[quote:c7cd730748="sepidroudi"][quote:c7cd730748="sepidrod"]روز جهانی با عنوان روز کوروش وجود ندارد این قضیه روز ها رو نهاد فرهنگی سازمان ملل متحد(یونسکو) بنا به برخی مقتضیات تعیین می کند مثل [b:c7cd730748]روز جهانی زبان مادری روز جهانی زن یا روز جهانی نوروز یا روز جهانی کارگر و روز جهانی ریشه کنی فقر [/b:c7cd730748]و....اگر ریشه هر یک را بررسی کنیم یک سابقه تاریخی ازشون بر می خوریم.
ولی من تا الان ندیدم که روز جهانی را به نام یک فرد نامگذاری کنند اگر قرار بود روز جهانی را به نام یک نفر تعیین کنند هزاران نفر بهتر از کوروش هم بودند.
[b:c7cd730748]لطفا از یک منبع معتبر اثبات کنید روز جهانی به همین نام وجود دارد.[/b:c7cd730748][/quote:c7cd730748]
[color=black:c7cd730748]سلام عزیز بزرگوار - خوشحالم که این موضوع اینقدر برای شما مهم بوده که نظر بزارید
The international day of Cyrus The Great is not mentioned in any international calendars today
راستش تو همون لینکهایی که از ویکیپدیا گذاشته بودم این جمله بود که فکر کنم پاسخ مورد انتظار شماست
اما در مورد اینکه هزاران نفر از کوروش شایسته تر بودن چه عرض کنم , نظر شماست و محترم [/color:c7cd730748][/quote:c7cd730748]
سلام به همشهری سپیدرودی عزیزم.
ابتدا منم خوشحالم که شما با حسن نیت پاسخم را دادید.
روزهای جهانی که از سوی سازمان ملل متحد تعیین شده را می توانید از این لینک که از ویکی پدیا برداشت شده را مشاهده نمایید چنین روزی وجود ندارد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8% ... 9%86%DB%8C