کنيم، همچنين يکي، دو بازيکن خارجي را هم براي تقويت تيم جذب خواهيم کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafa در سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:58 pm .
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:58 pm

خوروش: فتح‌الله‌زاده منطقي داشت جوابم رامنطقي مي‌داد

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: فتح‌الله‌زاده اگر منطقي داشت جواب من را منطقي مي‌داد.

رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد اينکه توانستند در پايان نيم فصل به مقام قهرماني برسند و آيا با وجود اختلاف 4 امتيازي تصور رقم خوردن چنين اتفاقي را مي‌کرد، گفت: 5 امتياز که چيزي نيست، ما 9 امتياز را هم جبران کرده بوديم. بالاخره شرايط تيم‌ها با سال قبل فرق مي کند. تيم ها به هم بسيار نزديک هستند و خوشحاليم که توانستيم در پايان فصل به عنوان صدرنشين باشيم.

وي افزود: البته قهرماني نيم فصل يک عنوان است و به صورت موقتي به تيم‌ها داده مي‌شود بايد سعي کنيم در ادامه مسابقات مدعي باشيم و در پايان جام را بالاي سرمان ببريم.

خوروش در مورد اينکه بر سر تعويق 24 ساعته بازي استقلال و داماش حواشي زيادي ايجاد شد، خاطرنشان کرد: ناراحتي ما به خاطر اين نبود که استقلالي‌ها نتيجه بازي را مي‌فهمند و خيلي راحت‌تر کار مي‌کنند بلکه در طول يک ليگ حوادثي به وجود مي‌آيد که گاهي به ضرر تيم‌ها مي‌شود، حوادثي مثل بارندگي، يخ زدن زمين. ممکن است براي هر تيمي اتفاق بيفتد. اين اتفاق اين بار به ضرر استقلال بود و آن ها بايد با اتويوس مي رفتند و سختي راه را تحمل مي کردند اما فدراسيون با تصميمي که گرفت باعث شد تا اين مشکل براي استقلال حل شود. سال قبل چنين مشکلي براي ما به وجود آمد و مجبور شديم با اتوبوس سفر کنيم.

خوروش در مورد صحبت‌هاي فتح الله زاده که اعلام کرده بود اين بار جواب خوروش را نخواهد داد، گفت: او اگر منطقي داشت جواب من را منطقي مي داد. اين صحبت آدم هايي است که غير منطقي حرف مي زنند. ديشب هم او در برنامه نود موضع خودش را مشخص کرد. صحبت هاي عابديني و او کاملا معلوم بود و مردم مي توانند به خوبي قضاوت کنند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafa در سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:59 pm .
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه دسامبر 04, 2012 2:58 pm

خوشحالی بیشتر من امروز به خاطر جو وحشتناک و سالم عضدی بود....اصلا فحشی بر علیه شهرک همسایه داده نشد....هوادارها امروز ککوولاااک کردنددد....
انصافا تشویق ها آلمانی بود /23/ /23/
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 3:04 pm

من امروز کلاس نرفتم و بحتمال زیاد این درس پرت... ولی تی /16/ /16/ /16/
خدارو شکر. هم اس اس هم پس پس بترکانییم
غیرت بچه رشتی همـــــــیــــــــــنــــــــــه /11/ /11/ /11/ /11/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 3:04 pm

می‌خواهم داماش در جمع 5 تیم اول باشد
درخشان: مسئولان استقلال شخصیت اجتماعی این تیم را زیر سؤال بردند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم داماش گیلان گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال شخصیت اجتماعی این تیم را زیر سؤال بردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید درخشان پس از پیروزی یک بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: شناخت خوبی از استقلال داشتم. می‌دانستم استقلال همیشه بزرگ است و هیچ چیز از بزرگی آن کم نمی‌کند. استقلال بازیکنان و کادر فنی قوی دارد و بازی سختی مقابل این تیم داشتیم. بازیکنانم را از نظر روحی برای یک بازی سخت آماده کرده بودم. آنچه مهم بود این که بتوانیم از نظر تاکتیکی بر حریف غلبه کنیم و نقاط قوت حریف را کنترل و از نقاط ضعفش استفاده کنیم.

وی افزود: ‌از بازیکنانم تشکر می‌کنم، کارهای تاکتیکی را به خوبی انجام دادند. در نیمه اول باید گل می‌زدیم و فرصتی به استقلال ندادیم. در نیمه دوم هم موقعیت‌های گلزنی زیادی هم از دست دادیم با این حال از گرفتن این سه امتیاز خوشحالم و بازیکنانم برای این پیروزی تلاش زیادی کردند. هر چند موقعیت‌های گلزنی زیادی را خراب کردیم ولی با همین یک گل هم سه امتیاز را گرفتیم و نشان دادیم می‌توانیم کارهای بزرگتری در آینده انجام دهیم.

