[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meraj130 » جمعه نوامبر 30, 2012 3:45 pm

قائم مقام باشگاه راه آهن از کنار گذاشتن سه بازيکن از فهرست تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
[ليست مازاد راه آهن؛ رزاقي‌راد، کعبي و اميري]

کاظم اماني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد شايعه کنار گذاشتن سه بازيکن از فهرست تيم فوتبال راه آهن در نيم فصل، گفت: يکشنبه جلسه‌اي با علي دايي داريم و قرار است در اين جلسه فهرست بازيکنان مورد نظرش را به ما بدهد. فهرست تيم راه آهن تکميل است و اگر بخواهيم 2-3 بازيکن در نيم فصل جذب کنيم بايد به همين اندازه بازيکن از فهرست تيم خارج شوند.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود محمدرضا ماماني، ايمان رزاقي و حسين کعبي از فهرست راه آهن کنار گذاشته مي‌شوند، گفت: اين اسامي به طور شفاهي مطرح شده‌اند. ضمن اينکه نام ماماني در اين فهرست شفاهي نيست ولي نام رزاقي‌راد، کعبي و علي اميري مطرح شده‌ است. با اين حال تا جلسه يکشنبه هيچ چيز قطعي نيست.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه نوامبر 30, 2012 4:13 pm

حسين كعبي به نظر من ميتونه دفاع راست خوبي براي ما بشه اما گر چه فروغ گذشته رو نداره ولي به از كوشكي و سياه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط shahriargil » جمعه نوامبر 30, 2012 4:44 pm

علی امیری هم دسته یک امی بازیکن بو وبازیکن خبی ایسه اگه نتانستیم غلامی باوریم داماش از می نظر گزینه ی خبی ایسه.
نماد کاربر
shahriargil
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه نوامبر 30, 2012 7:41 pm

دوستان این بازیکن برزیلی امروز که دفاع راست هست اسم و مشخصاتش چی هست؟
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه نوامبر 30, 2012 7:53 pm

[quote:b59b2c8fbe="mohammadrashti22"]دوستان این بازیکن برزیلی امروز که دفاع راست هست اسم و مشخصاتش چی هست؟[/quote:b59b2c8fbe]
از سر تمرین نتونستم مشخصاتش رو بدست بیارم ، اگر جدی تر شد مشخصاتش رو اعلام می کنیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه نوامبر 30, 2012 8:02 pm

ممنون مهرداد جان /3/

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hamed3 » جمعه نوامبر 30, 2012 11:40 pm

مهرداد جان فقط تو اسمَ فدن مشخصاتَ فول آپشن تحویل بیگیر :wink:
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه دسامبر 01, 2012 5:26 am

مشکل ما مشکل یه مهاجم جسور وجنگنده هستش در کنار بقیه بازیکنان .
حالا بعضی ها از گذشته درس نگرفتن و فکر میکنن بابازگشت غلامی این مشکل رو حل میشه!!!!
شاید برای خیلی ها قابل هضم باشه تو بازی برگشت مقابل ملوان تیم ده نفره بازی کنه !!! شایدم اون بازیکن بهشون قول داده تو بازی های بعدی براشون جبران کنه ؟!!!
باید قبول کرد مردم هرچی رو که میبینن به زبان میارن وقبول دارن وچیزی رو نمیشه بهشون تحمیل کرد . دوستانی که طرفدار داماش وملوان !!! هستن لطفآ تو این بحث خودشون رو از طرفداران متعصبی داماش جدا کنن . چون بهیچ عنوان طرفداران داماش ورشتی دوست ندارن تو انزلی ده نفره بازی کنن !!!
در بین این بازیکنان با برگشت ابوذر رحیمی با توجه به سابقه بازی تعصبیش در تیم مثل اینکه همه راضی هستن . جالبه چرا هیچ گونه بحثی هم با توجه رفتنش از تیم نیست !!! پس میشه نتیجه گرفت دوران حضورش در تیم بدون حاشیه و کدورت با طرفداران بود و ذهنیت همه نسبت بهش خوب هستش.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه دسامبر 01, 2012 7:24 am

از محرم ممنونم که پاس مرا گل کرد/غلامی:دیگر از جدایی من حرف نزنید

من در آن شرایط از اینکه بازی نمی‌کردم ناراحت بودم و به همین دلیل می‌گفتم که شاید کرانچار به بازی من علاقه ندارد

سایت گل - محمد غلامی در دیدار سپاهان مقابل داماش گیلان یکی از بهترین بازیکنان تیم اصفهانی بود و در کنار پاس گل زیبایی که به محرم داد، چندین موقعیت خوب گلزنی نیز داشت تا به کرانچار نشان دهد از کیفیت لازم برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیمش برخوردار است.

غلامی که پس از هفته‌ها بالاخره در ترکیب اصلی تیم سپاهان قرار گرفت، با اشاره به پیروزی تیمش مقابل داماش به ایمنا می‌گوید: به هر حال پیروزی در این مسابقه برای ما خیلی مهم بود و خوشحالم که توانستیم این ۳ امتیاز را ازآن خود کرده و من هم خوشحالم که توانستم بازی خوبی ارائه کنم و خودم را نشان دهم.
او ادامه می‌دهد: خیلی دوست داشتم که در این مسابقه گل بزنم اما به هر حال این اتفاق رخ نداد اما مطمئن باشید در بازی بعدی گل می‌زنم. البته فراموش نکنید که رودباریان در بازی با سپاهان روز خیلی خوبی را پشت سر گذاشت و اگر او نبود ما گل‌های بیشتری به ثمر می‌رساندیم.

