[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs نفت تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs نفت تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 6:42 pm

وی گفت:یکی از نقاط مثبت داماش گیلان،هواداران این تیم است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان، ابوالفضل حاجی زاده مدافع داماش در گفتگویی تاکید کرد که بازیکنان تیم تمام تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا نتایج خوبی در سه بازی آخر نیم فصل اول کسب کنند. مشروح این گفتگو را در ادامه ملاحظه می کنید:
شرایط اردوی کیش چگونه بود؟
حاجی زاده:در اردوی کیش با کارهای بدنسازی و تاکتیکی مناسب توانستیم به شرایط بدنی خوبی دست پیدا کنیم و امیدوارم نتایج مثبت آن را در ادامه بازی ها مشاهده کنیم.

شرایط تیم داماش را چگونه می بینید؟
حاجی زاده:تیم به لحاظ نتایج خوبی که در چند بازی آخر گرفته شرایط خوبی پیدا کرده و همه تیم مصمم هستند که داماش را به جایگاه خوبی برسانند، آرزوی من این است که داماش گیلان در پایان این دوره از رقابت ها در بین بالانشینان جدول باشد.

سه بازی آخر دور رفت لیگ را چه طور می بینید؟
حاجی زاده:مطمئنا هر بازی شرایط خاص خود را دارد.ما در تمام بازی ها برای گرفتن حداکثر امتیاز تلاش می کنیم امتیازات سه بازی آخر لیگ برای ما خیلی مهم است امیدوارم که با تلاش بچه ها و حضور طرفداران داماش امتیازات مناسب را بدست آوریم، البته گام اول ما بازی با نفت است و ما با تمام قدرت به مصاف این تیم می رویم تا سه امتیاز این دیدار را در عضدی رشت در حضور هواداران به دست آوریم.

طرفداران داماش را چگونه می بینید؟
حاجی زاده: مسابقه با داماش برای هر تیمی با وجود چنین هواداران پر شوری واقعا سخت است،این هواداران یکی از نقاط مثبت تیم داماش گیلان است،آرزوی هر تیمی این چنین هوادارانی است.مطمئنم با این تماشاگران خونگرمی که داماش دارد در پایان فصل جایگاه خوبی را در جدول به دست می آورد البته از این نقطه نباید غفلت کنیم که هواداران در ورزشگاه باید فقط به فکر حمایت از تیم محبوبشان باشند و وارد حاشیه نشوند زیرا هرگونه حاشیه ایی در زمین خودمان به ضرر تیم تمام می شود و روحیه بچه ها را در میدان خراب می کند به همین دلیل رمز اصلی حضور هواداران احترام به حریف، حفظ حرمت ها و حمایت بی دریغ تا پایان بازی از داماش گیلان است.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 6:46 pm

حوصله فوتبال رو ندارم مراج. با اعصاب و روان ادم بازی میکنن. این همه پول مفت میگیرن جام جهانی هم نمیخوان برن. /9/ از ازبکستان ببازیم باید در این فوتبال رو بست. نتیجه ی خرج کردن پول های ملیاردی همینه. خسته نباشید به اقای کفاشیان /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 8:03 pm

[quote:47993ae7e0="rashti_sarvar"]حوصله فوتبال رو ندارم مراج. با اعصاب و روان ادم بازی میکنن. این همه پول مفت میگیرن جام جهانی هم نمیخوان برن. /9/ از ازبکستان ببازیم باید در این فوتبال رو بست. نتیجه ی خرج کردن پول های ملیاردی همینه. خسته نباشید به اقای کفاشیان /9/[/quote:47993ae7e0]

روزبه جون چرا ناراحتی آخه؟؟؟؟
با این اوضاع و روی کار بودن مدیری مثل کفاشیان انتظار بیشتری نباید داشت !!!!
خداییش روز بازی با کره حقمون برد نبود - امروزم حقمون باخت نبود - بازی رفت با ازبکستان هم باید میباختیم.

با این تفاسیر با این همه خرج کردن الان باید 3 یا 4 امتیاز میداشتیم که خوشبختانه با شانس به 7 رسیدیم . ایشالا هرچی که صلاح باشه اتفاق بیفته.
چون اگه حقمون نباشه و بریم جام جهانی آقایون بازم موندگار میشن و مغرور .....
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 4:05 am

[quote:06c2a88b83="meraj130"][quote:06c2a88b83="rashti_sarvar"]حوصله فوتبال رو ندارم مراج. با اعصاب و روان ادم بازی میکنن. این همه پول مفت میگیرن جام جهانی هم نمیخوان برن. /9/ از ازبکستان ببازیم باید در این فوتبال رو بست. نتیجه ی خرج کردن پول های ملیاردی همینه. خسته نباشید به اقای کفاشیان /9/[/quote:06c2a88b83]

روزبه جون چرا ناراحتی آخه؟؟؟؟
با این اوضاع و روی کار بودن مدیری مثل کفاشیان انتظار بیشتری نباید داشت !!!!
خداییش روز بازی با کره حقمون برد نبود - امروزم حقمون باخت نبود - بازی رفت با ازبکستان هم باید میباختیم.

با این تفاسیر با این همه خرج کردن الان باید 3 یا 4 امتیاز میداشتیم که خوشبختانه با شانس به 7 رسیدیم . ایشالا هرچی که صلاح باشه اتفاق بیفته.
چون اگه حقمون نباشه و بریم جام جهانی آقایون بازم موندگار میشن و مغرور .....[/quote:06c2a88b83]

به نظر من هم دیروز حقمون باخت نبود. اما از طرفی بازی رفت رو هم در ازبکستان در حالیکه حقمون نبود شانسی بردیم.
در مجموع به نظرم ایران در نیمه اول خیلی بهتر و با برنامه تر بود و تاکتیک پاسکاری های کوتاه و سریع و نفوذ از عمف و جناحین خوب داشت جواب میداد.
اما نیمه دوم بی برنامه بودیم و رفتیم دنبال سانترهای بی هدف (که ایرانی ها و باشگاه های ایرانی شهره هستاد در این حربه) اما سانترهای بی جون ایران در مقابل مدافعین سرزن ازبک راه به هیچ جایی نمی برد. :?:
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 12:51 pm

[color=black:eb81f0b6d0]یکشنبه 28 آبانماه

ساعت 15 و 15 دقیقه: داماش گیلان - نفت تهران، ورزشگاه شهید عضدی گیلان

داور: سید احمد صالحی، کمکها: مصطفی فراهانی و بابک عباسقلی زاده داورچهارم: بابک وسیله‌بر
ناظر داوری: حاتم بک‌پور [/color:eb81f0b6d0]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 6:37 pm

اگه ببریم عالیه ولی خیلی سخته ابراهیم زاده تیم ها رو خیلی خوب آنالیز میکنه /7/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 11:58 pm

آخر اون دوتا بازیکن نفتو بخشیدن یا نه؟؟؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه نوامبر 16, 2012 10:55 am

[quote:1b384d5ca6="pedram_1367"][quote:1b384d5ca6="Rashti0131"][quote:1b384d5ca6="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ...

[/quote:1b384d5ca6]

Pedram_1367: به نظرت فراهانی تودروازه بهتر از رودباریان کار میکنه :roll:در ضمن به نظرم به جای دوتا هافبک دفاعی یه هجومی بهتره یه دفاعی دوتا هجومی داشته باشیم. :arrow:[/quote:1b384d5ca6]

این ترکیب پیشنهادی هم داره معضلی میشه برای من !!!!
بارها تاکید کردم و تو تمامی کامنتهام می نویسم : به نظر من ، من فکر می کنم ، من پیشنهاد می دم و ... .
نمی دونم چرا در این چندوقت اخیر روی هر ترکیبی که پیشنهاد می دم باید بحث هم بکنم !!!!!؟؟؟؟
آقا من یک چیزی فکر می کنم و می گم ... نه وحی منزل هست و نه اجباری در این هست که بر نظر دیگر دوستان مقدم باشه ...

حالا با توجه به توضیحات فوق ؛ باید بگم بله ... از نظر من فراهانی گلر اول این تیم ، لایقی فر دوم و رودباریان سوم هست ... دلایلش هم واسه خودم هست و پارامترهایی هست که مد نظر خودمه ...
از لحاظ رفلکس توی داماش لایقی فر از همه سر تر هست ... از لحاظ تک به تک گیری فراهانی عالی هست ... از لحاظ تیر دروازه خوری ، اشتباه محاسباتی ، کند بودن و رفلکس های ضعیف هم رودباریان تک هست ...[/quote:1b384d5ca6]

خوب داداش من چرا جوش میاری من نگفتم ترکیبو تو میچینی که اصلا هرجور راحتی دیگه نقل و قول هم نمیشی از طرف من...به عنوان یه هوادار داریم تو سایت هواداران نظر میدیم :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 16, 2012 11:07 am

باید ببریم /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه نوامبر 16, 2012 11:16 am

فکر نکنم من بتونم بیام بیشید بترکانید /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 16, 2012 11:38 am

[quote:6cdb16840e="Rashti0131"][quote:6cdb16840e="pedram_1367"][quote:6cdb16840e="Rashti0131"][quote:6cdb16840e="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ...

[/quote:6cdb16840e]

Pedram_1367: به نظرت فراهانی تودروازه بهتر از رودباریان کار میکنه :roll:در ضمن به نظرم به جای دوتا هافبک دفاعی یه هجومی بهتره یه دفاعی دوتا هجومی داشته باشیم. :arrow:[/quote:6cdb16840e]

این ترکیب پیشنهادی هم داره معضلی میشه برای من !!!!
بارها تاکید کردم و تو تمامی کامنتهام می نویسم : به نظر من ، من فکر می کنم ، من پیشنهاد می دم و ... .
نمی دونم چرا در این چندوقت اخیر روی هر ترکیبی که پیشنهاد می دم باید بحث هم بکنم !!!!!؟؟؟؟
آقا من یک چیزی فکر می کنم و می گم ... نه وحی منزل هست و نه اجباری در این هست که بر نظر دیگر دوستان مقدم باشه ...

حالا با توجه به توضیحات فوق ؛ باید بگم بله ... از نظر من فراهانی گلر اول این تیم ، لایقی فر دوم و رودباریان سوم هست ... دلایلش هم واسه خودم هست و پارامترهایی هست که مد نظر خودمه ...
از لحاظ رفلکس توی داماش لایقی فر از همه سر تر هست ... از لحاظ تک به تک گیری فراهانی عالی هست ... از لحاظ تیر دروازه خوری ، اشتباه محاسباتی ، کند بودن و رفلکس های ضعیف هم رودباریان تک هست ...[/quote:6cdb16840e]

خوب داداش من چرا جوش میاری من نگفتم ترکیبو تو میچینی که اصلا هرجور راحتی دیگه نقل و قول هم نمیشی از طرف من...به عنوان یه هوادار داریم تو سایت هواداران نظر میدیم :roll:[/quote:6cdb16840e]

از کامنت من اینطور برداشت میشه که جوش آوردم ؟!؟ :arrow: :idea: :idea: :idea:
کلا منظور من اونی نبود که برداشت شد ...
در کل واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بده برااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » جمعه نوامبر 16, 2012 11:50 am

کسی میدونه از نظر روحی جهانبخش وضعش چطوره؟
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه نوامبر 16, 2012 3:28 pm

حیف که نمیتونم بیام امیدوام بازی با استقلال جمعه باشه که بتونم بیام
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه نوامبر 16, 2012 3:47 pm

[quote:c0149afad7="chile1369"]کسی میدونه از نظر روحی جهانبخش وضعش چطوره؟[/quote:c0149afad7]

امروز سر تمرین همه بچه ها روحیه شون خوب بود.مظلومم خیلی با انگیزه بازی میکرد /7/
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 16, 2012 4:12 pm

انشاالله می بریم :)
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال