[quote:2fb582f0f7="yankee"][quote:2fb582f0f7="MAZIYAR"][color=black:2fb582f0f7]به قول زاکان گفتنی،بمردیم تا ببردیم!
مثل چهار بازی خانگی اخیر داماش بازهم نیمه اول ضعیف بودیم ولی در نیمه دوم به مراتب بهتر شدیم و فقط خدا رو شکر می کنم که این امتیاز رو گرفتیم و مهم امتیاز هست چون ما در بازی صبا،ذوب آهن حقمون برد بود که داورا به ناحق ازمون گرفتند پس به بازی خوب نتیجه نمیدن چون اگر اون 5 امتیاز (+راه اهن) رو داده بودند ما الان رده ششم جدول بودیم!
ولی باز هم خدا رو شکر تونستیم بازی رو ببریم و فقط یادتون نره تیم ما امسال از لحاظ مهره قوی نیست و وقتی بهترین و موثرترین بازیکنامون (مهدوی جهانبخش) رو در اختیار نداشتیم بازی کردن برامون خیلی سخت بود که خدا رو شکر سه امتیاز رو فقط می خواستیم.
حسن رودباریان امروز نشون داد میتونه یک وزنه برای داماش باشه و علاوه بر پنالتی چند تا توپ دیگه رو هم خوب گرفت که وقتی بازیکنان میبینه یه دروازه بان مثل شیر توی دروازه دارن اعتماد به نفس میگیرند و مثل فراهانی نبود که وقتی حمله میشد یا ابوالفضل میگفتیم!
حسین ابراهیمی هم به مانند گذشته سوپراستار داماش بود و بهنام افشه هم خوب بازی کرد و فقط باید دقت پای راستش رو بیشتر کنه تا بتونه از پای راستش بیشتر استفاده کنه.
[b:2fb582f0f7]اما برسیم به موردی که برد امروز رو شیرین تر کرد و به یکی از بترین روزهای حضورم در استادیوم تبدیل شد:
امروز رشتی ها نشون دادند که انسان های قدرشناسی هستند و وقتی امروز دندون شکسته لیدر درود(در بازی پلی آف آبادان شکسته بود) رو دیدم اون حضور درودی ها دوباره در ذهنم مرور شد.امروز از مربی تیم حریف،مربی خودمون،هواداران درود،هواداران داماش،خبرنگاران،سایت ها و ... از این کار هواداران داماش تعریف کردند و در واقع مطمئنا هواداران درود هم خاطه ای خوش از رشت در ذهن شان باقی می ماند و حتی لیدرشون گفت جوری ما رو شرمنده کردید که من نمیدونم چطور باید از شرمندگیتون بیرون بیائیم!خدا رو شکر هواداران داماش هم به خوبی شرایط رو درک کردند و حتی زمزه ی یک توهین هم به هیچ کسی شنیده نشد.[/b:2fb582f0f7][/color:2fb582f0f7]
[color=red:2fb582f0f7]فقط متاسفم برای فیلمبردار برنامه نود(قاسمی) در رشت که آقا زورشون میومد دوربینش رو به سمت هواداران داماش بچرخونه !
این رو باید هواداران داماش متوجه بشن که همین آقایان کوچکترین حاشیه ای رو برای ضربه زدن به داماش بزرگ می کنند تا به اهداف شوم خودشون برسند!!!!پس چرا باید دست این افرادآتو بدید؟
[b:2fb582f0f7]اگر همیشه مثل امروز پرچمدار فرهنگ رشت و گیلان باشیم ضرر می کنیم؟[/b:2fb582f0f7][/color:2fb582f0f7][/quote:2fb582f0f7]
مازیار تو بودی موقعی که همه داشتن گهر رو تشویق میکردن دوییدی رفتی دوربین و آوردی تا فیلم بگیره ؟؟
جایگاه S نشسته بودم دقیق تشخیص ندادم کی بود 99% تو بودی:دی
عجب دوییدنی کردی برار.
خیلی حال کردم دمت گرم.

[/quote:2fb582f0f7]
آره،اعصاب من رو خورد کرده بود!الان اگه میگفتیم امیدخان هرندی درجا فیلم میگرفت!!!!