[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 11:45 am

[size=24:40f345d3a9][color=red:40f345d3a9]می‌خواهند تیم‌های تهرانی را اول کنند[/color:40f345d3a9]

[color=blue:40f345d3a9]خوروش: صحبت فدراسیون عصاره فکری طرفداران استقلال است[/color:40f345d3a9][/size:40f345d3a9]

[size=12:40f345d3a9][color=black:40f345d3a9]رسول خوروش در مورد تعویق 24 ساعته بازی استقلال و داماش گیلان عنوان کرد: ما شدیدا به این تصمیمی که فدراسیون گرفته معترض هستیم. نمی دانیم سازمان لیگ این قانون ها را از کجا می آورد.

وی افزود: فصل گذشته در سردترین روز ایران درحالی که پروازمان از تهران به رشت لغو شده بود و هوا برفی و جاده لغزنده بود فدراسیون مجب
ورمان کرد با اتوبوس خود را به انزلی برسانیم. چطور سال گذشته قانون این اجازه را به ما نداد تا با 24 ساعت تاخیر مسابقه خود را برگزار کنیم؟

سرپرست تیم سپاهان تاکید کرد: ما با جان خود بازی کردیم و درحالی که اتوبوس در جاده سر می خورد به سمت رشت رفتیم. مگر شب گذشته در جاده ها کولاک بود و یا راهداری اعلام کرد راه ها بسته است که استقلال با اتوبوس خود را به رشت نرساند. این باشگاه یک شب تا صبح فرصت داشت تا به رشت برود. اگر بحث خطرناک بودن جاده است سال قبل برای ما جاده خطرناک نبود؟

خوروش ادامه داد: تصمیمی که فدراسیون گرفته بر خلاف آیین نامه سازمان لیگ است. وقتی تیمی نمی تواند خود را به شهر مسابقه برساند باید 3 بر صفر بازنده اعلام شود. راه برای استقلال باز بوده است. این تصمیم فدراسیون غیر حرفه ای است و می خواهند با چنین کارهایی تیم های تهرانی را اول کنند.

سرپرست تیم سپاهان با اشاره به اینکه فرصت ارسال نامه اعتراضی به فدراسیون را نداشته اند، گفت: فدراسیون با این تصمیمی که گرفته تمرکز تیمی سپاهان را بهم زده است. از هیچی ناراحت نمی شویم جز بی عدالتی. بازیکنان می گویند چطور سال قبل ما را مجبور کردند خود را به رشت برسانیم اما امسال استقلال را مجبور به این کار نکردند. من از بهروان مصاحبه ای خواندم که گفته خستگی راه باعث شده تا تصمیم بگیرند بازی با 24 ساعت تعویق برگزار شود و اگر این صحبت از سوی بهروان حقیقت داشته باشد باید بگویم که چنین صحبتی عصاره فکری طرفداران دو آتشه استقلال است و نباید از زبان اهالی فدراسیون زده شود.

خورش در ادامه این گفت و گو در مورد اینکه گفته می شود باشگاه سپاهان در نامه رسمی به پرسپولیس خواهان جذب شهاب گردان شده، گفت: صحت ندارد. اگر کسانی که این خبر را منتشر کرده اند نامه ای از سپاهان دارند رو کنند.

وی در مورد وضعیت هادی تامینی و احمد جمشیدیان نیز گفت: تکلیف تامینی بعد از بازی امروز مشخص می شود و جمشیدیان هم در جلسه ای با رحیمی تصمیم گرفت در سپاهان بماند.[/color:40f345d3a9][/size:40f345d3a9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 11:52 am

شعار واسه بازی
کفاشیان --ها ها ها --فدراسیون خنده هاهاها (منظور هاههاها خنده تمسخر آمیز)
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 11:57 am

[size=24:6fe1b7d8bf][color=red:6fe1b7d8bf]جهنم عضدی در انتظار انتقام از دردانه های پایتخت نشین[/color:6fe1b7d8bf][/size:6fe1b7d8bf]

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:00 pm

دوستان جو کاملا مثبتی به نفع ما و علیه استقلالی ها بوجود اومده و با تغییر زمین بازی دیگه دهنشوم باز نکردند به یاری خدا با یک برد شیرین خاطره خوبی برای اس اس سوراخ به جا میذاریم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:19 pm

سپاهان یک به صفرجلویه فرداباید رو دم این کیسه کشابذاریم وببریم تاباباخت مقابل داماش سوزش ازدست دادن صدرجدول روبکشن :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط habib50 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:23 pm

[quote:d6f8f48b12="habib50"]سلام دوستان
من سپاهانی هستم و اومدم چندتا نکته رو بهتون بگم
اول اینکه مقابل تیم کیسه براتون آرزوی موفقیت می کنم نه برای اینکه رقیب ماست و از شکستش خوشحال می شیم بلکه به خاطر اینکه واقعا این دوتا تیم سوگلی پایتخت منفور شهرستانی ها هستند و من آرزوی قلبیم هست که همه تیم های شهرستانی اونارو ببرن چون سالهاست نه فقط تو فوتبال که در همه ی زمینه ها حق بقیه مردم ایران را می خورن و وقتی می ری تهران به قول مجید بصیرت انگار وارد یه کشور دیگه شدی. شما ببینید طرفداری و حمایت از این تیم های سوگلی چقدر است که وقتی برای جام حذفی با ما بازی دارن از طریق رسانه ملی بیانیه تیم لنگ برای دعوت هواداران به ورزشگاه خونده می شه یا بازی ما تو مرحله یک چهارم آسیا به خاطر یه سریال پخش نمی شه اما تیمهای سوگلی خودشون اگه با یه تیم محلی و به صورت دوستانه هم بازی داشته باشن به صورت مستقیم پخش می کنن اما خدابه ما عزت داد و چند سالی هست که اساسی حالشونو گرفتیم حتی تو این دوسالی که از نظر بودجه دست کارخانه های صنعتی رو بستند که همین هم دسیسه ای از طرف دوستداران این تیم ها بود و برعکس دست سردارهاشونو باز گذاشتن که هر بازیکنی رو اراده کنه بگیره بازم داریم حالشونو می گیریم. دوستان اگه ما می گیم ما سپاهانیم و حالا حالاها قهرمان نه اینکه به خودمون مغرور باشیم بلکه این شعار فردوسی پور سوز و لنگی و کیسه ای سوزه و فقط با این شعار داریم خوار و ذلیلشون می کنیم و انتقام همه ی ظلم هائی که در حق شهرستانی ها روا داشتنو ازشون می گیریم
دوم اینکه ازشون نترسین باور کنید اونا از پارسال هم ضعیف تر هستند و فقط اسم استقلال رو یدک می کشن اگه حالا می بینید بالاتر از ما هستند به خاطر تقییرات زیاد و نوسانات ما بوده نه قدرت اونا و خواهید دید چطور دوباره می کشیمشون پائین چون هیچی نیستن فقط احساس می کنم به خاطر مسائل سیاسی از بالا دستور اومده امسال خیلی هوای این تیم های سوگلی را داشته باشن شما فقط کافیه بازی ذوب و لنگ را با دقت نگاه کنید یا تو همین بازی آخر ما و کیسه. تو بازی ما و شما پشت 18 خطا شد تو برنامه نود گفت پنالتی بوده و تو بازی فولاد و کیسه هم پشت 18 خطا شد و تو برنامه نود گفت خطا نبوده حالا کاری نداریم که واقعا کدومش درست بود کدوم نبود اما تفاوت تو اینه که برا کیسه خطای مشکوک روی خط 18 پنالتی گرفته می شه برای ما خطای مشکوک روی خط 18 ضربه آزاد اعلام می شه
بگذریم اگه ازشون نترسین راحت اونارو می برین البته به شرطی که داور مثه بازی ما با کیسه به نفعشون نباشه
و سوم اینکه تو حرفای قبلیتون دیدم شما سر مربی تیمتون اختلاف نظر دارین چون من طرفدار سپاهان هستم بدون جانبداری خاصی می خوام در مورد مشکل اساسی تیمتون یه نظری بدم که به خاطر اینکه نباید حالا به این مسائل دامن بزنید باشه برا بعد از بازیتون با کیسه
یه چیز تو کامنتهای شما دیدم اونم این بود که یکی از دوستان به 1000 نفر تماشاگر ما که برا دیدن بازی رفته بودن اشاره کرده بود در جواب این دوستمون باید بگم این هم یکی از ظلم هائی هست که در حق ما کردن مخصوصا از اون سالی که قهرمان شدیم عمدا ورزشگاه نقش جهان را اول به مخروبه تبدیل کردن و بعد هم رهاش کردن خود من و برادرام همیشه می رفتیم ورزشگاه همون روزا که تو نقش جهان بازی می کردیم بعضیو وقتا تا 35 هزارتا پر می شد و دیگه ظرفیت داشت اما تو این سه چهار سال که مجبوریم 45 کیلومتر از شهر بریم بیرون یک بار بیشتر نرفتم ورزشگاه. اونا به طور عمد اینکارو کردن که جلوی پیشرفت مارو بگیرن وگرنه حالا صبر کنید وقتی ورزشگاه نقش جهان ساخته شده ببینید چند نفر از بازی ها استقبال می کنن
به امید موفقیت و پیروزی داماش و یاد سپیدرود رشت به خیر[/quote:d6f8f48b12]
[color=brown:d6f8f48b12]سلام بر دوستان گلم امیدوارم حالتون خوبه باشه و تحملتون در مقابل این همه تبعیض زیاد
از مهمون نوازیتون واقعا ممنونم و باید بگم واقعا شرمنده ی لطف و محبتتون شدم
همونطور که روز اول گفتم این تیم های حمومیا (کیسه و لنگ) سوگلی فدارسیون هستند و دیدید چقدر راحت بازیشونو عقب انداختن و جالب تر اونکه درخواست کرده بود کلا بازی بیوفته برا بعد از نیم فصل و خوشبختانه همه ی مردم ایران به این تبعیض ها واقف شدند و این تیم ها تو بیشتر شهرها منفور واقع شدند
یکی از دوستان گفته بود وقتی کیسه تو اصفهان بازی داره نصف ورزشگاه طرفداران کیسه هستند باید در جواب بگم در مقابل ذوب آهن شاید اینطور باشه اما در مقابل سپاهان هرگز اینطوری نیست شاید به جرات می تونم بگم در مقابل سپاهان یک پنجم یا کمتر هم باشن و همون تعداد هم به خاطر اینه که استان ما تو مرکز واقع شده و اولا استان مهاجر پذیری هست و غیر بومی زیاد داره مخصوصا خود فولادشهر که بیشتر مهاجر هستند و در ثانی از شهرهائی مثل یزد چهارمحال قم و ... که تیم ندارن و مجبور هستند یا آبی باشن یا قرمز خودشونو به اصفهان می رسونن و این اجتناب ناپذیره اجازه بدین نقش جهان کامل بشه و توش بازی بشه دقیقا بهتون آمار می دم. یکی دیگه از دوستان گفته بود بودجه سپاهان هم زیاد اما می دونن چطور خرج کنن این تا زمان قلعه نوعی صدق می کرد اما دوساله واقعا بودجه ما محدود شده و دید که رحیمی هم تو برنامه نود به رویانیان گفت ما یک سوم شما هزینه کردیم امثال غیر از خلعتبری که با مبلغ بالائی آوردیمش کسانی مثل جلال حسینی بنگر احمدی رو به خاطر درخواست مالی بالاشون از دست دادیم فکر کنم سپاهان حدود 20 میلیارد بودجه داشته که البته تیم های مختلفی تو رشته های مختلف داره و این پول متعلق به همه ی اون تیم هاست
در هر صورت خدارو شکر ما تا اواخر نیمه دوم یک بر صفر جلو هستیم و انشاالله شما هم فردا جواب این تبعیض های علنی رو با بردن کیسه خواهید داد
به امید موفقیت داماش سپاهان و همه ی تیم های لایق شهرستانی[/color:d6f8f48b12]
نماد کاربر
habib50
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:00 am

پستتوسط habib50 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:27 pm

* خوروش:
- تصمیمی که فدراسیون گرفته بر خلاف آیین نامه سازمان لیگ است. وقتی تیمی نمی تواند خود را به شهر مسابقه برساند باید 3 بر صفر بازنده اعلام شود. راه برای استقلال باز بوده است. این تصمیم فدراسیون غیر حرفه ای است و می خواهند با چنین کارهایی تیم های تهرانی را اول کنند.
- من از بهروان مصاحبه ای خواندم که گفته خستگی راه باعث شده تا تصمیم بگیرند بازی با 24 ساعت تعویق برگزار شود و اگر این صحبت از سوی بهروان حقیقت داشته باشد باید بگویم که چنین صحبتی عصاره فکری طرفداران دو آتشه استقلال است و نباید از زبان اهالی فدراسیون زده شود.

* عابدینی:
- از فدراسیون کفاشیان توقعی غیر از تصمیمات این چنینی نداریم. رفتارهای تبعیض آمیز و عنادورزانه فدراسیون در چنین مواردی خودش را نشان داده و باعث نگرانی اهالی فوتبال می‌شود.
- استقلال تیم وزارت ورزش است. برای تیم وزارت ورزش كه باخت سه بر صفر نمی‌زنند و علیه آن رای صادر نمی كنند. آقای بهروان به عنوان رئیس سازمان لیگ اگر از این تیم‌ها مراقبت نكند، پس انتظار دارید از كدام تیم‌ها مراقبت كند؟ با هر ابزاری كه می‌توانند، از استقلال حمایت می‌كنند.
فدراسیون هم دنبال بقای خودش است. می‌خواهد پوست موز را از زیر پایش بردارد. 4 تا باج هم به وزارت ورزش بدهند، شرایطشان بهتر می‌شود! به همین دلیل به تیم وزارت ورزش حال دادند!

* درخشان:
- یک تیمی دلش نمی خواهد به سفر برود ان وقت بدون اینکه با حریفش هماهنگ کنند ، بازی را لغو می کنند. از این باحال تر تا حالا دیده بودید؟
- من اگر جای سپاهان بودم امروز بازی نمی کردم چون بازی شان باید همزمان باشد. هر تیمی به بازی های حساسش که رسید اقلا یک بار این حق را دارد که زمین و زمان را بهانه کند و بازی اش را به تعویق بیاندازد و برود برای خودش خانه.
- اگر دوست دارند که استقلال به زحمت نیفتد، ما حاضریم همین الان با اتوبوس به تهران بیاییم و عصر در تهران با دوستان بازی کنیم. کتباً هم می نویسیم که ما میزبان بودیم تا خدای ناکرده استقلالی ها نه خسته شوند و نه به زحمت بیفتند. تا حالا نشده بود در یک بازی به استقلال ببازم اما این بار به لطف دوستان برای اینکه جایی برای دلخوری نماند از همین حالا حاضرم 3 امتیاز را هدیه کنم !

* الماس‌خاله (رییس هیات فوتبال گیلان)
- استقلالی‌ها از نفوذ خودشان استفاده کردند و با این حرکت فدراسیون را زیر سؤال بردند. تنها تیم‌هایی که می‌توانند این کار را انجام دهند استقلال و پرسپولیس هستند.
- بعد از این اتفاق فتح‌الله‌زاده مصاحبه کرده و می‌گوید در شأن ما نیست که با اتوبوس به رشت سفر کنیم. ایشان به ما فخر می‌فروشد و به نوعی تیم‌هایی مثل ما را تحقیر می‌کند که می‌گوید در شأن ما نیست با اتوبوس سفر کنیم! برای خودم متأسفم که در این فدراسیون کار می‌کنم. فدراسیون با این حرکت به آنها باج داد، داماش حق دارد مقابل استقلال بازی نکند.

* رویانیان
- خوب به یاد دارم در زمانی که اجلاس سران عدم تعهد در تهران برپا بود و ما برای سفر به اهواز، مشکل پرواز داشتیم. مسوولان محترم سازمان لیگ در مصاحبه‌های خود گفتند تیم پرسپولیس با قطار یا اتوبوس به اهواز برود، حال فاصله تهران تا اهواز کجا و فاصله تهران تا رشت کجا؟ در این بخش هم دوباره تصمیم متناقض گرفته شد.
- این اتفاقات در شرایطی روی می‌دهد که ما اتفاقات سال گذشته مبنی بر تغییر ناگهانی دربی جام حذفی را از یاد نبرده‌ایم. اینکه چگونه به ناگاه تاریخ بازی عوض شد تا پرسپولیس با خیل مصدومان و محرومان راهی آن بازی شود.
نماد کاربر
habib50
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:37 pm

شعار دوطرفه قرمز و آبی ناریم....
شعار وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله...همونی که تو یازی با لنگ بلافاصله حسین گلمونو زد.
فقط تو را خدا شعارها رو زود قطع نکنیم...
عدد 4 معروفم سعی میکنم بیارم با خودم...

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:50 pm

با لغو این بازی بیشترین ضرر واسه من شد. لعنت به این ته رونیها.
من که دیگه فردا رو نمیتونم بیام. البته بازی قبلم گفتم ولی با هزار بدبختی خودمو رسوندم ولی اینبار... 8O
جای ما رو خالی کنید /3/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:56 pm

[quote:5ec0d3cd19="armin_damash"]تورو خدا هر کی رو می تونید بیارید ورزشگاه فردا باید ابروی استقلال بره داماش شهر باران

رحمتی دسکشت کو

یاراهای ...........کو[/quote:5ec0d3cd19]

به شدت مخالفم...

این تو پیج ‏‎FC Damash Guilan بود...به نظرم خیلی جالب بود

هوشیار باشیم
یکی از دلایلی که بازی استقلال رو می خواستند سردار جنگل بندازند ، اتفاقات بازی ملوان تو عضدی بود .
حالا که دوباره بازی عضدی افتاده و همه خوشحالیم ،
بد نیست این رو در نظر داشته باشیم که هر گونه غفلتی از جانب ما هواداران در این بازی هم می تونه منجر به محرومیت بشه و هم دوباره بهانه دست مسئولین بدیم که بازی های حساس بعدی رو تو سردار جنگل برگزار کنند .
پس ، همه با هم ، نود دقیقه تشویق بی امان پسران شهر باران ، بدون هیچ گونه فحاشی و حاشیه
به امید پیروزی پسران شهر باران

خدایی دیگه ازین به بعد اصلا فحش ندید...حتی بازی با ملوان
مثل چند بازیه گذشته که واقعا فحاشی ها به صفر رسیده.ام متاسفانه زوم رو بازی های مهمه که باید بیشتر هم رعایت کنیم.

من دیروز از آقای الماسخاله شنیدم که واقعا دلش پر بود.
حق هم داشت.گفت این همه زحمت کشیدیم تو بازی با ملوان و اون همه فحاشی!!! بازتاب اون بازی واقعا همرو ناراحت کرده بود...
امیدوارم از گذشته درس خوبی گرفته باشیم...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه دسامبر 03, 2012 12:58 pm

بدون شرحش قشنگتره :wink:

نثار تیمای تهرانی و شخص شخیص فتل و روباهیان 8)
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه دسامبر 03, 2012 1:14 pm

اقا امروز داماش تمرین نداره تو عضدی
لطفا جواب سریع
/6/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 03, 2012 1:21 pm

امروز داماش ساعت دو تمرین داشت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 03, 2012 1:31 pm

[color=black:eb10be118f]از ابتدا بگویید می‌خواهیم سه امتیاز را به استقلال بدهیم
عابدینی: آقایان از جغرافیای ایران سر در نمی‌آورند/ چرا به شعور مردم توهین می‌کنید

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان معتقد است استقلالی‌ها برای این که به موقع در رشت حاضر شوند می‌توانستند 24 ساعت زودتر برای پرواز اقدام کنند.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره به تعویق افتادن بازی داماش با استقلال عنوان کرد: لحظاتی پیش به ما اعلام کردند که بازی به تعویق افتاد، اما این مهم نیست. مهم این است که آقایان به شعور مردم توهین می‌کنند. مگر کسی از رامسر به رشت می‌آید؟ آن هم رشتی که نه برف می‌آید و نه باران. فقط یک مقدار هوا مه آلود است که آن هم در خود شهر وجود دارد.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان ادامه داد: برای این اتفاقات متاسفم. اگر می‌خواهید دروغ بگویید به مردم توهین نکنید. مردم شب گذشته در همین مسیر بوده‌اند و صدها اتومبیل این راه را آمده‌اند. می گویید پرواز لغو شد. پس چرا زودتر اقدام نکردید؟ آیا همین بساط برای تیم‌های دیگر هم به وجود می‌آمد؟

عابدینی همچنین درباره اظهار نظر درخشان مبنی بر این که امروز (دوشنبه) در زمین بازی حاضر می‌شوند، توضیح داد: ابتدا باید داور هم در زمین باشد تا ما در زمین حاضر شویم. ما که ابزار دیگری به جز قانون نداریم،‌ اما همین قانون به دست افرادی افتاده که بی‌قانون هستند. ما قانون را می‌فهمیم، اما آقایان بی‌قانونند. وقتی پروازمان برای انجام بازی با تیم سپاهان لغو شد، آقایان به اجبار گفتند که با اتوبوس بیایید و ما هم بلافاصله پس از این که به اصفهان رسیدیم، در زمین حاضر شدیم. آن وقت آقایان می‌گویند که مسافت چهار ساعته را از رامسر می‌آید. به اعتقادم آنها یا از جغرافیای ایران سر در نمی‌آورند یا این که می‌خواهند به خرد مردم توهین کنند. از همان ابتدا بگویید که می‌خواهیم سه امتیاز را به استقلال بدهیم، دیگر چرا این بساط را به راه انداخته‌اید.

وی ادامه داد: چطور گروه داوری از روز گذشته در رشت حضور دارد؟ اصلا چه کسی گفته که ناظر بازی باید به همراه تیم بیاید. من واقعا از این کارها تعجب می‌کنم. بحث استقلال و پرسپولیس هم مطرح نیست، بلکه بحث بی‌خردی در فوتبال است. من با این همه بی‌قانونی و عدم رفتار منطقی مانده‌ام که چه بگویم.[/color:eb10be118f]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه دسامبر 03, 2012 1:33 pm

مرسی اقا مازیار /13/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade