[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعتراض به شيوه مديريت داماش/ نامه سرگشاده پيشكسوتان فوتبال رشت

اعتراض به شيوه مديريت داماش/ نامه سرگشاده پيشكسوتان فوتبال رشت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه اکتبر 30, 2012 4:52 pm

[quote:482b93cb0c="Inja-Rasht"][quote:482b93cb0c="sajad1985"][size=12:482b93cb0c]اقدامی بوده که صورت گرفته و حق مدنی پیشکسوتان این شهر همینه که وقتی جفا می بینند بیان کنند تو این چهار پنج سال که مثلا ثبات مدیریت داشتیم هیچ حرکتی از امیرعابدینی ندیدیم که در مورد پیشکسوتان بوده باشه و حق این عزیزان به نوعی ادا بشه ولو بطور کلامی !! خبرهارو دنبال می کردم خبری نظرم رو جلب کرد و اونم این بود باشگاه ملوان می خواد از میثاقیان تقدیر کنه اونوقت ما میایم می گیم اینا اصلا پیشکسوت شهر ما نیستند !!! نگاهی به اسامی بیندازید خودتون در این مورد قضاوت کنید ..
طبق نشونه ها عابدینی برای فصل بعد تو داماش جایگاهی نداره و به شخصه اعتقاد دارم این اقدامات جهت روشن گری مدیران آینده داماش می تونه مثمر ثمر باشه ..عابدینی مدیری هست که تلفنی داره تیم رو اداره می کنه کسی که هفته ایی دو روز هم تو شهر نیست و به تیم نظارت نداره شما فکر می کنید کم کاری تو مسائل اخیر تیم پایه از جانب چه کسی بوده ؟ حتما جوابتون مرغوبه ؟!! پس سخت در اشتباهید چون مرغوب مهره ایی بیش نیست که از طریق بعضی ها به حرکت در می یاد و از خودش کاملا بی اختیاره !! کسی از خودش تا حالا پرسیده راز ماندگاری مرغوب تو سیستم چی بوده ؟ بی خیال ما خودمون رو به کوچه علی چپ می زنیم و انگار نه انگار !!
به مقدسات دوست ندارم اینجور بحث ها رو شروع کنم اما بعضی ها دوست دارند کاسه داغ تر از آش شوند و باعث این می شوند منم برخی نکات رو یاد آوری کنم / شماه نگاه کنید مدیر شهرک نشینها با کی و کی و کی بلند میشه می ره استانداری جلسه می زاره بعد جناب عابدینی ما رسما میره رو مخ مالک باشگاه جناب قویدل که تو شبکه استانی برعلیه استاندارو شهردار و وزیر و غیره .... مصاحبه کنه !!! اونا با چه سیاستی کارشون داره پیش می ره ما !!!
مالک محترم باشگاه خیلی کارها قرار بود برای تیم انجام بده اما تا وقتی مدیریت باشگاه دست عابدینی باشه فقط باید حسرت نداشته های باشگاه رو بخوریم .
والسلام .[/size:482b93cb0c][/quote:482b93cb0c]

برادر عزیز منم لازمه چندتا نکته رو با سوال بهت یادآوری کنم.
1- اسم چند پیشکسوت معتبرتر و با کلاس رشت تو این لیست هست؟
2- شهر رشت پیشکسوت هوشیارتر و دلسوزتری از این آقایون نداره؟
3- چرا طی این پنج سال این آقایون ساکت بودن؟
4- چرا پارسال که همین آقای به زعم امثال شما بی رحم و بی مهر و تلفنی به اتفاق هوادارای واقعی این تیم بدون پول جون کندن این آقایون پیداشون نبود؟
5- شهری مثل رشت که در طول تاریخ معاصرش خواستگاه آزادی خواهی بوده باید از سیاست های کثیف یک سری آدم حقیر الگوبرداری کنه؟
6- شدت تعصب این دوستان تا به کجا هست؟ تا اونجا که اگر در تیم نباشن بزرگترین آرزوشون سقوط تیمه؟
7- اصلا مگر یکی از خصوصیات یک پیشکسوت هوشیار بودن و مدبر بودن نیست؟ هرندی که اینا در برابرش عددی نیستن تدبیر به خرج داد؟ خویشتن داری کرد؟
8- یک هوادار هوشیار حرف و روش کدام پیشکسوت رو مد نظر قرار میده؟ مجید جهانپور یا امثال این آقایون؟
نه برادر ما دیگه با طناب امثال این آقایون تو چاه نمیریم که بعد تیم بیفته و همه برن سراغ کسب و کارشون و دیگه یادشون بره تیمی هم دارن یا روزی از تیم برن بیرون و برن شهرک همسایه رو واسه ما مثال بزنن و عقده های روانیشون رو تخلیه کنن. اگر یک زمانی یکی مثل جهانپور، افتخاری، طباطبایی شدم بخواد وارد تیم بشه از خوشحالی بال در میاریم در غیر این صورت ترجیح میدم تیممون کاملا غیر بومی باشه تا اینکه یک مشت خودخواه بریزن تو تیم.[/quote:482b93cb0c]

من فقط در مورد بند اول بگم که هر کسی از گیلان و مخصوصا رشت فقط یک بار در تیمای رشتی توپ بزنه از هر چی تهرانی معتبر تر هست ....
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 5:08 pm

[quote:54c587561a="Inja-Rasht"][quote:54c587561a="sajad1985"][size=12:54c587561a]اقدامی بوده که صورت گرفته و حق مدنی پیشکسوتان این شهر همینه که وقتی جفا می بینند بیان کنند تو این چهار پنج سال که مثلا ثبات مدیریت داشتیم هیچ حرکتی از امیرعابدینی ندیدیم که در مورد پیشکسوتان بوده باشه و حق این عزیزان به نوعی ادا بشه ولو بطور کلامی !! خبرهارو دنبال می کردم خبری نظرم رو جلب کرد و اونم این بود باشگاه ملوان می خواد از میثاقیان تقدیر کنه اونوقت ما میایم می گیم اینا اصلا پیشکسوت شهر ما نیستند !!! نگاهی به اسامی بیندازید خودتون در این مورد قضاوت کنید ..
طبق نشونه ها عابدینی برای فصل بعد تو داماش جایگاهی نداره و به شخصه اعتقاد دارم این اقدامات جهت روشن گری مدیران آینده داماش می تونه مثمر ثمر باشه ..عابدینی مدیری هست که تلفنی داره تیم رو اداره می کنه کسی که هفته ایی دو روز هم تو شهر نیست و به تیم نظارت نداره شما فکر می کنید کم کاری تو مسائل اخیر تیم پایه از جانب چه کسی بوده ؟ حتما جوابتون مرغوبه ؟!! پس سخت در اشتباهید چون مرغوب مهره ایی بیش نیست که از طریق بعضی ها به حرکت در می یاد و از خودش کاملا بی اختیاره !! کسی از خودش تا حالا پرسیده راز ماندگاری مرغوب تو سیستم چی بوده ؟ بی خیال ما خودمون رو به کوچه علی چپ می زنیم و انگار نه انگار !!
به مقدسات دوست ندارم اینجور بحث ها رو شروع کنم اما بعضی ها دوست دارند کاسه داغ تر از آش شوند و باعث این می شوند منم برخی نکات رو یاد آوری کنم / شماه نگاه کنید مدیر شهرک نشینها با کی و کی و کی بلند میشه می ره استانداری جلسه می زاره بعد جناب عابدینی ما رسما میره رو مخ مالک باشگاه جناب قویدل که تو شبکه استانی برعلیه استاندارو شهردار و وزیر و غیره .... مصاحبه کنه !!! اونا با چه سیاستی کارشون داره پیش می ره ما !!!
مالک محترم باشگاه خیلی کارها قرار بود برای تیم انجام بده اما تا وقتی مدیریت باشگاه دست عابدینی باشه فقط باید حسرت نداشته های باشگاه رو بخوریم .
والسلام .[/size:54c587561a][/quote:54c587561a]

4- چرا پارسال که همین آقای به زعم امثال شما بی رحم و بی مهر و تلفنی به اتفاق هوادارای واقعی این تیم بدون پول جون کندن این آقایون پیداشون نبود؟
5- شهری مثل رشت که در طول تاریخ معاصرش خواستگاه آزادی خواهی بوده باید از سیاست های کثیف یک سری آدم حقیر الگوبرداری کنه؟
6- شدت تعصب این دوستان تا به کجا هست؟ تا اونجا که اگر در تیم نباشن بزرگترین آرزوشون سقوط تیمه؟
7- اصلا مگر یکی از خصوصیات یک پیشکسوت هوشیار بودن و مدبر بودن نیست؟ هرندی که اینا در برابرش عددی نیستن تدبیر به خرج داد؟ خویشتن داری کرد؟
8- یک هوادار هوشیار حرف و روش کدام پیشکسوت رو مد نظر قرار میده؟ مجید جهانپور یا امثال این آقایون؟
نه برادر ما دیگه با طناب امثال این آقایون تو چاه نمیریم که بعد تیم بیفته و همه برن سراغ کسب و کارشون و دیگه یادشون بره تیمی هم دارن یا روزی از تیم برن بیرون و برن شهرک همسایه رو واسه ما مثال بزنن و عقده های روانیشون رو تخلیه کنن. اگر یک زمانی یکی مثل جهانپور، افتخاری، طباطبایی شدم بخواد وارد تیم بشه از خوشحالی بال در میاریم در غیر این صورت ترجیح میدم تیممون کاملا غیر بومی باشه تا اینکه یک مشت خودخواه بریزن تو تیم.[/quote:54c587561a]

نمی دونم چه جوابی به شما بدهم دوست عزیز که امثال تنهایی رو پیشکسوت نمی دونید الان کاملا درمانده شدم از اینکه دوستان برای خوالی و احمدپور هم ارزشی قائل نیستند و اونهارو هم پیشکسوت نمی دونند دیگه نمی دونم شما با دیدن چه کسی اونو پسشکسوت خطاب می کنید !!
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 5:49 pm

حالا یه عده دلشون واسه فوتبال این شهرسوخته شدن بیکاروداخل ادم حساب نمیشن!!!!!؟؟؟؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 5:59 pm

الان که یک مقدار شرایط بهتر شده و تیم هم امروز در تبریز نتیجه ی خوبی گرفت این بحث ها فایده ای نداره ها!
من پیشنهادم این است هرکس با هر طرز تفکری بهتر است در این شرایط این جور بحث ها رو کنار بذاره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:01 pm

حیف که تعهد دادم دیگه انتقاد نکنم و گرنه "حرف برای گفتن" زیاده!!!
بر سر تعهدی که دادم هستم و در مورد عملکرد آقایان هیچ حرفی نمیزنم ولی انتقاد من از بعضی از کاربران سایت وارش اسپرت هست:
چه بخواهیم و چه نخواهیم بعضی از دوستان فقط یک یا دو ساله طرفدار داماش شدند و به علت سن و سال کم شاید حق هم داشته باشند که پیشکسوتان فوتبال رشت رو نشناسند و مانند بعضی دیگر که خود را علامه دهر میدانند در مورد شاُن افراد اولین چیزی را که به ذهنشان میرسد مینگارند.
حق دارید یادتان نیاید !!!
یعنی امثال ایرج خوالی کم برای شهر سختی کشیدند که حالا که انتقادی کردند که شما دوستان به جای مسئولین باشگاه در مقام پاسخگویی بر می آیید؟
شما میگویید آقایان تاحالا کجا بودند؟ شاید بارها به صورت انفرادی و در خفا صحبت کردند و تذکر دادند ولی گوش شنوایی نبود ،این بار علنی گفتند که چهار روز دیگر من و شما که از همه جا بی خبریم نگوییم پس پیشکسوتان این شهر کجا هستند.
حاظرم با شما شرط ببندم که اگر زیر نامه را افتخاری هم امضا میکرد و شخص طباطبایی آن را به دفتر باشگاه میداد باز هم همین صحبت ها پشت سر اونها هم بود!

حضرت علی (ع) می فرماید:
" به گوینده حرف نگاه مکنید بلکه به حرفی که میزند توجه کنید"
بله آبراران عزیز !!!
نبینید که میگوید ؛ ببینید چه میگوید!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:13 pm

[quote:99d5fc4a29="sajad1985"][quote:99d5fc4a29="Inja-Rasht"][quote:99d5fc4a29="sajad1985"][size=12:99d5fc4a29]اقدامی بوده که صورت گرفته و حق مدنی پیشکسوتان این شهر همینه که وقتی جفا می بینند بیان کنند تو این چهار پنج سال که مثلا ثبات مدیریت داشتیم هیچ حرکتی از امیرعابدینی ندیدیم که در مورد پیشکسوتان بوده باشه و حق این عزیزان به نوعی ادا بشه ولو بطور کلامی !! خبرهارو دنبال می کردم خبری نظرم رو جلب کرد و اونم این بود باشگاه ملوان می خواد از میثاقیان تقدیر کنه اونوقت ما میایم می گیم اینا اصلا پیشکسوت شهر ما نیستند !!! نگاهی به اسامی بیندازید خودتون در این مورد قضاوت کنید ..
والسلام .[/size:99d5fc4a29][/quote:99d5fc4a29]

نه برادر ما دیگه با طناب امثال این آقایون تو چاه نمیریم که بعد تیم بیفته و همه برن سراغ کسب و کارشون و دیگه یادشون بره تیمی هم دارن یا روزی از تیم برن بیرون و برن شهرک همسایه رو واسه ما مثال بزنن و عقده های روانیشون رو تخلیه کنن. اگر یک زمانی یکی مثل جهانپور، افتخاری، طباطبایی شدم بخواد وارد تیم بشه از خوشحالی بال در میاریم در غیر این صورت ترجیح میدم تیممون کاملا غیر بومی باشه تا اینکه یک مشت خودخواه بریزن تو تیم.[/quote:99d5fc4a29]

نمی دونم چه جوابی به شما بدهم دوست عزیز که امثال تنهایی رو پیشکسوت نمی دونید الان کاملا درمانده شدم از اینکه دوستان برای خوالی و احمدپور هم ارزشی قائل نیستند و اونهارو هم پیشکسوت نمی دونند دیگه نمی دونم شما با دیدن چه کسی اونو پسشکسوت خطاب می کنید !![/quote:99d5fc4a29]

کی گفته واسه پیش کسوت ارزش قائل نیستم آبرار؟ کامنت قبلی من بخون. حرف من اینه که با اینکه این انتقاد بر عابدینی وارده چرا مجید جهانپور ازش حمایت میکنه؟ به نظرت یک پیشکسوت واقعی و خیرخواه تو این زمان چنین کاری میکنه؟ این کار میتونست بعد از پایان لیگ انجام بشه نه الان که بعضیا بوی پول به مشامشون خورده. من این کار رو از چشم اونایی که تو گفتی نمیبینم این کار یکی دوتا خودخواهه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:26 pm

در اینکه اینا پیشکسوت شهر هستن باید احترامشون حفظ بشه خوب شکی نیست اما به نظر این افراد که همچین بیانه ای دادن بیشتر به فکر منافع خودشون بودن تا داماش
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:34 pm

[b:01f97b4b91]و این درد همیشگی فوتبال رشت بوده[/b:01f97b4b91] اتفاقا حسین مشکین زر ، ایرج خوالی و بقیه دوستان بهتر می دانند که تا تیم رشتی جان می گرفت هیزم تفرقه اختلاف از خود ما زودتر از دشمنان ما روشن می شد و این شد سرنوشت سپیدرود عزیز هنوز یادم هست که هر روز یک خبر از اختلاف در استقلال رشت به گوش می رسید و نتایج عجیب و غریب بله پیشکسوتان عزیز که احترامتان برای همه واجب است ولی ای کاش آنروز که ترس از سرنوشت داماش خواب را به هوادارش حرام کرده بود شما هم یک نامه اینچنینی می نوشتید تا امروز جانمان را فدای نامه تان کنیم کاش آن زمان که طرفدار دست به دامن هرکسی میشد شما تنها یک پیغام کوتاه در یک سایت می گذاشتید تا باور کنیم که نامه تان از دلسوزی برای فوتبال رشت است و ای کاش به قول دوست عزیزمان در خفا صحبت نمی کردید پس از شما انتظار است به عنوان یک پیش کسوت در روز سختی دست تیمهایی مثل سپیدرود و داماش را بگیرید تا با افتخار بگوییم گه پشت ما نسلی است گه نسبت به نسل امروز فردا هر لحظه و در هر شرایطی نگران است .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:47 pm

خلاصه هميشه نبايد براي عابديني هورا كشيد و به به و چه چه كرد ، عابديني هم اشكالات زيادي داره و هر شخص حقيقي يا حقوقي اگه انتقاد پذير باشه ، به سادگي مي تونه از انتقاد ها بهره بگيره و در جهت رفع نقاط ضعف خودش استفاده كنه . بنابراين من نتيجه مي گيريم ، انتقاد سازنده خوب بوده و با تخريب مغاير هست .
[b:4003492120]در ضمن بايد به اطلاع دوستان برسانم ، نفراتي همچون حسين مشكين زر ، محمد احمدپور سابقه دعوت به تيم ملي رو دارند ،منتهي در اون زمان ها رسم براين بود كه شهرستاني نبايد در تيم ملي جايي داشته باشه ؛ همچنين تعصب مثال زدني و بازي هاي عالي آنان به صد تا بازيكن لژيونر و ملي پوش فعلي ما مي ارزه [/b:4003492120].
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:51 pm

منم فقط نمیدونم الان 4 نفر پیدا شدن مشکلات عابدینی رو گوش زد کردن شما ها ناراحتین؟ حالا قبلا چیکاره بودن یا نبودن کمک کردن یا نکردن شماها چرا جبهه گیری میکنید کسی یه موقع نگه خدای نکرده دماغ ایشون کجه بعضیا به دل میگیرن حالا 4 نفر حرف دل ما هارو میزنن بهتون برخورد
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 6:58 pm

من فقط یه سوال دارم از همه.وقتی امیر عابدینی داشت جر میخورد تا تیم منحل نشه،وقتی صبح تا شب تو سایت خوابیده بودیم که ببینیم عابدینی چی میگه وقتی... آقایون از ما بهترون کجا بودند.در اینکه به عابدینی نقد هست قبول ولی نقد یه شرایطی داره و یه زمانی.آقایون نقاد بهتره تو زمان بی کسی کمک حال تیم باشید نه اینکه ... /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:18 pm

[quote:9f0f6954a1="Majid_Rasht"][b:9f0f6954a1]و این درد همیشگی فوتبال رشت بوده[/b:9f0f6954a1] اتفاقا حسین مشکین زر ، ایرج خوالی و بقیه دوستان بهتر می دانند که تا تیم رشتی جان می گرفت هیزم تفرقه اختلاف از خود ما زودتر از دشمنان ما روشن می شد و این شد سرنوشت سپیدرود عزیز هنوز یادم هست که هر روز یک خبر از اختلاف در استقلال رشت به گوش می رسید و نتایج عجیب و غریب بله پیشکسوتان عزیز که احترامتان برای همه واجب است ولی ای کاش آنروز که ترس از سرنوشت داماش خواب را به هوادارش حرام کرده بود شما هم یک نامه اینچنینی می نوشتید تا امروز جانمان را فدای نامه تان کنیم کاش آن زمان که طرفدار دست به دامن هرکسی میشد شما تنها یک پیغام کوتاه در یک سایت می گذاشتید تا باور کنیم که نامه تان از دلسوزی برای فوتبال رشت است و ای کاش به قول دوست عزیزمان در خفا صحبت نمی کردید پس از شما انتظار است به عنوان یک پیش کسوت در روز سختی دست تیمهایی مثل سپیدرود و داماش را بگیرید تا با افتخار بگوییم گه پشت ما نسلی است گه نسبت به نسل امروز فردا هر لحظه و در هر شرایطی نگران است .[/quote:9f0f6954a1]
به مورد خوبی اشاره کردی آبرار.وقتی ما پارسال در برهه ای که دیگه از همه چیز نا امید شده بودیم و تیر آخرمون رو داشتیم میزدیم و به شخصه و حضوری به سراغ امام جمعه،نماینده های مجلس و شورای شهر و ... می رفتیم و تنها دلیل این ملاقات هم ترغیب این افراد بود تا شاید خیری به تیم شهرمون برسه و شاید خیلی از ترکش های روزهای بعدش رو به جون میخردیم ولی این افراد به اصطلاح پیشکسوت داخل خونشون و یا بالای سر تیم هاشون بودند و براشون هیچ اهمیتی نداشت و حتی بعضی از این پیشکسوتان که چه خوب و چه بد خیلی هم برای من محترمند(نشانه این احترام قائل شدن هم میتونید به بخش پیشکسوتان وارش اسپرت مراجعه کنید،پس کسی نمیتونه به من انگ بزنه که برای پیشکسوتان این شهر احترام قائل نیستم!) به ما میگفتند شما خودتون رو از این مسائل بیائید بیرون و ...
چرا اون موقع که کل استادیوم داشت شعار یاری طلبی سر می داد و اسادیوم رشت شده بود محلی برای پلاکاردهای کمک خواهی هواداران داماش،این آقایان نیومدند و به عنوان پیشکسوتان این شهر نامه ای رو برای مسئولین روانه کنند؟در اسامی بالا تمام پیشکسوتان برای ما قابل احتترام هستند ولی در این بین مهدی تنهایی رو خیلی زیاد قبول دارم چرا اون موقع که داماش لنگ یک ریال پول بود نامه ای رو برای مقام بالا رتبه اش(شهردار) ننوشت تا یک میلیارد اول فصل به داماش کمک میشد تا بازیکنان پارسال رو نگه میداشتیم؟
خیلی از انتقادهای این عزیزان به مدیریت باشگاه وارد است ولی اکنون چرا؟آقای خوالی شمایی که تا وقتی که سرمربی تیم پایه داماش بودی و به دلیل بی عرضگیت کنار گذاشته شدی به خوبی به یاد داری دو سال پیش وقتی سپیدرود در لیگ یک بود چه حواشی و دو دستگی در تیم به وجود آوردی و فقط به این دلیل که با فرهاد حسین پور مشکل داشتی!آقای خوالی به خوبی به یاد می آوری که چه گردهمایی هایی رو در تمرینات پیشکسوتان سپیدرود تشکیل میدادی تا بقیه پیشکسوتان رو با خودت همراه کنی!
این ها رو گفتم تا بعضی ها که گفتند تازه دو سال است هوادار داماش شدیم حواسشون جمع بشه که فکر نکنند فقط خودشون هوادار داماش هستند و بقیه ماجرا...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط raincityboy » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:25 pm

[color=black:59a875676b]من طرف کسی نمیگیرم نه میگم باشگاه داره خوب مدیریت میشه و نه میگم این کسایی که نامه نوشتند نماینده پیشکسوت ها هستند،من از 8 سالگی تا سن 21 سالگی دارم فوتبال بازی میکنم از مدرسه فوتبال عضدی تا پگاه تا سپیدرود تا سبحان و الانم داماش ، شاید توی این چندین سال بالا 15 تا مربی داشتم، از ابی خوشچهره تا علی احمدی صفت از مهدی خباز تا محسن عبدنصرالهی از مرتضی شعبانزاده تا حسین کارجو از سعید متقی طلب تا فرهاد حسین پور و امیر فر حسینی و ...

به خوبی شما دوستان من که همه جای برادرهای من هستید میتوانید کارنامه افرادی که از باشگاه حمایت کردند و از باشگاه حمایت نکردند را بیرون بیاورید و ببینید که چه کسانی به چه دلایلی موافق و مخالف هستند؟

برای مثال از جناب آقای کارجو مربی فعلی انزلیچی سبحان که یک سال مربی بنده بود شروع میکنم اگر کسی واقعا تیمو از زمان استقلال رشت و پگاه دوستداشته باشه میتونه به راحتی کارنامه این آقا بیرون بیاره، ایشون از زمان پگاه دارند برای باشگاه مشکل آفرینی میکنند ، زمانی که به مدیریت پگاه نامه داد و تمام مسئولان پگاه دزد خطاب کرد که باعث شد این نامه ورزشی باعث مشکلات دیگری بشه که پگاه برای انزلیچی سبحان شکایت کرد به محیط زیست و نگذاشت یکی از مهم ترین پروژه های انزلیچی در شهر صنعتی افتتاح بشه، این از زمان پگاه!!!
در زمان داماش که ایشون مربی من در انزلیچی سبحان بودن از امیر منصور آریا تا امیر عابدینی تا عبدالله مرغوب تا علی سراوانی تا تمام مربی های پایه داماش را بی لیاقت توصیف میکرد و تنها کسی که در تیم باهاش بحث میکرد من بودم و یکی از دلایلی که سال بعد در سبحان نبودم این بود که ایشون میگفت امیر منصور آریا سال پیش اعدام میشه و من میگفتم اعدام نمیشه و من شرط کردم اگر اعدام نشد رضایت نامه منو بده که شرط بردم خدای شکر در این چند سال با وجود اینکه تیم بسیار خوب داشت نتیجه میگرفت در روزنامه های محلی مصاحبه های شدیدی میکرد که مصاحبه هاش خودتون بخونید اعصبانی میشدید، حالا ایشون ادعا داره که میتونه پایه های داماشو متحول کن ولی متاسفانه 10 سالگی در تیم انزلیچی سبحان هست و بماند که چگونه 10 سال در انزلیچی سبحان ایشون مربی بود فقط 1 بار توانستند قهرمان شوند و 1 بار هم توانستند به مسابقات جام حذفی صعود کنند و شما بایک تحقیق خیلی کوچک میتواندی از بازیکنهای ایشون کارنامه درخشان این آقا مشاهده کنید

شخص بعدی که دارم درباره اش صحبت میکنم محسن عبدنصرالهی است که با وجود رابطه گرم خانوادگی بعضی حرفها دربارش نمیگم ولی ایشون 3سال مدیرعامل باشگاهی بود که من در آن بازی کردم به نام باشگاه نصر در این 3 سال انقدر ایشون ادعا داشتند که هر سال میخواستند نام مربی ها پایه داماش را مطرح کنند نام ایشون هم بود ولی بخاطر تجربه نداشتند مربیگری در رده نونهالان،نوجوانان،جوانان،امید و بزرگسال هیچ وقت مربی تیم های پایه داماش نشد ( البته مدرک لیسانس داشتند و مدرک a آسیا هم داشتند) ولی خودشون میگفتند که تیم نوجوانان و جوانان داماش برای من کوچک هست و حتی مربی تیم های پایه خودش هم نبود!!! در یک مقطعی اقای عبدنصرالهی مصاحبه خیلی بدی انجام میده درباره یک شخصی درباره باشگاه و چند روز بعد با همون شخص در کلاس a در تهران هم گروه میشه در این گروه اقای قدیر بحری و آقای نصرت ایراندوست بودن و اقای محسین عبدنصرالهی و همان کسی که درباره اش مصاحبه کرد یعنی 2 انزلیچی و 2 رشتی در این گروه بودند که باید یک نفر از آن ها در آن کلاس کنفراس میداد، آقای نصرت ایراندوست و قدیر بحری که یک انزلچی بودند و یک بیگانه به آن فرد رای دادند که کنفراس بده ولی آقای عبدنصرالهی مخالفت کرد بعد از مخالفت ایشون نصرت ایراندوست بهش گفت ما انزلیچی هستیم میگوییم که این آقا بره کنفراس بده بعد تو رشتی هستی مخالفت داری میکنی؟!!! که اون آقا رفت کنفراس داد و گروه گیلان نمره a گرفت

از کارنامه های درخشان ایشون میتوان به نداشتن کارنامه کاری اشاره کرد که امسال تازه مربی نوجوانان تیم نصر تیمی که خودش مدیرعاملی ان تیم است شده است

جالب بدونید به اون مکه ای که رفتم قسم خیلی از مربی ها که نیازی نیست نامشون ببرم که ممکن بزرگشند فقط بخاطر منافع خودشون دارند بعضی از افراد خراب میکنند مطمئن باشید اگر همین الان بگند بیایند مربی تیم جوانان یا امید داماش بشوید با سر می آیند مثل آقای متقی طلب که تا مربی جوانان بود همه خوب بودند تا اومد بیرون همه بد شدند تا آقای زاهد ویشگاهی که مربی امید بود همه خوب بودند تا آمد بیرون همه بد شدند و این داستان ادامه دارد

حالا شما به راحتی میتوانید ببینید که یک مربی به نام اقای مرتضی شعبانزاده که مربی بنده در طی 3 سال بوده است چگونه پیشرفت کرده و الان مربی نونهالان داماش گیلان است، ایشون نوجوانان نصر قهرمان زیر گروه رشت کرد بعد در استان نایب قهرمان استان شد و سال پیش هم تیم جوانان سبحان بر عهده داشت و نونهالان نصر را در امسال قهرمان کشور کرد

ایشون بالای 20 بازیکن به تیم های خوب رشت داده مثل داماش ، دخانیات و بزرگسال سبحان که همه سنشان از 18 تا 20 سال هستند و آینده فوتبال رشت هستند، به راحتی میتوانید ببینید که چگونه یک نفر در عرض فقط 3 سال سرمربی نونهالان داماش میشود که خیلی از آقایان مثل امیر فر حسینی که 11 سال است در سپیدرود فعالیت میکند !!!! ولی نتوانست است پیشرفت کند و درجا زده است

من مشاهدات خودم گفتم دلیلی نیست کسی تایید و تکذیب کنه و هیچ توهینی هم به مربی نمیکنم همه این افرادی که نام بردم ادمهای متشخص در فضای بیرون ورزش هستند ولی درباره کار شکنی باید بگم خیلی از این افرا فقط به دلیل اینکه نمیتوانند در تیم های پایه داماش یا بزرگسال مربی گری کنند اعتراض میکنند و گرنه اگر داماش 5 تا تیم دیگه داشت و هرکدام از این ها مربی یکی از این تیم ها بودند الان همه چی آروم بوذ

بلاخره ببخشید سر همتون درد آوردم کوچیک همتون هستم [/color:59a875676b]:wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:32 pm

[color=black:f9e881e931]بهتره وقتی چندروز دیگه یه بازی حساس داریم همه باهم متحد بشیم و در مورد اینکه تو اون بازی قرار چطور تیم رو تشویق کنیم و یا چه اقداماتی قرار انجام بدیم باهم به اتفاق نظر بپردازیم.هرکس چه موافق چه مخالف این بیانیه ، میتونه صدها صفحه بنویسه ولی بهتره فعلا سکوت کرد . جای تعجب داره چرا به این موضوع به این نحو داره دامن زده میشه؟ ضمنا از مدیران سایت در آرام کردن این جو بیشتر انتظار دارم.[/color:f9e881e931]
آخرين ويرايش توسط khorami201 on جمعه نوامبر 02, 2012 10:55 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:36 pm

محمود به نکته ی خیلی خوبی اشاره کرد.داماش تیم نونهالان،نوجوانان،جوانان،امید رو داره که 24 مربی بومی بالای سر این ها هستند و بیشتر هم نمیشه انتخاب کرد و وقتی هم به دلیل نتایج ضعیف این افراد رو کنار میذارند بهشون بر میخوره!
کسانی که مثال شهر همسایه رو میزنند برن ببینند ایا اگر اونجا کسی رو کنار بذارند میاند و تیم شهرشون رو زیر سوال میبرند؟نمیتونند این کار رو بکنند!چون هواداران ملوان این اجازه رو نمیدن!چون در شهر ما خیلی ها خیلی چیزها رو خیلی زود فراموش می کنند و فکر میکنند تخریب کردن تیم در این شرایط یعنی دلسوزی!!!!

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان