[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs گهر درود/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs گهر درود/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mostafa » سه شنبه اکتبر 23, 2012 11:38 am

[size=18:cd32947d78][color=blue:cd32947d78]پورمند: داماش را مثل کف دست مي‏‌شناسم[/color:cd32947d78][/size:cd32947d78]

[color=brown:cd32947d78]مربي تيم فوتبال استيل آذين گهر دورود لرستان با اشاره به ديدار گهر با داماش گفت: با توجه به اينکه فصل قبل مربي داماش بودم، از اين تيم شناخت کافي دارم و مثل کف دست، بازيکنان و شيوه بازي آنها را مي‌‏شناسم. در اين بازي نياز به آناليز ندارم و اين امتياز مثبتي است.[/color:cd32947d78]

پورمند با بيان اينکه به لحاظ بازيکن در تنگنا هستيم، افزود: با توجه به امکانات و شرايط، نيازسنجي بازيکن بايد صورت گيرد و در پست‏هاي که مشکل داريم بازيکن جديد جذب مي‏‌شود.

وی مدعي شد اگر اين تيم از اول فصل به هدايتي واگذار و بازي‏ها در لرستان برگزار مي‏‌شد، گهر جزو تيم‏هاي بالاي جدول بود.

علي‏رضا پورمند با بيان اين ادعا در خصوص وضعيت گهر، اظهار کرد: با مشخص شدن وضعيت تيم و بازگشت آقاي هدايتي، روحيه‏‌ي بچه‏‌ها عالي است و از امروز دوباره تمرينات به طور منظم پيگيري مي‏‌شود.

مربي استيل آذين گهر دورود لرستان تاکيد کرد: اگر در ليگ برتر بمانيم، فصل‏‌هاي آينده جزو مدعيان خواهيم شد و براي اين مهم نياز به ساختار سازي در فوتبال لرستان داريم، جرقه اين کار زده شده و به آينده فوتبال اين استان خوشبين هستم که گهر همانند سپاهان شود.

وي در پايان عنوان کرد: با مديريت جديد، بدون شک نتايج بهتري مي‌‏گيريم و در کنار اين کار نيازمند حمايتهاي گسترده هستيم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه اکتبر 23, 2012 12:11 pm

داماش بدون دو نفر
رسول بروش تنها بازیکن مصدوم داماش در حال حاضر است و رضا مهدوی کاپیتان ابی پوشان نیز با دلیل سه اخطاره بودن نمی تواند در برابر گهر درود بازی کند.اما وضعیت جهانبخش مهاجم جوان داماش که باید همراه با تیم جوانان ایران در مسابقات جوانان ایران در مسابقات جوانان اسیا حضور یابد.مشخص نیست...منبع:خزر
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه اکتبر 23, 2012 12:11 pm

مهاجم دوم در کنار چاوشی
داماش روز پنجشنبه شاید در برابر گهر درود{1_3_2_4}بازی نکند.چون احتمال انجام یکی - دو تغییر در خط حمله ابی پوشان و استفاده از مهاجم دوم در کنار چاوشی زیاد است.داماشی ها پس از چندین هفته شکست و تساوی باید تیم گهر درود را در رشت شکست دهند...منبع:خزر
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:53 pm

[quote:6f87623cc1="mostafa"][size=18:6f87623cc1][color=blue:6f87623cc1]پورمند: داماش را مثل کف دست مي‏‌شناسم[/color:6f87623cc1][/size:6f87623cc1]
[/quote:6f87623cc1]

باشه ، بهش میگم . مثل آقا میای 3 امتیازو تحویل میدی و میری ..... OK ؟
آفرین گول پورمند .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 23, 2012 2:07 pm

[color=black:c6da0567eb]با توجه به محرومین و مصدومین و همچنین نبود جهانبخش من سیستم [size=18:c6da0567eb]4.4.2[/size:c6da0567eb] و نفرات زیر پیشنهاد میدم :
[/color:c6da0567eb]

[img:c6da0567eb]http://vrinta.tk/img/bed45bd5774f.jpg[/img:c6da0567eb]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Geelak » سه شنبه اکتبر 23, 2012 2:07 pm

پورمندَ جو بیگیفته!
چون باد به هر کوی و چمن گشت زدیم
سر بر همه جای جنگل و دشت زدیم
هر نقطه ی این وطن عزیز است ولی
صد بوسه به خاک پاک این رشت زدیم...
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 5:08 pm

ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ...

/5/ /5/ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 23, 2012 5:23 pm

به نظر من ، رودباريان در درون دروازه جواب داده و بهتره تغييري در اين پست مهم نديم اگرچه محك جدي در بازي با نفت نخورد ، از طرف ديگه سياه واقعاً در حد واندازه ليگ برتر نيست ، كوشكي هم كه از پارسال تكليفش مشخص بود ، در جناح چپ هم كياني خيلي سنگين و پر اشتباه ظاهر شده است و اون كياني شاهين بوشهر نيست . در خط حمله هم در غياب جهانبخش ،خلاء احساس مي شه ، به نظر شخصي بنده اگه بجاي نفراتي همچون محمد سياه ، كياني و كوشكي از ساير نفرات ، علي الخصوص از اميد هاي داماش بهره گرفته بشه بهتر خواهد بود .
به اميد موفقيت داماش شهر باران /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 5:48 pm

[quote:60dfbbc222="RASHTBOY"]به نظر من ، رودباريان در درون دروازه جواب داده و بهتره تغييري در اين پست مهم نديم اگرچه محك جدي در بازي با نفت نخورد ، از طرف ديگه سياه واقعاً در حد واندازه ليگ برتر نيست ، كوشكي هم كه از پارسال تكليفش مشخص بود ، در جناح چپ هم كياني خيلي سنگين و پر اشتباه ظاهر شده است و اون كياني شاهين بوشهر نيست . در خط حمله هم در غياب جهانبخش ،خلاء احساس مي شه ، به نظر شخصي بنده اگه بجاي نفراتي همچون محمد سياه ، كياني و كوشكي از ساير نفرات ، علي الخصوص از اميد هاي داماش بهره گرفته بشه بهتر خواهد بود .
به اميد موفقيت داماش شهر باران /3/[/quote:60dfbbc222]

نظر شما محترم هست ...
ولی چون تو این بازی ما فقط 3 امتیاز می خوایم و از همه چیز برامون مهمتر هست ، نمیشه ریسک کرد ...
من در مورد رودباریان نظری ندارم چون همون بازی با نفت تو آبادان کاملا نشون داد که وضعش خیلی خرابه !!! توپی که سانتر میشه و یارو هد می زنه رو با اشتباه محاسباتی فکر میکنه میره تو اوت و نمیپره و یهو میخوره به تیرک !!! :twisted: :twisted:
در مورد دفاع کناری هامون من مخصوصا تو این بازی این دو تا رو پیشنهاد می کنم ... چون گهر تیمی هست که فقط سرعتی داره ... اگه کوشکی و سیاه رو بذاریم سرعتی کم نمیاریم ... اما کوشکی که کلا مغز بازی نداره و سیاه نصفه داره ... پس ما باید از بدنشون استفاده کنیم ...
در مورد هافبک دفاعی اگه من بودم از سهرابی و حاجتی استفاده می کردم و افشه رو فیکس می ذاشتم .. ولی قطعا حاجی زاده بازی می کنه ! پس بهتره یک نفر رو مامور مهار حاجی زاده کنیم که اون حاجتی می تونه باشه !!!! کلا بازی دادن حاجتی در دفاع چپ به دفعات باعث ضعف در هافبک دفاعیمون شده ...
3 تا هافبک جلو هم کسی رو نداریم ... 2 تا از 3 تا یار فیکسمون ( مهدوی و جهانبخش ) نیستند ... پس مجبوریم پر کنیم اونجا رو و از این بین کسی که مغزش از لیگ ایران بالاتر هست فقط سهرابی هست وگرنه کسی نمیتونه تو اون پست باشه ... تازه دوندگی سهرابی می تونه جای خالی حاجتی که رفته برای مهار حاجی زاده رو هم پر کنه ...
تو فوروارد هم با توجه به سبک بازی به نظرم برای شروع بازی متوسل زاده بهتر هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:00 pm

من نمیدونم داماش با چه ترکیبی و چطوری بازی میکنه فقط اینو می دونم که این 3 امتیاز یرای تیم حیاتی است و تصور از دست دادن امتیاز هم یک کابوس وحشتناکه ولی مطمئن هستم که اگه ما هوادارای داماش پنجشنبه همون تیفوسی هایی باشیم که ورزشگاه رو برای تشویق داماش به لرزه در می آورد و ایستاده تیم رو به حمله دعوت کنیم به امید خدا 100%برنده بازی خواهیم بود .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:03 pm

[quote:74d69bff2f="pedram_1367"][quote:74d69bff2f="RASHTBOY"]به نظر من ، رودباريان در درون دروازه جواب داده و بهتره تغييري در اين پست مهم نديم اگرچه محك جدي در بازي با نفت نخورد ، از طرف ديگه سياه واقعاً در حد واندازه ليگ برتر نيست ، كوشكي هم كه از پارسال تكليفش مشخص بود ، در جناح چپ هم كياني خيلي سنگين و پر اشتباه ظاهر شده است و اون كياني شاهين بوشهر نيست . در خط حمله هم در غياب جهانبخش ،خلاء احساس مي شه ، به نظر شخصي بنده اگه بجاي نفراتي همچون محمد سياه ، كياني و كوشكي از ساير نفرات ، علي الخصوص از اميد هاي داماش بهره گرفته بشه بهتر خواهد بود .
به اميد موفقيت داماش شهر باران /3/[/quote:74d69bff2f]

نظر شما محترم هست ...
ولی چون تو این بازی ما فقط 3 امتیاز می خوایم و از همه چیز برامون مهمتر هست ، نمیشه ریسک کرد ...
من در مورد رودباریان نظری ندارم چون همون بازی با نفت تو آبادان کاملا نشون داد که وضعش خیلی خرابه !!! توپی که سانتر میشه و یارو هد می زنه رو با اشتباه محاسباتی فکر میکنه میره تو اوت و نمیپره و یهو میخوره به تیرک !!! :twisted: :twisted:
در مورد دفاع کناری هامون من مخصوصا تو این بازی این دو تا رو پیشنهاد می کنم ... چون گهر تیمی هست که فقط سرعتی داره ... اگه کوشکی و سیاه رو بذاریم سرعتی کم نمیاریم ... اما کوشکی که کلا مغز بازی نداره و سیاه نصفه داره ... پس ما باید از بدنشون استفاده کنیم ...
در مورد هافبک دفاعی اگه من بودم از سهرابی و حاجتی استفاده می کردم و افشه رو فیکس می ذاشتم .. ولی قطعا حاجی زاده بازی می کنه ! پس بهتره یک نفر رو مامور مهار حاجی زاده کنیم که اون حاجتی می تونه باشه !!!! کلا بازی دادن حاجتی در دفاع چپ به دفعات باعث ضعف در هافبک دفاعیمون شده ...
3 تا هافبک جلو هم کسی رو نداریم ... 2 تا از 3 تا یار فیکسمون ( مهدوی و جهانبخش ) نیستند ... پس مجبوریم پر کنیم اونجا رو و از این بین کسی که مغزش از لیگ ایران بالاتر هست فقط سهرابی هست وگرنه کسی نمیتونه تو اون پست باشه ... تازه دوندگی سهرابی می تونه جای خالی حاجتی که رفته برای مهار حاجی زاده رو هم پر کنه ...
تو فوروارد هم با توجه به سبک بازی به نظرم برای شروع بازی متوسل زاده بهتر هست ...[/quote:74d69bff2f]

[color=darkblue:74d69bff2f]دوست عزيزم ، متاسفانه فراهاني فرصت بسيار مناسبي جهت اثبات خودش رو از دست داد ، تصور مي كنم نبايد بيش از اين از او انتظار داشت ، البته رودباريان هم آن رودباريان سابق نيست ولي از نظر شخصي بنده بهتر از فراهاني است ؛ در ضمن اون ضربه به تير دروازه ما دقيقاً بدليل ايستادن و نگاه كردن توپ توسط سياه بوجود آمد . در هر حال نظر شما داراي جنبه هاي مثبت زيادي هست ، از نظر شما ممنونم [/color:74d69bff2f]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:15 pm

اقا میزنیم با تشویق 90 دقیقه اییی
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:22 pm

[quote:d34b0fe316="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ...

/5/ /5/ /5/ /5/[/quote:d34b0fe316]

پدرام جان در اینکه تو یکی از فوتبال فهم ترین اعضای این سایت هستی شکی نیست ولی با احترام کامل به تظرت یه ترکیب خنده دار چیدی به نظرم یا این ترکیبی که من میگم بازی کنیم بهنترین نتیجه رو میگیریم:
رودباریان
جاجتی-نظیفکار-ابراهیمی-کوشکی
مختاری
کیانی-سهرابی-مهدوی-ابراهیمی
؟؟؟
دلیل اینکه مختاری رو تو هافبک دفاعی گزاشتم به خاطر پا به توپ بودن مختاری هست که میتونه خیلی خوب بازی کنه واقعا نمیدونم تو خط حمله کیو بزاریم واقعا جای خالی یه مهاجم شش دانگ اینجا حس میشه. :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:25 pm

ترکیب پیشنهادی من
هرکی میخواد باشه اما این پسره کوشکی نباشه با نظیف کار
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:43 pm

[quote:26c760946c="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ...

/5/ /5/ /5/ /5/[/quote:26c760946c]

پدرام خان
نمیشه جای نظیفکار، مرتضی ابراهیمی بازی کنه ابراهیمی هرچی باشه سوتی هایی که میده مثل نظیفکار واریوخ ما رو صلوات نمیده!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان