توسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:18 pm
[quote:9f0f6954a1="Majid_Rasht"][b:9f0f6954a1]و این درد همیشگی فوتبال رشت بوده[/b:9f0f6954a1] اتفاقا حسین مشکین زر ، ایرج خوالی و بقیه دوستان بهتر می دانند که تا تیم رشتی جان می گرفت هیزم تفرقه اختلاف از خود ما زودتر از دشمنان ما روشن می شد و این شد سرنوشت سپیدرود عزیز هنوز یادم هست که هر روز یک خبر از اختلاف در استقلال رشت به گوش می رسید و نتایج عجیب و غریب بله پیشکسوتان عزیز که احترامتان برای همه واجب است ولی ای کاش آنروز که ترس از سرنوشت داماش خواب را به هوادارش حرام کرده بود شما هم یک نامه اینچنینی می نوشتید تا امروز جانمان را فدای نامه تان کنیم کاش آن زمان که طرفدار دست به دامن هرکسی میشد شما تنها یک پیغام کوتاه در یک سایت می گذاشتید تا باور کنیم که نامه تان از دلسوزی برای فوتبال رشت است و ای کاش به قول دوست عزیزمان در خفا صحبت نمی کردید پس از شما انتظار است به عنوان یک پیش کسوت در روز سختی دست تیمهایی مثل سپیدرود و داماش را بگیرید تا با افتخار بگوییم گه پشت ما نسلی است گه نسبت به نسل امروز فردا هر لحظه و در هر شرایطی نگران است .[/quote:9f0f6954a1]
به مورد خوبی اشاره کردی آبرار.وقتی ما پارسال در برهه ای که دیگه از همه چیز نا امید شده بودیم و تیر آخرمون رو داشتیم میزدیم و به شخصه و حضوری به سراغ امام جمعه،نماینده های مجلس و شورای شهر و ... می رفتیم و تنها دلیل این ملاقات هم ترغیب این افراد بود تا شاید خیری به تیم شهرمون برسه و شاید خیلی از ترکش های روزهای بعدش رو به جون میخردیم ولی این افراد به اصطلاح پیشکسوت داخل خونشون و یا بالای سر تیم هاشون بودند و براشون هیچ اهمیتی نداشت و حتی بعضی از این پیشکسوتان که چه خوب و چه بد خیلی هم برای من محترمند(نشانه این احترام قائل شدن هم میتونید به بخش پیشکسوتان وارش اسپرت مراجعه کنید،پس کسی نمیتونه به من انگ بزنه که برای پیشکسوتان این شهر احترام قائل نیستم!) به ما میگفتند شما خودتون رو از این مسائل بیائید بیرون و ...
چرا اون موقع که کل استادیوم داشت شعار یاری طلبی سر می داد و اسادیوم رشت شده بود محلی برای پلاکاردهای کمک خواهی هواداران داماش،این آقایان نیومدند و به عنوان پیشکسوتان این شهر نامه ای رو برای مسئولین روانه کنند؟در اسامی بالا تمام پیشکسوتان برای ما قابل احتترام هستند ولی در این بین مهدی تنهایی رو خیلی زیاد قبول دارم چرا اون موقع که داماش لنگ یک ریال پول بود نامه ای رو برای مقام بالا رتبه اش(شهردار) ننوشت تا یک میلیارد اول فصل به داماش کمک میشد تا بازیکنان پارسال رو نگه میداشتیم؟
خیلی از انتقادهای این عزیزان به مدیریت باشگاه وارد است ولی اکنون چرا؟آقای خوالی شمایی که تا وقتی که سرمربی تیم پایه داماش بودی و به دلیل بی عرضگیت کنار گذاشته شدی به خوبی به یاد داری دو سال پیش وقتی سپیدرود در لیگ یک بود چه حواشی و دو دستگی در تیم به وجود آوردی و فقط به این دلیل که با فرهاد حسین پور مشکل داشتی!آقای خوالی به خوبی به یاد می آوری که چه گردهمایی هایی رو در تمرینات پیشکسوتان سپیدرود تشکیل میدادی تا بقیه پیشکسوتان رو با خودت همراه کنی!
این ها رو گفتم تا بعضی ها که گفتند تازه دو سال است هوادار داماش شدیم حواسشون جمع بشه که فکر نکنند فقط خودشون هوادار داماش هستند و بقیه ماجرا...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"