[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - میرزا کوچک خان خوب یا بد

میرزا کوچک خان خوب یا بد

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 11:33 pm

[quote:d4eb2b427f="sepidroudi"]نیما جان مثل داداشم دوست دارم اگه دلگیر شدی ببخش :arrow:

به احترام یکی از دوستان که گفت ادامه نده بیخیالش :)[/quote:d4eb2b427f]

دلگیر نشدم ... میتونی جواب منو تو پیغام خصوصی بدی ! خیلی دوست دارم جوابتُ بدونم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 6:09 am

دوستان عزیز من به خصوص نیما جان اگر بحث به اینور کشیده شده با نظر شما آغاز شد.همه دوستان از طرز تفکر من اطلاع دارند ولی ادامه دادن این بحث در این تاپیک هیچ فایده ای نداره و دوستان سعی کنند در این موارد که ریز میشین به صورت حضوری صحبت کنید.
متال جان عزیز ای کاش در تاپیک مختص میرزا این بحث رو راه مینداختی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 7:17 am

سر صبحي اومدم توي سايت تا نه لزوما خبر خوب بلكه مطالب خوبي بخونم ولي يكدفعه مواجه ميشم با تيتر توهين اميز : ميرزاكوچك خان خوب يا بد !!!!!!!!! مگه رئيس تاكسيرانيه كه بخواهيم بگيم خوبه يا بده ؟ ميرزا كوچك اسطوره تاريخ رشت و مايه افتخار و مباهات ما به حساب مياد و اسم بزرگش در كنار خسرو گلسرخي تو دهني درجه يكي به افراد بي شرفيه كه براي اين خطه جوك ميسازن . صد بار نوشتم هر خزعبلاتي كه مثلا يك عده معدود گفتن نبايد تيتر يك تاپيك بشه همون اشتباهي كه قبلا درباره تاپيك بزرگان رشت انجام شده بود مثلا اگه يه مهاجر بي اصل و نسب يه تهمتي رو به ميرزا نسبت بده ايا سريعا بايد همون حرف رو تبديل به تيتر كرد ؟ در صورتي كه تيتر بايد براي اونهاسرزنش اميز باشه مثلا به اين صورت : خزعبلات مخالفان ميرزا . و اما درباره امارگيري پوشالي اينكه خيلي ها توي رشت از ميرزا بدشون مياد !!!!!!!!!!!!!!!!! كدوم سازمان رسمي اين امار رو گرفته ؟ يا اينكه بعضي ها چند صد هزار نفر از اهالي رشت كه يا شيفته ميرزا هستند (و به قول ناصر مسعودي : امان رشتِ جاغالان كونيم امي جان تي پا جير قوربانا ) و يا اگه شيفته هم نباشند به شجاعت و تسليم ناپذيري او احترام ميذارن رو نديده گرفتن و حرف يك عده معدود ترش كونوس رو ملاك قرار دادند كه معلوم نيست رگ و ريشه و اصل و نسب اونها به كجا منتهي ميشه و اصلا رشتي اصيل هستند و يا نه ؟ مثل همون دلقك تهوع اور به اسم كريم قرباني ( و يا با شغل سازماني رواني پزشك ملوان ) كه خائنانه شعر ميرزا تو نداري دل شير رو ميخوند .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 11:14 am

آبراران همگي سلام ، اين كه تو همين رشت و گيلان ميرزا خيلي مظلومه حرفي نيست؛ ولي اميد ما به خودمونه جووناي زير 30 سال بين 20 تا 30 سال كه همه خودشون رو سرباز ميرزا ميدونند، من يك ساعت پيش سر قبر ميرزا بودم؛ همونجا كلي باهاش درد دل كردم و مثل يه سرباز بهش احترام گذاشتم بهش قول هايي دادم.
ميخواد بدتون بياد ميخواد خوشتون بياد ؛ نسل گذشته ما پدر ما و پدر بزرگ ما كه تو دوره پهلوي زندگي كردند و پهلويا مغزشون رو شستشو داده بيشترشون از ميرزا بد ميگنغ از روي نا آگاهي، همينا بودن گيلان رو دودستي به ترك و فارس تقديم كردند، الان ما بايد جبران كنيم\ به خودمون ايمان دارم غ چون ما با نسل گذشتمون كه تو سري خور بودند فرق ميكنيم ؛ و الان همه ايرانيا گوشي اومد دستشون و ...فهم شدند؛ كه اين جوونا گيلكند و سرباز ميرزا.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 11:22 am

عشقم قلبم میرزا واقعا اگه نبود چه کار باید می کردیم :twisted: :twisted: :twisted:
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط shahriargil » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 1:47 pm

منم می رفیق امرا everlasting-rainامرا موافقم اه تیتر خیلی آدم ذوق میان زنه واصلا زیبنده اه سایت وزاکان متعصب اه سایت نیه.امی پیله میرزا محبوب کل گیلان ایسه و امی دیل میان جا دره.
نماد کاربر
shahriargil
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 11, 2012 12:00 am

پستتوسط armin8651 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 4:20 pm

حرف های این جور آدم ها از روی نادانی و نداشتن علم تاریخ هستش
به نظر من برای این که به این آدمها بفهمونی میرزا کوچک چه آدمی بوده، یک جواب اینه که بگی چرا مقابل سپاه ایرانی نجگید و فقط عقب رفت، اگه به فکر منافع خودش بود چرا با اونها نجنگید!
اگه کسی یک مقدار مطالعه داشته باشه میتونه تشخیص بده که میرزا کی بوده، متاسفانه تو اون سریالی که تلویزیون هم ساخت چهره میرزا رو درشت نشون ندادن و یه جورایی به نفع خودشون استفاده کردن
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 6:21 pm

[quote:8d2cf52b34="everlasting-rain"]سر صبحي اومدم توي سايت تا نه لزوما خبر خوب بلكه مطالب خوبي بخونم ولي يكدفعه مواجه ميشم با تيتر توهين اميز : ميرزاكوچك خان خوب يا بد !!!!!!!!! مگه رئيس تاكسيرانيه كه بخواهيم بگيم خوبه يا بده ؟ ميرزا كوچك اسطوره تاريخ رشت و مايه افتخار و مباهات ما به حساب مياد و اسم بزرگش در كنار خسرو گلسرخي تو دهني درجه يكي به افراد بي شرفيه كه براي اين خطه جوك ميسازن . صد بار نوشتم هر خزعبلاتي كه مثلا يك عده معدود گفتن نبايد تيتر يك تاپيك بشه همون اشتباهي كه قبلا درباره تاپيك بزرگان رشت انجام شده بود مثلا اگه يه مهاجر بي اصل و نسب يه تهمتي رو به ميرزا نسبت بده ايا سريعا بايد همون حرف رو تبديل به تيتر كرد ؟ در صورتي كه تيتر بايد براي اونهاسرزنش اميز باشه مثلا به اين صورت : خزعبلات مخالفان ميرزا . و اما درباره امارگيري پوشالي اينكه خيلي ها توي رشت از ميرزا بدشون مياد !!!!!!!!!!!!!!!!! كدوم سازمان رسمي اين امار رو گرفته ؟ يا اينكه بعضي ها چند صد هزار نفر از اهالي رشت كه يا شيفته ميرزا هستند (و به قول ناصر مسعودي : امان رشتِ جاغالان كونيم امي جان تي پا جير قوربانا ) و يا اگه شيفته هم نباشند به شجاعت و تسليم ناپذيري او احترام ميذارن رو نديده گرفتن و حرف يك عده معدود ترش كونوس رو ملاك قرار دادند كه معلوم نيست رگ و ريشه و اصل و نسب اونها به كجا منتهي ميشه و اصلا رشتي اصيل هستند و يا نه ؟ مثل همون دلقك تهوع اور به اسم كريم قرباني ( و يا با شغل سازماني رواني پزشك ملوان ) كه خائنانه شعر ميرزا تو نداري دل شير رو ميخوند .[/quote:8d2cf52b34]

ابره به نظر من تیتر مشکل نداره ومن از روی تعصب تیتر نوشتم بلکه از روی واقیعیت های جامعه >>به نظرت به قول خودت مینوشتم خزعبلات مخالفان ميرزا کسی که از روی نا آگاهی یا اطلاعات غلط که بهش دادن مخالف میرزا باشه حرفای ما رو گوش میکنه و راه درستو میفهمه و درباره امار سازمانی امار نداده اگه سری به افکار مردم بزنی متوجه میشی که درسته وهمه مثل من و تو فکر نمیکنن

مازیار :هدف من از ایجاد تایپیک این بود که حقیقت کوچک خان رو به مردم بفهمونیم و راه حلی پیدا بشه برای این موضوع از اینجایی که برام مهم بود تایپبکی جداگانه نوشتم تا به نتیجه برسیم نه اینکه فقط چیزی گفته باشیم

من خواهش میکنم از بحث های که باعث میشه بحث به انحراف کشیده بشه خوداری کنید و به صورت روانشناسی وکارشناسی روی این موضوع بحث کنید
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:23 am

هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه ولي كاربران سايت بايد از افتخاران تاريخي شهرشون دفاع كنن و حتي نبايد اجازه داد لفظ بد در يك تيتر به ميرزا نسبت داده بشه چرا كه خيلي از كساني كه عقده رشت رو دارن با اينجور نوشته ها جگرشون حال مياد . براي من اهميتي نداره كه مخالفان ميرزا راهشون رو درست كنن يا نه چرا كه براي من به اندازه پشكل ارزش ندارن ولي براي من مهمه كه كساني كه عرصه رسانه اي و اينترنتي و مطبوعاتي رو دردست دارن هميشه و هميشه احترام شهر رشت و مشاهير پرتعداد رشت رو داشته باشن و اگه توهين كنن ما هم قلما و قدما و يدا و لسانا اونها رو به لجن مي كشيم و در مورد هويت زادگاهمون با هيچكس شوخي نداريم چرا كه من نه مثل بعضي ها دستمالكش بالادستي ها هستم و اونقدر پول دارم كه به هيچ احد الناسي احتياج ندارم و تمام حرفها و انتقاداتم نه براي كيسه دوختن براي اينده و گرفتن پست و مقام توي باشگاه بلكه فقط و فقط براي اقتدار و نام مظلوم واقع شده شهر رشت و تيم رشته . نكته بعدي اينكه عيبي نداره كه رادني ديدار مطلب من با عنوان تاريخچه تحليلي بازيهاي داماش و سپاهان رو كپي پيست كرد و توي سايت گل گذاشت اما بهتر بود كه اون مطلب رو شخم نزنه به طوري كه جملاتي كه از اون مطلب كم و يا به اون مطلب اضافه كرده همش نسبت به تيم ما طعنه اميزه . مثلا نوشته كه امار نشان از برتري مطلق سپاهان در بازيهاي رو در رو داره . ايا به شش برد براي سپاهان و سه برد براي داماش ميگن برتري مطلق ؟ مثل اينكه بايد اينجا كلاس ويراستاري بذارم !!! برتري مطلق يعني اينكه يك تيم شش برد داشته باشه و تيم ديگه هيچ بردي نداشته باشه . يا در جايي اومده برد رويايي تيم ما با نتيجه چهار بر دو در جام حذفي مقابل سپاهان رو اينجور خفيف جلوه داده كه مثلا سپاهان چون چند روز پيش به پرسپوليس باخته بود ديگه بي حال و بي انگيزه بود . ولي اين نويسنده دقيقا در جاي ديگه اي تحليل من در باخت سه بر صفر فصل قبل ما به سپاهان رو كه كاملا تقصير دينورزاده بود رو حذف كرده . مورد بعدي تيترهاي بين متني كه به كار گرفته و قضيه تغيير اسم رو بزرگنمايي كرده تو پنداري كه يه طرفدار پرسپوليس !!!! داره اون متن رو مي نويسه در صورتي كه در متني كه من نوشتم كاملا ارزش و منزلت تيم داماش حفظ شده بود .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:25 am

خوب یا بد یعنی چی؟؟؟
فقط خوب
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 9:57 am

[quote:39c920aef5="everlasting-rain"]هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه ولي كاربران سايت بايد از افتخاران تاريخي شهرشون دفاع كنن و حتي نبايد اجازه داد لفظ بد در يك تيتر به ميرزا نسبت داده بشه چرا كه خيلي از كساني كه عقده رشت رو دارن با اينجور نوشته ها جگرشون حال مياد . براي من اهميتي نداره كه مخالفان ميرزا راهشون رو درست كنن يا نه چرا كه براي من به اندازه پشكل ارزش ندارن ولي براي من مهمه كه كساني كه عرصه رسانه اي و اينترنتي و مطبوعاتي رو دردست دارن هميشه و هميشه احترام شهر رشت و مشاهير پرتعداد رشت رو داشته باشن و اگه توهين كنن ما هم قلما و قدما و يدا و لسانا اونها رو به لجن مي كشيم و در مورد هويت زادگاهمون با هيچكس شوخي نداريم چرا كه من نه مثل بعضي ها دستمالكش بالادستي ها هستم و اونقدر پول دارم كه به هيچ احد الناسي احتياج ندارم و تمام حرفها و انتقاداتم نه براي كيسه دوختن براي اينده و گرفتن پست و مقام توي باشگاه بلكه فقط و فقط براي اقتدار و نام مظلوم واقع شده شهر رشت و تيم رشته . نكته بعدي اينكه عيبي نداره كه رادني ديدار مطلب من با عنوان تاريخچه تحليلي بازيهاي داماش و سپاهان رو كپي پيست كرد و توي سايت گل گذاشت اما بهتر بود كه اون مطلب رو شخم نزنه به طوري كه جملاتي كه از اون مطلب كم و يا به اون مطلب اضافه كرده همش نسبت به تيم ما طعنه اميزه . مثلا نوشته كه امار نشان از برتري مطلق سپاهان در بازيهاي رو در رو داره . ايا به شش برد براي سپاهان و سه برد براي داماش ميگن برتري مطلق ؟ مثل اينكه بايد اينجا كلاس ويراستاري بذارم !!! برتري مطلق يعني اينكه يك تيم شش برد داشته باشه و تيم ديگه هيچ بردي نداشته باشه . يا در جايي اومده برد رويايي تيم ما با نتيجه چهار بر دو در جام حذفي مقابل سپاهان رو اينجور خفيف جلوه داده كه مثلا سپاهان چون چند روز پيش به پرسپوليس باخته بود ديگه بي حال و بي انگيزه بود . ولي اين نويسنده دقيقا در جاي ديگه اي تحليل من در باخت سه بر صفر فصل قبل ما به سپاهان رو كه كاملا تقصير دينورزاده بود رو حذف كرده . مورد بعدي تيترهاي بين متني كه به كار گرفته و قضيه تغيير اسم رو بزرگنمايي كرده تو پنداري كه يه طرفدار پرسپوليس !!!! داره اون متن رو مي نويسه در صورتي كه در متني كه من نوشتم كاملا ارزش و منزلت تيم داماش حفظ شده بود .[/quote:39c920aef5]

آبرار اون مطلب تاريخچه سپاهان و داماش براي تو بود؟ منم تعجب كردم نوشته برتري مطلق؛ ببين رادني هم مثل بقيه بيگانه پرست؛ هه مون تو رشتيم ميبينيم چقدر همشهري شيت و دال و شانك... داريم، تا يه تهراني ميبينن گاز خاله شون باز ميشه، اينا دوزار برام ارزش ندارن؛ واسه رادني بايد متاسف بود، ديروز وختي گزارشگر اصفهان رو ديدم كه چطور يه طرفه گزار ش ميكرد واسه همشهرياي خودم متاسف شدم كه همش اول حواسشون هست به ميهمان بر نخوره... كلا مهمان نوازي بيش از حد اينجا خيلي رسمه هيچ جاي ايران اينطور نيست؛ تو همه زمينه ها، نتيجشم ميبيني؛ رشت كاملا داره در اختيار غير گيلكا قرار ميگيره؛ از مسئولين گرفته تا سرمايه داران ، تا زمينداران و صاحبان صنايع و سرمايه، همين ادماي بي عرضه مملكت گيلان رو به باد ميدن؛ يه استاد داشتيم رشتي بود اتفاقا؛ ازبين اين همه دانشجو فارغ التحصيل بومي ؛ رفته يه دانشجوي كرد كرمانشاهي بعد از فارغ التحصيلي تو مقطع ارشد رو بعنوان استاد تو رشت وارد كاركرده؛ آخه رشت خودش هزار هزار بيكار داره، اونقت تو يه غير بومي رو كه كلا ميان اينجا واسه چشم چراني رو ميخواي پابند كني؛ بدبختي ما اينه ها اونا تو شهراشون هيچ پست و مقامي نميذارن ما داشته باشيم ، اينجا آدماي كودن همشهري پاي بيگانه رو به شهر باز ميكنند؛ ولي آبرار اميدوار باش شهر رو نسل جوان زير 30 سال بايد درست كنند به نسلاي گذشته ترسوي ما هيچ اميدي نيست، شجاعت و عرضه رشتي هاي جوان رو ميپرستم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:54 pm

آره اون متن رو من در تاپيك بازي داماش و سپاهان نوشته بودم ولي باز هم گفتم كه عيبي نداره كه توي سايت گل كپي يست شده به شرط اينكه اينهمه دستكاري نميشد چرا كه من در نوشتارم هميشه اسم رشت و تيم داماش رو عزيز نگه ميدارم و به هر كي طعنه بزنم به اين دو اسم حساسم و به خاطرشون گرد و خاك به پا مي كنم و اين مسئله به اين معني نيست كه رشت شهر فرشتگانه و توي همين شهر هم ادم عوضي پيدا ميشه اما مني كه در نقاط مختلف ايران زندگي و سفر كردم ميدونم كه در خيلي از شهر ها و كلانشهر ها در صد ادمهاي عوضي بيشتره ضمن اينكه ادم وقتي به هر شهر ديگه اي بره توي اونجا غريبه به حساب مياد ولي توي شهر خودمون يعني رشت ما بومي و ريشه دار هستيم و بيشتر مي تونيم احساس راحتي كنيم . من كلا هيچ نقطه اي از اين كشور جهان سومي رو ايده ال و بدون معضل و ناهنجاري نميدونم كه رشت هم جزوي از اين كليت قرار ميگيره اما نكته اي كه وجود داره اينه كه به چهار دليل اين شهر تا لحظه مرگ بهترين مكان براي زندگي من خواهد بود : اول اينكه زادگاهمه و در اون بزرگ شدم و اجدادم هم همينجا دفن هستند . دوم اينكه اينجا شهر بارانه و باران لذت بخش و دل انگيز رشت رو با تمام ايران عوض نمي كنم و رشت تنها كلانشهري در ايرانه كه هر چقدر هم به خاطر ترافيك دود داشته باشه با يه باران قشنگ ميتونيم از توي يك هواي پاك و كاملا سالم (نه مثل كلانشهرهاي ديگه پر از دود و سرب و الاينده ها و مونوكسيد كربن ) استنشاق كنيم و همين باران جاودان و هميشگي و يا everlasting rain باعث ميشه كه در تابستانها مثل شهر هاي كويري و تنورمانند با قحطي آب مواجه نشيم . سوم اينكه وقتي به ليست بلند بالاي مشاهير و بزرگان اين شهر در تمام عرصه هايي كه عقل بشر بهش مي رسه نگاه مي كنم واقعا افتخار مي كنم از اينهمه استعداد و اينهمه مغز متفكر . چهارم هم اينكه به دليل اينكه اگاهم كه اين شهر خيلي دشمن حسود داره و به كوري چشم افراد پست و پليدي كه براي اين خطه جوك ميسازن من هم بيشتر و افراطي تر به شهر رشت تعصب پيدا مي كنم دوست دارم كه سهمي در خفه كردن اون افراد به طرق مختلف داشته باشم .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 10:15 am

[color=red:494c42dd2e][size=24:494c42dd2e]زنده باد سرزمین کاسپی /23/
زنده باد میرزا
زنده باد هر کس که خون کاسپی تو رگهاشه ♥ /7/[/size:494c42dd2e][/color:494c42dd2e]
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 11:45 am

مطمئنا همه ی ما میدونیم میرزای کبیر ما پاک بوده و نیازی نیست به خزعبلات عده ای معلوم الحال حتی گوش بدیم.من هر غیر گیلانی که سرش به تنش می ارزه رو دیدم فقط تعریف و تمجید کرده از میرزای کبیر چرا چون حتی مقدار کمی مطالعه داشته راجب کارهایی که میرزا انجام داده.ولی باید دید اون چه گیلکی بود که حتی فکر بد بودن میرزا به ذهن بیمارش وارد شد.البته منظورم آبرار عزیزی نیست که تایپیک باز کرده ولو اینکه به نظرم تیتر تایپیک مشکل داره.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 1:19 pm

بنده با افراط گرایی مخالف هستم
انسان به ذات انسان بودنش همیشه در معرض اشتباه هست و هیچ انسانی پاک و معصوم نیست
انچه مهم هست اثرات و نتایج کار انسان هاست
میرزای به عنوان یک مبارز مخالف با بیگانه و وطن پرست فردی بزرگ و از افتخارات رشت و گیلان و ایران هست
ولی نباید این موضوع به تقدس سازی شخصیتی تبدیل شود.
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان