[quote:5dcd30b0aa="sepidroudi"][quote:5dcd30b0aa="khorami201"][quote:5dcd30b0aa="khorami201"][color=black:5dcd30b0aa]مطلبی راجع به حریف روز یکشنبه سپیدرود ، شهرداری دزفول وجود دارد که شنیدنش خالی از لطف نیست . شهرداری دزفول پارسال در همین آبان ماه پنجشبه 9/8/90 در سری مسابقات لیگ دسته دو به گیلان آمده بود و در ورزشگاه پوریای ولی تالش با اتفاقی نادر شوکه شدند! [b:5dcd30b0aa]آنها شاهد ضرب و شتم شدید داور بازی "سعید شمس" از طرف بازیکنان و مسئولین و هواداران چوکا بودند!!![/b:5dcd30b0aa]
حال این بندگان خدا باز در آبان ماه و دوروز زود تر نسبت به پارسال در گیلان بازی دارند [b:5dcd30b0aa]ولی با این تفاوت که رشتیها به داور اهانت نمی کنند و رسم مهمان نوازی را هم بجا خواهند آورد ولی با گلهای زیاد و یک برد قاطع ، بسیار محترمانه دزفولیها را شوکه خواهند کرد... [/b:5dcd30b0aa][/color:5dcd30b0aa][/quote:5dcd30b0aa]
[color=black:5dcd30b0aa][size=14:5dcd30b0aa]خدارو شکر دزفولیها اینبار با احترام شوکه شدند!

باز هم خدارو شکر که اینبار دقایق پایانی برای ما خوش یمن بود.ضمنا بی صبرانه منتظر گزارشات تصویری [b:5dcd30b0aa]آقا حامد [/b:5dcd30b0aa]عزیز هستم.

همچنین [b:5dcd30b0aa]sepidroudi[/b:5dcd30b0aa] جان (آقا معین گل) همیشه گزارشات تصویری شما که با تلفن همراه یا دوربین خودتون میگرفتید زود بیرون میومد. پس چرا اینبار هنوز خبری نیست؟

بدعادتمون کردی برادر جان!

[/size:5dcd30b0aa] [/color:5dcd30b0aa][/quote:5dcd30b0aa]
[color=black:5dcd30b0aa]مخلص آبرار خرمی عزیز
داستان دوربین و موبایلهام تبدیل به یکی از عجایب زندگیم شده

- هنوز که هنوزه نمیتونم این اتفاقات متوالی رو باور کنم ( فکر کنم کلید اسرار شده

)
یه دوربین canon داشتم که معمولا عکسای بازیها رو با اون میگرفتم - اولین بازیه سپیدرود با البدر میخواستم با خود بیارم به طرز عجیبی از کار افتاد , هر کاری هم که کردم به کار نیفتاد

(البته الان تعمیر شده و تهران پیش برادرمه که اگه اتفاقاتی که در زیر ذکر میکنم پیش نیاد بازیهای بعد با خودم میارم)
دو تا گوشی داشتم ( vivaz , k800) که بازی اول ویواز رو نیاورده بودم , برای بازی دوم بدلیل کیفیت عالی عکسای ویواز , زدمش به شارژ که پر بشه وقتی از شارژ در آوردمش اون هم به طرز عجیبی خاموش شد و هنوز که هنوزه خاموشه و البته متخصصین گفتن بوردش سوخته
عکسای کج و کله ای رو هم که قبلا گذاشتم با k800 گرفته بودم که باورتون نمیشه اون هم امروز از کار افتاد
هنوز این اتفاقات باورم نمیشه - دارم تحلیل میکنم که دلیلش چی میتونه باشه [/color:5dcd30b0aa][/quote:5dcd30b0aa]
همه دوست دارن تا عکسای بازیها رو ببینن ولی قطعا هیچکس راضی نیست شما ضرر کنی - بهتره که شما هم مقابله نکنی - دیگه نمیخواد عکس بگیری آبرار