[quote:25f4ef0ad8="sepidroudi"][quote:25f4ef0ad8="nima_beckham"]به نظر من سیاست های حکومت و نداشتن اطلاعات باعث شده مردم از تاریخ گیلان اطلاعات زیادی نداشته باشند . من سنم کم هست ولی زیاد با افراد مختلف تو این زمینه بحث میکنم ! تقریبا هر روز با چند نفر بحث میکنم

حرف های که من میزنم و وقتی میگم گیلک اریایی نیست و ایران هیچ ارزشی واسم نداره و ما باید سعی کنیم فقط به فکر گیلان و پیشرفت گیلان باشید ... طرف مقابلم به شدت ناراحت میشه ! چون هیچ اطلاعی از تاریخ گیلان ندارند و از همون دوران کودکی فقط به ما یاد دادند که ایرانی باشیم . و همیشه من محکوم میشم که نژادپرست هستم . در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ...
حالا یک عده تو گیلان هستند که شدیدا خودشونُ آریایی میدونند و میشه گفت تقریبا هیچ تعصبی رو گیلان ندارند و این افراد کم نیستند. و از اینکه میرزا کوچک خان جمهوری گیلانُ تشکیل داد ناراحت میشند ( چون آریایی هستند دیگه ) و این حس نژادپرستانه میرزا و تعصبی که میرزا رو گیلان داشت این افراد گیلانی رو ناراحت میکنه . اینا فکر میکنند آریایی بودن واسشون کلاس میاره و چون جمعیت و تعداد آریایی ها زیاد هست همه باید آریایی باشیم ... و چون گیلک ها در طول تاریخ تعدادشون کم شده دیگه باید گیلک بودن رو فراموش کرد و چشماشونو به اصلیتشون میبندن ...
من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند ! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند ! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند ![/quote:25f4ef0ad8]
[color=black:25f4ef0ad8]
نیما جان در پاسخ به مطالبت (اگه رک جواب میدم ببخش) :
1. 1000 در 100 مخالفم با کل مطلبت
2. اول از همه واسم آریایی ها رو تعریف کن چون به نظرم هنوز از کلمه ی آریایی و آریایی ها چیزی نمیدونی
3. تو رو به جان عزیزت قسم میدم که راستشو بگو که چقدر تاریخ قیام جنگل و میرزا رو خوندی و ازش میدونی؟
آیا جمهوری گیلان برای استقلال و جدایی طلبی بود یا زمینه سازی برای هدف بزرگتر که همون جمهوری ایرانی ؟؟؟
تو کجا و کدوم برهه از مبارزات, میرزا گیلان رو از ایران جدا دونسته؟ - اون حتی به یارانش برای کشتن قذاقها که برای سرکوب قیام دستور گرفته بودند به جهت ایرانی و برادری و همخون بودن اجازه شلیک نداد!!!
میخوای چند تا متن از مطالبی که میرزا فقط از ایران به عنوان وطنی که براش مبارزه میکنه بیارم تا عشقشو به ایران ببینی
4. در صورتی که وقتی ایرانی ها همه جا به ترک ها و گیلک ها و عرب ها توهین میکنند هرگز محکوم به نژاد پرستی نمیشند ... !!!!!!!!!!!!!!
این جمله شما بود عزیز ولی حالا نظر من : فکر کنم منظورت از ایرانیها فارسها باشه که در غیر این صورت حرفت معنی نداره!!
حالا بیا رک باشیم چه کسی و چه زمانی برای رشتیها جک درست کرد؟؟؟؟؟ مسلما این جکها در زمان رضاخان برای سرکوب روحیه شجاعت و دلاوری و آزادیخواهی گیلانیها ایجاد شد - سوال من رضاخان فارس بود؟؟؟ - همین جکهایی که برای ترکها ساختن مشابه رشتیها برای سرکوب روحیه دانایی و مبارزه جوشون بود که در قیام ستارخان و باقرخان جلوه کرد در چه زمانی شکل گرفت؟؟؟ - اواخر قاجار و اوایل پهلوی - آیا سران این دو حکومت فارس بودن؟؟؟؟
حالا خوبه واسه شیرازیا و اصفهانیا هم جک درست کردند!!! - ضمنا این فارسها هر موقع به اقوام دیگه نیاز داشتن اومئن سمتشون؟؟!!
کافیه آمار شهدای استان اصفهان و فارس رو و دیگر استانهای فارس زبان رو تو همین جنگ 8 ساله بخونی عزیز برادر!!!!
اما یه قسمت دیگه از نظراتت : من دوستایی که دارم هم اکثرا عشق کوروش بودند و فدایی های ایران بودند! ولی با صحبت هایی که براشون کردند قانع شدند که کوروش و ایران و آریایی ها هیچ کاری برای ما نکردند و جزء توهین و بی احترامی هرچ سودی برای ما نداشتند! و فقط موقعی که به ما نیاز دارند از کمکمون استفاده میکنند !
این قسمت از حرفات با عرض پوزش اینقدر سبک بود که بیشتر موجب خنده شد (شرمنده که اینجوری نوشتم)!!!!!
ضمنا از شما رضا جان انتظار نداشتم!!!![/color:25f4ef0ad8][/quote:25f4ef0ad8]
در مورد اریایی ها همینقدر میدونم که اینجا نوشته شما اگه بیشتر میدونی خوش حال میشم به من توضیح بدی !
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8% ... B%8C%DB%8C
و اینو میدونم که گیلک ها قبل از اریایی ها در کناره دریای کاسپین بودن و اینُ هم خوندم
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8% ... 9%84%DA%A9 و چند مقاله دیگه خودم و اینو میدونم که گیلک ها همیشه با پادشا ها ی ایران در جنگ بودند که این به من ثابت کرد آرییایی نیستیم
در مورد میرزا هم کتاب سردار جنگل _ ابراهیم فخرائی رو هم مطالعه کردم و خیلیا که میرزا رو جدایی طلب میدونستند و خیلیا هم که اونو کمونیست میدونستند هم صحبتاشونو شنیدم ! شما یه نظر میدی شاید نظر های بقیه رو نشنیدی ...
بله منظورم همون فارس ها هستند ! دیگه شما که باهوشی زود منظور آدمُ متوجه میشی دلیلی نداشت دوباره تکرار کنی ...
شما خیلی با اطلاعاتی ... فکر کنم خنده نکردی چون نوشتت اثری از خنده توش دیده نمیشه و بیشتر از نوشته های من ناراحت شدی