[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخشان:داماش در نیم فصل دوم مقتدر خواهد بود

درخشان:داماش در نیم فصل دوم مقتدر خواهد بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 23, 2012 11:56 am

[quote:e4d3e7359c="sepidroudi"][quote:e4d3e7359c="meraj130"]متاسفم برای کسانی که تیم شهرشونو به یه آدمی فروختن که حرفاش تو بازی با ملوان ( پارسال ) هیچ وقت یادم نمیره!!!!!

اما ما اجازه نمیدیم که اون آقا به اهدافش برسه - میدونیم چه نقشه ای داری .....[/quote:e4d3e7359c]

بعضی بچه ها میان نظرات احساسی میزارن اینجا در جهت حمایت از آقای هرندی , متاسفانه شما هم احساسی تر از اونها در تخریب ایشون نظر میزاری معراج جان و گاهی هم اتهام میزنی که قشنگ نیست , من فکر میکردم این داستان خیلی وقته تموم شده اما هنوز دو طرف در تهمت زدن و تخریب یکدیگر چیزی کم نمیزارن :idea:

ضمنا من نمیدونم وقتی در مورد امید هرندی نظر میدین چرا همش میگین اون آدم یا اون آقا !!!!!!!!!!!!! , یعنی اسم بردن از امید هرندی اینقدر افت داره 8O

خواهشا تموم کنید این داستان رو بعد این همه مدت[/quote:e4d3e7359c]
فقط یه توضیح مختصر بدم که من برای کسانی که از امیدهرندی خوششون میاد یا ازش دفاع می کنند احترام قایلم و هیچ مشکلی باهاشون ندارم.فقط روی سخنم با معدود افرادی بود که منافع تیم رو به منافع شخص تشخیص میدن و معتقدند که داماش ببازه تا توی استادیوم امید هرندی رو تشویق کنند!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط monfared » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:13 pm

[align=center:618e006bff]به نظر من در مسایل جاری باشگاه، هیچ چیز مهم تر از داماش نیست و این اسم شهر من و اسم استانم هست که ضمیمه ی نام تیم داماش است.
شخص و اشخاص برای من مهم نیستند و همیشه هم گفته ام که افراد مثل سرباز باید در خدمت تیم باشند و بس؛
بازیکن، مربی، مدیر عامل تا هوادار ...
ارزش هر کسی در این بین به تعصب و فهمش در قبال منافع تیم، باشگاه و شهر و استان بر می گردد!
کسی اجازه ندارد چیزی را به نام خودش مصادره کند و هویت این تیم، به شهر و مردمانش گره خورده است ...
به امید موفقیت داماش

تا کور شود [color=red:618e006bff]هر آن که[/color:618e006bff] نتواند دید
[/align:618e006bff][size=24:618e006bff] [/size:618e006bff]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:31 pm

من همیشه گفتم این تیم نه ماله درخشانه نه هرندی واسه مردم گیلانه از فومن گرفته تا لاهیجان که همیشه میان تیم رو تشویق میکنن. واسه ما موفقیت داماش مهمه نه اشخاص خاص. هرکی بیاد هرکی بره فقط باید بگیم داماش شهر باران
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 3:47 pm

[quote:ad1b69082e="meraj130"]متاسفم برای کسانی که تیم شهرشونو به یه آدمی فروختن که حرفاش تو بازی با ملوان ( پارسال ) هیچ وقت یادم نمیره!!!!!

ما اجازه نمیدیم که اون آقا به اهدافش برسه - میدونیم چه نقشه ای داری .....[/quote:ad1b69082e]
[size=18:ad1b69082e]
آقای معراج دوست عزیز از شما سوالی دارم که دوست دارم این مسئله رو شفاف بیان کنید تا بانی ایجاد سوء تفاهم مابین سایر کاربران نشوید : در کامنت هایی که تا به الان در این تایپک ارسال شده چه کسی متولی بحث امید هرندی بوده که رنگ از رخسارتان پریده و اینگونه دیگران را مورد خطاب قرار می دهید ؟!!
بنده احترام خاصی برای نظرات شما قائل بوده و هستم اما گاها از برخی کامنت هایتان سوء برداشت می کنم ! که امیدوارم در اشتباه باشم .[/size:ad1b69082e]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط rasht20 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 7:12 pm

من همچنان امید هرندی رو قلبا دوست دارم و معتقدم در حقش کم لطفی شده اما نمیتونم رفتار غیر حرفه ایش رو هم تدیده بگیرم
اما نکته اینجاست این بحثها فعلا جایی نداره فعلا حمایت از داماش مهمه نه شخص
بازیهای سختی پیش رو داریم فعلا حمله به گهر و یک برد شیرین هدف ماست بقیه رو فراموش کنید
اتحاد + درایت = ضامن پیشرفت ورزش رشت
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_7 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 11:01 pm

تا نیم فصل دوم که ما دق میکنیم! جان من همین چند تا بازی رو یه کاری کنید! /2/
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 8:22 am

[quote:4261fe6239="sajad1985"][quote:4261fe6239="meraj130"]متاسفم برای کسانی که تیم شهرشونو به یه آدمی فروختن که حرفاش تو بازی با ملوان ( پارسال ) هیچ وقت یادم نمیره!!!!!

ما اجازه نمیدیم که اون آقا به اهدافش برسه - میدونیم چه نقشه ای داری .....[/quote:4261fe6239]
[size=18:4261fe6239]
آقای معراج دوست عزیز از شما سوالی دارم که دوست دارم این مسئله رو شفاف بیان کنید تا بانی ایجاد سوء تفاهم مابین سایر کاربران نشوید : در کامنت هایی که تا به الان در این تایپک ارسال شده چه کسی متولی بحث امید هرندی بوده که رنگ از رخسارتان پریده و اینگونه دیگران را مورد خطاب قرار می دهید ؟!!
بنده احترام خاصی برای نظرات شما قائل بوده و هستم اما گاها از برخی کامنت هایتان سوء برداشت می کنم ! که امیدوارم در اشتباه باشم .[/size:4261fe6239][/quote:4261fe6239]

رنگ از رخسار من پرید موقعی که فهمیدم بعضیا چه کارهایی میخوان بکنن تو بازی فردا - رنگ از رخسار من پرید وقتی یه چیزایی رو فهمیدم و ....
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 10:34 am

من نه هرندی میشناسم...نه درخشان...نه عابدینی نه کسه دیگه ای...من داماش و میشناسم شهرمو میشناسم و برد تیممو میخوام حالا شده به هر قیمتی...من موفقیت تیمم و شهرمو میخوام.نظر شخصیم مهم نیست(تعویض هرندی اشتباه بود)اما این بازی خیلی چیزها رو برام ثابت میکنه من تا بازی ذوب آهن گفتم تیم خوب بازی میکنه.اما بازی نفت نا امیدم کرد با اینکه هر چی میگذره باید تفکرات درخشان رو ببینیم که داره به تیم کمک میکنه اما تیم حال نداشت.امیدوارم فردا ترکیب تیم هجومی باشه.با حرف درخشان هم مخالفم که باید تا نیم فصل بمونیم!بمونیم که چی بشه؟بعدها حسرت این امتیازها رو بخوریم؟؟؟
به امید موفقیت داماشمون... :P :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 10:36 am

[quote:0f4c757f83="meraj130"][quote:0f4c757f83="sajad1985"][quote:0f4c757f83="meraj130"]متاسفم برای کسانی که تیم شهرشونو به یه آدمی فروختن که حرفاش تو بازی با ملوان ( پارسال ) هیچ وقت یادم نمیره!!!!!

ما اجازه نمیدیم که اون آقا به اهدافش برسه - میدونیم چه نقشه ای داری .....[/quote:0f4c757f83]
[size=18:0f4c757f83]
بنده احترام خاصی برای نظرات شما قائل بوده و هستم اما گاها از برخی کامنت هایتان سوء برداشت می کنم ! که امیدوارم در اشتباه باشم .[/size:0f4c757f83][/quote:0f4c757f83]

رنگ از رخسار من پرید موقعی که فهمیدم بعضیا چه کارهایی میخوان بکنن تو بازی فردا - رنگ از رخسار من پرید وقتی یه چیزایی رو فهمیدم و ....[/quote:0f4c757f83]

چه کارایی می خوان بکنند !؟؟؟؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 10:49 am

[quote:0a935ff32e="meraj130"][quote:0a935ff32e="sajad1985"][quote:0a935ff32e="meraj130"]متاسفم برای کسانی که تیم شهرشونو به یه آدمی فروختن که حرفاش تو بازی با ملوان ( پارسال ) هیچ وقت یادم نمیره!!!!!

ما اجازه نمیدیم که اون آقا به اهدافش برسه - میدونیم چه نقشه ای داری .....[/quote:0a935ff32e]
[size=18:0a935ff32e]
بنده احترام خاصی برای نظرات شما قائل بوده و هستم اما گاها از برخی کامنت هایتان سوء برداشت می کنم ! که امیدوارم در اشتباه باشم .[/size:0a935ff32e][/quote:0a935ff32e]

رنگ از رخسار من پرید موقعی که فهمیدم بعضیا چه کارهایی میخوان بکنن تو بازی فردا - رنگ از رخسار من پرید وقتی یه چیزایی رو فهمیدم و ....[/quote:0a935ff32e]

آقا چرا روشن تر حرف نمیزنید
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 11:23 am

این بحث رو ببندید و ادامه ندید و فقط هوشیار باشید.
به نظر من بهتره به این مسائل نپردازیم. ممکنه گاهی طول بکشه و یه سوخت و سوزهایی هم داشته باشیم اما بالاخره هوادارهای متعصب داماش بلدند که راه درست رو پیدا می کنند :twisted:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه اکتبر 24, 2012 1:51 pm

[quote:8e08e359c8="MEHRDAD"]این بحث رو ببندید و ادامه ندید و فقط هوشیار باشید.
به نظر من بهتره به این مسائل نپردازیم. ممکنه گاهی طول بکشه و یه سوخت و سوزهایی هم داشته باشیم اما بالاخره هوادارهای متعصب داماش بلدند که راه درست رو پیدا می کنند :twisted:[/quote:8e08e359c8]
امیدوارم فردا شاهد بازی زیبا و البته از آن مهم تر کسب سه امتیاز باشیم تا مجالی برای بحث کردن در مورد کمبودها و ضعف های تیم برایمان نماند .
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان