[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - میرزا کوچک خان خوب یا بد

میرزا کوچک خان خوب یا بد

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

میرزا کوچک خان خوب یا بد

پستتوسط metall » سه شنبه نوامبر 27, 2012 8:58 pm

امروز تو جمعی بود که حرف کشید به تاریخ و از این جور حرفا که سر بحث به میرزا کوچیک خان رسید آدمی رو دیدم که خودشو دانا عالم به علم و تاریخ و کتابخوان قلمداد میکرد دیدم حرفای میزنه عجیب از میرزا دیدم که فقط داره بد میگه ازش و جالب که دیگران هم تاید میکردند هرچی من حرف زدم فایده نداشت تو کله شون نمیرفت ولی من زیاد تعجب نکردم میدونید چرا آخه قبلا هم از این ادما دیده بودم متاسفانه تعدادشون حتی تو رشت زیاده

اینا رو گفتم و نوشتم تا بدون و بپرسم که چرا انجوری شده که نه تنها اونو قهرمان نمیدونند بلکه .... (نمیتونم صفت های رو که به اون میدن رو بگم ) میدونن و راه حل چیه که مردم ما حقیقت میرزا رو بفهمند
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 27, 2012 9:11 pm

در اینکه میرزا حتی تو شهر خودش هم مظلومه هیچ شکی نیست.ولی آبرار میشد این موضوع رو تو گفتگو آزاد هم مطرح کرد،تا از پراکندگی مطالب جلوگیری کنیم... /13/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه نوامبر 27, 2012 9:21 pm

منم این تیپ آدما رو زیاد دیدم ولی ای کاش میشد بی پرده صحبت کرد تا بگم اونا به چه دلیلی این جور برداشتها رو از شخصیت میرزا دارن

همینقدر بگم که این آدمها زمان و مکان رو فراموش میکنند و پوسته رو نگاه میکنن تا مغز رو

من همیشه مرور کردن مرامنامه ی جنگل رو بهشون پیشنهاد میکنم با در نظر گرفتن شرایط و زمان اعلامش - تا حالا که جواب داده مگه اینکه طرف دگم باشه که کاری از دستت بر نمیاد
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه نوامبر 27, 2012 9:33 pm

[quote:98b7ef39c6="abarar1989"]در اینکه میرزا حتی تو شهر خودش هم مظلومه هیچ شکی نیست.ولی آبرار میشد این موضوع رو تو گفتگو آزاد هم مطرح کرد،تا از پراکندگی مطالب جلوگیری کنیم... /13/[/quote:98b7ef39c6]

،تا از پراکندگی مطالب جلوگیری کنیم... یعنی چی ابره من جداگانه نوشتم تا مطالب اینجا جمع بشه نه که پراکنده بشه
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:20 pm

به نظر من ... نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم :D حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...

حالا یک عده تو گیلان هستند که شدیدا خودشونُ آریایی میدونند و میشه گفت تقریبا هیچ تعصبی رو گیلان ندارند و این افراد کم نیستند. و از اینکه میرزا کوچک خان جمهوری گیلانُ تشکیل داد ناراحت میشند ( چون آریایی هستند دیگه ) و این حس نژادپرستانه میرزا و تعصبی که میرزا رو گیلان داشت این افراد گیلانی رو ناراحت میکنه . اینا فکر میکنند آریایی بودن واسشون کلاس میاره و چون جمعیت و تعداد آریایی ها زیاد هست همه باید آریایی باشیم ... و چون گیلک ها در طول تاریخ تعدادشون کم شده دیگه باید گیلک بودن رو فراموش کرد و چشماشونو به اصلیتشون میبندن ...

من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند !
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:49 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:25 pm

[quote:714124d311="nima_beckham"]به نظر من سیاست های حکومت و نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم :D حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...

حالا یک عده تو گیلان هستند که شدیدا خودشونُ آریایی میدونند و میشه گفت تقریبا هیچ تعصبی رو گیلان ندارند و این افراد کم نیستند. و از اینکه میرزا کوچک خان جمهوری گیلانُ تشکیل داد ناراحت میشند ( چون آریایی هستند دیگه ) و این حس نژادپرستانه میرزا و تعصبی که میرزا رو گیلان داشت این افراد گیلانی رو ناراحت میکنه . اینا فکر میکنند آریایی بودن واسشون کلاس میاره و چون جمعیت و تعداد آریایی ها زیاد هست همه باید آریایی باشیم ... و چون گیلک ها در طول تاریخ تعدادشون کم شده دیگه باید گیلک بودن رو فراموش کرد و چشماشونو به اصلیتشون میبندن ...

من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند ![/quote:714124d311]

واقعا حرفات کاملا درست بود نیماجان من هم همینطوری بودم ولی با حرفای مازیار و امثال شما عشقم به گیلان چندبرابر شده و همیشه میگم جانم فدای گیلان...من مطمئنم نسل جدید گیلان مخصوصا رشت که امثال ماها هستیم این چیزارو خوب درک میکنه و یه روزی به آرزوش میرسه و همه چی رو به همه ثابت میکنه :P :P :P
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:33 pm

[quote:f383a13272="Rashti0131"][quote:f383a13272="nima_beckham"]به نظر من سیاست های حکومت و نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم :D حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...

من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند ![/quote:f383a13272]

واقعا حرفات کاملا درست بود نیماجان من هم همینطوری بودم ولی با حرفای مازیار و امثال شما عشقم به گیلان چندبرابر شده و همیشه میگم جانم فدای گیلان...من مطمئنم نسل جدید گیلان مخصوصا رشت که امثال ماها هستیم این چیزارو خوب درک میکنه و یه روزی به آرزوش میرسه و همه چی رو به همه ثابت میکنه :P :P :P[/quote:f383a13272]

مرسی آبرار :wink: بچه های قدیمی اینجا میدونند منم اولا اینجوری نبودم و خیلی رو ایران تعصب داشتم و تقریبا هر حرفی که ایرانی ها میزنند رو میدونستم ! اینکه ما همه اریایی هستیم و باید کلمات عربی از فارسی از بین بره و... ولی بچه های این سایت و تحقیق هایی که خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که ایران هیچ اهمیتی برای ما نداره ... ایرانی ها و شاهزاده های پارسی فقط 3 استان هستند که فقط حق ما گیلک ها رو خوردند و پیشرفت کرردند و از پیشرفت ما جلوگیری کردند و به ما توهین هم میکنند و از همه مهمتر به ما آسیب هم میرسونند و زبان و تاریخمونُ هم نابود کردند! دیگه هیچی برامون نمونده و حالا که چیزی نداریم باید بگیم آریایی و ایرانی هستیم ؟ نه دیگه باید جلوشون وایسیم و حقمونُ بگیریم ... الانم دیدند که یک عده تو گیلان عاشق میرزا هستند دارند خوب فرهنگ سازی میکنند که هدف میرزا هم در راستایی ایران بود و به عشق ایران میرزا مبارزه کرد که مبادا ایرانی ببودن گیلان از بین بره !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:45 pm

دوست عزیز نیما ضمن احترام به نظرات و عقایدت این جنس نظرات که محتوای داخلیش به مسائل سیاسی و "خلاف قوانین سایت" ارتباط پیدا می کنه جایی در سایت نداره و شما می تونی تو محیط های مجازی دیگه چنین نظراتی رو بیان کنی.
فکر نمی کنم نیاز باشه بارها و بارها اون هم برای کاربرانی که مدت هاست اینجا هستند توضیح بدم .
افراط و تفریط در هر حالتی نادرست هست و اینجا جایی نداره .
بهتر هست به جای این صحبت ها در سایت روی شناخت بیشتر فرهنگ، میرزا و اشخاص شهر و استانمون مطلب و کامنت کار کنی نه حرکاتی به ضدیت و رفتاری که دیگران در جاهای دیگر هم انجام میدن .
موفق باشید .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:47 pm

یه خورده دلم گرفته بود گفتم تایپ کنم خالی بشم و تو محیط های مجازی دیگه به شدت پیگیر هستم :arrow: به هر حال ببخشید /16/ داماش شهر باران /23/ /23/ /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:56 pm

[color=black:35d991c34f]بحث نژاد پرستانه از هر طرفی که باشه قابل قبول نیست.حالا میخواد از طرف فارس ها باشه.یا گیلک ها یا ترک یا...
در اینکه فارسها به تموم اقوام ظلم کردندن هیچ شکی نیست.ولی نباید از ظلمی که خودمون به خودمون و تاریخمون کردیم چشم پوشی کنیم.اگه اونا ظلم کردند یادمون باشه که ما هم کوتاهی کردیم.یادمون باشه که ما خودمون رو باختیم.اینکه الان خیلی از مردمانمون فارسی صحبت میکنند یه بخشیش تقصیر فارس هاست.بخش بزرگیش تقصیره خودمونه.ترک ها همه جا ترکی حرف میزنند.دانشگاه،مدرسه و... ولی ما چی.ما نباید بزاریم فرهنگمون از بین بره.فرهنگ و زبان با زور هرگز از بین نمیره بلکه با کوتاهی از طرف همون قوم از بین میره.هرگز یه فارس بهمون نگفت حتما باید فارسی صحبت کنی اگه نکنی گردن میزنیمتون بلکه خودمون خواستیم و ترکها نخواستن.ما باید فرهنگ و زبانمون رو حفظ کنیم.دلیلی نداره از مابقی قوم ها بدمون بیاد یا باهاشون بجنگیم.ما تو استان خودمون چندین قوم و با چندین زبان مختلف داریم.اگه کسی بخواد به استارا یا تالش یا... حمله کنه نفر اول شما خرخرشو میجویید که این جز استانومنه.با اینکه هم زبان و هم نژادمون نیستن.حالا این مسئله در مورد کشور هم صدق میکنه.ذره ذره ی حاک گیلان برای ایرانه و ذره ذره ی ایران برای گیلان.همه با هم زیر پرچمی پاک هستیم.چه گیلک،چه فارس،چه ترک،چه بلوچ،چه کرد،چه لر،چه تات،چه...[/color:35d991c34f]
[size=24:35d991c34f][color=green:35d991c34f]زنده باد گیلان[/color:35d991c34f]/[color=red:35d991c34f]زنده باد ایران[/color:35d991c34f][color=black:35d991c34f]...[/color:35d991c34f][/size:35d991c34f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه نوامبر 27, 2012 10:58 pm

[quote:86e965e11c="nima_beckham"]به نظر من سیاست های حکومت و نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم :D حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...

من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند ![/quote:86e965e11c]

[color=black:86e965e11c]
نیما جان در پاسخ به مطالبت (اگه رک جواب میدم ببخش) :

1. 1000 در 100 مخالفم با کل مطلبت

2. اول از همه واسم آریایی ها رو تعریف کن چون به نظرم هنوز از کلمه ی آریایی و آریایی ها چیزی نمیدونی

3. تو رو به جان عزیزت قسم میدم که راستشو بگو که چقدر تاریخ قیام جنگل و میرزا رو خوندی و ازش میدونی؟

آیا جمهوری گیلان برای استقلال و جدایی طلبی بود یا زمینه سازی برای هدف بزرگتر که همون جمهوری ایرانی ؟؟؟

تو کجا و کدوم برهه از مبارزات, میرزا گیلان رو از ایران جدا دونسته؟ - اون حتی به یارانش برای کشتن قذاقها که برای سرکوب قیام دستور گرفته بودند به جهت ایرانی و برادری و همخون بودن اجازه شلیک نداد!!!

میخوای چند تا متن از مطالبی که میرزا فقط از ایران به عنوان وطنی که براش مبارزه میکنه بیارم تا عشقشو به ایران ببینی

4. در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ... !!!!!!!!!!!!!!

این جمله شما بود عزیز ولی حالا نظر من : فکر کنم منظورت از ایرانیها فارسها باشه که در غیر این صورت حرفت معنی نداره!!

حالا بیا رک باشیم چه کسی و چه زمانی برای رشتیها جک درست کرد؟؟؟؟؟ مسلما این جکها در زمان رضاخان برای سرکوب روحیه شجاعت و دلاوری و آزادیخواهی گیلانیها ایجاد شد - سوال من رضاخان فارس بود؟؟؟ - همین جکهایی که برای ترکها ساختن مشابه رشتیها برای سرکوب روحیه دانایی و مبارزه جوشون بود که در قیام ستارخان و باقرخان جلوه کرد در چه زمانی شکل گرفت؟؟؟ - اواخر قاجار و اوایل پهلوی - آیا سران این دو حکومت فارس بودن؟؟؟؟

حالا خوبه واسه شیرازیا و اصفهانیا هم جک درست کردند!!! - ضمنا این فارسها هر موقع به اقوام دیگه نیاز داشتن اومئن سمتشون؟؟!!
کافیه آمار شهدای استان اصفهان و فارس رو و دیگر استانهای فارس زبان رو تو همین جنگ 8 ساله بخونی عزیز برادر!!!!

اما یه قسمت دیگه از نظراتت : من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند !

این قسمت از حرفات با عرض پوزش اینقدر سبک بود که بیشتر موجب خنده شد (شرمنده که اینجوری نوشتم)!!!!!

ضمنا از شما رضا جان انتظار نداشتم!!!![/color:86e965e11c]
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 11:01 pm

[quote:9a7c62d10c="abarar1989"][color=black:9a7c62d10c]بحث نژاد پرستانه از هر طرفی که باشه قابل قبول نیست.حالا میخواد از طرف فارس ها باشه.یا گیلک ها یا ترک یا...
در اینکه فارسها به تموم اقوام ظلم کردندن هیچ شکی نیست.ولی نباید از ظلمی که خودمون به خودمون و تاریخمون کردیم چشم پوشی کنیم.اگه اونا ظلم کردند یادمون باشه که ما هم کوتاهی کردیم.یادمون باشه که ما خودمون رو باختیم.اینکه الان خیلی از مردمانمون فارسی صحبت میکنند یه بخشیش تقصیر فارس هاست.بخش بزرگیش تقصیره خودمونه.ترک ها همه جا ترکی حرف میزنند.دانشگاه،مدرسه و... ولی ما چی.ما نباید بزاریم فرهنگمون از بین بره.فرهنگ و زبان با زور هرگز از بین نمیره بلکه با کوتاهی از طرف همون قوم از بین میره.هرگز یه فارس بهمون نگفت حتما باید فارسی صحبت کنی اگه نکنی گردن میزنیمتون بلکه خودمون خواستیم و ترکها نخواستن.ما باید فرهنگ و زبانمون رو حفظ کنیم.دلیلی نداره از مابقی قوم ها بدمون بیاد یا باهاشون بجنگیم.ما تو استان خودمون چندین قوم و با چندین زبان مختلف داریم.اگه کسی بخواد به استارا یا تالش یا... حمله کنه نفر اول شما خرخرشو میجویید که این جز استانومنه.با اینکه هم زبان و هم نژادمون نیستن.حالا این مسئله در مورد کشور هم صدق میکنه.ذره ذره ی حاک گیلان برای ایرانه و ذره ذره ی ایران برای گیلان.همه با هم زیر پرچمی پاک هستیم.چه گیلک،چه فارس،چه ترک،چه بلوچ،چه کرد،چه لر،چه تات،چه...[/color:9a7c62d10c]
[size=24:9a7c62d10c][color=green:9a7c62d10c]زنده باد گیلان[/color:9a7c62d10c]/[color=red:9a7c62d10c]زنده باد ایران[/color:9a7c62d10c][color=black:9a7c62d10c]...[/color:9a7c62d10c][/size:9a7c62d10c][/quote:9a7c62d10c]

من مشکلی با هیچ نژادی ندارم و کاملا قبول دارم که ما هم خیلیییییی مشکل داشتیم ... ولی اگه هیچ حسی به ایران نداشته باشم و ایران واسم مهم نباشه توهین هست من اینجوریم ! در ضمت کامنت دادم بگم واسه نصفف بالای کامنتت تشکر کردم :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 27, 2012 11:07 pm

نظرها متفاوته و قابل احترام،ولی فکر کنم تنها مورد که همه درش مشترکیم اینه که فرهنگ و زبانمون در حاله نابودیه و تنها خودمونیم که باید جلوی نابودیه این گنجینه ی پدری رو بگیریم /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه نوامبر 27, 2012 11:18 pm

[quote:25f4ef0ad8="sepidroudi"][quote:25f4ef0ad8="nima_beckham"]به نظر من سیاست های حکومت و نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم :D حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...

من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند ![/quote:25f4ef0ad8]

[color=black:25f4ef0ad8]
نیما جان در پاسخ به مطالبت (اگه رک جواب میدم ببخش) :

1. 1000 در 100 مخالفم با کل مطلبت

2. اول از همه واسم آریایی ها رو تعریف کن چون به نظرم هنوز از کلمه ی آریایی و آریایی ها چیزی نمیدونی

3. تو رو به جان عزیزت قسم میدم که راستشو بگو که چقدر تاریخ قیام جنگل و میرزا رو خوندی و ازش میدونی؟

آیا جمهوری گیلان برای استقلال و جدایی طلبی بود یا زمینه سازی برای هدف بزرگتر که همون جمهوری ایرانی ؟؟؟

تو کجا و کدوم برهه از مبارزات, میرزا گیلان رو از ایران جدا دونسته؟ - اون حتی به یارانش برای کشتن قذاقها که برای سرکوب قیام دستور گرفته بودند به جهت ایرانی و برادری و همخون بودن اجازه شلیک نداد!!!

میخوای چند تا متن از مطالبی که میرزا فقط از ایران به عنوان وطنی که براش مبارزه میکنه بیارم تا عشقشو به ایران ببینی

4. در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ... !!!!!!!!!!!!!!

این جمله شما بود عزیز ولی حالا نظر من : فکر کنم منظورت از ایرانیها فارسها باشه که در غیر این صورت حرفت معنی نداره!!

حالا بیا رک باشیم چه کسی و چه زمانی برای رشتیها جک درست کرد؟؟؟؟؟ مسلما این جکها در زمان رضاخان برای سرکوب روحیه شجاعت و دلاوری و آزادیخواهی گیلانیها ایجاد شد - سوال من رضاخان فارس بود؟؟؟ - همین جکهایی که برای ترکها ساختن مشابه رشتیها برای سرکوب روحیه دانایی و مبارزه جوشون بود که در قیام ستارخان و باقرخان جلوه کرد در چه زمانی شکل گرفت؟؟؟ - اواخر قاجار و اوایل پهلوی - آیا سران این دو حکومت فارس بودن؟؟؟؟

حالا خوبه واسه شیرازیا و اصفهانیا هم جک درست کردند!!! - ضمنا این فارسها هر موقع به اقوام دیگه نیاز داشتن اومئن سمتشون؟؟!!
کافیه آمار شهدای استان اصفهان و فارس رو و دیگر استانهای فارس زبان رو تو همین جنگ 8 ساله بخونی عزیز برادر!!!!

اما یه قسمت دیگه از نظراتت : من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند !

این قسمت از حرفات با عرض پوزش اینقدر سبک بود که بیشتر موجب خنده شد (شرمنده که اینجوری نوشتم)!!!!!

ضمنا از شما رضا جان انتظار نداشتم!!!![/color:25f4ef0ad8][/quote:25f4ef0ad8]

در مورد اریایی ها همینقدر میدونم که اینجا نوشته شما اگه بیشتر میدونی خوش حال میشم به من توضیح بدی ! http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8% ... B%8C%DB%8C
و اینو میدونم که گیلک ها قبل از اریایی ها در کناره دریای کاسپین بودن و اینُ هم خوندم http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8% ... 9%84%DA%A9 و چند مقاله دیگه خودم و اینو میدونم که گیلک ها همیشه با پادشا ها ی ایران در جنگ بودند که این به من ثابت کرد آرییایی نیستیم

در مورد میرزا هم کتاب سردار جنگل _ ابراهیم فخرائی رو هم مطالعه کردم و خیلیا که میرزا رو جدایی طلب میدونستند و خیلیا هم که اونو کمونیست میدونستند هم صحبتاشونو شنیدم ! شما یه نظر میدی شاید نظر های بقیه رو نشنیدی ...

بله منظورم همون فارس ها هستند ! دیگه شما که باهوشی زود منظور آدمُ متوجه میشی دلیلی نداشت دوباره تکرار کنی ...

شما خیلی با اطلاعاتی ... فکر کنم خنده نکردی چون نوشتت اثری از خنده توش دیده نمیشه و بیشتر از نوشته های من ناراحت شدی :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه نوامبر 27, 2012 11:30 pm

نیما جان مثل داداشم دوست دارم اگه دلگیر شدی ببخش :arrow:

به احترام یکی از دوستان که گفت ادامه نده بیخیالش :)
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان