توسط damashmylove2 » پنج شنبه نوامبر 22, 2012 10:29 pm
چاووشي: ركورد داماش را بالاتر ميبريم/ از سپاهان و استقلال هم برد ميخواهيم
کسی هم شاید فکر نمیکرد ما از تراکتور و نفت هم ۴ امتیاز بگیریم. ما میخواهیم رکورد 6 بازی بدون باخت را خیلی بیشتر از اینها بالا ببریم
- افشین چاووشی مهاجم تند و تیز داماش بعد از چند بازی که انگار پایش قفل شده بود در مقابل نفت تهران موفق شد گل نخست داماش را به ثمر برساند. هر چند که پس از آن یک موقعیت عالی گلزنی را هم از دست داد. گفتگو با اين بازيكن را به نقل از روزنامه تماشا بخوانيد.
در مقابل نفت تهران در نیمه اول و دوم دو چهرهٔ کاملا متفاوت داشتید. دليل تحولتان در نيمه دوم چه بود؟
درست است. ما پس از ده دوازده روز تعطیلی دوباره به لیگ بازگشتیم و زمان میبرد که به شرایط مسابقه عادت کنیم. داماش در این مدت بدنسازی هم انجام میداد و تا بدنهای ما خود را ول کند طول کشید. از طرفی نفتیها هم از ما شناخت کامل داشتند و این موجب شد که نیمه اول بازی خوبی از کار در نیاید. اما در نیمه دوم تاکتیک ما عوض شد و توانستیم از موقعیتهای به دست آمده خوب استفاده کنیم.
علت اینکه مدتی هست کم گل میزنی چیست؟ به آقای گلي هم فکر میکنی؟
من در دو بازی که آقای هرندی بودند دو گل زدم. پس از آن مصدوم شدم و آن اتفاقات افتاد. تا ما با شرایط تازه عادت کنیم زمان میبرد. از طرفی من فقط در آبادان و این بازی بود که در پست تخصصی خودم یعنی مهاجم بازی میکردم و این به من کمک کرد تا بهتر در خدمت تیم باشم. ولی من در کل بیشتر از گلزنی به موفقیت داماش فکر میکنم و اگر گل بزنم و داماش ببازد برایم اصلا مزهای ندارد. با توجه به اینکه مدتی مصدوم بودم و از میدان دور بودم از کورس عقب افتادم. از سویي من اصلا پنالتیزن داماش نیستم. اما بله در نهایت گلزنی را دوست دارم. اگر تیم روی روال بیفتد برای من هم بهتر موقعیت درست میشود و من هم میتوانم از این شرایط نهایت استفاده را بکنم.
کری هم كه خوب میخوانی! داستان مازیار زارع هنوز یادمان هست. این بار هم که بعد از گل رفتی کنار پوستر ميرزا سلام نظامی دادی!
من در همین شهر به دنیا آمدم و اینجا فوتبالیست شدم. همیشه در رشت بودم. از استقلال رشت تا پگاه و داماش. به جز یک سالی که مجبور شدم برای سربازی به ملوان بروم و البته در آنجا رباط پاره کردم و بازی هم نکردم. من دوست دارم دل رشتیها را شاد کنم و آنها شاد از ورزشگاه بروند. اهل ادا در آوردن نیستم هر چه دلم بگوید آن کار را میکنم. آن داستان هم که گفتی تمام شد و دیگر اصلا به آن فکر هم نمیکنم. من برای احترام به ميرزا و هواداران داماش سلام دادم و هر چه دارم از آنهاست. دوست دارم حالا که کاری در این شرایط سخت نمیتوانم برایشان بکنم حداقل لبخند را مهمانشان کنم. غرور من هواداران داماش هستند و بس.
داماش دو بازی دشوار در پيش دارد. از اين دو بازي بگو. معمولا به تیمهای بزرگ خوب گل میزنی.
ما هم برابر سپاهان و هم استقلال برای برد میرویم. سپاهان اما با این دو باختی که برابر تراکتور و استقلال متحمل شده زخم خورده است و این کار ما را سخت میکند. اما کسی هم شاید فکر نمیکرد ما از تراکتور و نفت هم ۴ امتیاز بگیریم. ما میخواهیم رکورد 6 بازی بدون باخت را خیلی بیشتر از اینها بالا ببریم. دربارهٔ استقلال هم حالا زود است که دربارهاش حرف بزنیم. اما بگویم که آنها روز سختی را در برابر ما خواهند گذراند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر