[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هفتم آبان روز کوروش بزرگ *پدر ایران* بر همه عاشقان ایران شادباش (نامگذاری توسط بچه های عاشق ایران)

هفتم آبان روز کوروش بزرگ *پدر ایران* بر همه عاشقان ایران شادباش (نامگذاری توسط بچه های عاشق ایران)

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط khorami201 » شنبه اکتبر 27, 2012 11:31 pm

[color=black:dc037f2555]با عرض پوزش از همه دوستان خوبم
شاید خیلی از دوستان و سروران بعد از خوندن این نظر و نوشته من، از بنده دلخور و دلگیر بشند و حتی تو دل یا شاید نظراتشون ، من رو مورد لطف و عنایت هم قرار بدند اما خب هر چه از دوست رسد نیکوست.سایت وارش اسپرت فکر میکنم جز معدود جاهایی هست که در مورد مسایل ورزشی شهر و استانمون توش بحث و گفتگو میشه و در کمترین زمان بیشترین اطلاعات رو میشه ازش بدست آورد. [b:dc037f2555]بنده با هیچ کدوم از مدیران سایت قرابت خاصی ندارم پس صحبتهام فقط و فقط بخاطر حفظ این سایت و رسیدن به اهداف ورزشی سایت هست. [/b:dc037f2555][b:dc037f2555]خواهشا خواهشا خودمان از تغییر مسیر مباحث و اشتباه رفتن مسایل جلوگیری کنیم. [/b:dc037f2555]ما در این سایت دنبال اهداف ورزشی استان و شهرمان هستیم .فکر نمیکنم این سایت جایی برای مباحث ایدئولوژیکی باشه چون باور بفرمایید مارو از اهداف تشکیل سایت دور میکنه. هر کس نظری داره و برای نظر خودش دلایلی ، نظرات مختلف هرچند شاید درست نباشند ولی محترم هستند .
ارادتمند همه شما سروران عزیزم[/color:dc037f2555]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در شنبه اکتبر 27, 2012 11:37 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 27, 2012 11:34 pm

منم با نظر دوست خوبمون خرمی موافقم.بهتره این بحثها تموم شه...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه اکتبر 28, 2012 1:04 am

واقعا متاسفم برای بعضیها که موضوع تاپیک رو منحرف کردن... اگر بحث نقد کردن باشه من هم میتونم حضرت محمد رو نقد کنم بگم با بچه نه ساله خوابیده و چندتا زن گرفته و چه خونهایی ریخته و ... میتونم اشتباهاتشو بگم ، منتها اینجا نیومدیم بحث دینی کنیم...بگیم کی خوبه کی بده ، ولی انقدر واسه این مرد ارزش قائل نیستین که حتی تاپیکش هم ببینید ... !!!
خیلی خوب تاپیک رو از مسیر خودش منحرف کردین ، افرین!
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه اکتبر 28, 2012 1:06 am

قابل توجه دوستان...

[b:230c8186c8][color=black:230c8186c8]شاید این تصور به دلیل وجود رسمی با عنوان ایوک زن در ایران باستان دربین زرتشتیان است برای روشن شدن این مسئله بهتر دیدم تا از بخشی از کتاب زرتشت چهره ی تابناک ایران باستان را که مربوط به این موضوع است استفاده کنم .

ایوک زن

در شرایطی که مردی فرزند پسر نداشت یک یا چند دختر فرزندان او را تشکیل میدادند، ازدواج تنها دخترش یا در حالتی که چندین دختر دارد ، ازدواج کوچکترین دخترش با زیر نام ایوک زن بسته میشود و در دفاتر ثبت میگردد .مطابق سنت چنین ازدواجی حکم میکند که نخستین فرزند پسری که از این پیوند زناشویی به وجود می آمده است به جای آنکه به نام پدر خود شهرت یابد به فرزند خواندگی جدمادری خود در آمده وبا نام او شهرت میابد . این نوع ازدواج و شیوه ی آن باعث بوجودآمدن شبهه ی ازدواج محارم درآیین زردشت و دوره ی حکومت کوروش و سایر پادشاهان ایرانی شده است . زیرا هنگامی که می دیدند فرزند پسر دختر مردی بانام همانمرد شهرت دارد نه همسر آن دختر تصور میکردند که بین محارم ازدواج صورت گرفته است .

ایوک ayok واژه ایست پهلوی به معنی یک

منبع : کتاب زردتشت چهره ی تابناک ایران باستان

و اما......

گفته می شود یکی از مورخان کشور طی سخنانی از کوروش به عنوان پایه گذار ازدواج محارم در ایران نام برده و گفته است ازدواج دختران کوروش به نام های آتوسا و رکسانا با پسر وی کمبوجیه به دستور کوروش بوده است.

و در جایی دیگر آوردند که: کوروش پادشاه ایران دارای فساد اخلاقی بوده است و چندین زن و کنیز داشته است و....

به نظر شما تاریخ خلاف این را ثابت نکرده است من باچند دلیل این سخنان را ردمیکنم و امیدوارم دوستان نیز قانع شوند

در تمامی منابع تاریخی ذکر شده است که آتوسادختر کوروش بزرگ همسر داریوش و مادر خشایار شاه است پس ازدواج او با کمبوجیه به نظرمنطقی و درست نیست

در جایی دیگر آورده اندکه آتوسا خواهرخوانده ی کمبوجیه بوده است پس اگرازدواجی هم صورت پذیرفته بین محارم نبوده است

همه ی ما به خوبی میدانیم که شاید کوروش بزرگ جز تنها پادشاهانی است که دارای فساد اخلاقی نبوده است واین را از نمونه ی بارز پانته آ میتوان دریافت زیرااو زیباترین زن آن دوران محسوب شده اما کوروش بی توجه به آن زیبایی از وی مراقبت کرده و اورا به همسر خویش بازمیگرداند .

کورش در طول زندگی خود فقط یک زن اختیار کرد و او کاساندان نام داشت دختر فرناسپه از شاهدختان خاندان هخامنشی . کاساندان قبل از کورش درگذشت و بعد از او کورش در اندوهی فراوان ماند و برای همیشه و به احترام همسرش تنهایی را برگزید ( به نقل از هرودوت تاریخ نویس یونانی)

هرودوت مي نويسد :

مصريان به منظور اين كه شكست خود را از ايرانيان به نحوي جبران كنند شهرت دادند كه كوروش دختر آماژيس فرعون مصر را براي ازدواج خواستگاري كرده است اما فرعون مصر بجاي آمازيس دختر زيباروي اپرس فرعون سابق مصر به نام ني يتيس را كه خود او برانداخته بود براي كوروش فرستاد و كمبوجيه از ني يتيس متولد شده است .

اما داستان مذكور را مصريان براي دلخوشي خود جعل كرده بودند تا از شدت خفتي كه بر اثر شكست بوسيله ايرانيان تحمل كردند كاسته باشند
[/color:230c8186c8][/b:230c8186c8]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط hatam » يکشنبه اکتبر 28, 2012 1:15 am

[color=black:f936334730]امروز روز توست، امروز روزی است که جهان این روز را به نام تو می خواند و می شناسد. هرگاه که روز بزرگی باشد، هرگاه که تولدی یا بزرگداشتی و نکوداشتی باشد، همه برای آن بزرگ و به یاد او شادی می کنند، دست می افشانند،خیابانها را آذین می بندند، چراغ ها می افروزند و همه جا را رنگین و نورافشان می کنند...
امروز اما، امروز که روز توست، چه کسی می داند؟ چه کسی تو را می شناسد؟ در کجای تاریخ تو را فراموش کردیم؟ در کجا، در کجای این زمانه زنگار گرفته ما را رها کردی؟

امروز در سرزمین تو، در این مرز پر گهر،ایران زمین، در این خاک که روزی اهورایی می خواندندش هیچکس شاد نیست. هیچ خیابانی آذین بندی نیست، هیچ چراغی روشن نیست و هیچ آتشی فروزان نیست...
ای پدر ما که در آسمانی...

[/color:f936334730]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه اکتبر 28, 2012 5:03 am

ممونون از دوست عزیزمون sepidroudi
بابت ایجاد چنین تایپک پرمحتوا وبا ارزشی.
به احتمال یقین دوستان مخالف عرب پرست نیستن بلکه بیشتر به سرزمین مادری یعنی گیلان عزیزمون تعصب دارن که جای بسیار شکر داره . /7/
ما همه قبل از اینکه ایرانی باشیم یه گیلانی هستیم واین جای بسی افتخار برای ما هستش , ولی از حق نگذریم بزرگی کوروش مورد تائید تمام جهانیان هستش و ما نیز به این بزرگی احترام میزاریم.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 28, 2012 7:34 am

بگین کوروش بزرگ نه کوروش کبیر کوروش ایرانی بود نه عرب کبیر کلمه ی عربیه [img:f0e67a9d63]http://nuivm.tk/img/b180037abbeb.jpg[/img:f0e67a9d63]
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 28, 2012 7:36 am

[[img:7b215b2d10]http://1.tnv.goodluckwith.us/img/7e4dd6300aa7.jpg[/img:7b215b2d10]
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه اکتبر 28, 2012 7:45 am

[quote:da2326e543="yaran-mirzakochak"]ممونون از دوست عزیزمون sepidroudi
بابت ایجاد چنین تایپک پرمحتوا وبا ارزشی.
به احتمال یقین دوستان مخالف عرب پرست نیستن بلکه بیشتر به سرزمین مادری یعنی گیلان عزیزمون تعصب دارن که جای بسیار شکر داره . /7/
ما همه قبل از اینکه ایرانی باشیم یه گیلانی هستیم واین جای بسی افتخار برای ما هستش , ولی از حق نگذریم بزرگی کوروش مورد تائید تمام جهانیان هستش و ما نیز به این بزرگی احترام میزاریم.[/quote:da2326e543]

دوست من درسته ما گیلانی هستیم ولی من اعتقاد دارم که خود من قبل اینکه گیلانی باشم ایرانیم همین طور قبل اینکه رشتی باشم گیلانیم
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 28, 2012 7:58 am

من به کوروش احترام میزارم حتی پوستر پاسارگاد تو اتاقم هست اما باید بپذیریم که امروز کوروش نه بعنوان نماد وحدت ملی و نه بعنوان سمبل حقوق بشر برای بعضی ها مطرح نیست بلکه نمادی برای نشان دادن عظمت فارس ها مطرح میشه . چطور وقتی صحبت از کوروش و ایران و خلیج فارس میشه من گیلک باید حمایت کنم اما از طرف دیگه حق مارو به راحتی بالا میکشن و به قومیت ها با دیده تمسخر تحقیر نگاه میکنن؟ نقش گیلک ها و بلو چ ها وکردها و حتی ترک ها تو این مملکت چیه؟ ترک و لر و گیلک فقط توی جک ها هستن!فقر و نداری تو بلوچستان بیداد می کنه کردها هم که همیشه عقب نگه داشته شدن!من به کوروشی احترام میزارم که نماد ایرانیت و حقوق بشره کوروشی که نماد فارس هاست برای من قابل احترام نیست
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه اکتبر 28, 2012 8:11 am

[quote:e22de47fab="iman1978"]من به کوروش احترام میزارم حتی پوستر پاسارگاد تو اتاقم هست اما باید بپذیریم که امروز کوروش نه بعنوان نماد وحدت ملی و نه بعنوان سمبل حقوق بشر برای بعضی ها مطرح نیست بلکه نمادی برای نشان دادن عظمت فارس ها مطرح میشه . چطور وقتی صحبت از کوروش و ایران و خلیج فارس میشه من گیلک باید حمایت کنم اما از طرف دیگه حق مارو به راحتی بالا میکشن و به قومیت ها با دیده تمسخر تحقیر نگاه میکنن؟ نقش گیلک ها و بلو چ ها وکردها و حتی ترک ها تو این مملکت چیه؟ ترک و لر و گیلک فقط توی جک ها هستن!فقر و نداری تو بلوچستان بیداد می کنه کردها هم که همیشه عقب نگه داشته شدن!من به کوروشی احترام میزارم که نماد ایرانیت و حقوق بشره کوروشی که نماد فارس هاست برای من قابل احترام نیست[/quote:e22de47fab]

اگه کسی مثلا از کرمان یا بندر عباس بالاترین افتخار رو مثلا تو فزیک جهانی به دست بیاره تو میگی چون کرمانیه باعث افتخار ما نیست ما ایرانی هستیم تمام قمیتها کرد لر وگیل ترک همه باهم میشیم ایران این روحیه خوبی براییک کشور نیست من حتی به کشور های غربی نگاه میکنم به جز اسپانیا همه حس خاصی رو کشورشون دارن نباد گفت که کوروش برای نمیدونم فارسه اون برای ایرانه تمام من هم به عنوان گیلانی ایرانیم
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 28, 2012 8:18 am

همیشه تو این مسائل اختلاف نظر وجود داره و بعضیا هستند که فقط کورکورانه حرف خودشونو میزنند و تفکر پشت حرفاشون نیست و بعضیا جنبه های مختلف قضیه رو نگاه می کنند و یک استدلال رو نقض می کنند ... یعنی جنگ بین منطق و احساس ، منطق سعی می کنه با دلیل حرفش رو به کرسی بنشونه ...ولی احساس سعی می کنند با هر دلیلی نشون بده که حرف من درستِ .... تجربه به من ثابت کرده بی فایدست این حرفا
در ضمن من هم با havosh موافق هستم که هر کس کوروش پرست نباشه عرب پرست نیست !! و نمی دونم این ذهنیت چرا وجود داره اصلا !!!

تایپیک برای بزرگ داشته کوروش هستش پس لطفا مراقب باشید بحثاتون جنبه توهین به هم نگیره و از موضوع تایپیک منحرف بشید چون مجبور میشیم تایپیک رو قفل کنیم .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 28, 2012 8:23 am

[quote:7024825c84="khorami201"][color=black:7024825c84]با عرض پوزش از همه دوستان خوبم
شاید خیلی از دوستان و سروران بعد از خوندن این نظر و نوشته من، از بنده دلخور و دلگیر بشند و حتی تو دل یا شاید نظراتشون ، من رو مورد لطف و عنایت هم قرار بدند اما خب هر چه از دوست رسد نیکوست.سایت وارش اسپرت فکر میکنم جز معدود جاهایی هست که در مورد مسایل ورزشی شهر و استانمون توش بحث و گفتگو میشه و در کمترین زمان بیشترین اطلاعات رو میشه ازش بدست آورد. [b:7024825c84]بنده با هیچ کدوم از مدیران سایت قرابت خاصی ندارم پس صحبتهام فقط و فقط بخاطر حفظ این سایت و رسیدن به اهداف ورزشی سایت هست. [/b:7024825c84][b:7024825c84]خواهشا خواهشا خودمان از تغییر مسیر مباحث و اشتباه رفتن مسایل جلوگیری کنیم. [/b:7024825c84]ما در این سایت دنبال اهداف ورزشی استان و شهرمان هستیم .فکر نمیکنم این سایت جایی برای مباحث ایدئولوژیکی باشه چون باور بفرمایید مارو از اهداف تشکیل سایت دور میکنه. هر کس نظری داره و برای نظر خودش دلایلی ، نظرات مختلف هرچند شاید درست نباشند ولی محترم هستند .
ارادتمند همه شما سروران عزیزم[/color:7024825c84][/quote:7024825c84]

اینجا یک تاپیک بود برای تبریک یک روز ، همونطور که ممکنه یک تاپیکی بوجود میومد برای تبریک اعیاد یا تسلیت برخی روزهای مهم.
با تائید نظر شما باید بگم ، بحث و گفتمان درست مشکلی نداره اما دارم می بینم همیشه تو هر موضوعی بعضی ها نمی تونند خودشون رو کنترل کنند و برای به کرسی نشوندن حرف خودشون اقدام به دادن کامنت هایی برخلاف قوانین سایت می کنند یا به همدیگه و یا مقدسات همدیگه توهین می کنند...به نظر می رسه این ظرفیت برای برخی ها وجود نداره که با آرامش حرفشون رو مطرح کنند . با ادامه داشتن چنین قضایایی دارم فکر می کنم ظرف یکی دو ماه آینده با تمهیدات و افزایش میزان اخبار ورزش فضای سایت رو به شکل کامل ورزشی تبدیل کنیم و فروم رو ببندیم یا محدود کنیم!
ادامه این بحث ها هم معلومه به کجا میکشه، تبریک و تسلیت ها رو گفتید دیگه...
قفل شد
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان