[quote="Rashti0131"][quote:e1b8191d42="shahriargil"][quote:e1b8191d42="rashti_sarvar"][quote:e1b8191d42="nima_beckham"]:arrow: باخت

[/quote:e1b8191d42] هه هه هه ؟ کی چی میخندی؟؟؟ نکنه عربی؟ یا ازبک؟؟ با اعصاب ما بازی نکن؟؟ مگه ایرانی نیستی[/quote
بلا می سر وقتی اوشان هرچی لایق خوشان مارخاخور خوشان جوکان میان امرا گیدید بعدا امان باییم از اوشان حمایت بوکونیم.
بله باخت

[/quote:e1b8191d42]
Shahriargil:درود بر تو آبرار...واقعا حرف دل منو زدی چطور همینایی که تو استادیوم فریاد میزنن ایرانی باغیرت بعد پشت بند بازی میرن اس ام اس های جوک راجع به هم وطناشون میسازن...اول ترکا انقد جک ساختن که ما تو اردبیل و آذربایجان اصلا طرفدار ایران نداریم یه هم دانشگاهی دارم ترکه همین العا بهم باخت تبریک گفتم حق داره بیچاره انقد جک و فحش از طرف این پایتخت نشینهای عوضی شنید که حالش از ایران بهم خورد حالا نوبت رسیده به گیلک ها...اونم سرزمینی که اگه مردانش باوجود و باغیرتش نبودن ایران باطل شده بود بعد توی جک ها هرچیزی که واقعا لایق خودشونه به ما نسبت میدن...* که خانواده دارم * که ناموس دارم چطور یه هم وطن این مصخرف های ساختگی رو به من نسبت میده یکی از دوستام تو همین سایت خوب میدونه چندروز پیش تو دانشگاه با یه بچه تهرانی بی پدرمادر دعوام شد داشت جک رشتی قزوینی ترکی اصفهانی میخوند میخندید یه درسی بهش دادیم که بفهمه بخار بچه رشتی یعنی چی(با اینکه کارمون به دادگاه و تعهد وکشید ولی نمیتونستم خودمو کنترل کنم)...یکی از ترکها هم با من بود بخاطر همین از مرام ترکها خوشم اومده به خدا یه دونه ی اینا می ارزه به هزارتای این تهرانی های بی وجود...منم به این نتیجه رسیدم زمانی که کشور ایران مردمش دشمن همن حمایت از تیم ملی بی فایده است به خاطر همین بعد از باخت هیچ حسی نداشتم اصلا برام مهم نبود فقط نظرمو راجع به بازی گفتم...به هر حال ببخشید که بحث قومیت ها اومد وسط

زنده باد گیلان و گیلانی

[/quote:e1b8191d42]
وطن 1چیز هموطن 1چیز دیگه
ایران 1 چیز ایرانی 1چیز از اینا جدا
زنده باد ایران و از باخت تیم ملی مون هم واقعا ناراحت شدم