[quote:d5a842bbb5="sepidroudi"][quote:d5a842bbb5="MAZIYAR"]نه آبرار،دلیل کمرنگ شدن این تاپیک و تاپیک اروپا این بود که داشت همه مطالب پررنگ میشد.
قاسمی برای گرفتن بودجه ای برای داماش خیلی تلاش کرد(عاشق چشم و ابروی داماش نبود بلکه برای تبلیغات بود) و در این بین هم فقط منظورش به داماش بود.
آبرار جان روز بازی سپیدرود خیلی چیزها میشنوم و میبینم ولی خودم رو میزنم به اون راه و نشنیده میگیرم و اگر بخوام بگم که...
داداش گلم،در بازی قبل ، قرار بود برای کری خوانی با ملوان،شعار یه تیم داریم توی گیلان،فقط داماش گیلان سر داده بشه ولی فقط به حرمت سپیدرود عزیز و هوادارانش شعار رو به تیم اول گیلان تغییر دادیم ولی متاسفانه بعضی ها حرمت ها رو نگه نمیدارند و دوست دارند خاطرات و دودستگی گذشته رو تکرار کنند.این وظیفه طرفداران دو تیم است که این اختلافت رو قبل از بروزش جلوگیری کنند.
گفتن از ما بودفحالا هرجور مایلید برداشت کنید...[/quote:d5a842bbb5]
[color=black:d5a842bbb5]نظر من هم درمجموع به شما نزدیکتر است
من هم اونجا هستم و مبشنوم که اون 5 الی 6 نفر چی میگن ولی فکر نمیکنم حرفای اون 5الی 6 نفر ارزشی داشته باشه که بیان بشه
اما باید بگم با تمام احترامی که برای آفای رادنی دیدار قایلم فکر میکنم تایپیک سپیدرود مهمتر و ارزشش بیشتر از مطالب آقای رادني ديدار در روزنامه تماشا باشه و فکر میکنم اکثر اعضای سایت هم به مهم بودن تایپیک سپیدرود اعتقاد دارن
و اگه احترامی واسه ما قایلی خواهشا تایپیک سپیدرود رو پررنگ کن (اینو واسه این گفتم که تو رو دربایستی قرار بگیری و حتما این کار رو بکنی

)[/color:d5a842bbb5][/quote:d5a842bbb5]
تاپیک رادنی و بریده های روزنامه ها به عنون یک آرشیو در این سایت هست.کسانی که منو میشناسند میدونند سپیدرود رو خیلی دوست دارم و توی این سایت هم تا جایی که میتونستیم فراخوان گذاشتیم و اخبارش رو در تالار و گاهاَ(اوایل) در صفحه اصلی پوشش دادیم ولی یادتون نره داماش فقط همین سایت هوادری فعال رو داره و باید بهترین محل برای گفتمان هوادارانش باشه.خدا رو شکر سپیدرود دو تا سایت خوب و یک وبلاگ بروز داره.متاسفانه چند وقتی هست تالارگفتمان دیگه زیادی به مسائل غیرمرتبط به داماش داره سوق پیدا می کنه و همین باعث شده تا بحث ها و نظرات از مبحث داماش به سمت های دیگه کشیده بشه و این باعث شده کسانی که برای اخبار و نظرات حول داماش به سایت میان اون شادابی و جذابیت گذشته رو براشون نداشته باشه.اولویت ما در این سایت به داماش هست و تا حد توانمون به ورزش و مسائل اجتماعی و تاریخی هم شهر و استانمون بها میدیم.