سپیدرود رشت در ایین فصل از رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور انتظارات را برآورده کرد و توانست در هفته نهم این رقابتها حتی صدر جدول را لمس کند اما در دو هفته اخیر با از دست دادن 5 امتیاز در مکان چهارم جدول رده بندی جای گرفت در همین خصوص با فرهاد حسینپور به صحبت نشستیم.
سراَلکس فرگوسن را می شناسید؟
من خودم را در آن حد نمیبینم ولی میدانم برای فوتبال گیلان به خصوص سپیدرود زحمات زیادی کشیدم در تمامی رده های این تیم بودم و اکنون با آگاهی کامل از شرایط باشگاه آن را هدایت می کنم . امسال هم با یک عده جوانی که حتی برخی هنوز لیگ گیلان را هم تجربه نکردند و یا حتی ورزشگاه سردار جنگل را از نزدیک ندیده بودند پای به مسابقات گذاشتم و همان تجربه ای که از آن صحبت میکنم باعث شد تا امروز چنین نتایجی بگیریم . رقابت در لیگ دو بسیار سخت است همه باشگاه ها سرمایه گذاری فراوانی کردند اما ما با جوانان بی تجربه و بی ادعا صدر جدول را گرفتیم.
این صدر نشینی ادامه دار خواهد بود ؟
زمانی که سال 83 به عنوان سرمربی وارد باشگاه سپیدرود شدم این تیم در گیلان حضور داشت با تلاش فراوان تا لیگ یک هم رفتیم که با بی مهری مسولان مجدد سقوط کردیم اگر امکانات سخت افزاری و نرم افزاری باشگاه ها را مقایسه کنید واقعا از ادامه حیات ما تعجب میکنید نتایجی که در هفته های دهم و یازدهم گرفتیم کاملا به ضعف روحیه و روان بچه ها در پی عدم دریافت مطالبات ربط داشت یعنی اگر یک روان شناس بود به راحتی می توانستیم روحیه بازیکنان را بازگردانیم حالا روان شناس هیچ ما حتی یک پزشک یار هم نداریم تا خدایی نکرده اگر کسی مصدوم شد به داد بازیکن های ما برسد .عدم وجود یک پزشک ممکن است تبعات بدی داشته باشد . الان وقتی یک بازیکن ما مصدوم می شود براحتی 2 ماه از تیم دور خواهد بود نکته جالب دیگر علت مصدومیت بازیکنان ماست به جرات می توان بگوییم نود در صد مصدومیت بازیکنان سپیدرود بخاطر تغذیه نامناسب است چرا که فشار اقتصادی باعث شده نتوانند آنطور که باید و شاید از تغذیه مناسب بهره مند شوند تا قوای کافی برای جلوگیری از مصدومیتهای احتمالی را داشته باشند آن وقت صحبت از ادامه صدرنشینی بسیار بی راه خواهد بود تا اینجای کار تجربه فرهاد حسین پور و تعصب جوانان بود که هر دو به ته کشید !
چرا سعی نمی شود سپیدرود برای یک بار هم که شده شرایط بدون حسین پور را تجربه کنم!؟
من سالها در این تیم بودم با این تیم بزرگ شدم اگر من نبودم معلوم نبود چه اتفاقی برای تیم بیفتد همیشه بی چشمداشت سعی کردم نام سپیدرود زنده بماند احساس مسولیت میکردم چرا که سپیدرود خانه من است به آن عشق می ورزم و تعصب دارم هیچ موقع دنبال منافع خاصی نبودم چون هیچ منفعت خاصی ندارد این استعداد و توانایی من بود که بدون هیچ امکاناتی بالاترین بازدهی را برای این تیم داشته باشیم
سایر پیشکسوتان چی؟
سپیدرود یک تیم ریشه دار وقدیمی است از ان طرف رودسرگرفته تا لوشان و انزلی بازیکنانی که پیراهن سپیدرود را پوشیدند و الان پیشکسوت این باشگاه به حساب می آیند به لحاظ آماری بیش از 200 و 300 نفر هستند که پیشکسوت باشگاه سپیدرود هستند مگر من از چند نفر میتوانم در کادر فنی استفاده کنم . تازه همان سه نفر را که می آوریم وقتی که بعد از مدتی متوجه بی پولی باشگاه میشوند درخاست جدایی میدهند و جتی بسیاری از آنها جذب داماش شدند.
گفتید زمانی که در لیگ یک رفتید کسی حمایت نکرد ؟
بله زمانی که به لیگ یک رفتیم هیچ تلاشی حتی برای بقا در این سطح از فوتبال کشورمان نشد چه برسد صعود به لیگ برتر . همه آگاه هستند که رقابت در لیگ یک ساز و کار خودش را دارد اما ما هیچ گونه امکانات سخت افزاری برای رقابت با غول های لیگ یک را نداشتیم ! مثل امسال که هفت هشت بازیکن ما بخاطر پول بیشتر رفتند چوکا و سپیدرود تست دادند و رد شدند ولی ما دوباره انها را پذیرفتیم .
امسال امتیازات خوبی جمع کردید ان شالله میروید لیگ یک …
اگر در ادامه کار ساپورت نکنند اگر حمایت نکنند مطمعن باشید این پیروزی ها نمی تواند تداوم داشته باشد چرا که بازیکن ها تحلیل میروند ما بدن سازی و تغذیه مشکل داریم . پول نداریم . ریکاویری برای بازیکنان آسیب دیده نداریم یعنی ابزار تداوم موفقیت ها را در واقع نداریم شرایط در حال حاضر بحرانی است و کسی به داد ما نمی رسد
مگر مدیریت جدید برای جمع کردن ای بحران نیامده ؟
تا الان اتفاق خاصی جز ادامه وعده های گذشته رخ نداده است قرارداد بازیکنان البدر گفگ زیر 60 میلیون تومان نیست در حالی که هزینه کل تیم ما در ماه 10 میلیون تومان است که همان را هم چهار ماه است دریافت نکردیم . من به هر قیمتی این تیم نچسبیدم بلکه سالها برای این تیم فداکاری کردم و ریالی منفعت مالی نبردم اگر کسی نتایج سپیدرود را بهانه میکنم اگر کسی فرگوسن را دست اویز میکند اگر کسی پیشکسوتان را بهانه میکند بیاید آیا شرایطش در باشگاه فراهم بوده که جز این باشد آیا توانستیم تزریق مالی خوبی برای بازیکنان داشته باشیم تا از آنان نتیجه بخواهیم ایا امکاناتی فراهم شده که باید منجر به گرفتن نتیجه میشد؟؟؟
لینک :
http://fcsepidrood.com/?p=395