مهاجم سپاهان در مورد پاس پشت پای خوبی که برای محرم ارسال کرد نیز تصریح می‌کند: درست است که من زیاد در بازی‌های سپاهان به میدان نرفته‌ام اما با بازیکنان سپاهان مخصوصا محرم نویدکیا هماهنگ هستم و از محرم هم ممنونم که پاس مرا تبدیل به گل کرد.
او در مورد نیمکت‌نشینی بازیکنانی نظیر جالوویچ و سوکای در شبی که خودش به میدان رفت هم بیان می‌دارد: جالوویچ و سوکای هردو بازیکنان خوبی هستند و به نظرم با توجه به اینکه من حالا در ترکیب اصلی سپاهان قرار گرفتم، کارم سخت تر شده و باید تلاشم را دو برابر کنم.
از غلامی در مورد ناراحتی‌اش از کرانچار که موجب شد بارها علیه این سرمربی مصاحبه کند، می‌پرسیم که او در این زمینه نیز اضافه می‌کند: به هر حال من در آن شرایط از اینکه بازی نمی‌کردم ناراحت بودم و به همین دلیل می‌گفتم که شاید کرانچار به بازی من علاقه ندارد اما در بازی با داماش خیلی چیزها را ثابت کردم و فکر نمی‌کنم دیگر بحثی در مورد جدایی من مطرح باشد.
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 01, 2012 8:40 am

حال کردید?اینم از غلامی,کلا اینا دلشون باتیم نیست که!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه دسامبر 01, 2012 10:42 am

دوستان غلامی نیاد دیگه باید کی رو تو خط حمله بگیریم؟ این موقع فصل مهاجم خوب از کجا پیدا کنیم آخه؟

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ali126 » شنبه دسامبر 01, 2012 11:11 am

کاش غلامی بازی با داماش بد بازی میکرد که الان اینجوری نمیشد الان کی هست مهاجم خوب :?
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه دسامبر 01, 2012 11:25 am

خدا کنه این خبر دروغ باشه مثل خبر 110 میلیون مظلوم

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 01, 2012 3:23 pm

براي تسويه حساب باپرسپوليس به ايران آمدم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي فسخ قرارداد و تسويه حساب با پرسپوليس به ايران آمدم.

ايموند زايد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص حضورش در ايران اظهار داشت:‌ فعلا علاقه‌اي به مصاحبه در مورد ترک پرسپوليس ندارم چون دلايلش را قبلا گفته‌ام.

وي افزود: من براي تسويه حساب با باشگاه پرسپوليس و فسخ قرارداد به ايران آمده‌ام و اميدوارم تا روز دوشنبه تکليف نهايي‌ام را روشن کنند.

وي در پايان در خصوص سؤالي که [size=24:5f51ca8d38][color=red:5f51ca8d38]اگر از تيم‌هاي ديگر پيشنهاد ديگري داشته باشي، چه عکس‌العملي خواهي داشت، گفت: به آنها فکر خواهم کرد تا ببينم چه اتفاقي مي‌افتد.[/color:5f51ca8d38]
[/size:5f51ca8d38]
زايد صبح امروز براي فسخ قرارداد به ايران آمد، اين در شرايطي است که رويانيان ساعاتي ديگر براي مذاکره با ميلاني‌ها راهي ايتاليا خواهد شد. زايد تنها تا روز دوشنبه ويزاي حضور در ايران را دارد.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فکر می کنم اگه غلامی نشد ، گرفتن زاید هم به نفعمون هست که هم روی هوا و هم در ضربات آخر خوب هست ....
چون اونموقع که آپیا اومده بود و در حالیکه تو پستش اصلا مشکلی نداریم ، باهاش مذاکره شده بود !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 01, 2012 3:35 pm

[quote:3a000e77f8="pedram_1367"]براي تسويه حساب باپرسپوليس به ايران آمدم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي فسخ قرارداد و تسويه حساب با پرسپوليس به ايران آمدم.

ايموند زايد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص حضورش در ايران اظهار داشت:‌ فعلا علاقه‌اي به مصاحبه در مورد ترک پرسپوليس ندارم چون دلايلش را قبلا گفته‌ام.

وي افزود: من براي تسويه حساب با باشگاه پرسپوليس و فسخ قرارداد به ايران آمده‌ام و اميدوارم تا روز دوشنبه تکليف نهايي‌ام را روشن کنند.

وي در پايان در خصوص سؤالي که [size=24:3a000e77f8][color=red:3a000e77f8]اگر از تيم‌هاي ديگر پيشنهاد ديگري داشته باشي، چه عکس‌العملي خواهي داشت، گفت: به آنها فکر خواهم کرد تا ببينم چه اتفاقي مي‌افتد.[/color:3a000e77f8]
[/size:3a000e77f8]
زايد صبح امروز براي فسخ قرارداد به ايران آمد، اين در شرايطي است که رويانيان ساعاتي ديگر براي مذاکره با ميلاني‌ها راهي ايتاليا خواهد شد. زايد تنها تا روز دوشنبه ويزاي حضور در ايران را دارد.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فکر می کنم اگه غلامی نشد ، گرفتن زاید هم به نفعمون هست که هم روی هوا و هم در ضربات آخر خوب هست ....
چون اونموقع که آپیا اومده بود و در حالیکه تو پستش اصلا مشکلی نداریم ، باهاش مذاکره شده بود !!![/quote:3a000e77f8]

زاید واقعا گزینه خوبیه,غلامی نصف اینم نمیشه
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان