[quote:d0fa0df271="777"][quote:d0fa0df271="majid13"][quote:d0fa0df271="abarar1989"][quote:d0fa0df271="Mordab"]اون دوستاني که از غلامي و رحيمي و ... انتقاد ميکنند مثله اينکه خيلي داره بهشون خوش ميگذره اقايون محترم مثله اينکه قضيه رو شوخي گرفتيد داماش کانديداي سقوط اگه نتونه نيم فصل دوم بازيکن با کيفيت بگيره...
بندگان خدا تو نيم فصلي که بازيکن از زير سنگ هم نميشه پيدا کرد { به خاطر بسته شدن تيم ها تو اول فصل } شما داريد يه سري مسائل احساسي و بچگانه رو مطرح ميکنيد که چرا مثلا"ابوذر رفت چرا محمد غلامي رفت : خب بازيکن مگه انسان نيست مگه خانواده نداره بازيکن بايد هوا بخوره لطفا"بحث تعصب نيارين که تو فوتبال امروز اينها همه يه داستان قديمي شده...
راه فرار داماش از بحران سقوط:اينکه تا بتونه بازيکن خوب بگيره به هر شکلي که شده با هر زوري که شده : بعد يه عده از دوستان نرخ تعيين ميکنند...
شما اين همه گل هاي سه امتيازي محمد و پنالتي هاي حساسي که برامون گرفته نديدن بعد به بازي رفت ملوان گير دادين يه مقدار انصاف هم خوب چيزيه...
تازه به قول دوستان هنوز که چيزي مشخص نيست اومدن محمد و ابوذر فعلا" در حد حرف و شايعه ست...
من بازهم ميگم امسال اوضاع خيلي خيلي حساسه و اوضاع ما هم فعلا"پنجاه پنجاه ست اگه نتونيم هوشمندانه تيم ببنديم ما سقوط خواهيم کرد بدون تعارف...[/quote:d0fa0df271]
[color=black:d0fa0df271]مرداب جان،دوست عزیز.کسی نمیگه غلامی رو نگیریم یا ابوذر یا کسه دیگه.این بازیکنان 100% بدردمون میخورن.ولی نباید خودمونو گول بزنیم.ابوذر بازیکن با وجدان و بی حاشیه ای.بخاطر پول این تیم اون تیم میره ولی تو اون تیم با جونو دل بازی میکنه و به قول معروف پولشو حلال میکنه.غلامی هم تو تموم بازی ها برامون با جونو دل بازی کرد و مایه گذاشت جز دوتا بازی.در مورد غلامی نمیتونیم بگیم به داماش تعصب داره.ولی میشه گفت به *# ها تعصب داره.متعصفانه این قضایا واقعیت داره
واسه ماهم داماش مهمه نه اشخاص.پس اومدن غلامی به نفعمونه.حالا بازی ملوانم تو انزلی بازی نکنه(!)[/color:d0fa0df271][/quote:d0fa0df271]
آبرار این حرفتو قبول ندارم خود غلامی شخصا بهم گفت که از خیلی تیما پیشنهاد داره حتی ملوان ولی دوست داره برگرده به داماش. این یعنی اینکه به این تیمم تعصب داره.
البته این حرفو قبول دارم که ملوانو دوست داره [color=red:d0fa0df271]چون فوتبالشو مدیون ملوانه مثه حس حسین ابراهیمی به داماش تو مطمعن باش اینم یه روز بره تیم شهرک در مقابل ما نمیتونه بازی کنه[/color:d0fa0df271]
با این وجودم من توو اون بازی از غلامی کمکاری ندیدم![/quote:d0fa0df271]
خداییش ندیدی

[/quote:d0fa0df271]
نمیدونم ولله! شاید بخاطر حواشی زیاد اون بازی متوجه این موضوع نشدم ولی من جز هدر دادن یه موقعیت زاویه بسته که 100% توپو هم توو کنترل نداشت! دیگه چیز خاصی ندیدم!
میگم که کلا این بحث دیگه بارها شده و حال بهم زن هست. من به شخصه هرچیزی یا اتفاقی که [color=red:d0fa0df271]بنفع تیمم[/color:d0fa0df271] باشه ازش استقبال میکنم.