[quote:0b85a30148="MAZIYAR"][quote:0b85a30148="pedram_1367"]تمام مصاحبه ها یکطرف ، صحبت های عابدینی یکطرف ...
نمی دونم چرا این قبیل صحبت ها از عابدینی نوبر شده ؟!؟!؟!؟ در حالیکه همین پارسال خیلی پر صحبت تر و قلدرتر از امسال بود ...
تجربه نشان داده این قبیل حمایت های عابدینی ، همیشه شان داماش رو در رسانه ها بالا نگه داشته ... شما کافی هست قیافه فردوسی پور رو در هنگام ترکوندن توپ پر عابدینی به یاد بیارین که باعث شد اونطوری به شوالیه

گیر بده ....
همه این ها در چند دقیقه استفاده از فن بیان هست که جو رو متشنج کنه هر چند که حق با ما بود
امیدوارم ادامه دار باشه

[/quote:0b85a30148]
دقیقا باهات موافقم پدرام جان
عابدینی این قدرت بیان و سیاستش بوده که تونسته جز مدیرهای موفق کشور نام بگیره و حتی امروز وقتی آقای الماس خاله پیش استاندار رفت به عابدینی زنگ زد و عابدینی باهاش صحبت کرد.
به نظر من اگر در مورد ضدیت برنامه نود با داماش هم عابدینی ورود کنه خیلی مشکلاتمون حل میشه و خودت هم به نکته درستی اشاره کردی بعد از صحبت های هواداران،وقتی عابدینی اومد پشت خط یه آرامشی به من شنونده تزریق شد و اگر دقت کرده بودید فتح الله زاده جفت کرده بود و با اینکه عابدینی جملات تندی رو برای فتح الله زاده به کار برد کاملا جفت کرده بود و حرصش رو روی عادل خالی کرد(حقش بود تا حالیش بشه این سوگولی های تهران ارزش حمایت ندارند)
در مرحله دوم هم که بحث عضدی به میان امد عابدینی با مهارت بی عرضگی و سنگ اندازی مسئولین استان رو جمع کرد و به نامه سزمان لیگ اشاره کرد.
وقتی صحبت های فتح الله زاده رو شنیدم بیشتر به ابهت مدیرعامل تیمم افتخار کردم ولی به قول پدرام و بقیه بچه ها ای کاش بیشتر از این قدرتش استفاده کنه تا قوت قلبی برای هواداران بشه[/quote:0b85a30148]
متاسفانه این فصل فقط در یک یا دو مرحله عابدینی همون عابدینی قدیم بود .... نمی دونم چرا !! از اول این فصل این موضوع برای من خیلی عذاب آور بود و هست ... همونطوری که گفتم امیدوارم تکرار بشه