سرمربی داماش در مورد گل نزنی مهاجمانش گفت: همیشه مربیان در این زمینه مظلوم واقع می‌شوند و باید جوابگوی گل نزدن آنها باشند اما اختلاف یک بازیکن 10 میلیون دلاری با یک بازیکن دیگر در همین است که آن بازیکن 10 میلیونی فرصت‌ها را گل می‌کند و از دست نمی‌دهد. بازیکنان ما همگی بازیکنان خوبی هستند. من از افشین چاووشی هم راضی هستم با اینکه فرصت‌های گلزنی زیادی را از دست داد و باید با تمرین بیشتر یاد بگیریم که این فرصت‌ها را از دست ندهیم. ممکن است وقتی یک مهاجم 5 فرصت گلزنی را از دست می‌دهد به تیمش ضربه بزند زیرا امکان داشت در موقعی که بازی مساوی بود، استقلال از یکی از فرصت‌های استفاده می‌کرد.

درخشان در مورد اینکه استقلالی‌ها معتقدند علیه آنها جوسازی شده است و آنها شکست خورده‌اند، گفت: من این سؤال را اینگونه جواب می‌دهم. مسئولان فدارسیون و مدیر عامل استقلال تصمیم‌های غلطی در مورد این باشگاه گرفتند و با به موقع نرساندن تیم به رشت شخصیت اجتماعی استقلال را زیر سؤال بردند و چهره این تیم را نزد مردم رشت خدشه‌دار کردند. مسئولان استقلال با چنین تصمیمی به خودشان ضربه زدند آنها اگر درست تصمیم می‌گرفتند و استقلال به موقع به رشت می‌آمد برایشان بهتر بود هر چند آنها با این کارشان به ما هم ضربه زدند زیرا من بازیکنان را برای روز بازی از نظر روحی آماده کرده بودم و وقتی استقلال نیامد آنها می‌گفتند اجازه بدهید به خانه‌هایمان برگردیم زیرا استقلال نمی‌آید.

وی تصریح کرد: من دوباره تلاش کردم بازیکنان را از نظر روحی و روانی برای این بازی مهم آماده کنم. بازیکنان استقلال بعد از لغو پرواز به خانه‌هایشان رفتند پس جو را استقلال درست کرد ما که پروازی نداشتیم که بخواهیم حریف را نگران کنیم. آنها با به موقع نیامدن خود به رشت مردم این شهر و ما را نگران کردند.

سرمربی داماش در مورد برنامه‌اش در نیم فصل گفت: تعطیلی نداریم باید در جام حذفی بازی کنیم و پس از آن هم لیگ دور برگشت شروع می‌شود. یکسری از بازیکنان از ما جدا می‌شوند و دو سه بازیکن هم جذب می‌کنیم.

درخشان در مورد اینکه «کوه »مهاجم خارجی تیم را از ابتدا در ترکیب نگذاشت، گفت: این بازیکن از کشوری دیگر و با آب و هوایی متفاوت به تیم ما آمده و هنوز شرایط آشنایی با تیم را نداشت اما قوانین و فوتبال حرفه‌ای را می‌داند به همین خاطر او را در نیمه دوم به میدان فرستادم. هر چند در ابتدای حضورش در میدان کمی گیج بود ولی بعد از 5-6 دقیقه خودش را پیدا کرد و با یک کنترل خوب یک گل سه امتیازی زد. او برای هماهنگ شدن با تیم به زمان نیاز دارد.

وی افزود: ‌من می‌خواهم از محمد آبشک هم تشکر کنم او که بعد از مدت‌ها دوری، به تیم برگشت بازی با کیفیتی ارائه کرد و در گرفتن سه امتیاز نقش مهمی داشت.

درخشان در مورداینکه با استفاده از آبشک و کوه ریسک کرد،‌گفت: قطعا ریسک کردم، یک مربی باید ریسک کند. اگر نتیجه نمی‌گرفتیم اولین سؤال‌ها این بود که چرا آبشک و کوه را بازی دادی. من این ریسک را کردم و بازیکن خارجی را مقابل تیمی که برای قهرمانی می‌جنگد به میدان فرستادم تا خودش را ارزیابی کند و به آبشک اعتماد به نفس دادم. بازیکنان ما اگر بتوانند خواسته‌های مرا در زمین به خوبی اجرا کنند مقابل تیمی به مشکل نمی‌خوریم.

درخشان در مورد جایگاه داماش در پایان فصل گفت: من رده‌های پایین جدول را دوست ندارم و در تیمی بازی کردم که همواره یا اول بوده یا دوم. می‌خواهم داماش را به جمع 5 تیم بالای جدول برسانم زیرا لیاقت و توانایی‌اش را دارد.

وی در مورد هدفش در جام حذفی گفت: جام حذفی فرصت خوبی است هدف ما قهرمانی است البته در این جام تیم‌های بزرگ هم حذف می‌شوند اما اگر شانس با ما یار باشد برای قهرمانی تلاش می‌کنیم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه دسامبر 04, 2012 3:04 pm

سلام جاقالان
آقا حالی داد ... مطمئن بودم داماش میبره.. خدا شکرت حق به حقدار رسید
گلوم درد میکنه اینقدر داد زدم ولی دمش گرم .............
تبریک میگم به همه /3/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان